090428


Jaha då har man en son som är sjuk igen. Jävla dagisbaciller att det aldrig tar slut?! Han har varit sjuk så jävla mycket på senaste, det är så synd om han. Sen han låg inne med hjärnhinneinflamationen på sjukhuset så har han aldrig riktigt fått återhäta sig ordentligt innan nästa sjuk period har kommit så han har ju inget imunförsvar tyvärr så han åker på all skit som går =( Är ju tänkt att vi ska åka till brantevik också i helgen för att fira min mormor som fyller 80 men är ju tveksamt nu om man kommer iväg eller inte, vi får se helt enkelt !

Igår blev det en kväll med film & godis med min älskade jankan, alltid trevligt .. I love you<3 Emma har ju lite små ångest över att det är mindre än en månad kvar innan jankan lämnar mig & åker till san diego ett år. Så glad för hennes skull & hon kommer ha så sjukt kul & uppleva så mycket, men jag kommer tycka det blir så jävla tomt här hemma utan min partner in crime haha ;) Fast jag ska åka ner & hälsa på så är det ju bara, ett år är på tok för länge då får jag abstinens ;) Gonna miss you like crazy..

Imorn kommer min älskling igen & jag längtar. Jag saknar hur han luktar, jag saknar att pilla i hans hår när vi kollar på tv, jag saknar hans kyssar , jag saknar en massa saker.. saknar tom hur han snor allt täcke när vi sover haha ;) Han kom från ingenstans & vände upp & ner på min värld, jag föll handlöst & han gör mig knäsvag. Trodde det skulle vara svårt att släppa någon in på livet igen & jag trodde absolut inte att han skulle kunna hantera alla mina knäppa spärrar, eller ens vilja försöka hantera dem. Men han har tagit allt med lugn och tålamod. Det är helt sjukt. Jag är ju känd för att vara omöjlig och knepig som fan..? ;) haha! Men jag är lycklig, sjukt lycklig !

Men nehe blev ett lite blandat inlägg dehär känner jag men nu ska jag krypa i säng & få så mycket sömn jag bara kan, känner att man får lägga sig i tid så man får lite sömn då man inte vet hur mycket liam sover när han är sjuk. Så med det sagt säger jag godnatt !



090426



I love the way you love me <3



090423


Nu ska jag krypa i säng & imorn är det fredag & det tackar vi för. Efter en stressig vecka som denna så ska det bli underbart med helg & kommer bli underbart att vakna upp imorn när älsklingen kommer hit, my god I love fridays haha ;)
Inga direkta planer för helgen än så vi får se vad som händer & fötter jag vet iallafall att jag ska njuta av att kunna mysa omkring i mjukiskläder hela dagen and I love it ;) Måste sluta med min svengelska tror jag fast tänker oftast inte ens på det utan det går på ren automatic haha! Finns ju faktiskt en hel del som bara låter så mycket bättre & coolare på engelska så ibland känner man ju för att använda det så why not ;)? Men nehe ska lägga ner mitt flumm inlägg för idag & krypa i säng vilket jag tror jag behöver då jag har en hektisk dag imorn innan man får njuta av helgen. Men med det sagt säger jag godnatt !



Utsidan ger insidan sin glans ;)


Detta inlägg är något jag skrev för ett par år sedan men något som kan läsas igen.. & får väll erkänna att även om det som sagt var ett par år sedan jag skrev dehär så tycker jag faktiskt i stort sett precis likadant nu! Dehär är väll ett ämne som alla har olika åsikter i, men är iallafall skrämmande vilken utseende fixerad värld vi lever i & att det finns människor som är beredda att göra precis vad som krävs för att bli perfekt. Men den stora frågan är ju också då vad är perfekt? & vem får äran att bestämma hur en perfekt person ska vara ?! De flesta är rörande överens om att ett osunt ideal där man söker efter perfektion inte är bra. Man ska vara size 0, ha perfekt hy och felfri klädsmak. Inga celluliter, inga bad hairdays och verkligen inte en enda finne så långt ögat kan nå. De flesta skulle säga att det är helt sjukt och att media sätter för hög press på oss unga. Att det är fel. Det finns många starka röster i den debatten.Men likförbannat sitter de gladeligen och gottar sig i när en kändis har en brist. "Kolla vad tjock Jessica Simpson blivit! Har hon ingen personlig tränare eller?? Alla dess ideal är sjukt i mina ögon jag menar vi är helt vanliga människor & alla har vi fel & brister alla har bra dagar dåliga dagar osv ingen är perfekt.Men nehe som vanligt är mitt lilla huvud är fullt av tankar, jag är en grubblare, en funderare & ämnen som dessa som alltid känns aktuella är ju sånt man skulle kunna diskutera i evigheter. Men nehe nu kom jag väll även in på lite andra grejer men här är iallafall ett inlägg om insida & utsida. Ni som följt min blogg länge har garanterat redan läst dehär en gång men för er andra enjoy ;)


Vem föll du för?!
Jag menar egentligen är det insidan som betyder något det är insidan man borde falla för och det är när du förälskat dig i insidan som personen verkligen blir vacker i dina ögon oavsett hur andra ser honom och det är oftast då det håller för då är förhållandet inte bara baserat på ytlighet.
Jag menar träffar du värsta snygga killen och blir tillsammans med honom så är det ju egentligen bara ytligt även om man inte tänker på det , du är ju kär i han för hur han ser ut och inte för vem han är.
Okej om man säger när man går ut och raggar på krogen då finns det helt ärligt inte en människa som ger någon en chans om dom inte tycker personen i fråga är snygg, på krogen är alla människor ytliga men där är väll det på något sätt okej, för det är bara något för just då, kanske bara för en natt? Man känner ju inte direkt så många människor som går ut på krogen med tanken att dom ska hitta en partner för livet, det gör i alla fall inte jag för det är helt fel ställe att leta på. Men om man nu skulle säga att man letade efter någon på krogen skulle alla egentligen ha en påse över huvudet för då skulle ju alla spela i samma liga och alla skulle få en rättvis chans och då är det ju insidan man skulle fastna för och inte utseendet eller hur ? Egentligen är det ju lite elakt att så mycket i samhället är baserat på hur du ser ut, jag menar är du född med ett fint yttre ger ju alla dig en chans medans om du föddes med ett fult yttre får du kämpa för att folk ska ge dig en chans. Det är som vi alla drog en lott när vi föddes en del drog en vinst och andra fick tyvärr en nit.
Elakt men sant.
Jag kan själv säga att för bara något år sen, så var väll begreppet insida i stort sett något jag aldrig hört jag menar vadå falla för insidan, hallå det går ju inte. Fanns ju inte en chans att du ägnade en kille en minut om han inte var snygg och passade in i din mall av hur killar ska se ut. Men se hur det gick istället hur många dåliga förhållanden har man inte i bagaget? Okej nu ska jag inte säga att man inte kan falla för en snygg kille som har en otroligt fin insida också för visst finns det. Men du föll ju fortfarande för utseendet eller hur?
Utan det är snarare när du faller för insidan som personen blir så jävla snygg att bara du tänker på honom så smälter du just för att det är inte längre baserat på ytlighet du tycker om honom som person, för den han är och för hur han behandlar dig och det är istället för ett medfött snyggt yttre det som gör honom vacker.
För mig är i stort sett ett förhållande baserat på ytlighet det samma som att skaffa sig ett KK, ni umgås har sex osv men har inget annat gemensamt för egentligen så känner du honom inte ens.
Kan i alla fall säga att nuförtiden så är det insidan som räknas för mig, helt klart utan tveka. En kille med en vacker insida blir väldigt speciell och omtyckt i mina ögon. En sån kille som det är lätt att falla för, okej det finns ju fortfarande saker du är attraherad av som du faller för jag menar en pojke med fin kropp och vackra ögon och jag blir totalt knäsvag men precis då är det ju egentligen mer åtrå för det är just bara vad du ser som du vill ha.
Så som sagt jag fallerr fortfarande och blir attraherade för folk med snyggt yttre vem fan gör inte det? Men när jag väl blir kär nuförtiden är det insidan som räknas, jag vill veta att jag fallit för vem han är, för hans personlighet då känns det som det finns något att bygga på något som kommer att vara. Och inte bara en just nu för stunden kille med vackra ögon.
Sen ser ju alla det helt klart olika, men detta är i alla fall min tanke.
Fast det är ju som det sägs, utsidan ger insidan en chans och utsidan ger insidan sin glans.

Så typiskt mig ;)


 Har svårt att leva i nuet. Antingen längtar jag efter eller planerar framtiden, eller så förlorar jag mig i gamla minnen...& ja vad ska man säga det är ju bara så typiskt mig ;)

Det var ju intressant för er att veta eller kanske inte, men ibland är mina blogg inlägg inte dom mest logiska i världen men som jag brukar säga vad gör det om hundra år?;) Satt & skulle plugga tröttnade & då råkade datorn stå brevid så nu sitter jag här & bloggar istället för att plugga också typiskt mig, en av mina standardrepliker är nog "jag gör det imorgon" haha ! Jag är expert på att göra saker i sista minuten & att alltid stressa & jag brukar undra varför jag aldrig hinner med allt jag hade tänkt mig & svaret på den frågan är väll egentligen inte så svårt att lista ut. & att jag desutom att världens tidsoptimist underlättar inte heller mitt liv. Jag tror nog att jag alltid är sen om det så bara är några sekunder så är jag sen, hur jag än gör så blir det alltid så. Oavsett om jag går upp 2 timmar innan jag ska åka hemifrån eller 30 minuter innan så stressar jag ändå alltid ihjäl mig sista kvarten & åker hemifrån senare än jag hade planerat, så planering & tid är inte min starkaste sida vilket dom som känner mig garanterat är fullt medvetna om ;) Folk får nog alltid vänta på mig förutom jankan för då får jag vänta på henne & det säger ju en del om hur sen hon är haha!  Men nehe nog om mig & mina tids problem nu ska jag vara duktig & återvända till böckerna.. tjingeling ;)

090421

Trött det är precis vad jag är. Har kännt mig ovanligt trött & hängig denhär veckan vet inte varför egentligen. Är väll min förkylning jag aldrig blir av med & för lite sömn som tar ut sin rätt. Rätt mycket på schemat denna veckan också, en massa saker som ska göras. Har egentligen en sån vecka då jag hade velat göra minsta möjliga & bara slappa haha ;) har faktiskt inte så mycket att blogga om idag så vet inte varför jag satte mig för att blogga egentligen?
Men nu kom jag på en sak jag bara måste påpeka åt ju på max för ett tag sen & förälskade mig i deras mozarella sticks & har längtat sen dess efter att få äta dom igen & retat mig på att det är så långt till max, men iallafall i fredas gick jag & älskingen in på steak house för att käka har aldrig ätit där innan & vi tänkte att det kunde vara värt att testa & vad får jag syn på där inne om inte mozarella sticks, snacka om att jag blev lycklig & att dom var nästan exakt lika goda gjorde mig ännu lyckligare, så nu har nog nässjös steak house allt fått sig en ny stamkund haha ;) Dom är ju så goda men långt ifrån nyttiga skulle jag ju tro, fy bubblan vad mycket onyttigt jag ätit på senaste är ju så jag skäms fakitskt kommit in i en period då jag är sugen på att hela tiden, skulle kunna sitta & äta hela dan & hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid haha. & för att ingen ska misstolka den meningen så nej jag är inte gravid, okej! Men vad jag iallafall skulle komma fram till så är det att jag måste göra något åt mina matvanor. Att äta dåligt & stoppa i sig en massa onyttigheter istället är inte bra för kroppen & ingen energi har man heller så får bli skärpning på det, jag börjar på måndag ;) ska påminna mig själv om det haha!

åh vill ha helg, vill mysa med min älskling, vill träffa min yankaline & sen känner jag att jag skulle vilja ha en dag då jag fick sova länge också får väll hoppas på att liam också vill det ;)

Men nu ska jag sända iväg ett sms till min älskling & sen blir det sängen, godnatt !


090419


Du & Jag det är kärlek <3

Ännu en helg har passerat förbi & som vanligt blev det inte mycket bloggande, dålig med det på helgen I know. Men jag & älsklingen träffas ju oftas bara på helgerna så när han kommer hit & jag ligger & myser i hans famn så blir det bortglömt att blogga haha ;) Men det förstår ni säkert. I övrigt har helgen bjudit på lite av varje i fredas var vi bara hemma myste framför tvn & åt godis. I lördas följde jag med älsklingen på släktträff riktigt trevlig dag, god mat,en massa aktiviteter & trevligt folk. Men på kvällen var man helt slut sen kan jag lova. Idag har varit en gjort minsta möjliga dag bara slappat & gjort typ ingenting. Men det är väll så söndagar ska vara ;) Men blev en snabb uppdatering för nu ska jag gå & lägga mig & försöka få lite sömn.

Over and out !


Sol, sol underbara sol ;)



Härliga morgon solen lyser & jag är på bra humör ;)
Sitter framför datorn & dricker min morgon smoothie så jädrans gott, me likes hehe. Yoghurt med smak av vattenmelon, en banan & en kiwi sjukt gott, nyttigt & mättande, bra start på dagen ;)  Ska åka in till stan nu & sola sen blir det att göra sig iordning för att spendera resten av dagen i skolan. I övrigt hinner man väll inte med så mycket mer idag, borde städa här hemma, eller måste snarare. Det är en katastrof & tvätt högen växer så vi får väll se om man orkar ta tag i det när man kommer hem. Men i dehär vädret är man ju mycket hellre ute än att vara inne & fixa hushållssysslor det tycker man ju kan vänta haha ;) Men nehe stan nästa, over and out !




090415





Solen skiner himlen är blå..Jorå, livet rockar ganska stenhårt just nu haha ;)
Känns iallafall som sommaren är på väg & man blir så pigg & lycklig. Längtar efter bara ben, klänning & pumps, äventyr,sol,paraplydrinkar, mjukglass, sommarbränna,att gå barfota i gräset,midsommar osv.. kan man något annat än att älska sommaren?;) Men nehe idag ska jag vara duktig & lägga mig tidigt så blir inte så mycket bloggande idag inte så mycket vettigt att skriva heller egentligen haha, men en sak till har jag att säga & det är att jag saknar min partner in crime, min underbara vän & då pratar jag ju självklart om jankan så här länge får det inte gå mellan att vi ses jag får ju abstines besvär ;)

Djurgården <3



På krogen innan matchen ;)




Och här är rökbomben som jag fick på mig.. när man tittar på detta & inser hur mycket rök det kommer så fattar man hur sjukt svårt det var att andas & vilken panik man fick...




& när man ser denhär inser man att det gått för långt, ska det krävas så jävla mycket insatser i en stad för att folk ska kunna gå på fotboll. Slagsmål & skit mitt bland allt vanligt folk, vad händer liksom?



& för att avsluta med något lite roligare..
inte för att jag tycker om göteborg men får erkänna att detta var faktiskt jävligt kul.. Glad påsk djurgården haha!




090413


Jaha så va det ett tag sen man bloggande.. Har spenderat påskhelgen med dom 2 älskade killarna i mitt liv, min underbara pojkvän & min underbara son. Två personer som gör mig så sjukt lycklig <3 Haft en helg full med en massa mys & kärlek. Varit en ganska lugn påskhelg har väll inte hänt jätte mycket sådär som är intressant för er att läsa om. Men våran lördag i göteborg däremot finns det ju ett & annat att säga om haha.. Åkte till göteborg i lördas för att kolla på fotboll då djurgården spelade mot göteborg. Klockan halv 9 lämnade bussen eksjö & det var ett jävla drag på vägen upp & sjukt bra stämning. Solen sken alla var enormt laddade & det kändes som att det skulle bli en kanon dag i göteborg vilket det var förutom ett par saker...
- Djurgården förlorade med 6-0. Känns helt ofattbart & man undrade vad fan som hände.
- Fick en sönderbränd jacka, sår på benen & håret & ansiktet färgat grönt typ. Precis i början av matchen när vi står i klacken så börjar dom dra upp flaggen över klacken en sån stor som täcker hela klacken så man är typ instängd under just då, men iallafall samtidigt som denna passerar ovanför våra huvuden så slänger någon som står på sektionen ovanför ner en rökbomb som hamnar i min famn & kan ju garantera att jag fick panik. Kände hur ögonen sved fick ingen luft & i ren panik släppte jag jackan som jag höll i famnen där rökbomben hade landat. Men samtidigt som jag är på väg att börja springa bortåt så tänker jag att jag inte kan lämna jackan som jag har alla värdesaker i osv så i all röken försöker jag hitta min jacka & sen börjar jag & sandra i ren panik springa neråt för att få luft. Men röken blir inte tunnare utan lika tjock & då inser vi att rökbomben sitter fast i min jacka då min jacka börjat smälta så hade den fastnat så samtidigt som vi springer försöker jag skaka på jackan allt vad jag kan för att få den att lossna vilket den till slut gjorde. Men jackan ser förjävlig ut & är totalt förstörd. Jag är så jävla FÖRBANNAD, vad fan tänker dom med liksom? IDIOTER! jag blir vansinnig. Ska man inte kunna gå på fotboll utan att vara rädd för att bli skadad, sjukt. & allt bråk allt man läst om i tidningen som hände i göteborg under lördagen är så man skäms. Det har gått för långt. När föräldrar får fly med sina barn i famnen för att inte bli nerslagna eller skadade då blir man rädd. Vart fan är världen på väg? Jag älskar att åka på match, jag älskar fotboll & jag älskar stämningen en solig dag med alla människor i blåränder, sånger man sjunger till man inte har någon röst kvar osv haha ;) Men som sagt ibland undrar man varför vissa människor måste bete sig så illa? Men iallafall i övrigt var det en underbar dag & något som kändes så mäktig var när spelarna kom fram efter matchen ställdes sig framför klacken och tackade för stödet & hela klacken sjöng "always look on the bright side of life" låter säkert jätte löjligt när någon som inte är så insatt i fotboll läser men en sån känsla går inte att beskriva. & när man läser efteråt att vissa av spelarna säger att det var en otrolig känsla att få det stödet ! Men nehe nu ska jag väll sluta låta som en total fotbollsnörd haha ;) Ska krypa ner i sängen försöka få lite sömn, har en massa som står på schemat imorn så bästa att vara utvilad eller försöka iallafall !




<3


090408


Tänkte bara tala om att jag lever haha.. men har lite bloggtorka just nu så är därför det blir lite dåligt med inlägg nuförtiden. Är inne i nån trött period känner mig trött typ hela tiden.. antar att min kropp börjat säga ifrån om att jag sover för dåligt så har denna veckan lagt mig ganska skapligt varje kväll & jävligt skönt faktiskt att känna sig lite mer utvilad när man vaknar på morgonen ;) Men nu ska jag krypa ner i min säng få lite sömn & njuta av att jag imorn kommer vakna av att älsklingen kommer & kryper ner när han kommer från jobbet, underbart att få vakna upp av hans närhet ;)

Det va allt jag hade att säga idag.. over and out !


åh en sådan härlig dag..

djurgårn vann, djurgårn vann ;)
Helt underbart med en vinst i premiären. & nu är jag ännu mer taggad inför lördag då vi åker till göteborg för att kolla på match.. längtar ;) Dehär var precis vad jag behövde idag för att vända på mitt dåliga humör.
Suttit & kollat på Ballar av stål ikväll också, fan vad sjuka dom är & jag tycker det är as kul så eftersom jag inte har mycket annat vettigt att blogga om just nu så avslutar vi med 2 as sköna klipp från ballar av stål, Enjoy ;)









090405


Idag känner jag mig nere, lite små ledsen & med tusen saker på hjärnan, jobbigt! Vet inte om jag ska skylla på att det är för att det är måndag eller så har jag helt enkelt bara en dålig dag sånna har vi ju alla ibland. Känner mig lite små krasslig också så kanske är därför man inte riktigt känner sig som man brukar! Men ska koppla in musik i öronen & ta mig en långpromenad känner att det borde göra mig lite piggare & förhoppningsvis på lite bättre humör !

Måste ju tala om också att jag gjorde min Max debut i lördas, jag åt där för första gången. Konstigt att jag inte gjort det innan jag vet men har ju varit ett troget mc donalds fan så det har helt enkelt aldrig blivit så. Men nu lyckades min älskling övertala mig till att det var dags att prova & jag måste säga my god vad gott det var & vilken skillnad.. jag är helt såld haha & deras mozzarella sticks va ett hallelujah moment ;) I övrigt har det varit en skapligt lugn & mysig helg ! Men nehe nu ska jag som sagt ta mig en promenad & sen plugga lite..

Over and out.

090402


Idag har jag städat hela huset, tvättat & rensat lite i förrådet, känner mig verkligen duktig en riktig hemmafru haha ;) Men trött är jag så snart blir det sängen & imorn kommer jag bli väckt av att älsklingen kommer & kryper ner, jag längtar.. mys ;) I övrigt står ett besök hos frisören & skolan på schemat imorn & sen får man se vad som händer! Håller tummarna på att det fina vädret håller i sig så man kan vara ute & njuta ;) Men nehe inte mycket annat vettigt att blogga om idag så med det sagt avslutar jag mitt korta lilla blogg inlägg & säger godnatt !

a couple of words..


Vet du om hur mycket jag älskar dina läppar mot min nacke
och sättet du kysser mig på, dina ögon är det vackraste jag skådat <3

& vilken underbar dag det har varit, tänk så mycket lättare livet känns bara genom att solen tittar fram. Så idag har man verkligen njutit. Imorn är jag ledig så hoppas på lika fint väder imorn så man kan ta sig en lång skön morgonpromenad i solen ;) resten av dagen ska väll spenderas med att vara hemmafru, städa diska osv sånt som man gärna inte vill göra men om måste göras ibland. & skönt att ha städat till helgen! Men kommer bli svårt att motivera sig själv till att vara inne & städa imorn om det är fint väder men får försöka ha lite diciplin på mig själv haha ;) Snart helg igen också & det är verkligen inte fel men sjukt hur fort veckorna springer förbi men det är positivt just nu då vi kommer närmare & närmare sommartider, wiee;) Men dags för mig att runda av & krypa i säng & dagen till ära avrundar vi med dehär...





Man känner sig så lycklig..


Sol, sol underbara sol, I love it <3

Vaknade idag av att solen lyste in genom fönstret & så underbart. Man känner sig helt plötsligt så mycket piggare & det är tusen gånger lättare att kliva upp ur sängen. Jag blir helt enkelt på otroligt bra humör allt tack vare att en liten sol vill titta fram haha! Men nu ska jag bege mig ut i det fina vädret på en långpromenad sen blir det duschen & skolan !
Se ya later ;)




RSS 2.0