Pisang ambon ;)


image399

En av mina absoluta favoriter ;)

Antingen blandar jag pisangen med bara mjölk om man bara vill ha något gott att dricka..
eller så blandar du även i vodka för att få den lite starkare lite mer en ordentlig drink att dricka på krogen ;)

Pisang ambon är även jätte god att dricka med apelsin juice.
Men även om du blandar med mjölk eller juice så för godast smak se till att den är riktigt kall !


Fredag/Lördag..


dålig uppdatering för att det har funnits dåligt med tid, sorry för det. Igår var jag & liam i eksjö hela dan åt glass gick på stan var & åt as god mat & kollade på statsloppet, tradition liksom hehe ;) SÅ liam var rätt uppe i varv när vi kom hem på kvällen, åkte hem till mamma & åt middag eftersom min spis är sönder får ny på måndag tills dess får man leva på snabbmat hehe ;) Men iallafall liam somnade där & gick inte att väcka så jag åkte hem tänkte bara sitta hemma & ta det lungt men blev lite fyllechafför åt folk istället & åkte även in till eksjö & umgicks en stund med brudarna, trevligt man kan ha som nykter åt folk som är fulla som kastruller, haha ;)
Men nehe iallafall åkte upp & hämtade liam vid 9 idag när han vaknat sen har vi spenderat förmiddagen ute, jag i skuggan dock eftersom lilla Emma brände sig igår, den som gapar efter mycket , ha ha ;) Nej men får nog ta det lite lugnt med solningen tror jag, solen ute är ju starkare än man tror. Eftermiddagen var vi inne i stan fixade lite grejer tog en sväng på stan hyrde även med 3 filmer hem & lite godis så dom flesta kan ju gissa hur jag ska spendera min lörda kväll ;)
Händer egentligen ganska mycket idag, handbllsgrej i Eksjö, jubeldagarna i Nässjö & kalajs i jkpg & ändå är jag hemma, jävligt konstigt men sant ! Får bli utgång en kväll nästa helg istället ;)
Men nehe ska kolla lite på Las vegas nu, ut & ta en cigarett sen ska jag bädda ner mig i soffan & ha mitt aldeless eget filmmaraton, ha ;) Hade även varit mysigt med lite han sällskap ikväll men har ingen vidare lust att vara social så det får bli en annan kväll helt enkelt !
Hoppas ni har en underbar kväll?!

Over and out.


Jävla ocr nummer !


Jaha då har Emma betalt sina räningar lika tråkigt varje gång men det är ju en del av vuxenlivet, haha! Men fan vad jag hatar alla jävla ocr nummer, räcker det inte med ett par siffror liksom, så irriterande ! Men men dags för sängen nu, alla behöver ju sin skönhetssömn som jag brukar säga ;)

Godnatt !


rutiner, nödvändigt?!


Ibland känns det som att livet går på repeat samma saker liksom men tror när jag tänker efter att någon annan skulle kalla det rutiner. Men för mig känns det som att göra samma saker om & om igen, jag har aldrig varit en människa med rutiner & jag har klarat mig aldeless utmärkt utan det, tro det eller ej ;)
Nej men har jobbat på så många olika ställen rest runt man har haft skola osv har aldrig haft några speciella rutiner, inga peciella mat tider eller sov tider osv gjorde precis vad som föll mig in helt enkelt !
Men sen man fick Liam var man ju illa tvungen att skaffa rutiner, ett barn behöver stabilitet & trygghet visst fuskar vi vissa dagar men oftast tycker jag vi har bra rutiner. Han vaknar i stort sett alltid samma tid, sover middag samma tid lägger sig på kvällen samma tid osv, sånt man fått kämpa lite med men gud vad skönt det är när allt funkar, tror jag andra som har barn håller med mig om, inte sant?!
Men iallafall saknar nog faktiskt lite att bara ta dagen som den kommer även om jag börjat vänja mig vid vårat så kallade rutin liv, hehe nej men jag har ju alltid som person bara tagit en dag i taget osv så visst blev det en stor omställning för mig att behöva ha rutiner planera saker osv & alla som känner mig vet att planering är inte Emmas starka sida ;) Men som sagt vissa människor anser att rutiner är viktiga i en persons liv andra tycker det kan kvitta, jag tycker nog lite både och hehe !


Dagens tanke :



Do you ever wonder if we make the moments in our lives 
or if the moments in our lives make us?



En otroligt lugn torsdag ;)

 
Jaha då sitter man i trädgården under ett träd i en solstol & självklart datorn i knät, hehe ;) Har haft sån huvudvärk så håller mig undan solen idag, as jobbigt att sitta i solen med huvudvärk ju!
I övrigt ska vi väll inte skryta med att vi varit speciellt aktiva idag för det har vi inte, men vadå inte måste man göra något jämt?;) hehe! Helg snart igen, skönt! Har faktiskt ingenting inplanerat denna helgen blir nog en lugn & skön helg hemma med liam får se om jag blir sugen på att hitta på något, sånt som märks! Ska ju bli toppen väder i helgen iallafall om man nu kan lita på vad som sägs på vädret, lite skeptiskt till det hehe!
Får se ommamma hinner komma ner & passa Liam en sväng senare så jag kan träna, annars får det bli imorn! Usch känner att jag fuskat allt för länge nu undrar om man inte gått upp allt man lyckades gå ner, nej så illa är det väll kanske inte, men man vill ju lägga på ett extra kol nu innan midsommar, semester osv , vem vill inte vara i for till bechen 2008 ;) Måste bra påpeka att medans jag sitter här & skriver detta så äter jag Ballerina, illa illa ;)
Men nehe det var nog allt just nu & som vanligt återkommer jag till bloggen när Liam har lagt sig för kvällen! Men just nu ska jag ta & läsa några av mina favorit bloggar <3

Over and out.




Drinktips ;)


Tänkte såhär eftersom man är bartender & sommaren till ära att man skulle slänga in ett drinktips lite då & då, goda sommardrinkar & självklart även mina favorit drinkar. Alltid gott med fräscha goda drinkar en sommarkväll;)

& jag börjar med denhär...

image398

Kibowi
1 färsk kiwi, både som ingrediens & garnityr.
3 cl Smirnoff Black Vodka
2 cl kiwi likör
fruktsoda

- Skiva kiwin & muddla några skivor i botten av ett highballglas.
- Häll över vodka & kiwilikör fyll på med krossad is.
- Rör om & fyllupp med fruktsoda, garnera med en kiwiskiva.


Sommarplågorna vi minns :

Ett exempel på lite sommarplågor...

1994 : När vi gräver guld i usa - Ges
1995 : Det är över nu - Gyllene tider
1996 : Macarena - Los del rio
1997 : Bailanda - Paradiso
1998 : La copa de la vida - Ricky martin
1999 : Mambo nr 5 - Lou bega
2000 : Hipphopper - Thomas Rusiak
2001 : Daddy dj - Daddy dj
2002 : A little less conversation - Elvis/JXL
2003 : Här kommer alla känslorna - Per gessle
2004 : Hej hej Monika - Nic and the family
2005 : Crazt frog - Axel F
2006 : Boten Anna - Basshunter
2007 : Prayer for the weekend - The ark
2008 : ?

Så gott folk vilken eller vilka låtar tror ni kommer plåga oss sommaren 2008?;)



Dagens tanke :


Den vanligaste förfalskningen är att förfalska sig själv ..


Liam ..

image396

image397

2 bilder på killen när han är duktig & äter själv, hur deet ser ut när han ätit klart ska vi ju inte prata om dock, hehe ;)


En lugn & skön tisdag ;)

åh så irriterad jag blir har försökt lägga in bilder på bloggen hela kvällen men det funkar för fan inte =(  Lyckas lägga in några men sen tar det stopp! Tycker det har strulat alltför många gånger på senaste men men får väll göra ett nytt försök imorn!
Men nehe idag har det varit lugnt inte gjort mycket mer än suttit i solen & bara slappat så underbart & liam älskar ju också att vara ute även om han tröttnar på ibland att mamma bara vill sitta i solen, hehe ;)
Men man får ju passa på vem vet hur länge det fina vädret varar, läste i tidningen att det ska bli fint väder nästan hela sommaren låter ju toppen om det nu blir så men man vet ju som sagt aldrig, men jag håller tummarna ;)
& kunde inte hjälpa när man satt ute i solen idag att börja tänka på midsommar då det alltid av någon konstig andledning brukar regna, suck! Men hoppas på att vi får  fint väder iår ;) Längtar till midsommar så sugen på att bara komma iväg med tjejerna & umgås & självklart blir det öland;)
Fast det roligaste midsommar som jag kan minnas dom senste åren är faktiskt det året då jag, kenneth cicci & ted var i göteborg bodde på camping festade & röjde på liseberg jag blir så glad varje gång jag tänker på det, den midsommar var verkligen toppen ;) & året efter det var jag & Kenneth med syrran i malmö så det var ju ett tag sen det var öland sist så nu är det dags igen ;) Kommer kännas lite konstigt att vara singel på midsommar eftersom jag tillbringat dom senaste två med exet men har en good feeling om att detta året blir lyckat ;) Men nehe är ju någon vecka kvar tills det är dags för midsommar så ska väll inte sitta här & prata om det hela kvällen, hehe!

Men visst längtar man en aning ;)
Men nehe det var nog allt just nu, funderar på om man skulle ta & sova snart kommer ju alltid i säng försent & försöker ju ändra lite på det !

Over and out !


sol ;)


Sitter just nu i trädgården & solar med syrran, as skönt ;)
Liam springer omkring & roar sig själv, skönt med egen trädgård så man vet var man har han hehe!
Hoppas alla andra har en underbar dag i solen?;)

Men nehe det var allt just nu !
OVer and out..



Dags att sova !

image385

Nehe orkar inte blogga mer idag känner att sängen verkligen lockar just nu är så trött så det är dags att få lite skönhetssömn ;)
Godnatt bloggvärlden !




Jag är sååå kär ;)

Kär i vem tänker ni & svaret är min lilla nya svarta älskling & då pratar jag ju naturligtvis om min bärbara dator ;) Den har äntligen kommit har fan väntat länge, men fick ju den jag ville ha så det var det väll värt även om jag har haft små panik eller ganska mycket panik när jag varit dator lös ;)
Har haft lite strul hit & dit idag med att installera allt på den osv teknik är väll inte min starka sida har jag kommit på eller så skyller jag bara på hårfärgen hehe nej men idag skulle man ha haft en man till hjälp ;) & har by the way kommit på att dom enda gångerna nu då jag känner att jag saknar en man är när bilen krånglar, gräset ska klippas, en propp ska bytas, datorn behöver fixas & när något jag inte kan laga går sönder & när man känner sig ensam & mys sugen hehe, ska nog skaffa mig en handyman som fixar allt dedär ;) Någon som känner någon lämplig så hör av er bums? ;P

Snart läggdags !


Nehe du kommer syrran om 10 min & hämtar sin dator så då är man dator lös igen=/ snyft! Men håller tummarna för att min dator kommer imorn, hoppas hoppas ;)
Men blir ju inte mer bloggande ikväll iallafall !
Men godnatt bloggvärden ;)

Over and out.


Söndag !

Jaha då var helgen snart slut igen så fort det går ! Helgen har varit bra ;)
Dopet var jätte mysigt & kvällen igår var också rolig, eller vad säger du jankan?;) haha!
Ska lägga in lite bilder tänkte jag från helgen men får bli när jag får min egen dator vilket jag by the way också verkligen hoppas att den kommer imorn annars kommer jag bli vansinnig, nu har jag väntat länge !
Men nu har jag iallafall en lugn & skön söndag kväll sitter i soffan med datorn & väntar på att sanningens ögonblick ska börja, rätt kul att se faktiskt men sjukt vad folk är beredda att göra för pengar, tror inte jag hade ställt upp på det oavsett hur mycket pengar man kan vinna dels finns det saker jag inte vill att hela sverige ska veta om mig & dels skulle jag aldrig riskera att såra personer man bryr sig om! Hade du kunnat tänka dig att vara med?
Men nehe nu har det börjat, så I be back later !



så illa !

Lördag ;)


Ber om ursäkt för att jag inte bloggat idag men har verkligen inte funnits tid, har varit en fullspäckad dag!
& hade bara tid för en snabb uppdatering nu då jag ska ut & roa mig ikväll dansa & ha kul ;) Känner att jag behöver det! Men blir bloggande imorn med bilder från dopet idag & även bilder från kvällen ;)
Hoppas alla har en underbar lördag ?!

Over and out !

Lycka <3




Dags att hoppa i säng ;)


Nehe dags att sova så man kommer upp imorn, avslutar kvällen med en låt jag tycker om ;)



& by the way måste jag ju tillägga att jag tycker denna tjejen är sjukt vacker ;)




<3

image384

Dehär är kärlek <3
Liam & min syster, bilden är tagen för ett tag sen hittade bilden på syrrans dator ;)



Dagens tanke :


En andra chans börjar med ett första steg..



En lugn & skön kväll !


Jaha fredag kväll & här sitter jag framför bloggen. Har kollat på talang var det bästa som gick på tvn så det fick duga, ätit lite popcorn också, gott ;)
Ska börja lägga fram lite grejer inför imorn så man slipper stressa så mycket, både grejer man ska ha på sig innan dopet & även kläder till kvällen ;) Ser fram emot imorn faktiskt tror det kommer bli en toppen dag/kväll ;)
Men som sagt ska plocka iordning lite nu sen sätter jag väll på en film eftersom det inte går något bra på tvn & sen fastnar jag väll vid bloggen igen som vanligt , hehe!

Hoppas ni haft/har en mysig fredag?!

Over and out.



äntligen fredag ;)


Äntligen fredag & så lycklig är jag för det, hehe ;)
Har inte bloggat så mycket andledningen till det är för att min dator fortfarande inte kommit, ringde & skällde lite på telia men allt dom kunde säga var att det har varit strul med leveranser, leveransförseningar osv så den kommer men kanske inte förrän efter helgen, suck=/
Men iallafall nu är det äntligen helg & så lycklig man blev när jag vaknade idag & solen lyste, man blir på så bra humör ;) Idag ska jag in till stan handla lite & fixa lite smått & gott ska även försöka lägga mig en sväng i kärringgrillen så man blir lite brun, skulle ju egentligen sätta mig ute i solen när det är så fint väder men hinner inte det så idag får det nog bli lite fusk, hehe! Sen blir det väll att ta en fika när man ändå är i stan. & ikväll blir det en lugn & skön hemmakväll framför datorn/bloggen ! Syrran har ju varit snäll & lånat ut sin dator tills imorn så ikväll är jag inte dator lös, shyrrans ;)
Imorn är det ju dop som gäller ska bli jätte mysigt, hoppas på att det blir lika fint väder imorn & på kvällen så länge jag orkar så ska jag ut & fira att jag fyllt år , så förhoppningsvis blir det en toppen dag ;)
Men nehe nu har jag inte tid att sitta här längre, ska äta något innan liam vaknar & sen ska vi åka till stan.
Se you all later ;)

Over and out!


Ny design ;)

Som ni kan se så har min sida fått en ny design & jag är jätte nöjd ;)
Tackar sanda för den & vill ni ha en ny design ska ni absolut fråga henna, hon är duktigt ! Vill så småningom ha en lite mer personlig design med lite bilder & sånt men just nu är denna perfekt !

En mysig dag ;)


Jaha då var födelsedagen snart slut, har varit en trevlig dag men känts som vilken dag som helst förutom att man fick en massa paket fick en massa bra grejer till hemmet, fick svart snygga pumps av syrran hon vet ju att jag älskar skor <3 fick min toppen bra ställning till platt tvn så nu ska den upp på väggen, fick pengar, presentkort osv ;) Men nehe liam somnade som en stock trött av att leka med kusinerna, hehe. Men nu ska jag iallafall snart kolla på Gossip girl & DH två av mina favorit program, jag älskar tisdagar ;)
Sen kommer syrran med ska lägga i lite uppfräschande highlight i mitt hår så det är snygg till helgen !
Får se om det blir mer bloggande ikväll måse ju lämna tillbaka datorn jag lånat & min har fortfarande inte kommit vilket jag är as förbannad över men som sagt får hoppas den kommer imorn eftersom denna datorn måste ämnas tillbaka! Men nehe dags för lite tårta & tvn ;)

Over and out !

Ett stort grattis till mig själv ;)


Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag Hurra Hurra Hurra ;)

image382

Säger grattis till mig själv på 23 års dagen <3 Nu ska jag baka lite tårta !

time to sleep !


En kvart kvar till min födelsedag, hehe ;)
Dags att sova nu faktiskt så man känner sig pigg & fräsch imorn!
Godnatt bloggen & alla läsare , sov gott !

Over and out !


Ett datum fullt av minnen ...


Dagen idag är en dag då jag faktiskt tänker på exet, 19 maj är våran dag dagen då vi blev tilsammans. & även om jag inte är ledsen längre över att det inte är vi så tänker jag faktiskt på honom men bara just idag! Fast på något konstigt sätt känns det som att jag glömt honom & då menar jag inte glömt som kommit över eller jo det också men jag menar känns knappt som att jag minns honom, jag minns knappt hur hans röst låter eller hur han ser ut eller något känns som han har blivit totalt raderad, konstigt men sant ! Fast den 1 juni är det ju faktiskt 5 månader sen vi sågs sist så kanske inte så konstigt! & jag tycker faktiskt det är ganska skönt att inte träffat honom alls om jag ska vara helt ärlig ! Även om jag tycker det är synd om Liam. & hur konstigt det än kanske låter så klandrar jag fortfarande mig själv ibland för att Liam inte har någon pappa, jag fattar inte hur jag kunde vara så korkad som skaffade barn med honom att jag inte bara öppnade ögonen & såg att han aldrig skulle bli en bra pappa. Jag tror att eftersom jag själv växt upp utan pappa i stort sett så önskade jag ju att liam skulle slippa det men så blev det inte. & jag tror jag klandrar mig själv för att jag inte tänkte efter mer noggrant innan jag skaffade barn med någon som själv är ett barn ! & så alla fattat rätt jag menar inte att jag är ledsen över att vi inte bor ihop för att det inte funkade mellan oss för funkar det inte så funkar det inte så är det i livet utan jag menar att jag är besviken & ledsen över att han för 5 månader stack & inte vill ha med sin son att göra. Jag är inte ledsen för mig utan jag är ledsen för liam. Fast samtidigt resonerar jag som så att om han nu inte vill vara med liam så skulle jag aldrig tvnga honom för jag skulle aldrig vilja utsätta liam för att behöva vara med någon som inte vill vara med honom ! & för att klargöra en sak till jag ångrar inte att liam finns han är det finaste & bästa jag har, jag älskar honom mer än det går & förklara i ord, jag är bara ledsen över att han inte får chansen att ha 2 föräldrar eftersom jag själv vet hur det känns så var det inget jag önskade liam. Men det är som det är nu & jag & liam är lyckliga. Men det kommer ju komma en dag när han upptäcker att varför har dom en pappa men inte jag  & var är min. Jag längtar inte efter den dagen, hur förklarar man liksom för sitt barn att din pappa vill inte ha dig?! Men som jag skrivit förut den dagen den sorgen & det får man ta tag i då! Men var iallafall sånt man kom & tänka på just idag eller är ju sånt jag funderar på ibland när man ser andra barn med sina pappor & sånna saker.
Men liam är frisk & lycklig & vi har det bra & i dagsläget är det allt som betyder något även om jag kunde önskat för liams skull att det kanske hade varit annorlunda, men vi tar det för vad det är & lever vårat liv. & jag har världens finaste underbaraste lilla kille & jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom, för för mig är han världen <3


image381

<3


Måndag !


Jaha Månda då, som vanligt tråkigaste dan på veckan, hehe!
Idag har vi varit inne i nässjö typ hela dagen, jag liam & syrran. Shoppat dop present ätit god mat shoppat lite annat & bara haft en skön dag helt enkelt. Trodde jag skulle få min dator idag vilket jag inte fick, börjar tycka att det tar en jävla tid, men förhoppningsvis så kommer den imorn annars får jag fan ringa & kolla vart den tagit vägen!
Fixat lite mat & fika & annat idag också eftersom man ska fira födelsedagen med släkten imorn. Känns faktiskt inte alls som att jag fyller år imorn men är väll för att det inte är lika speciellt längre & det är inget man direkt längtat efter. Även om det alltid är kul att fylla år ;) Men det var ju annorlunda när man var liten då var ju födelsedagen något jätte stort med lla paket man fick osv & samma sak när man fyllde typ 18 & 20 det var ju också dagar man längatde efter ;) Men 23 är ju inte dirket en ålder man längtat efter så det är väll därför det inte känns så speciellt !
Men blir nog iallafall en mysig dag imorn ;)
I övrigt har jag inte gjort mycket idag har inte hunnit med mycket annat än att vara i stan otroligt hur fort timmarna kan springa förbi när vi shoppar;) Men nu sover iallafall liam sen någon timma tillbaka jag slappar framför datorn & kollar lite på tvn! Så nehe det var väll allt just nu!

Over and out !

Bodyguard ;)


Har man kollat på bodyguard & måste ju säga att den filmen är riktigt bra & det är ju lätt en klassiker ;)



Whitney Houston - I will always love you.


Söndag !


Söndag kväll sitter med datorn i knät & myser i soffan väntar på att filmen bodyguard ska börja som går på 3:an ikväll en film som jag självklart måste se en film jag älskar & som jag tycker är skit bra;)
I övrigt har jag & Liam haft en lugn & skön söndag så som söndagar ska vara. Måndag imorn känner att jag har en lång vecka framför mig & mycket som måste fixas. Imorn kommer min dator ska bli skönt att få min egna istället för en jag lånat så då ska jag fixa med den så allt funkar & föra över saker från min andra dator. Sen måste jag in till banken & fixa E legitimation igen att ha på den nya datorn så man kan ha koll på sitt konto & betala räkningarna vilket det snart är dags för, lika tråkigt varje gång! Sola är också ett måste ska försöka hinna sola minst  2 gånger under veckan så man får lite färg ;)
Måste även hitta dop present till melissa under veckan eftersom jag & liam ska gå på dop på lördag, är as dålig på vad man ska köpa men kommer nog på något bra. Har iallafall fixat kläder till både mig & liam att ha på oss, bra att ha det fixat & eftersom jag köpt en klänning hoppas jag på fint väder då, hehe! Sen fyller man ju år på tisdag också så imorn är sista dagen som 22 åring, inte för att det känns speciellt att fylla 23 direkt men ändå alltid kul att fylla år så det ska man väll fira lite på tisdag är det tänkt & till helgen hade jag ju naturligtvis tänkt att gå ut & fira med vännerna lite tajt med tid bara eftersom fredag vill jag inte gå ut eftersom vi ska på dop på lördagen så då får man gå ut & fira efter dopet på lördag inte för att dop håller på till speciellt sent men kan ju bli lite stressigt när man varit iväg hela dan men får se & hoppas på att man okar iallafall ;)
Jaha sen måste jag in till nässjö under veckan köpa färg & grejer så det finns hemma till vi ska börja måla hallen ska bli så skönt att få det gjort ;) Fixa med Liams dagis papper också så allt blir klart, i augusti ska han börja så skönt ska det bli att börja jobba igen & kul för honom att gå på dagis! Kommer ju börja jobba igen redan från 1 juni men inte så mycket då kan jag ju bara jobba när jag har barnvakt eftersom dagiset inte hade plats förrän i augusti men det blir nog bra, men nehe som sagt många saker att fixa under veckan & kommer nog bli en väldigt händelserik & rolig vecka ;)
Men nehe nu ska jag ladda upp med en skål godis ett glas coca cola & bädda ner mig i soffan innan filmen börjar ;) Mer bloggande blir det väll sen som vanligt hehe!

Over and out.




<3


Söndag & snart var helgen slut igen, fan så for dom springer förbi!
Sitter i soffan & kollar på pussycatdolls maraton, såg en massa avsnitt igår & idag gick resten. Har ju redan sett alla avsnitt men i brist på annat kul så kollar jag en gång till ;) Ska laga lite lunch tänkte jag så jag & liam kan äta lite när han vaknar han sover ju middag. & måste bara säga att Liam var så underbart söt imorse när jag vaknade han stod & sängen ropade efter mamma & kastade sina nappar överalt på golvet för att få min uppmärksamhet & till slut vaknade ju jag & fick syn på mitt älskade charmtroll ;) jag blir lika lycklig varje morgon även om man oftast är trött när han väcker mig, men han är så underbar jag trodde inte det var möjligt att älska någon så mycket <3
& det händer ju så mycket för varje dag som går, han känns mer & mer som en pojke än en bebis & hans försök till olika ord & hur han pratar blir tydligare & tydligare även om jag länge fattat vad han försöker säga så börjar andra också uppfatta hans ord ;)
Men som dom flesta vet utan att man behöver skriva det så är det inte en dans på rosor att ha barn eller att vara ensamstående men det är ju värt varenda sekund, visst är det skönt att man har folk runt omkring som alltid ställer upp för utan lite egen tid ibland skulle man aldrig orka, men jag är så lycklig över att ha min lilla prins ;)
Men nehe nu börjar jag bli hungrig så dags för lite mat !

Over and out.


image380




Bilder från i fredas ;)

Bara några bilder från i fredas ;)





image379


Dagens tanke ..



Don´t tell me what you think because I don´t care this time ..


Lugn hemmakväll ;)


Är så sugen på att tatuera mig igen har ju 2 stycken till som jag vill göra, så tänkte jag skulle försöka boka en tid & hoppas på att det finns en ganska snart ! Ska tatuera in Liam i snygg stil på handleden. Har inte riktigt bestämt mig för exakt vilken stil men blir nog ugefär samma som jag har på mitt namn, tror det blir snyggas i samma stil liksom även om dom inte ska sitta på samma ställe ! Men det blir nog snyggt ;)
Sitter & kollar på tvn, har precis kollat på Csi & nu kollar jag på brottskod försvunnen eftersom dom programmen hänger ihop idag, jävligt bra faktiskt! ska poppa mig lite porre också & ett glas coca cola blev så sugen på det ;)
Skönt med en lung & skön hemmakväll.
Ska ta & kolla igenom kameran också tog ju lite kort igår så blir väll att lägga in dom senare, brukar ju bli ganska udda kort när brudarna är i farten ;)
Men nehe tv time !

Over and out !


Lördag..


Lördag, trött idag blev inte så mycket sömn inatt undra vem jag ska skylla på?;) Men var en trevligt kväll ganska lugn men super trevligt. Var skönt att bara umgås & snacka en massa skit!
Idag har jag inte gjort mycket syrran har varit här typ hela dan hon har tvättat & lite sen har vi fixat hennes hår & grejer inför kvällen ! Själv ska man bara vara hemma ikväll titta på en film & äta lite godis så fort jag lagt liam & sen kan man ju hoppas på att få lite sällskap sen, hehe ;)
Men nehe nu ska jag umgås med syrran en stund till innan hon sticker. I be back later !

Over and out.

;)


Jaha då sitter man inne hos Emma med brudarna, har velat hela kvöllen om vad vi skulle hitta på men vi sitter fortfarande här ;) så blir en sväng ner på eksjö hotellet & sen får man se, har varit en lugn men trevlig kväll ;)




Dagens tanke ..



I´m not afraid to try !


Snabb uppdatering !


Blir en snabb uppdatering innan bussen går, beslutade mig för att åka till eksjö iallafall umgås med brudarna & dricka lite cider ;) Inget annat inplanerat vi får helt enkelt se vad som händer & jag får se om jag stannar kvar i stan eller åker hem sånt som märks, hehe!
Men nehe det var allt just nu, hoppas alla får en underbar fredag kväll;)

Over and out.


Fredag ;)


Äntligen fredag ;)
Idag än så länge har dagen varit lugn & skön inte gjort något speciellt. Ikväll ska Liam sova hos mormor skönt att få lite egen tid men har inte bestämt om jag ska gå ut eller bara sitta hemma hyra film & köpa lite godis ;) Är just nu inget sugen alls på att gå ut, eller jo är ju sugen på att umgås med brudarna men i övrigt hade det varit skönare & vara hemma & bara mysa, med lite sällskap kanske ;)
Men får se hur jag gör, kanske åker in ens sväng bara men som sagt får se vad jag blir sugen på framåt kvällen ska ju inte lämna Liam förrän vid 6 !
Men nu ska jag ta mig något & äta tänkte jag börjar känna mig lite hungrig!

Over and out.

Takida ;)


Som dom flesta vet så är Emma ett Takida fan så tänker avsluta kvällen med en av mina favorit låtar ;)





Lyxfällan.

Suttit & kollat på lyxfällan om ett par som har skulder upp över öronen. & Varje månad för att lösa sina skulder tar dom fler & fler lån en massa sms lån som han tar i hennes namn för han ligger redan hos kronofogden. Dom sitter båda risigt till lugnt sagt & man fattar inte hur hon kan vara så blåst att hon låter honom hållas, att hon kan vara så blåögd, men sen tänker man hey så gjorde ju jag också. När jag träffade mitt ex hade han inga pengr ingen inkomst & han levde på mig. Han är så oekonomisk man kan bli & han har aldrig en aning om var han gör av pengarna. Han har skulder upp över öronen & redan kronofogden efter sig. Han skiter i att betala saker & tänker skit samma. & jag lät honom använda mina kredit kort bensin kort osv vilket jag fick sota för när han stack, för som om han någonsinn tänkt betala det, svar nej! Han kommer nog aldrig stå upp & göra rätt för sig. & det enda jag tänker på idag är hur fan jag kunde vara så dum & lita på honom, men fan man är väll blåögd när man är kär
Men som tur är så är ju jag ganska ekonomisk av mig & har oftast koll på pengar & ekonomi så det var aldrig några stora summor. Men när jag såg lyxfällan idag så tänkte jag på vilken situation jag kunde suttit i om jag bara hade låtit honom hållas & litat på ja men det fixar han! Jag menar visst är det lätt hänt & visst tänker man ju inte att det kanske tar slut & så står man där med alla skulderna för det kan ju faktiskt sluta så! Det finns ju ingen garanti för att ni ska hålla ihop resten av livet. Jag tycker så synd om människor som har skulder som dom inte kan ta sig ur även om dom oftast har sig själv att skylla. Men tycker iallafall att lyxfällan är ett bra program & jävligt intressant många gånger även fast dom ibland får det att se så enkelt ut, dom bara liksom gör lite si & lite så så är allt fixat fast egentligen så ligger det ju mycket mer bakom. Men programmet är ju bara e timme så klart att inte allt får plats, hehe ;) Men man ser ju iallafall hur lätt det är att hamna snett ekonomiskt & hurt fort det kan gå, jag är glad att trots att jag bott själv i 7 år så har jag inte en enda betalningsanmärknig eller några penga problem vilket jag är otroligt glad / stolt över !


...


Jaha klockan är 8 liam sover gott så jag sitter framför tvn, har precis kollat på so you think you can dance & nu sappar jag mellan lyxfällan & sanningens ögonblick, är många bra program på tvn idag så blir en riktig tv kväll, ska ta mig lite paj med vaniljsås också ;)
Idag har jag Bakat paj, tvättat, städat, rensat ogräs i trädgården & donat lite i förrådet, så idag har man varit duktig som en riktig hemmafru ;) Men nehe nu ska jag krypa ner i soffan & kolla på tvn, but I be back later ! 

Over and out.  

Torsdag..


Torsdag & snart helg igen, ibland undrar jag var veckorna tar vägen. Vissa veckor springer förbi så fort medans när man längtar efter något så känns varje dag som en evighet typ!
Jag sitter som vanligt med datorn i knät käckar toast & bloggar. Liam sover middag som han typ alltid gör vid denhär tiden & oftast alltid 2 timmar, skönt ;)
Idag ska jag försöka städa lite tänkte jag skönt att ha det gjort innan helgen, tänkte jag skulle målat min hall i helgen också något jag & exet skulle göra vilket aldrig blev av men nu har jag bestämt mig för att få tummen ur röven & fixa klart det, men min stora syrra kommer upp från Malmö i början på juni så då ska vi fixa & trixa ihop så hallen får se ut som den gör ett litet tag till ! Men har jag överlevt sen jag flyttade in i september så överlever jag nog ett tag till ska ni se ;)
Men för varje rum man får klart i huset ju mer trivs man, man vill helt enkelt sätta sin egen prägel på saker & ting ;)
Har ju kvar hallen, Liams rum & 2 toaletter sen har jag renoverat hela huset ! Så när jag är klar med det här inne om jag nu bli det hehe så är det dags at börja fixa ute sen, satsar ju på att kunna bygga mitt uterum till nästa sommar ;)
Men som dom flesta säger när man har hus finns det alltid något att pyssla med, hehe!
Men nehe nu ska jag faktiskt kolla på våra bästa år, ganska töntigt I know men det duger utmärkt att titta på dom dagar man inte har något bättre för sig & det tar ju evigheter innan det händer något så man kan ju kolla en gång i veckan & man hänger med iallafall !
Men mer blloggande blir det senare..

Over and out.


Magaluf <3

Turisthelvete eller Den Perfekta Semestern? Meningarna går isär om  Mallorcas mest besökta resmål: Magaluf. Sant är att under sommaren förvandlas i alla fall Magaluf till en neonglittrande, diskodunkande landningsplats för partysugna semesterfirare från hela Europa, men eftersom alla lockats hit av just neonglittret och diskodunket så är det Den Perfekta Semestern. Man går från bar till bar, svänger in på någon nattklubb, svänger ut igen, träffar en semesterromans och festar till det är dags att gå ner på stranden och sova ut för att samla krafter till kvällen då man börjar om på nytt. Andra ligger med en kudde tryckt mot öronen och svär på att de aldrig skall resa hit igen. Som sagt: Turisthelvete eller Den Perfekta Semestern? Det beror på vad man kom hit för;) hehe! Ja dom flesta kan ju gissa varför vi åker till magaluf? ;)

image371

Har ikväll kollat runt på resor till magaluf finns en hel del bra till bra pris men kan inte bestämma mig för när under sommaren jag ska åka & sen måste det ju vara en vecka som passar min mamma också så jag har barnvakt annars blir det lite svårt. Först tänkte jag tagit en resa & åkt när jag fyllde år men eftersom cicci & ted skulle döpa sin lilla tjej vilket jag absolut inte vill missa så fanns det ingen resa som passade så då kände jag att jag skjuter på det till juli kanske, får se vad det dyker upp för bra resor, men en sak är säker gud vad jag längtar tillbaka till magaluf ;)




En helt vanlig onsdag..


Jaha idag kan jag fan inte säga att jag gjort mycket, har tvättat lite & plockat undan lite i övrigt har jag & liam gjort typ ingenting, eller han hittar väll på en massa hyss som vanligt ha ha!
Kvällen har jag spendrat framför tvn, kollat på frusna män söker kärlek & självklart Greys anatomy så bra det är ;)
har även uppdaterat om helgen vilket ni kanske har märkt? Blev ju inte jätte många bilder eller en massa skrivit men lite grann iallafall så ni får nöja er med det! Helgen närmar sig igen, skönt! har inga planer alls för denna helgen som det ser ut just nu men något hittar man nog på! Imorn ska jag nog sätta löshår på sandra, hon ringde innan & frågade så då får man väll ställa upp, får väll se till & ta lite kort då;)
TYpiskt egentligen när man kan sätta löshår att man inte kan sätta fast på sig själv hade blivit billigt & bra, ska jag sätta fast något själv blir det ju bara clips men men nu ska jag ta & sova hade jag tänkt sätta på tvätten i torktumlaren först kanske men sen blir det sängen, liam sover ju gott sen flera timmar tillbaka så jävla skönt när man får en mssa tid på kvällen & nuförtiden somnar Liam senast 7 varje dag vilket jag är lycklig över ;)
Men nehe som sagt nu blir det strax sängen ;)
Sov gott & godnatt !

Over and out.

så söta <3


Kusinerna kollar på tv ;)

image370


En helg i malung..

Dehär var vad som stod i mitt horoskop ..
"Det handlar mycket om kärlek & passion just nu & är du singel kanske du snubblar över någoting glödhett "
& efter helgen måste jag nog säga att det stämmer jävligt bra;)

Har varit en underbar helg, vädret kunde ju inte varit bättre så underbart även om man kanske inte kunnat sola speciellt mycket eftersom min kiosk var i skuggan nästan hela dan så har man ju njutit av värmen & våra mysiga kvällar efter stängning. I Fredas grillade vi allihopa super mysigt, första grillkvällen iår för min del. Alla var på toppen humör nästan iallafall & man kan ju inte klaga på sällskapet, åh så mys ;)
Lördagen var man uppe med tuppen nästan iallafall kändes lite konstigt jag som alltid är den som brukar sova längst var uppe först är ju så van vid att gå upp med liam så kroppen är lite inställd på att vakna tidigt, tog iallafall en skön dusch & sen njöt vi av att sitta i solen & mysa till vi skulle börja !
Bra med folk hela dan & humöret var på topp, kvällen gick vi & åt ett gäng på en kina restaurang inte den godaste maten kanke men trevligt hade vi & om någon vill beställa kycklingkubba ned lingon så ska ni åka dit, shit vad vi skrattade när vi såg hur dom stavat ;)
Sen tog vi en promenad tillbaka till tivolit då Rafael & Pawel var ganska duktiga på att stå för underhållningen, fan att jag inte hade med kameran just då alltså, ha ha !
Uppe på tivolit satt vi allihopa & umgicks vissa drack andra inte, trevligt var det iallafall. Fast roligaste hade nog jag & veronica inne hos rafael när alla andra lagt sig var fan längesen jag skrattade så mycket, tänk vilken dålig humor man måste ha egentligen ;)
Söndagen började vi inte förrän 12 så då hade vi sovmorgon, super skönt. Var inte lika fint väder heller så vi passade på att sova lite längre, handlade lite grejer på marknaden också!
Stängde iallafall vid 6 & sen bar det av hem. & det är alltid lik skönt att komma hem men alltid lika tråkigt att åka därifrån, men iallafall så har helgen varit toppen, perfekt, så kul & att man har haft snyggingar att kolla på var ju helt klart toppen, Ögongodis.. åh sockerkaka ;)
ha ha !
Men nehe tog en del bilder i helgen även om det inte blev så många men lägger iallafall in ett par ..






image369

nehe får räcka med bilder för denna gången, tar ju sån jävla tid att lägga in dom!
Men som sagt så hade vi eller iallafall jag en toppen helg <3



Irriterad !


Fan så sur jag är, har försökt komma in på bloggen hela kvällen men inget har funkat, kommit in varje gång men så fort jag försökte uppdatera eller kolla något så funkade det inte =/ Men ser ju ut som det funkar som det ska nu iallafall tyvärr orkar jag inte sitta & lägga in bilderna från helgen såhär dags så ni som väntar på dom får hålla er tills imorn ;) Sitter vid datorn & kollar runt på annat eftersom bloggen inte funkat, skickar efter nytt löshår ska faktiskt testa att sätta i själv för en gång skull, har ju alltid gjort mitt på salong, typ 5 år sen jag satte i löshår första gången & sen dess har jag varit fast det har blivit ett beroende för mig helt enkelt, det är en del av mig, hehe! Men tänkte det kunde vara skönt ett tag att ha löshår som man kan sätta i & ta ur så slipper man slita på det jämt & skönt att vara utan ibland kanske?! Vet inte men kan ju som sagt vara värt att prova. Sitter även & ska beställa lite kläder, tycker alltid det är kul & skönt att få hem & kunna prova hemma & fylla på garderoben lite då & då är ju aldrig fel även om min kanske redan är överfull ;)
Men nehe blir inte mer bloggande idag för nu ska jag faktiskt ta & lägga mig.
Godnatt bloggen !

Dagens tanke :


Sometimes love slips away and you just can´t get it back, let`s face it !



Tisdag !

Godmiddag bloggen;)
Sitter & äter lite lunch ska även försöka hinna hoppa in i duschen innan Liam vaknar, passa på när han sover middag då man får duscha i lugn & ro ;) Vi ska åka in till eksjö, till min bror så barnen får leka av sig. Alltid skönt när dom roar varandra så kan man sitta ner i lugn & ro en stund iallafall. I övrigt har jag inte mycket inplanerat idag ska försöka ta & tvätta lite har ju en del skitit efter att ha varit borta i helgen ! Men nehe nu blir det duschen & sen stan, see you later ;)

Over and out.


Läggdags..


Jaha satt & skrev inlägg om helgen men hela bloggen hängde sig så fort jag skulle börja lägga in bilder så nu blev jag sur & sket i det får lägga in det inlägget imorn istället ;)
Men nu ska jag gå ut & ta en natt cigg & sen krypa ner i min underbara säng !
Godnatt !




Talang 2008 !

Sebastian Krantz i semifinal, tycker faktiskt denhär killen är bra för att vara så ung men står ju fast vi att han verkligen påminner mig om Per Gessle , hehe ;)



& för er som inte såg honom första gången han sjöng så har ni det här..



missade ju talang i Fredas så vet faktiskt inte om han gick vidare till final eller inte?!


Måndag..


Jaha måndag kväll, skönt att vara hemma igen men fan vad jag hatar måndagar, får alltid en sån där åh så jobbigt känsla på måndagar men vet inte vaför! Sitter i soffan med datorn i knät & kollar på Csi, kollade på outsiders innan också & fan vad mycket sjuka människor det finns egentligen!  hehe.
Tänkte jag skulle blogga lite om helgen & försöka lägga in lite bilder får se om jag orkar det sen eller om det får bli imorn, tar ju lite tid att lägga in alla bilder men alltid lika kul med bilder ;) Är dock ganska trött efter helgen så ska försöka lägga mig i ganska skaplig tid idag & det är ju så underbart att komma hem & sova i min egen stora dubbelsäng ;)



image347

Liam tycker sanden i sandlådan är så god , hehe ;)


Back to reality..


Nu sitter man i bilen påväg hem, tillbaka till verkligheten. Har verkligen varit en toppen helg, underbart väder & underbart sällskap en sån helg som gör mig lycklig. Saknat Liam massor men i övrigt har helgen varit perfekt!
Inte mycket batteri kvar på datorn så blir mer bloggande & bilder inlagt imorn !

Over and out.



Malung.


Nu är vi i Malung, ligger med brudarna i husvagnen, trångt men mysigt hehe ;)
Kom fram ganska sent så vi har bara fixat iordning & nu ska vi sova så man kommer upp i tid imorn ska ju bli toppen väder så skönt att kunna hitta på något kul innan vi ska börja jobba!
Men nehe nu säger jag godnatt !

Over and out.


Solen ;)


Nu sover Liam middag, skönt ;)
Ska sätta igång & packa tänkte jag men är inte så motiverad hade mycket hellre gått ut & lagt mig i solen en stund, skönt & om man hade kunnat få lite färg hade ju inte skadat ;) Är ju så underbart väder & man blir så jävla lycklig, livet känns då fan mycket lättare när det är sol ute, konstigt men sant! Men ska gå ut & sätta mig i solen en snabbis, käka lite lunch & ta en cigg sen blir det dags att ta tag i alla dagens måste !
Hoppas ni njuter av vädret & har en toppen dag ;)

Over and out.


Torsdag.


Godmorgon bloggen ;)
Halv 7 steg vi upp idag på tok för tidigt tycker ju jag men det är ju liam som bestämmer det i denhär familjen hehe ! Just nu sitter jag framför bloggen & äter frukost medans liam kollar på Nalle puh!
Ska se till att fortsätta med tvätten sen så allt hinner bli rent & tort så man kan packa, jag behöver ju min lilla tid på mig att packa då jag alltid brukar glömma något, tror fan jag är expert på det & expert på att packa mycket mer än jag behöver ;)
Men nehe har väll inte mycket mer att skriva just nu, så so long !

Over and out.


I´ll stand by you !


så rörd jag blir, dehär klippet får avsluta kvällen !


Dagens tanke :


It´s sad, but sometimes moving on with the rest of your life starts with goodbye..


Jobba..


Jaha klockan är 22.35 & idag har jag gett mig fan på att komma i säng innan 11, hehe ;)
Idag har varit lugnt jag & Liam har vait ute hela dan, & sen var vi inne i stan en sväng & åt glass!
I övrigt har jag bara tvättat & donat, ska åka iväg & jobba i helgen har jag bestämt mig för, var jävligt sugen men var ju tvungen att kolla om Liam fick vara hos mormor & det fick han så då drar jag iväg tänkte jag ;) Ska bli skit kul att komma till tivolit & jobba plus träffa alla även om jag saknar LIam nu innan jag ens åkt, är alltid skönt att ha barnvakt ett par timmar gå till frissan, träna eller något sånt men känns jobbigare att lämna honom mer än en natt, har svårt att vara utan honom även om det är jätte skönt att få egen tid & umgås med vuxna människor. Man blir ju lite isolerad ibland speciellt eftersom man lever själv också! Men kommer iallafall bli skönt att komma iväg & ska njuta av att vara ledig även om man ringer hem tusen gånger för att man saknar Liam. Men att komma iväg lite & ladda batterierna gör mig lycklig & är jag lycklig så är Liam lycklig helt enkelt ;)
Men nehe snart dags för sängen så godantt ;)



ha ha ;)

Kommer ihåg när man var yngre & typ aldrig hade pengar på mobilen då hade man alltid en massa olika sidor man gick in på där man fick skicka gratis sms & det tyckte man var toppen, hehe! Nuförtiden känns det helt konstigt har haft abonomang nu så länge jag kan minnas så har alltid pengar på mobilen men varje gång jag hittar en sån sida där man får skicka gratis så tänker jag tillbaka på när man var yngre ;)
& eftersom jag har en del vänner som inte brukar svara på mina sms för att dom inte har pengar på telefonen så därför tycker jag att ni ska ta en titt på denna sidan , Sara känn dig träffad haha ;)


Affiliator Affiliateprogram



Onsdag.


Godmorgon Bloggen eller snarare god middag kanske ;)
Här sitter jag vid bloggen & donar lite medans liam sover middag, väntar på att han ska vakna så jag kan klä på han & gå ut så jag får sitta i solen & så kan han roa sig själv i trädgården, hehe ;) Ska även promenera bort till affären handla lite & lägga på lite post  & ´skönt med en promenad i det underbara vädret. Så mer bloggande får det bli senare idag , ha en underbar dag i solen ;)

Over and out.


Godnatt..



Klockan är nu 23.11 & vad gör Emma? Jo hon sitter fortfarande vid bloggen, illa illa.. måste verkligen börja ta mig i kragen jag säger varje dag att jag ska börja lägga mig i tid men samma sak varje kväll jag blir uppe på tok för länge & sen när liam väcker mig på morgonen & jag är skit trött så ångrar jag allt att jag inte la mig i tid men ändå är jag uppe lika länge nästa kväll igen, hehe!
Men nehe nu säger jag godnatt till bloggen för nu ska jag krypa ner i min säng !

Over and out
!

Kärlek <3

image346
Mitt livs kärlek..
Liam Isaac Lagerström.
- Du är verkligen mitt liv, mitt allt jag älskar dig mer än jag någonsin trodde var möjligt.
Det är verkligen ingen dans på rosor att ha barn & speciellt inte när man är ensamstående & pappan inte finns med i bilden, men kan ha många tuffa & jobbiga dagar men det är utan tvekan värt varenda sekund.
& visst kan det finnas stunder när allt är jobbigt då man skulle vilja sälja han billigt på blocket, hoppas folk förstår ironin i de, hehe men iallafall trots det så blir jag lycklig varje morgon när jag vaknar av att någon säger Mamma & tittar på mig med världens största leende, det är lycka ;)





Allt & inget.


Jaha tisdagen lider mot sitt slut, ska försöka komma i säng senaste 11 idag har jag lovat mig själv får se hur bra det går ;) Dagen har varit ganska lugn har som sagt bara varit inne i Nässjö & inhandlat lite av vad som fattades hemma & sen har vi bara varit hemma & myst ! & som vanligt på tisdagar så har ju jag kollat på ugly betty & desperate houswifes som by the way var jävligt bra idag, längtar redan efter nästa avsnitt ;) Just nu kollar jag på big daddy as skön film som jag upptäckte gick på 3:an !
Kom också att tänka på idag att det är 14 dagar kvar till jag fyller 23, herregud 23 börjar känna mig gammal, ha ha! Nej men känns inte som att det var längesen man fyllde 18 .. Men måste ju iallafall fundera ut något kul att hitta på, lite grillfest & grejer i huset kanske? Fast då måste jag ju börja med att önksa mig fint väder;)
Men nehe ska kika runt lite på nätet nu så får vi se om jag hamnar här igen sen, as usual !

Over and out.


Tisdag !

Jaha klockan är halv 12, Liam sover middag  jag sitter vid datorn & äter en macka & dricker ett glas oboy ;)
Sitter även & ska beställa hem lite kläder, är men shopping galen så är man, hehe! Nej men alltid kul när man hittar en sida med lite nya kläder & kläder som man inte ser överallt eller på varenda människa typ!
Gå in & ta en titt & se om det är något som faller dig i smaken?;)
Modeakuten.se

Men neh ska hoppa in i duschen nu, passa på medans lilleman sover sen blir det in till Nässjö en sväg handla lite & så ska försöka hinna sola också om tiden räcker till sånt som märks! Men ha en bra dag, See you later ;)

Over and out !

åh panik !


Jaha fick panik typ NU! Upptäckte att jag inte kan deklarera via sms som jag brukar göra eftersom jag har köpt hus under förra året & måste lämna in uppgifter om det så måste jag lämna in pappret, jävla skit! Så med 1 timma kvar till deklarationen ska vara inne måste jag nu sätta mig & köra in med den till stan! Åh så irriterad jag blir, men hellre köra in än att få straffavgifter på grund av att den är sen! Så ska sätta mig i bilen & köra in till stan nu så fort mamma kommit ner någon måste ju passa Liam! Men blir sängen så fort jag kommer hem så inget mer bloggande idag!
Godnatt !




Glömt Deklarera !


Här sitter jag vid datorn & fördriver tiden eftersom jag kände att jag inte hade något bättre för mig men kom precis på att jag glömt deklarera, bra jobbat EMMA! Deklarationen ska ju vara inne idag senaste klockan 12 så bäst jag letar upp papprerna & skickar in det bums! I be back..




Babyshop.se


Har varit inne & beställt en del grejer till Liam tycker dom har mycket snyggt & en hel del häftiga grejer, så har du Barn eller vill köpa något till någon annan som har barn gå in & ta en titt ;)





Måndag...


Jaha Måndag idag, tråkiga Måndagar. Av någon andledning har jag alltid hatat måndagar fråga mig inte varför egentligen bara är så, allt för långt till helg igen helt enkelt, hehe ;)
Idag har vi varit ute största delen av dan & sen åkte vi in till stan & gick på barntimman med min bror & hans barn. Liam tycker ju det är lika kul varje gång att få komma iväg & leka med alla barnen så man gör ju det för hans skull ;)
Idag var det bara pappor som var där med sina barn, fick mig att känna mig lite ledsen med tanke på att Liam aldrig kommer få chansen att göra något sånt med sin Pappa. Men som tur är är Liam för liten för att förstå det än, det kommer komma en dag då han kommer börja fråga efter sin pappa osv men den dagen den sorgen, inget jag kan göra något åt. Men blev iallafall glad över att se hur många pappor det fakiskt finns som verkligen engagerar sig i sina barn & så ;)
Passade även på att sola medans jag var inne i stan, minns inte när jag gjorde det sist hade ju blivit riktigt blek igen så kände att det var dags att börja få lite färg igen, så ska försöka hinna sola någon mer dag denna veckan ;) Alltid snyggt att vara brun ju!
Men nehe just nu sitter jag & kollar på talang 2008 & äter lite middag, blev sen middag idag men så är det ibland!
Liam somnade vid 7 så efter det kunde jag laga middag i lugn & ro ;) Måste ju också påpeka att många av mina favoriter i talang gick vidare, ska bli kul att se semifinalen ;)
Blir american Idol sen & efter det sitter man väll som vanligt vid datorn innan det blir dags för sängen, håller ju på & donar en del med bloggan också, tar sin tid & inte det lättaste innan man lärt sig allt. Man jag tar en sak i taget, ha ha !
  Men nehe nu ska jag ringa Sara & sen återvända till tvn!

Over and out.


Dagens sista inlägg..


Nehe dags att sova, Liam är ju ganska förkyld så han sover lite sådär på nätterna när han är sjuk så lika bra att passa på & sova medans man kan ;)

& by the way såg att det var dåligt med folk anmälda till matchen i Kalmar på Lördag, illa illa Så nu tycker jag att ni tar & går in på www.jksyd.se & anmäler er bums , vem vill missa en solig lördag i kalmar med en kall öl på uteserveringen & sen fotboll ;)

Godnatt !

ex-tillhörigheter!


Satt & läste Blondinbellas blogg om vad man ska göra med "ex-tillhörigheter"? & kom & tänka på att ja det är ju en mycket bra fråga egentligen. Som hon skrev vissa grejer jag har från exet har jag lämnat precis där dom stod & där dom alltid stått precis som om dom hör hemma där sen tänker man inte mer på det. Men när man sen träffar någon ny som kommer hem hit så känns det helt plötsligt som att sakerna spionerar på en som att sakerna inte alls hör hemma där som att man måste göra sig av med dom genast ! Hur fina man än tycker att grejerna är där dom ligger osv så kan man inte komma ifrån att varje gång du passerar dom eller tittar på dom så är det minnen från exet som väcks till liv, minnen med någon annan. Så vad tycker ni egentligen ska man göra sig av med allt som påminner om exet när man träffar någon ny? Är det så man tar ett steg vidare i livet?
Men vad ska man egentligen göra med sakern då? slänga dom, känns ju hemskt med tanke på att dom fortfarande är minnen, men man får väll lägga dom i en låda helt enkelt ! Jag har nog en del saker kvar hemma från exet typ inredningsgrejer & sånt men har ju inte kvar något personligt som jag fått av honom, tex naller gulliga kort osv. Jag hade många funderingar på vad jag skulle göra med vissa av hans saker & saker som påminde om honom nör det tog slut, tex kort. Men jag la allt i en låda, brände ut bilder & allt i hans mapp på en skiva som jag ocksåå stoppade i denhär lådan innan jag raderde det på datorn, jag menar det är inget jag vill minnas eller ha kvar nu, men det kanske kommer en tid då jag vill titta tillbaka på våran tid & minnas det & shit vad arg jag skulle bli på mig själv då om jag slängt det bara för att jag var arg. & jag vill även att min son ska kunna se hur hans pappa ser ut & att han ska kunna se bilder på att hans mamma & pappa faktiskt varit lyckliga tilsammans?
Så mitt svar på vad jag gör med ex-tillhörigheter är att jag plockar undan dom absolut, men sparar dom fortfarande nånstans för det är & förblir ju minnen. En tid man kanske fortfarande vill minnas men kanske bara inte just nu !




Söndag..


Söndag, var gör man egentligen på söndagar?
Idag har jag använt dagen till att börja gå igenom grejer i mitt föråd som bara blivit ställt överallt när vi flyttade hit, någon gång måste man ju gå igenom & se vad man ska ha kvar & vad man ska slänga & idag kom jag en bit på vägen! Skönt att få lite gjort, Fast var lite jobbigt när man kom till kartonger som tillhör exet som fortfarande står här, inte kul att bli påmind om honom. Fick nog en sån liten sakna exet moment en stund men det gick snabbt över ! Har även flyttat ut utemöblerna så man kan sitta ute & njuta på dagarna när det är så fint väder, ska bara ringa efter en handyman också som kommer hit & monterar upp hammocken åt mig i veckan, någon frivillig?;)  ha ha ! Men nehe nu sitter jag i soffan med datorn i knät bloggar & läser andras bloggar har även kollat på sanningens ögonblick, helt sjukt vad människor är beredda att göra för pengar !
Fast pengar styr ju mycket i dagens samhälle så inte konstigt att folk blir giriga! Men nehe nu ska jag gå & göra mig en nattmacka ;)

& by the way ni får ursäkta om det blir dåligt med bilder i bloggen men har ju en lånedator & får inte min bärbara förrän om cirka en vecka, längtar ! Men min bror håller ju på med min vanliga dator som tydligen går att fixa skönt att få tillbaka den också med allt som är sparat på ! Kan ju inte leva utan alla mina bilder & all musik !
Men som sagt blir inlagt bilder som vanligt så fort jag har min egna dator ..





bloggen flyttad !


Som ni ser på adressen så är min blogg nu flyttade till missemmaa.se & jag hoppas att allt ser ut som det ska även på andras datorer ;) Men även om man går in på in gamla sida så skickas man till min nya så hur du än gör ska du nog fortfarande lyckas hitta hit ;) Ska även börja dona lite med designen på bloggen under veckan så får vi hoppas på att jag blir nöjd med reslutatet !

Godnatt !


Nehe nu får det vara färdig bloggat för idag för nu ska jag ta & krypa i säng är verkligen as trött idag så ska bli underbart & krypa ner i sängen ;)
Godnatt !

Hipp Hipp ;)


Dehär är humor ;)








Fan vad kul vi har haft åt dehär så många gånger & har nog tappat räkningen för längesen på hur många gånger vi kört Tiffany skämt i fyllan, ha ha ;)




bloggar jag läser ofta..


Lite bloggar som kanske kan vara värda att läsa om ni inte redan gör det..


Dehär är bloggar jag tycker om & som jag i stort sett läser dagligen, vissa oftare än andra dock ;)
Finns fler jag läser ibland men dehär är dom jag orkade tipsa om idag.. enjoy!

- http://stinalee.se/
- http://lindasrosamoln.blogg.se/
- http://kenzas.se/
- http://shopaholicmamman.blogg.se/
- http://denize.blogg.se/
- http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/
- http://www.tjuvlyssnat.se/
- http://bloggkommentatorerna.blogg.se/
- http://gucciime.blogg.se/

Men om jag har missat någon bra blogg som du läser, så tipsa mig gärna?!




missemmaa.se


Har då skaffat egen domän & webbhotell, så inom kort kommer min blogg finnas på www.missemmaa.se
Men dröjer nog ett par dagar till, men om ni helt plötsligt en dag inté kommer in på min sida på den adressen som är nu så vet ni varför !
Ska bli skönt att äga sin egen blogg sida ;)





Lördag...


Det har varit en lugn & skön lördag, först sov jag & liam länge, skönt skönt & sen kom Cicci, Ted & lilla Melissa på besök myckte trevligt & Liam blir lika glad varje gång han får syn på Melissa, hehe ;)
& i övrigt har vi inte gjort mycket, just nu bloggar jag & kollar på Körslaget ska äta lite godis med tänkte jag passa på innan Måndag för när jag får börja träna igen så är det slut på allt godis ätande, eller man måste ju få lördagsgodis iallafall ;)
Men nehe lägger in några bilder från Dagen...

image343


image344

image345

Så söta dom är <3


Dags att sova..


Blev visst en del blogg inlägg idag men så blir det när man är utan bloggen ett åar dagar så får man blogg mani sen, hehe ;) Sitter i soffan med datorn i knät, dricker Cola & bara myser, ska faktiskt hoppa i säng nu tänkte jag såg att klockan redan var 1 klockan går snabbt när man har roligt ;)
Men sweet dreams and sleep tight !

& by the way efter helgen blir det till att börja träna igen, har gått 6 veckor sen Körtelfebern nu äntligen så nu är det dags att röra på fläsket igen, hehe !

& en sak till idag är det 4 månader sen Liams pappa träffade Liam sist & allt jag har & säga är att det är FÖRJÄVLIGT !

Men nehe dags för denna flickans Skönhetssömn ;)


Carrie Underwood.


Måste ju bara lägga in 2 låtar till med Carrie Underwood bara för att jag tycker att hon är så bra, jag älskar hennes röst <3
Detta är två av mina favoriter ...

Starts with Goodbye.



Wasted.



Enchanted ;)


Nu har jag kollat klart på fimen. Har kollat på Förtrollad lätt den sötaste filmen jag sett på evigheter. Tecknat möter verkligheten, hehe ;) Kändes lite som en uppdaterad version av snövit men bra var den, fast jag älskar ju nästan alla Disney filmer har alltid tyckt det är något speciellt med dom!


 

Åh jag tycker verkligen om denhär låten från Filmen.. Carrie Underwood - Ever ever after ;)



Fredag ;)

image342


Såhär spenderar jag min fredag kväll, Coca cola Pringles & Bloggen precis som det ska vara ;)
Lugnt & skönt & lillkillen sover så gott. Ska kolla på en Film nu tänkte jag & sen hamnar man väll på bloggen igen som vanligt, så jag säger see you later ;) 



 

Djurgården <3


Jaha igår var vi & kollade på fotboll i jkpg..
Djurgården mötte Råslätt matchen slutade 9-0 ;)
Var ju ganska väntat att djurgården skulle vinna hade ju blivit bra chockad annars men kändes lite som att djurgården spelade en träningsmatch eller något lekta av sig lite, hehe!
Vi hade iallafall en bra dag i jkpg började dagen på Olerys med käk & grabbarna drack ju sina öl sen var vi på matchen & sen tillbaka till Olerys en sväng & gud vad kul jag hade åt vissa grabbar igår vill jag lova ;)
Men vi var iallafall hemma tidigt & då var det skönt att få krypa i säng efter en lång dag !
Men man är ju alltid lika lycklig när man får gå på match & kolla på Djurgården ;)


Min dator är sönder..


Andledningen till att jag inte bloggar är för att min dator har gått sönder, får fan panik. Känner mig handikappad utan min dator, men ska lämna den hos min bror idag så får vi se vad det är för fel ! Har ju inte fått min bärbara dator än heller så just nu är jag dator lös, hoppas på att det snart löser sig. Så ni får hålla utkik över när det börjar bloggas igen...

Over and out,


RSS 2.0