Skrämmande !


Satt & läste runt lite på aftonbladet som jag brukar göra & hittade en artikel om en liten kille som fått hjärnhinneinflamation precis som liam hade i julas dock klarade han sig inte lika bra utan fick amputera sina ben, fingrar och tippen på näsan. Blir halvt skräckslagen när jag läser sånt. När man inser hur illa det kunde gått och hur lycklig man blir när man inser att liam verkligen hade änglavakt, min lill kille klarade sig utan några skador eller lite sämre hörsel på sitt ena öra men det är allt. Jag är också glad över att jag då när vi låg inne på sjukhuset inte visste hur illa det kunde slutat, jag blev skräckslagen när dom talade om att dom inte visste om han skulle överleva natten men sen när han väl blev stabil trodde jag faran var över men man vet ju aldrig förrän dom är helt vakna om dom klarat sig man kan få amputera kroppsdelar, bli döv osv skrämmande som fan. Tänker på kvällen när han blev sjuk man trodde ju bara att det var influensan eller något, ringde in och dom sa att jag inte behövde åka in för små barn får hög feber, satt med han i famnen ett par timmar till tills jag märker att han inte är kontaktbar längre ringer in igen och dom säger att eftersom jag gett han alvedon så sover han nog gott på det så jag kan vänta ett dygn och se vad som händer, men jag visste att något var fel jag gav mig inte och till sist fick jag komma in. Hade jag väntat ett par timmar till hade han inte klarat sig. Är så lycklig över att jag följde min magkänsla jag visste att något var fel & i sånna lägen ska man lyssna på sig själv & inte ge sig för oftast har man rätt. Som sagt det kunde slutat väldigt illa men jag är tacksam varje dag över att min lill kille är en glad, frisk sprallig och underbar 2 åring ;) Han är det underbaraste & finaste jag har.. Liam jag älskar dig <3






090728


Dags för en liten snabb uppdatering kanske ;)

I fredas var vi hos en kompis till älskling i jkpg & festade för att fira syrran. Kul kväll och kul grej att olerys hade öppet dygnet runt kändes dock rätt udda att gå därifrån vid 7 tiden. Att sitta på uteserveringen & se solen gå upp ;)
Kom ju som sagt i säng sent så sov bort halva lördagen och när jag vaknade kändes det fan som jag skulle dö det är i sånna stunder man går igenom och försöker hitta andledningar till varför man dricker alkohol osv, sånna mornar då an lovar sig själv att jag ska aldrig dricka igen. Yeah right den klyschan har vi väll alla hört förut haha. Men var nog iallafall inte så smart att dricka så mycket vin som jag gjorde på fredagen med tanke på att jag inte dricker så ofta längre & oftast om jag druckit så har det bara varit några cider så kroppen var inte van vid så mycket vin helt enkelt & det fick jag leva med på lördagen, min skallebank var olidlig första timmarna. Men lyckades få i mig lite mat så jag piggnade till lite vilket var tur då jag & älsklingen hade bokat biljetter & skulle gå på bio. Var segt som fan att ta sig iväg men dit kom vi & när man väl var där var det mysigt att krypa ner i en bio stol & äta popcorn ;) Efter bion körde vi hem till anneberg & det blev sängen tidigt. Söndagen spenderades i soffan mys med älskling & mys med liam ;)
Så där fick ni en liten uppdatering om min helg, måndag & tisdag finns det inte så mycket att blogga om plugg & vardagssysslor inget vidare intressant kanske så det får räcka såhär idag ;)

& jag avslutar med att slänga iväg ett Grattis till syrran som fyllde 20 igår, välkommen till systembolaget ;)


090723


Städ & fixar dag tråkigt men ett måste. Fast har haft lite kul åt syrran som kom hit bakis och rensat mitt skafferi på godsaker haha ;) Torsdag idag & det närmar sig fredag igen, wiiee !

Planer för helgen som det ser ut nu är att imorn ska jag & älsklingen på bio & se Harry Potter, ska bli mysigt att gå på bio ;) är evigheter sen jag var sist. Sen blir det väll fest i helgen också eftersom syrran fyller 20 & det måste ju firas ;) Tänk att hon redan fyller 20 min lillasyster nu känner jag mig gammal jävligt gammal haha! Ibland önskar jag att jag var 20 igen, det året minns jag med glädje & skulle gärna uppleva det en gång till ;) Men nehe var vi ska festa eller vilken dag är väll inte riktigt spikat än men olerys i jkpg lockar ju eftersom dom hela helgen har öppet 24/7 kul grej att kunna stanna på krogen hela natten & du kan köpa fyllekäk & sen frukost ;) Men vi får helt enkelt se vad det blir & vad vi är sugna på !  Men nehe nu ska jag väll återgå till disken..


Favoriter som strömmer ur mina högtalare idag <3

Pussycat Dolls ft AR Rahman - Jai Ho
Swingfly - Touch and go
Takida - Reason to cry
Janet - Heartache on the dancefloor
Kate Voegele - Wish you were
Shinedown - Devour
Katy Perry - Waking up in vegas
Elliot Yamin - Wait for you
Green day - Viva la Gloria
Daughtry - No suprise
Kim Larsen - This is my life
Sugarland - Stay 
Chicago - Love will come back
The Veronicas - Untouched
Crossfire - Lady
Dead by april - Losing you
Milow - Ayo Technology


090720

Jaha & dagarna har sprungit iväg igen & jag har inte hunnit med att blogga. Tiden räcker verkligen inte till nuförtiden och jag får lite panik över det, känns som jag varje dag när jag går och lägger mig har panik över att jag borde hunnit mer under dagen än jag gjort och sen blir man stressad och på dåligt humör över det, jobbigt som fan.
Ännu en helg har passerat, har spenderat större delen av helgen liggandes i soffan kännt mig hängig och haft skit ont i magen vid mitt kejsarsnitt. Det började göra ont i mitten av förra veckan men i lördas blev smärtorna så starka att jag var tvungen att åka in till akuten. Fan vad jag hatar sjukhus får panik där inne. Men ialafall när jag kom in trodde dom först att det var blindtarmen men efter lite prover så visade det sig att det antagligen är vävnad i såret som brustit och blivit en liten blödning och det är därför det gör ont, vilket ska gå över av sig själv förhoppningsvis på en vecka eller två. As jobbigt att ha ont så länge men vad gör man? Men iallafall får jag minsta lilla feber måste jag åka in direkt annars är det bara att vänta & hoppas på att det går över. Men ska ta & vila ordentligt ett par dagar nu & vara rädd om mig.
I övrigt känner jag mig väldigt ensam just nu älsklingen har haft semester 3 veckor och varit här hela tiden & shit vad fort man vänjer sig vid att ha sällskap & det har varit underbart ;) Men var jobbigare än jag trodde att säga hejdå igår & försöka återgå till en vanlig vardag. Tänkte jag skulle kidnappa han från jobbet & gömma han hos mig, funkar nog inte riktigt så men drömma går ju haha .. Men längtar till på fredag då han kommer tillbaka ;)

Men nehe dags för mig att sova så man kommer upp & göra nytta imorn. Men ni fick iallafall en liten snabb uppdatering om vad som händer & fötter ! Godnatt !

Västervik ;)



I lördas fick jag, angelica & syrran för oss att vi skulle dra ner till västervik och så blev det.
Blev en lyckad kväll fylld med skratt & tokigheter ;)
Jag & angelica somnade dock väldigt väldigt sent eller eftersom det var morgon kanske man ska säga tidigt hehe. & 2 timmar senare vaknar man upp i ett varmt tält då killarna har damp utanför så mycket sömn blev det ju inte men man åker ju bara dit en gång om året så då får man passa på ;) Lyckades glömma både mobilen,jackan & plånboken när vi var på mc donalds men hade en sån sjuk jävla tur att någon lämnat in det på mc donalds så jag fick allt tillbaka det trodde jag ju aldrig men tackar den människan som varit vänlig nog att göra det ;) Inte många människor i dagens samhälle som lämnar in saker av värde dom hittar nuförtiden men jag är lycklig över att någon gjorde det med mina grejer, som sagt jag tackar & bugar hehe! Men nehe finns väll inte så mycket mer att säga än att vi lämnade västervik på söndan aningen slitna & trötta men med en lyckad helg i bagaget ;) 



Dagens tanke :


Ibland hittar man människor som kan citera ens hjärta. Som liksom bara.. fattar. Den sortens vänskap håller man fast vid ;) Sådana dörrar stänger man inte.
<3


090706

Jaha då har ännu en helg passerat, veckorna rullar på. Älsklingen har semester så när man har hans sällskap går veckorna ännu fortare än vanligt men underbart att att få ha han här med oss hela tiden;) Helgen har varit mysig, i fredas hade vi myskväll slappade framför tvn. I lördas var vi på grillfest hemma hos Andreas kompis. Underbart väder, trevligt folk och en väldigt lyckad kväll ;) Och söndan gjorde man väll minsta möjliga precis som det brukar vara.
Solen & värmen har försvunnit igen fast kanske behövdes lite regn, men är ju sagt att värmen ska komma tilbaka i helgen så man kan ju hoppas på det, underbart med sommar & sol ;) Fast måste erkänna att det är lite lättare att sova på natten när det är lite svalare. Men nehe i övrigt händer det inte mycket nuförtiden eller iallafall inte så mycket att blogga om. Alla mina vardagssysslor kanske inte är så intressant att läsa om hehe. Men nehe nu ska jag återgå till filmen vi ligger & tittar på tänkte ju bara blogga en snabbis då jag varit dålig på det på sista tiden, men det är ju sommar & semester så jag får skylla på det ;)

& måste sända iväg en stor mega kram till yankan, jag saknar dig <3

090701



Solen och bloggandet går helt enkelt inte ihop så det har blivit väldigt dåligt med det på senaste.
Men ska snart ta tag i det igen, jag lovar ;)





RSS 2.0