Allt & inget..


Har varit skapligt irriterad på bloggen dom senaste dagarna varje gång jag försökt logga in så har det inte funkat, sånt som gör mig riktigt arg! men men snart byter ju bloggen plattform så då blir nog allt bättre ;)
Nu ska jag gå & sova behöver min skönhetssömn & kommer bli en väldigt lång dag imorn.
Så that´s it & godnatt ;)

Over and out.




min kärlek <3


image194
image195



så söt han är min kille första spanar han in något intressant & sen försöker han springa ifrån mamma, hehe ;)

Liam, jag älskar dig !



Dagens tanke :



Har ni någon gång hört uttrycket ...


"Det bästa i livet är gratis?"
Det uttrycket är sant !



kär i kärleken?!


Jag har funderat på dehär med att älska någon igen, eller att ge sitt hjärta till någon ny.
Hur gör man det & är säker på att det är på riktigt.
Jag menar hur ska jag egentligen veta att vad jag känner för den personen är äkta & inte bara känslor över att ha någon, hur ska jag veta att jag är kär i personen & inte bara kär i kärleken.
Jag menar när man precis lämnat & släppt taget om något man älskade hur vet jag då att vad jag känner för någon ny är äkta.
Jag är rädd för att falla för någon som råker finnas till hands när jag behöver någon som mest istället för att falla för vem personen är. Jag är rädd att jag byggt upp en mur efter att ha blivit så sårad att det är omöjligt för någon ny att ta sig in. Jag är rädd för att jag faller för någon för att det är enklast så istället för att falla för någon jag verkligen vill leva med. Jag är också rädd för att jag stöter undan personer som verkligen betyder något för att jag blir osäker.
Jag vet att jag redan har gjort det. & jag är rädd för att inleda något med någon & sen inse att vad jag känner inte är äkta utan att det bara kändes rätt just för att jag ville ha någon, jag är rädd för att behöva såra någon.
Men samtidigt tänker jag att visst jag känner mig inte redo att träffa någon ny just nu, eller det är väll egentligen inte heller sant vad jag menar är att jag letar inte efter någon ny men skulle dendär rätte personen dyka upp så skulle ju allt bli annorlunda. Men då är jag där igen, hur vet jag att det är rätt? Jag menar jag trodde Kenneth var personen jag skulle leva mitt liv med gifta mig med & bli gammal tilsammans med, men se hur bra det gick! Där gick jag ju på en riktigt nitlott. & jag undrar hur många gånger vågar man sätta sitt hjärta som insats i ett spel jag inte vet om jag kommer att vinna? Hur många gånger klarar man av att få sitt hjärta krossat. & hur jävla många grodor måste man kyssa innan man hittar en prins? Jag är rädd för att inte bli kär i personen utan att jag blir kär i en känsla. Alla vet vi ju hur mycket närhet & kärlek kan göra för ett brustet hjärta, så hur enkelt är det att vända ryggen åt någon som finns där när du behöver någon? Men det är inte lätt att i det läget veta om man som sagt är kär i kärleken eller i personen. Jag är ganska förvirrad just nu om jag ska vara ärlig & väldigt rädd för att ge mig in i något jag inte kan hantera. Men en sak är säker jag lever hellre ensam än gör som vissa andra som bara lever med någon ny för att dom inte kan hantera att vara ensam. Att vara ensam är verkligen inget problem för mig, det fixar jag. Min rädsla nu är att falla för kärleken, frestelsen istället för att falla för personen. Jag är rädd för att finna fel person en gång till, jag är helt enkelt rädd för att bli kär i kärleken!


Dagens tanke :


Det har sagts att vi inte noterar viktiga händelser i våra liv när dom verkligen händer. Vi vänjer oss vid ideer, saker eller människor & tar dom för givet. & det är inte förrän det håller på att försvinna som man inser hur fel man hade. Som man inser hur mycket man egentligen behöver det. Hur mycket man älskar det.








nån måste jag ge igen på?!

& där sitter jag.
spelar ett spel med era känslor och
leker okontrollerat med era hjärtan.
(men ni tar väl det inte på allvar?)
jag är ju hon som flirtar med allt och alla,
försöker få alla på lite fall.
(varför skulle jag just vilja ha er?)

och där sitter jag.
lurar er med mina ord och
skrattar åt er i smyg.

men efteråt ligger jag där.
tårar och med glasbitar i mitt hjärta.
inget är på riktigt och jag är oskyldig.
(jag är ingen jävla player.)
jag gör bara samma sak som
du gjorde med mig.
(nån måste jag ge igen på.)




Dagens tanke :



Var inte rädd för livet.. tro att det är värt att leva, så kommer din tro göra det till ett faktum.






Allt & inget..


Jag har kommit fram till att jag är en kväll/natt bloggare. Kan sitta vid datorn flera gånger under dan & kolla runt, men bloggar gör jag alltid senare. Nästan altid iallafall hehe! Dels kan det ju vara för att man alltid bara sitter vid datorn en snabbis på dagarna eftersom Liam är en vilde, det går inte att vända bort ryggen 2 sekunder nu förrän han har hittat på något, han är så underbar ;) Även om man vissa dagar önskar man kunde rasta honom i en hundgård, ha ha !
På tal om Liam så är det snart dagis dags för min lilla pojke för Jag ska jobba, har saknat att jobba så sjukt mycket. & nu när det kanske vankas nytt jobb också så längtar jag ännu mer ;) Jag kände redan efter 2 månader hemma att det inte passade mig att vara mamma ledig, inte för att jag inte vill vara med Liam utan snarare för att jag trivs med att jobba, tjäna pengar, träffa människor ha ett organiserat liv osv. Så väntar bara på papper hem från dagis nu med svar på om han kan få börja tidigare än vad jag sökt från början. Problemet är ju bara om jag bestämmer mig för att ta dedär andra jobbet så blir det en flytt, en ganska bra bit härifrån men än så vill jag inte säga just nu. Men som sagt bestämmer jag mig för att flytta så måste jag ju ha Liam hemma ett tag till för kan ju inte skola in han på ett dagis & byta direkt sen, det kommer ju göra honom super förvirrad. Men får se hur det blir, i vilket fall blir det tillbaka till jobb ganska snart & jag är så jävla glad över det ;)

Men nehe nu är klockan efter 12 & jag känner att det är dags att krypa ner i sängen, alla flickor behöver ju sin skönhetssömn ;) Har bäddat om sängen med så kommer bli underbart att lägga sig i ny tvättade lakan!

Over and out.

ögonblicket.


Det mesta av livet är som en serie bilder, de passerar som städer längs motorvägen. Men ibland så fångas man av ögonblicket och man vet att detta är mer än bara en flyktig bild.
Man vet att det ögonblicket, varje del av det kommer att leva för evigt.

<3

Allt & inget..



image193

jaha idag har det inte hänt speciellt mycket, jag & Liam har varit på Ikea. Jag har försökt handla & Liam har sprungit omkring som en galning. Nuförtiden vägrar han ju sitta i vagnen så han vill springa fram genom varuhuset & tycker att mamma ska hålla hans tempo ;) ha ha! Men det gick bra iallafall & jag fick tag på allt jag skulle ha. I övrigt har det varit en väldigt lugn dag! Nu ska jag ta & kolla på so you think you can dance skandinavia får se om det är något att ha, sen blir det väll att försöka sova tidigt har varit en lång dag. Liam somnade vid halv 8 as skönt ;)


Over and out.




Dagens tanke:



Ge dem en sanning att minnas..




dålig uppdatering, sorry!


Får väll be om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, men dels har det inte funnits tid & dels har jag inte haft någon ork eller lust att blogga. Tappade intresset lite ett par dagar helt enkelt hade väll inget jag kände för att skriva om, vissa dagar har jag tusen tankar & saker att skriva & andra dagar inte, thats the way it is helt enkelt ;)
Men ska sova nu imorn ska jag & Liam till Ikea hade jag tänkt behöver handla lite. Så sov gott världen ;)

Over and out.


you are beautiful <3


& en sak till ska du öppna munnen & snacka skit så våga förhelvete stå för det! Jag gillar folk som är raka ärliga & vågar säga vad dom tycker & tänker, men att inte våga stå för vad man har sagt är jävligt fegt !



Ge mig sommar ;)


Jag vill ha sommar ..

Bara ben, Klänningar, Killar i bara överkroppar, Känslan av att allt är möjligt, Sol & bad, vackra pumps, Grillfester, sena sommarnätter, Öland, Midsommar, Magaluf , Lycka , Värme , Solglasögon, Roadtrips osv listan kan göras lång ;)
Men gud vad jag längtar till sommaren som en dag som idag när det är snöstorm ute känns väldigt väldigt långt borta !




Dagens tanke :


(I'm not sayin it was your fault ... Although you could have done more)






Ett förlåt till er..


Är nog skyldig mina vänner ett förlåt för att jag varit otroligt dålig på att höra av mig, eller rättare sagt inte alla mina vänner utan mest mina upptagna vänner. Var nog aldrig riktigt meningen men det blev helt enkelt så att när jag & Kenneth gjorde slut så drogs jag till vännerna som är singlar, var liksom lättast så. Lättast att bara kunna vara känna att man lever & ha kul. Blev liksom lättaste sättet för mig att gå vidare. Var väll så att man inte ville se någon annan så lycklig när man själv kände att man förlorat den man älskade helt enkelt. Man försökte undvika saker som påminde mig om kenneth & att han ens existerat. Så singelvännerna blev min räddning, mitt sätt att få gå vidare, dom fick mig att le igen! & det betyder absolut inte att inte alla mina vänner betyder precis lika mycket, jag älskar er alla för att ni alltid finns där när resten av världen vänder mig ryggen. Jag är ledsen om någon känt sig bortglömd eller sårad har aldrig varit min mening. Mitt sätt kanske inte varit rätt sätt men det har funkat för mig, jag har sakta men säkert gått vidare varje dag & det går inte ens att beskriva hur skönt det har känts. Ingen vill väll sitta fast? Vilket jag kände att jag faktiskt gjorde. & jag skulle ljuga om jag säger att dom senaste 3 månaderna har varit enkla, för långt ifrån. Men man letar helt enkelt efter att sätt att fixa vardagen man letar efter ett sätt att bli lycklig igen. Jag valde helt enkelt det sätt som kändes enklast för mig & som sagt ledsen om jag sårat någon på vägen. Men i vissa lägen måste man sätta sig själv först. Jag menar första veckorna efter att Kenneth stack var jag ett vrak, men inte så konstigt kanske eftersom hela den värld jag kände till vändes upp & ner. Jag var tvungen att komma upp på fötter igen. & som sagt ledsen för att jag stängde ute vissa av er men det är inte lätt att se er så lyckliga när man själv mådde skit & man ville helt enkelt eller vågade inte tynga ner er med mina problem.
Så till er som känner er träffade Förlåt, men det är inte alltid så lätt.

- Jag älskar er <3





Dagens tanke :



Hur vet man att man har fattat rätt beslut?!




Körtelfeber =/


jaha idag känner man väll sig lite bättre, inte direkt piggare men bättre i halsen iallafall. Fick hem papper på idag att jag har Körtelfeber=/ fy fan säger jag bara. Men min vanliga tur. Körtelfeber innebär att lymfkörtlar, lever och mjälten svullnar. Så då kan ni ju tänka er hur jag mår?! Stod i papprena att Körtelfeber går över av sig själv på 6 veckor, fatta hur länge sex veckor är liksom & att man måste undvika alla sorts slag mot magen vilket kan vara farligt ! Sen stod det att halsflussen borde med hjälp av min pencilin vara borta på 2 veckor & det är ju alltid något !

dehär var lite jag läste om Körtelfeber som jag inte visste..

Körtelfeber är i de flesta fall en ofarlig sjukdom som främst drabbar unga människor i åldern 10-25 år. Sjukdomen läker oftast ut av sig själv.

Nästan alla blir någon gång i livet smittade av körtelfebervirus. Få utvecklar sjukdomen. Det beror på att många redan har haft infektionen som barn utan att märka det och därför blivit immuna.

Sjukdomen sprids bara mellan människor. Den vanligaste smittvägen är via saliv. Därför smittas sjukdomen ofta genom kyssar och kallas ibland också ?kissing disease?, kyssjukan. Viruset kan även spridas genom exempelvis handskakningar. 

Smittsamheten är relativt låg. Det krävs nära och upprepad kontakt för att infektionen ska få fäste.
Tiden mellan smittan och sjukdomens utbrott brukar ligga på mellan 2 till 6 veckor.
De akuta symtomen brukar gå över på två-tre veckor, sedan är det vanligt att du känner dig trött en längre tid, ibland flera månader.

Viruset lever kvar vilande i kroppen efter den första infektionen. Därför kan du även efter mycket lång tid få en ny infektion, men då främst om du har ett nedsatt immunförsvar.

Men iallafall fick mig ett gott skratt när jag läste att dom även kallar Körtelfeber för Kysssjukan, ha ha ;)

men i övrigt så suger det ganska ordentligt att ha blivit sjuk..

Så idag har jag inte gjort speciellt mycket alls mer än att jaga runt på min lilla kille som enbart är still när han sover. Han är verkligen vad man kallar en rackarunge & sjö vild kan jag lova rätt kul när han håller igång ibland men vissa stunder saknar man när han var liten & satt still där jag satte honom nu springer han omkring & försvinner på några sekunder. Man behöver då inget gymkort när man är ute med honom. Fick iallafall honom till att lugna ner sig lite & kolla på mora träsk innan han skulle sova & nu sover han äntligen. Så nu ska jag se ett par avsnitt med one tree hill & sen ska jag också krypa i säng ;)


 


 

Over and out.

Dagens tanke :




När man tappar bort sig själv har man två val..
-Hitta den du var förut eller låt den personen försvinna.
för ibland måste man se på sig själv utifrån
& minnas den man egentligen skulle vara, den man ville vara.

image192







Kvällens låt ;)




Chris Daughtry - Over you.

hans röst är ju bara så sexig ;)





Allt & inget..


jaha då var snart denna tisdag slut, har spenderat hela dan nerbäddad i soffan & druckit varm nyponsoppa & grejer idag har iallafall svullnaden i halsen lagt sig lite så jag får i mig sånt som är i flytande form. Men säger tack gode gud för one tree hill boxar dagar som idag, dom är ju räddare i nöden;)
Hatar dock att vara sjuk så hoppas på att man blir bättre snart, men känner ju mig redan lite piggare efter ett dygn med pencilin så det går ju iallafall åt rätt håll. Alltid ett plus !
Elmia i helgen, som alltid en gång om året. Vilket är något Emma aldrig missar så jag hoppas ju definitivt att man känner sig piggare tills dess. Jag, Liam & syrran ska väll dit på lördag hade vi tänkt oss, lördagen brukar ju vara roligast ! Läckra bilar, läckra grabbar, glada miner & mycket folk är en lyckad kombination ;) Får väll sätta hundsele på min lilla vilde bara annars springer han väll bort i folkmassan, nej men skämt & sido han måste man verkligen ha koll på varenda sekund!
Trodde dock att Kenneth också skulle på elmia vilket jag fått reda på att han inte ska & skönt är väll det att slippa tänka på att man kanske stöter på honom därinne! Det kan jag ju klara mig utan.
Men blir nog en trevlig Lördagsaktivitet iallafall om jag nu är pigg som sagt!
Men klockan har passerat 12 så känner att det är dags för mig att försöka få mig lite sömn.


& by the way är en ny Örebro helg inbokad blir 28/3-30/3 vilket svar ja är ganska snart, Nästa helg!
Men denna gången blir det både nytta & nöje ;) Men är så vill jag inte avslöja just nu ! Men är iallafall kul att ha något att se fram emot.


Over and out.

Dagens tanke :



Jag vet hur det är att söka efter något mer, det är därför jag alltid flyr...




sjuk =/


jaha då har man varit på vårdcentralen hade så jävla ont i halsen att jag kände att jag var tvungen att åka in, kunde fan inte ens dricka vatten så jävla ont har jag! Har en kraftig halsfluss & imorn kommer provsvaren på om jag har körtelfeber vilket dom tror, så jävla piss att vara sjuk =/ Så ligger nerstoppad i soffan med täcke & kudde & kollar på film typ allt jag har ork till idag, har sån riktigt feber frossa också! Men har ju fått pencilin nu som man ska äta så förhoppningsvis blir man bättre snart, men blir inte mycket mer bloggande idag ska krypa ner i soffan igen!
hade varit trevligt med någon som kom hit & pysslade om mig lite;)?!

Over and out.

Allt & inget..

Jaha måndag igen shit vad fort både veckorna & helgerna springer förbi egentligen. Lördagen var as kul adam tensta i Eksjö med brudarna bra drag & alla var på topp nästan hela kvällen ;) Ska lägga in bilder från kvällen så fort jag orkar, blir väll senare idag eller kanske imorn så bara att hålla utkik. Söndagen var man aningen seg när man vaknade eftersom vi inte kom i säng speciellt tidigt om man säger så, men blev söndagspizza som vanligt fast denna söndagen åt vi faktiskt i anneberg, hehe! Kvällen spenderade jag & han med film & mys, altid trevligt att ha lite sällskap i soffan en söndagkväll ;) Annars brukar ju sönda kvällarna vara rätt tråkiga. men denhär var toppen förutom att jag var as trött så blev läggdags tidigt ! Idag mår jag lite sådär har haft ont i halsen ett par dagar men tänkt att det går nog över men fan när jag vaknade imorse så kan jag inte ens dricka lite vatten utan att det gör as ont så måste ta mig in till stan & kolla vad som inte stämmer. Tur man har en bror som är läkare så man slipper köa på vårdcentralen för där kan man ju få sitta i evigheter annars! Men nehe mer bloggande blir det sen ;)


Over and out.




Fredag..


Äntligen helg, skönt ;)
Idag blir det lugna gatan & imorn blir det Adam tensta med tjejerna i eksjö, kul ;)
Kommer nog vara as mycket folk & bli fullsatt ganska snabbt så gäller nog att gå ut i tid.
Har egentligen tusen saker jag vill skriva men så fort jag sätter mig framför datorn så får jag inte fram något alls. Tror jag har mycket som jag går & tänker på just nu, mycket funderingar. Men vissa dagar är sånna dagar helt enkelt.
Så blir nog inte så mycket bloggande idag helt enkelt om inte poletten vill trilla ner ;)

over and out.

- boy, you are really great <3




Dagens tanke :


Jag trodde att jag kände dig.

Men det är nog lättare att se det vi vill se än att söka efter sanningen.





det förbjudna ..

Det slår sprint
och du undrar
var i helvete kommer lusten ifrån?
Han backar tre steg,
efter det närmar han sig igen.

Ögonblicken han ger dig
rymmer en hel evighet, du säger,
ge mig mer lust.


Du tänker diskret,
fan
jag är verkligen hon som faller för det förbjudna.
Du hoppas att du är något utöver det vanliga
och han ser det
han ser det på avstånd.


Ta den tidigaste bussen så möter jag dig vid stationen,
säger han.
Det låter frestande
och du faller handlöst för charmen
som du borde blunda för.


Med genant i skrattet,
ber han dig kasta hit nyckeln till ditt hjärta
för enligt han
är du svårfångad
och fantastiskt svår att stå emot.

Du tar det till dig
och tänker,
vad har jag att förlora
samtidigt som du glömmer bort

att det är han som är det förbjudna.









Dagens tanke :


Ingen kan över någon längre tid
bära ett ansikte för sig själv och ett för alla andra
utan att till slut börja undra vilket som är det sanna?!



1 år ;)


Liam Isaac Lagerström
- mitt livs kärlek.
Grattis på din 1 års dag ;)

image113

Dagens tanke :


Somliga saker är självklara.
Så där självklara att man inte funderar över dem, inte förrän man måste..




Sluta klaga..


Jag förstår inte poängen med att klaga på folks bloggar om någon skriver saker i sin blogg som inte passar dig eller faller dig i smaken så sluta läs den helt enkelt, svårare än så är det ju faktiskt inte.
Vissa bloggar om livet & tankar andra om mode & vissa om barn osv det finns tusentals bloggar idag & väldigt många olika saker som folk gillar att blogga om så varför inte bara läsa dom bloggarna som intreserar dig?!
Är du inne på en blogg som inte intreserar dig så läs en annan blogg.
Jag menar alla människor har skaffat en blogg av olika andledningar & bloggen blir tro det eller ej som ens lilla bebis ;)
Jag vet ju själv att bloggen tar upp en del av min tid inte bara att skriva blogg utan också läsa andras bloggar, man har ju skaffat sig favorit bloggar som man läser varje dag.
Det här är min dagbok, min anteckningsbok - mitt allt! Jag skriver ner nästan allting här.
Min blogg är nog en ganska personlig blogg som sagt & jag älskar att blogga.
Men man läser ofta på olika människors sidor eller i personers bloggar att dom stör sig på den eller den för vad dom skriver om i sin blogg. Varför egentligen?! Jag menar jag skulle också kunna nämna en hel del bloggar som jag tycker är totalt ointressanta & även bloggar som jag kan svära åt ibland för att jag tycker personen som bloggar värkar otroligt korkad, men jag håller mig istället till att läsa mina favorit bloggar, bloggar som intreserar mig & får mig på bra humör ;)
Det är iallafall hur jag ser det & jag förstår inte hur folk kan lägga ner så mycket tid på att bry sig om vad andra gör.

always look on the bright side of life ..






Allt & inget..


Tisdag & idag händer ingenting speciellt. Vi ska bara ta det lugnt & mysa. & jag ska som vanligt titta på lite avsnitt av Oth ;) Sen borde man väll göra lite vardagssysslor också ta hand om disken & tvätten & lite inget vidare kul kanske men sånt måste ju också göras. Har precis skickat in foto grattis till smålandstidningen också eftersom mitt älskade charmtroll fyller år imorn ;) Så får se om dom sätter in det i tidningen imorn eller på lördag.
Men nehe det var väll allt jag hade att skriva just nu, have a nice day ;)


Over and out.

Örebro <3

Säger då bara en sak vilken helg, så himla lyckad <3
Blir att göra om väldigt väldigt snart vill jag lova !

Så för att sammanfatta helgen lite kort..
I fredas kom vi till Örebro ganska sent eftersom Jossan var tvungen att jobba, men jag förfestade i bilen & jossan körde sen drack vi lite i bilen innan vi promenerade iväg till Klaars, var en trevlig kväll förutom att det var väldigt mycket småttingar ute eftersom det var 18 så vi kände oss ganska gamla, heeh ;) Men träffade ju Tobbe & dom där iallafall, trevligt trevligt. Sen blev det en sväng på stan & vidare på efterfest!
Lördagen vaknade vi lagom sletna efter att ha sovit 3 timmar & jag var nog fortfarande onykter, hehe. Blev iallafall frukost på mc donald inte för att man fick i sig speciellt mycket mat men iallafall. Sen gick vi the walk of shame genom stan lagom pinsamt i gårdagens partyoutfit men kul hade vi & det blev en del shopping på vägen ;)
Sen checkade vi in på vårt hotell efter att ha kört vilse i Örebro ett par gånger & så fort vi kom in på hotellet la vi oss för att sova man var ju tvungen att ladda batterierna inför kvällen. Sen blev det käk & sen var förfesten igång. Lördagen spenderade vi också på Klaras, lätt den roligaste utekvällen jag haft på länge. Bra musik, alla var över 20 & det var mycket folk ;) Den kvällen tog slut på tok för snabbt, men efter krogen blev det iallafall en sväng på stan mingla bland folk & sen lite efterfest på hotellet ! & på söndagen drog vi oss upp bakis & trötta för att käka frukost på hotellet vilket var jävligt gott, gott med riktig mat efter en hel helg med skräp mat ;)
Så som sagt detta var en kort version av våran väldigt lyckade helg i Örebro som vi redan planerat att vi ska göra om snart..

Så lägger iallafall in lite bilder från våran helg, partykort, bakiskort ,flummkort & självklart mina egobilder ..
Men varning för vissa udda bilder, hehe ;)







image167image188

Bara en snabbis ;)

Helgen i Örebro har varit underbar & helt perfekt <3
Bloggar mer om vad som hänt i helgen imorn & lägger in alla våra läckra bilder.. Så håll utkik ;)

image168

Dagens tanke :


dansa min docka, tilsammans erövrar vi världen..
- eller iallafall dansgolvet ;)





Enköping ;)


jaha då är jag framme i Enköping så trevligt så var ju jätte längesen jag var här sist. Sitter just nu hemma hos jossan & slappar lite ska strax gå ner till stan & sola & handla lite & så helt enkelt fördriva tiden tills jossan kommer hem från jobbet. Sen ska man duscha & göra sig iordning & sen bär det av till örebro blir ng en rolig road trip & ikväll blir det utgång på klaras, kommer bli as kul ;) & jag är verkligen på toppen humör, idag är verkligen en bra dag ;)
Men för er som bor i Örebro ,ikväll ses vi på klaras & för er andra ha en toppen helg..

& by the way satt & kollade runt i jossans fotoalbum & hittade bilder på mig & kenneth från hennes student & konstigt nog så blev jag bara lycklig av & titta på dom för vi ser så sjukt lyckliga ut på dom korten & det får mig att minnas hur lycklig jag var ;) Men som sagt det är iallafall enligt min åsikt bättre att minnas dom fina minnena, minnen som fortfarande gör dig lycklig. Livet är för kort för att haka upp sig på att vara arg & sur.
Jag kommer aldrig kunna radera tiden jag & kenneth spenderade tilsammans så varför inte minnas den med glädje, det blir väldigt mycket lättare att gå vidre då kan jag lova. Me nehe inget mer om Kenneth han är den sista personen jag kommer tänka på i helgen vill jag lova, men var bara tvungen att skriva lite om det efter att ha kollat på korten..

Men nehe nu ska jag pallra mig ner till solariet & hoppas på att jag minns hur man hittar dit, hehe!


Over and out.


Packat & klart.


jaha nu är väskan packad & klar eller ska väll säga nästan iallafall för jag kommer ju alltid på tusen saker jag glömt att lägga ner, hehe! Sen är det väll så också att Emma är en expert på att packa på tok för mycket grejer, ska jag vara borta i 3 dagar så packar jag lika mycket som någon som ska åka bort två veckor ;) Men fan finns ju inget värre än att ha åkt bort & känna att man glömt något hemma, lustigt ibland att jag även lyckas packa ner typ kläder jag aldrig använder hemma som att jag skulle använda dom när jag är iväg då, illa illa men som sagt jag står ju iallafall aldrig utan kläder ifall man skulle bli kvar på något ställe längre än planerat, alltid något hehe ;)
Men nehe klockan är 11, denhär dagen har bara sprungit iväg, fast det tycker ju jag är skönt för det närmar sig äntligen helgen, & som jag skrivit i tusen andra inlägg så ser jag verkligen fram emot helgen den kommer bli så toppen eller det är ju iallafall vad man hoppas på ;) Ska bli skönt att se en ny stad & nya människor, inget illa menat mot vännerna hemma ni är mina pärlor, men skönt att komma iväg lite. Komma till ett ställe där jag liksom bara är jag ;)
Men nehe ska faktiskt ta & kolla på ett avsnitt till med one tree hill ovanligt svar nej ;) Kollar fan på det jämt nuförtiden men det är ju så bra..
Men nehe dehär var slutet på mitt ganska så ointressanta inlägg ;)


Over and out.




Playing me.

Inte varje dag man hittar en kille från jönköping när man sitter & kollar runt på hitlistorna, så det får faktiskt bli kvällen låt ;)

Jonathan Fagerlund - Playing me.









Vad är du beroende av?

Var & solade idag & som vanligt är ju radion på med rix fm & då diskuterade dom olika beroende som folk hade, ganska kul att lyssna på faktiskt. Var någon dum jävel som skickade in att hennes beroende var att städa toaletten minst 5 gånger per dag & att hon byter toalett sits en gång i månaden, säger bara stackars brud jobbigt beroende liksom. Började fundera på när jag låg där vad mitt största beroende är & jag kom fram till att jag har ett par beroende som delar första platsen..

- jag knarkar platttång, jag kan helt seriöst inte överleva en dag utan min plattång;)
- cigaretter, dålig vana jag vet.. Men absolut ett beroende.
- Bloggen, sen jag började blogga har jag varit fast, jag är helt enkelt fast i bloggträsket ;)
- Min mobiltelefon, den är helt enkelt med mig överallt.
- Musik, vem kan leva utan musik? iallafall inte jag ;)

Som sagt jag har nog ett par saker till som jag är beroende av men dehär var några av dom jag kom & tänka på först.. Så någon som har något udda beroende att dela med sig av?;)





Onsdag..


Ni vill min lilla kille äntligen gå i sina skor, köpte ju nya gympaskor till han för cirka 3 veckor sen & sen dess har vi övat, hehe. Han springer omkring utan skorna men så fort jag tog på han skorna stog han helt still eller så bara skrek han för att han blev arg, tyckte så synd om honom. Det blev väll för tungt att lyfta fötterna helt enkelt så han kröp omkring istället, hehe Men som sagt nu springer han omkring i sina små skor & är bara så söt ;)
Du är världens finaste kille <3
Jaha idag har jag typ ingenting inplanerat, ska ta & tvätta färdigt hade jag tänkt så man kan packa väskan inför helgen & sen borde jag verkligen verkligen städa också får se om jag orkar det idag. I övrigt blir det en lugn & skön onsdag, blir väll att ta en promenad i det fina vädret om en stund ;)
Blir mer bloggande senare..


Over and out.



Dagens tanke :



- jag kan inte ge dig min första gång, men jag kan ge dig min sista..





uppdatering..


jaha då har man varit hos frissan, håret blev skit snyggt ;) Känns toppen att ha håret fixat inför att man ska iväg i helgen har även varit & solat idag & shoppat lite nya kläder, köpte bland annat ett par as snygga byxor som jag egentligen inte hade råd med hehe. Men eftersom alla mina andra jeans har blivit förstora var jag i stort behov av nya & hellre köpa ett par lite dyrare som jag verkligen vill ha än att köpa ett par bara för att dom är billiga! Så idag är plånboken en aning tommare men jag är en aning lyckligare & bra är väll det ;)
Är just nu bara så glad, ska bli så himla kul att komma iväg i helgen, jag känner verkligen verkligen att jag behöver det, behöver träffa nytt folk & bara vara jag ;) & det ska bli underbart att träffa min älskade jossan känns som det var evigheter sen jag träffade henne sist, ibland är det jobbigt att hon bor så långt bort !
Men men nu ska jag ta tag i tvätten & sen ska jag försöka sova..

Over and out.

Tisdag.


jaha blev inget bloggande igår, sorry för det men fanns liksom ingen tid !
Ska strax promenera iväg till frissan & fixa mitt hår ;) Men passade på att in & blogga lite eftersom jag hade lite tid över..
annars idag händer väll inte jätte mycket ska se till & sola hade jag tänkt mig vill ju bli brun & fin & sen ska måste jag boka tågbiljetter inför helgen, ser vekligen fram emot helgen as mycket känner på mig att det kommer bli en toppen helg ;)
Men nehe dags att bege sig till frisören.

Have a nice day ;)


Dagens tanke :



Fröken Iwantitmyway ;)

It feels like forever.


jaha 2 månader som singel idag & det sjuka är att it feels like forever, it feels like another life.
Det känns som att det har gått evigehter sen vi sågs, evigheter sen du & jag var vi. Evigheter sen vi delade ett liv ihop. Antar att det är för att det har hänt så mycket att det känns som längre tid än vad det egentligen gått.
& jag är faktiskt okej, jag har nog tom börjat inse att dehär kanske var det bästa som kunde hända? Vi hörde inte ihop helt enkelt, det var inte meningen att vi skulle leva ihop. Du var inte bra för mig, du var/är helt enkelt inte den rätta.
Skulle vi varit dom där personerna som var menade för varandra så hade det varit så eller bli så. Jag kanske är blåögd men jag tror på ödet. Jag tror på att allting som händer händer av en andledning. Även om jag fortfarande älskar dig så vet vi båda två att ingenting mellan oss blev desamma igen efter ditt första felsteg & mycket av det kanske är mitt fel också jag behandlade dig många gånger som skit fast jag inte menade det men det blev helt enkelt mitt sätt att hålla avståndet mitt sätt för att jag inte vågade lita på dig igen, kanske även mitt sätt att hämnas. & jag ber om ursäkt för det, många kanske säger att hämnden är ljuv & så tycker & tänker jag också ibland. Men om du hämnas är du ju precis lika dålig som personen som gjorde dig illa.
Så visst jag är skyldig dig ett förlåt, men du är skyldig mig många fler än så. & att jag vissa gånger betedde mig illa rättfärdigar väl inte att du får bete dig som en skitstövel?
Men jag tror att jag är en bättre människa utan dig, kanske låter konstigt men det är så det känns.
Eller var det helt enkelt så att vi var aldeless för olika, så vi drog ner varandra & till slut mådde ingen av oss något vidare. Vi är helt enkelt lyckligare på var sitt håll. Det tar ett tag & inse sånt, jag saknar fortfarande dig vissa dagar, svaga stunder. Men jag vet också att dehär var det bästa.
& även om jag har mina dåliga dagar så är jag lycklig.
Jag kommer alltid älska dig för allt fint du gav mig men jag kommer också alltid hata dig för allt du tog.

- I love you and i probobly always will. But theres nothing left between us. I use to miss you so much, but you never miss me.. So because of that I stop missing you.

Det är inte alltid lätt, men om du bara fortsätter leva & släpper taget så går det att gå vidare, jag vet ;)
Man kämpar vidare & kommer ihåg att efter regn kommer solsken!





Björn Gustafsson ;)



Var bara tvungen att lägga in detta klippet från melodifestivalen igår, fan vad jag skrattade. Han är ju så jävla skön ;)

absolut inget speciellt..


image156

jaha klockan slog precis 12 & som vanligt sitter Emma uppe framför datorn på tok för länge ;)
Igår var jag I Eksjö med tjejerna, Emma hade fest hemma i sitt hus & det var riktigt trevligt. Kom ju även ett gäng på 13 grabbar från arboga för att umgås med oss, trevligt trevligt !
Idag har jag bara tagit det lugnt i stort sett inte gjort någonting & som vanligt nu när liam har somnat så sitter jag framför datorn.. Ska lägga mig i soffan & kolla på ett avsnitt till av One tree hill & sen ska jag faktiskt lägga mig, behöver ju min sömn. Är väll bäst med tanke på att det är lördag att stänga av telefonen så man får sova i lugn & ro, hehe ;) Men är för trött i huvudet just nu för att orka blogga mer så dehär fick bli allt idag..

Over and out.




RSS 2.0