Igår var igår.



Jag vaknar varje dag,
oavsett hur bra eller dåligt jag har sovit.

Jag går upp ur sängen varje dag,
oavsett vilken dag det var igår.

Jag lever mitt liv varje dag,
oavsett vilket liv jag levt förut.

Oavsett vad vi är med om i våra liv,
går vi vidare och lever för idag,
eftersom igår, var igår.



På tok för sent , men här sitter jag ändå.


Jag borde sovit för många många timmar sen men här sitter jag fortarande mitt i natten, fördriver tiden med att prata på msn & lyssna på ballader. Tänk så underhållande det kan vara haha :)

Men måste lägga in denhär bara för att jag inte kan sluta lyssna på den, lovely !
& jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
& kan inte skilja på om jag vill vara med dig
& jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
& jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Men kommer vara sjukt trött när klockan ringer imorn och garanterat på ett otroligt
dåligt humör så ska krypa ner i sängen nu och göra ett nytt försök & hoppas att jag somnar. Godnatt !



No more holding back !


Jag behöver helt enkelt inse att livet inte är ett genrep, det är mitt liv mitt enda försök.

Det är enbart jag som ska leva med konsekvenserna så varför får jag då inte leva mitt liv på mitt sätt? Jag är trött på att göra vad jag förväntas göra iställer för att göra vad jag vill göra. Musiken strömmar och de sjunger; "what the hell are you waiting for?" Ja. Det var ju en jävligt bra fråga faktiskt. Den där dumma rösten ekar i mitt huvud också. "man kan inte", "man ska inte", "gör inte si, gör inte så". Ibland vill jag ge mig själv en fet jävla örfil och påminna mig själv om vem jag faktiskt är och hur jag vill leva. Påminna mig själv om att man måste våga spela för att vinna..
Att skratta är att riskera att verka löjlig, att gråta är att riskera att verka sentimental, att sträcka ut en hand mot en annan människa är att riskera att bli involverad. Att uttrycka sina känslor är att riskera att visa upp sitt rätta jag, att lägga fram sina ideal, sina drömmar inför en publik är att riskera att förlora dem, att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka. Att leva är att riskera att dö, att hoppas är att riskera att bli förtvivlad, att försöka är att riskera att misslyckas. Men risker behöver tas, för den största risken man kan ta i livet är att inte ta några risker alls. En människa som inte riskerar någonting, gör ingenting, har ingenting och är ingenting. H*n kanske undviker lidande och sorg men h*n kan inte lära, känna, förändras, växa, älska och leva. H*n är en slav, fastkedjad i sin känsla av trygghet. Bara en människa som tar risker är FRI.
Jag har så länge bara accepterat allt men till slut känner man att bägaren rinner över, nu får det vara slut. Emma skärpning, no more holding back !



God damn you´re beautiful ..



Jag älskar denhär, texten är underbar & jag blir knäsvag <3

Cause i get week in the knees, fall head over heels baby.
And everyother cheesy cliché. Oh I'm swept off my feet, my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say. God damn you're beautiful to me.




091020


Helgen har spenderats med alla goingar i Örebro, varit en toppen helg :) Alltid lika tråkigt när det är dags att åka hem, men lovar natta ska inte dröja 1 år denna gången till jag kommer igen, haha! Iallafall vi har festat, umgåtts och sovit för lite mer än så behöver man väll inte säga ;) Några bilder från en tidig morgon då vi borde sovit för längesen haha!


Nu är man tillbaka hemma i verkligheten, har en väldigt fullspäckad vecka med på tok för mycket jag borde göra eller kanske ska säga måste göra ! & vad jag skulle vilja ha en vecka då jag kunde få göra absolut minsta möjliga & bara vara, det hade varit riktigt skönt :) & som vanligt nuförtiden så är det ju lite si & så med bloggandet blir väll bättre nu när vintern kommer och man sitter hemma framför datorn mer hehe :) men nehe inte mycket mer att säga idag, jävligt trött så blir sängen nu. Over and out.




Du är saknad.

 

 


För att jag saknar dig så in i bomben & längtar tills jag kan börja räkna ner dagarna till du kommer hem till mig igen, du är en underbar vän. Me loves you <3






Som jag hade dig förut !


Förvirringen är ett faktum, lite för mycket tankar och funderingar för tillfället och min hjärna arbetar heltid. När blev allt så komplicerat, när blev livet så komplicerat?!

Början på veckan har varit relativt lugn haft ganska mycket att göra men i övrigt har jag bara tagit det lugnt. Har en massa måsten jag borde gjort som att tvätta, diska, städa mitt hem ser ut som ett kaos haha så känner att jag borde fixa lite med det men är annat som blivit prioriterat, får nog bli lite bättre på dedär med självdisciplinen skulle jag tro hehe :) Kännt mig lite små krasslig i veckan också vet inte om det beror på lite för lite sömn, någon förkylning som spökar eller något annat? Men försöker iallafall att ta det rätt lugnt så jag inte blir sjuk, för det har jag inte tid med ! Onsda idag & halva veckan har gått känns skönt, för man längtar ju alltid till helgen, det bästa med en ny vecka är ju en ny helg :) & oavsett om man har något planerat eller inte så är det alltid underbart med helg & att vara ledig ! Kände när jag började skriva att jag inte hade så mycket att skriva om egentligen så tror jag avslutar dagens inlägg med dehär ...


Jag kan inte sluta lyssna på denna,
helt fantastisk<3


Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut.



091007


Kanske dags att skriva ett par rader..

Ibland tar livet oväntade svängar.
Ibland positivt, ibland negativt - alltid förändrande.

Mitt liv har precis tagit en riktig jävla sväng (privat, inga detaljer).
Den här veckan har varit galet händelserik och plötsligt ser mitt liv drastiskt annorlunda ut.
Livet gör ont ibland. Det är ett faktum. Jag accepterar det.
En jobbig period just nu som förhoppningsvis snart går mot ljusare tider igen, alla har vi svackor.

Har ju även spenderat en vecka på Kreta, otroligt skönt med semester & vila upp sig lite var mycket behövligt kan jag lova. Hade dåligt väder några dagar men till slut tittade solen fram och man kunde njuta av värmen och bli lite brun även om det känns som man redan tappat all färg när man kommit hem så får väll gå tillbaka till att sola kärringgrill haha :) Men var iallafall skönt att komma iväg en vecka, men lika skönt var det att komma hem igen men förbannat kallt. Shit, nu är hösten verkligen här & sommaren är över. Lite tråkigt men toppen att med gott samvete kunna ligga inne under en filt i soffan och bara mysa :) Men nehe blev väll inte världens längsta inlägg direkt men en liten uppdatering iallafall så ni får nöja er med det för tillället !

Over and out.


RSS 2.0