En jobbig tid..



Jag är helt förstörd. Utsidan ler och är glad, men insidan är trasig, så jävla trasig. Det är så jobbigt att jag just nu känner mig som en dålig kopia av mig själv. Jag har tappat fotfästet helt enkelt, jag kämpar för fullt med att få ett fast grepp igen men det tar lite tid och jag är allmänt ur funktion ! Jag försöker vara positiv men det är inte alltid så lätt. Jag försöker hitta energi jag inte har och benen vill inte bära. Hur länge orkar man?


Alis volat propriis


Igår gjorde jag min fjärde tatuering denna gången på armen. En symbol för mig för kärleken till dig mamma, saknaden efter dig men samtidigt en symbol för att jag måste vara stark och kunna gå vidare det är dags att flyga med egna vingar. Texten påminner mig om din styrka och på något sett ger den mig styrka och påminner mig om att du alltid kommer finnas där och vaka över oss. Jag kämpar varje dag med att orka och det känns som halva jag fattas men jag vet att även om det tar tid så kommer jag komma ut på andra sidan starkare än någonsinn. Just nu har smärtan fortfarande greppet om mig men det kommer inte alltid vara så. Just nu har jag fortfarande en stor säck med dina kläder stående i mitt sovrum brevid sängen som jag öppnar när jag saknar dig och känner doften av dig. Jag håller bara påsen öppen små stunder i taget för att jag är så rädd för att lukten ska försvinna. Jag vill aldrig glömma hur du luktade. Jag vill minnas alla småsaker som på något sätt ibland gör att det små stunder känns som att du är här hos mig igen.

Mamma jag saknar dig så otroligt, jag älskar dig <3

 

 

Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.



Ny soffa :)


Denna underbara soffan är snart på väg hem till mig, jag längtar. Var på tiden att byta soffa och har kollat på denna ett tag & till slut kunde jag inte låta bli så snart är det min :)





Bild lånad från mio.se

Dagens tanke :


En äkta vän sparar dina tårar på burk för att sedan vänta tills du orkar se dom torka i solen <3

Påskhelg :)


Himla bra helg. Långhelg, superskönt.. jag gillart :) Bjuder på en kort sammanfattning av min helg, inte för att den har varit så värst spännande kanske men iallafall haha !

Torsdag : Kände jag att jag behövde komma bort lite andas ny luft bara umgås och få tänka på annat än allt som existerar hemma så jag åkte iväg till Örebro spenderade eftermiddan hemma hos tobbe där det blev årets första grillning för min del, sjukt gott :) Sen mötte vi upp Natta styrde bilen mot systembolaget för att handla lite gott & på kvällen blev det utgång. Lyckad kväll och hade jävligt kul ute, kanske för att man inte är ute så ofta nuförtiden men iallafall en bra kväll :)
Fredag: Vaknade och kände att man sovit på tok för lite brukar ju bli så när man är ute men iallafall tog ett tag att piggna till. Resten av dagen spenderades hos tobbe med att göra minsta möjliga haha fram till Veronica slutade då vi åkte till stan för att ladda upp med mitt dagliga behov av Coca cola och även jätte god mat från en grekisk restaurang så blev en lugn kväll med god mat & film.
Lördag: Vi vaknade skapligt tidigt och begav oss av hemmåt. Alltid tråkigt att åka hem från Örebro då jag trivs så sjukt bra men skönt att komma hem till min säng & till mina älsklingar :) Så resten av dagen spenderades med att kolla på hockey, film, godis och mys :)
Söndag: En lugn och skön dag hemma i mjukiskläderna utan några måsten, bara mysa underbart :)
Måndag : Spenderades inne hos bror med familj för påskmiddag och umgås, mycket god mat och en trevlig eftermiddag :) & Liam älskar ju alltid att få leka med kusinerna.

Så med andra ord en helg som innehållit lite av varje och varit så sjukt skönt att vara ledig fler dagar, det tycker jag faktiskt att man borde vara oftare. Jag röstar för längre helger helt enkelt :)


RSS 2.0