Sol, sol, sol :)



Några timmar kvar & sen bär det av till Kreta, en vecka med sol ska bli underbart :) Skulle gissa på att det inte blir så mycket bloggande i veckan men vi får se, kanske inte lyckas hålla mig ifrån datorn en hel vecka haha! Men nehe dags att packa färdigt och se till så allt är klart sen blir det en välförtjänt SEMESTER :)


090922


Jag är trött.
Där har vi problemet. Huvudet på spiken.

Jag är trött på att vara tankspridd (mer än vanligt dvs), jag är trött på att försöka hitta lösningar, trött på att försöka klura ut beslut, trött på att försöka hitta en balans, trött på att känna mig vilse. Det är en sådan otrolig skillnad när jag får en paus, jag mår så otroligt mycket bättre. Men det funkar inte i längden såklart, man kan inte åka någon slags karusell av tankar med en paus här och där. Jag behöver komma till insikt och känna vad som är rätt.
Jag behöver verkligen känna efter vad det är jag vill !


Dagens tanke :



True love does not come by finding the perfect person,
but by learning too see an imperfect person perfectly!


090914



En måndag kväll klockan är strax efter 8 & jag sitter & kollar på fotboll. Ber till gudarna där uppe att Djurgårn tar hem 3 poäng idag, verkligen välbehövligt och hade varit jävligt gött :) Inte direkt någon chans på guldet iår men att åka ur allsvenskan skulle ju vara pinsamt, men djurgårn ger aldrig upp så det ska nog gå bra ;) & sen ber jag till gudarna om också att guldet inte går till Aik för den skulle fan svida, haha! Djurgårn tills jag dör <3

I övrigt har det varit en lugn måndag är hemma med en sjuk kille, inget vidare alls. Fick hämta hem han från dagis i fredas då han fick hög feber som fortfarande inte gett med sig så imorn blir det ett samtal till farbror doktorn och hoppas på att vi får komma in & veta om han har något han behöver medicin för?! Har ju planer till helgen som jag helst inte vill ställa in & nästa helg åker vi till kreta så här har vi minsann inte tid att vara sjuka hehe!
Men nehe blev bara en liten snabb uppdatering & nu ska jag återgå till fotbollen :)


Dagens tanke :



Ibland önskar man att det gick att spela in hela konversationer i huvudet.
Så man kunde plocka fram samtalet när man vill och lyssna på det om och om igen :)


090908


Jag har haft en underbar helg, på tok för kort men underbar ;)
Åkte iväg till filipstad, blev bara lördag till söndag dehär året men bättre det än inget alls. Dock när man väl kom dit så kändes det som att tiden inte räckte till riktigt så många människor man ville hinna träffa & så mycket man ville göra så jag önskar jag hade haft hela helgen men som sagt är iallafall glad att jag kom iväg ;) Jag lever ett helt annat liv nu, jag är nöjd med att livet går vidare, nöjd med att bli vuxen men det är underbart att bara för en dag eller två att få uppleva vad man gjorde förut. Att om så bara för ett tag få tillbaka sina vingar.
Men nu är man hemma i den vanliga vardagen igen, inte mycket inplanerat för veckan som det ser ut just nu, har en del med skolan att ta tag i men i övrigt blir det en lugn vecka, kan behövas ;) Men nehe nu ska jag bege mig till affären för att köpa cigaretter innan jag blir tokig & på dåligt humör. Sluta röka tänker ni då, jag vet jag ska men inte just idag haha!


En gammal favorit som strömmar ur mina högtalare idag <3

 

 


090901


1 september idag & hösten närmar sig runt hörnet. Visst längtar jag efter att få mysa runt i tjocktröjor, mysiga hemmakvällar osv men vet inte riktigt om jag är reda att släppa taget om sommaren än, känns som att denna sommaren bara sprungit förbi och jag har inte riktigt hängt med. Så mycket man tänkt att göra & hitta på men har inte riktigt blivit som man tänkt sig. Brukar ju åka iväg rätt mycket på sommaren & hitta på grejer men nu när man har barn så blir det ju inte att man åker iväg lika mycket blir ju mer att man hittar på saker hemma så denna sommaren har ju mest spenderats på hemmaplan förutom då jag & älsklingen tillbringade en helg i göteborg vilket var underbart ;) Visst saknar jag ibland att fara runt och uppleva sommaren i olika städer osv men jag har något ännu underbarare här hemma nu, min lill kille som förgyller alla mina dagar med en kärlek som inte går att beskriva. it´s amazing <3 Även om hans trots vissa dagar kan driva mig till vansinne, men jag var inte heller så snäll när jag var i den åldern så jag får väll igen för gammal ost haha ;)
Funderar iallafall på att kanske åka till filipstad i helgen har ju varit där typ 7 år i rad så det är ju lite av en tradition & känner att även om man åker över hela helgen eller bara över en natt så skulle jag behöva komma iväg lite, andas ny luft & njuta av en road trip. Kan behöva ett sista sommaräventyr innan hösten ;) Hoppas bara att jag hittar någon som är sugen på att följa med, men vi får väll se om jag kommer iväg eller inte men hoppas på det ;)

I övrigt springer veckorna förbi & livet rullat på som vanligt inte mycket mer att säga om det!
Dags för mig att stänga av datorn & krypa i säng då klockan ringer 06.30 imorn & som alla vet så är tidiga mornar långt ifrån min starka sida & inte direkt liams starka sida heller så att få upp mig själv och honom och sedan komma iväg kan kännas som ett helt träningspass ibland haha men ju mer utvilad jag är desto mer tålamod har jag & då brukar det gå rätt bra så sängen nästa, Godnatt !


RSS 2.0