Watch out ;)



aoooh, tonight im gonna get drunk, so watch out ;)

Sitter hemma med Angelica, Jankan & Carro & dricker vin, trevligt trevligt ska snart in till stan & förfesta vidare & sen blir det statsfesten ;) see you there !

& till alla andra ha en underbar lörda kväll !


En mysig hemmakväll !


Jaha här sitter jag hemma i soffan & bara myser har en lugn & skön fredakväll hemma ;)
Har kollat på Ps I love you & gråtit krokodiltårar shit alltså kunde inte behärska mig, men nu har jag väll gråtit för 1 år framöver hehe ;) & sen har jag kollat på 27 dresses också rolig film va tur att jag valde 1 komedi iallafall ;)
Ätit geisha också för typ hundrade gången denna veckan eller något, helt sjukt blir som besatt. Jag kommer in i perioder då jag kan äta en sak om & om igen tills jag tröttnar & just nu är det en geisha period & ni skulle dö om ni visste hur mycket choklad lilla Emma kan äta på en vecka, ha ha! Men sjukt att man kan komma in i sånna perioder då man bara vill ha en sak hela tiden, innan geishan var det toast liksom ;)
Men snart är augusti slut & det betyder också att det bara ska ätas godis på helgen undvika frestelser i veckan ( inte min starka sida ) men det går nog bra ska ni se hehe!
Imorn blir det statsfesten i Eksjö med Jankan & Angelica .. you are great ;)
& sen drar vi la in till Grabbarna & förfesta skulle jag tro, as usual.
Så senast klockan 11 har jag lovat mig själv att jag ska vara i säng ikväll så jag orkar imorn man ska ju först orka roa lillkillen hela dan & sen vara med gänget på kvällen så blir en lång & förhoppningsvis bra dag !

Hoppas ni har/haft en bra freda kväll?!



Dagens tanke ...



You can close your eyes to your reality..
but never to your memories."
 



Kärlek i mina öron <3


 
Me <3 musik
& här är några av favoriterna som kommer ut från mina högtalare..


 

Dj ironik - Stay with me.
Rihanna - Take a bow.
Katy Perry - I kissed a girl.
Cascada - Perfect day .
Boyce avenue - Beacause of you.
Fergie - Mary jane shoes.
Chris Brown - Forever.

Bushman - No one else
Heart - What about love.

Takida - Curly sue.

Kick - Fest hos mig ( Sommar remix 2008 )
Haley James - Halo.

Carrie Underwood - Wasted.

Stephanie Mcintosh - You should have lied.

Taylor swift - Invisible.
Sugarland - Stay.
 
Ibland faller jag för låtar alla andra lyssnar på iland faller jag för lite udda låtar,
but hey that´s me ;)

Någon som har någon bra låt att lyssna på som jag missat så tell me?!



Dagens tanke ...


När man skriver något i man-form, kan det kännas så mycket tryggare, än jag-form. Då skjuter man liksom över sina känslor på någon annan, en fantasifigur som alltid ställer upp, wheneveryoulike.
 Vilket är ganska skönt och bedövande ibland.




Allt & inget ..



Mitt busfrö ;)
Liam har börjat med att hålla saker bakom ryggen & säga mimmi mimmi & då började jag undra varför han sa mimmi & tänkte ja men det finns säkert en mimmi på dagis eller något men lite senare på dagen kom jag fram till att det ibland lät som ett n istället för m .. så vad min lilla kille menar är ju minmin minmin hehe.. men i vilket fall så ser han för rolig ut när han gör det ;)


Men nehe precis kommit hem, jobbat & hämtat Liam på dagis, tog lite tid idag då Liam inte tyckte det var dags att gå hem hehe ;) Ska väll ta & laga middag strax hade jag tänkt blir nog lasagne idag vilket både jag & killen älskar så det går alltid ner. Snart helg igen, veckorna bara springer förbi. Fast 2 dagar kvar att jobba denna veckan så kommer nog inte riktigt kännas som helg förrän på lördag ! Men helg är alltid skönt ;)
& Eksjö statsfest i helgen också, inte för att jag tror det kommer vara något sådär speciellt egentligen men kommer nog vara en himla massa folk & kul att det händer något i våran lilla stad ;)
Skickade efter kort från fujifilm i tisdas kväll också & idag när jag kom hem från jobbet låg dom i brevlådan, det kallar jag snabb leverans & fina kort får man också .. Så där kommer jag beställa kort fler gånger även om det inte är jätte ofta man orkar ta & framkallakort, hehe ;)
Men nehe nu har jag en kille som börjar bli lite sur & otålig här så dags att börja med middan..

I Be back !



Dagens tanke ...


Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar vet uppenbarligen inte vart man ska shoppa, hehe ;)

Man kan inte köpa allt för pengar, men den som säger att pengar inte gör dig lyckligare ljuger. Vi lever i en värld dominerad av hur mycket du tjänar & hur mycket pengar, grejer , kläder man har osv. Så pengar gör dig lycklig oavett om du erkänner det eller inte ;)



Afraid of love...


- När det gäller kärlek är jag min egen värsta fiende.. Kärlek skrämmer livet ur mig.

We're all looking for the love of our lives, the one who will sweep us off our feet and put us down in the middle of a fairytale. But not everyone finds it easy to throw themselves body and soul into a new relationship.

Jag är så jävla rädd för att bli kär igen, jag är rädd för kärleken, rädd för att bli beroende av någon annan, rädd för att bli sårad, rädd för att bli sviken, rädd för att bli bedragen & rädd för att bli kär i fel person igen. Ja rädd är nog det ordet som bäst beskriver mig just nu. Men jag vet också att man måste våga spela för att vinna. Men vågar man verkligen satsta sitt hjärta i ett spel man inte vet om man kan vinna & hur långt kommer man med ett hjärta som inte är riktigt helt. Jag tror inte mitt hjärta är tillräckligt helt än för att våga bli kär igen. Jag är livrädd för att bli kär igen !
Samtidigt vet jag hur underbart det är att vara kär, att titta in i någon annans ögon & se åtrå, kärlek & lycka. Men hur underbart det är att vara kär så har man inga garantier på att det varar för evigt, du kan inte sätta in det på ett sparkonto & veta att det finns där för evigt för en vacker dag mitt framför ögonen på dig så kanske den är borta, försvunnen.
Men min största rädsla är nog att någon ska krossa mitt hjärta igen & jag inte har en aning om hur jag ska laga det. Därför har jag knuffat undan alla som ens närmat sig, jag släpper in killar på livet, men aldrig hela vägen in. Någonstans på vägen fastnar dom & kommer inte förbi, jag vill inte att det ska vara så men det är så. & det enda positiva med det är väll att om en kille stannar tillräckligt länge för att ta sig tiden att komma förbi alla mina hinder & lyckas så är det en kille värd att satsa på.. det är jag nästan säker på ! Jag faller inte så lätt för någon, men när jag väl faller så faller jag handlöst & det kan vara ganska skrämmande. Hela världen vänds upp & ner, krash jag landade mitt i verkligheten.
Jag vill inte ha en repris av vad jag gick igenom sist, vill inte ha en repris av en dålig kärlekshistoria som fick mig att tappabort mig själv & bli någon jag inte ville vara.
I faded in to someone else in to someone I don´t wanna be.
I don´t wanna be someones pretty little perfect girl, I wanna be me !
Det tog lång tid efter att jag blev singel för att hitta tillbaka till mig själv. Jag hade så länge satt mig själv åt sidan för kärleken en kärlek jag borde vänt ryggen för länge länge sen men jag tror rädslan av att bli ensam stoppade mig, hur kommer det sig att vi människor är så rädda för att bli ensamma.
Jag har det senaste halvåret lärt mig att trivas med att vara ensam, visst saknar jag någon ibland. Visst saknar man den där människan som gör en hel ! But I am fine on my own & det är jag stolt över . Men jag har istället upptäckt att jag inte vågar släppa in någon, vågar ge bort min kropp men inte mitt hjärta.
Så fort något börjar kännas bra som det ska göra så blir jag rädd & backar undan.
Jag är rädd för att förlora någon på grund av det, rädd för att förlora något jag vill ha för att jag inte vågar erkänna att det är så. Rädd för att ögonblicket ska passera förbi utan att jag hinner se det. Jag är även rädd för att göra någon annan illa för att jag är rädd för att älska, rädd för att såra någon annans känslor för att jag inte vågar släppa in dom. Så ännu en gång tror jag rädd beskriver mig när man pratar om Kärlek.
Men jag jobbar på det & en vacker dag lämnar jag ännu en gång ut nyckeln till mitt hjärta & hoppas på att han behåller den untill the end of time <3

Det är ju helt enketl så att kärlek är ett spel som kommer utan regelbok & det är inte alltid så lätt att lista ut hur man ska göra eller hur det funkar men vad vore livet utan kärlek? & kärlek är ingen kanke sak jag tror att när man vet så vet man & när man har hittat rätt så känns det i hela kroppen & det är en sjukt underbar känsla att hitta den där personen som gör dig hel & som ger dig fjärilar i magen.. Så oavsett om jag just nu är livrädd för att bli kär så skulle jag inte vilja leva utan kärlek ;)


I was afraid to let someone actually love me and let myself love someone else. But when you find the one who turn your world upside down it´s worth it ..


<3

För er brudar, enjoy ;)


Är inte någon som brukar tipsa om en massa sidor eller en massa reklam om det inte är något jag själv fastnat för vilket inte händer jätte ofta, Men här är iallafall 2 sidor som jag tycker är värda ett besök ;) Brukar som sagt hata när folk gör reklam för en massa olika sidor hit & dit jämt, men någon gång ibland kan man faktiskt hitta något bra !

Gratismakeup, alla tjejer älskar vi väll att shoppa loss lite på kicks. Detta är en sida där du samlar ihop poäng på olika saker & efter hand som du samlar ihop poäng så trillar det ner söta små presentkort från kicks i brevlådan, enkelt smidigt & kul att kunna shoppa lite nytt smink utan att behöva betala en massa.. Besök sidan HÄR !  

Gratiskläder , Emma älskar att shoppa hehe ;)
Nej men denna sidan fungerar precis som sidan med makeup bara att du får presentkort i klädbutiker istället tex H&M, Gina Tricot eller JC & det är faktiskt sjukt hur lätt det är egentligen att skaffa sig poäng & sen får man presentkort hem i brevlådan ! Denna sidan hittar du HÄR !

Så girls enjoy it ;)




Jävla förkylningar !


Lite off idag så sorry för dålig uppdatering på bloggen, har åkt på någon jävla förkylning & ret hosta som jag inte blir av med så tillbringar dagen i soffan med varm oboy & en filt, mysigt värre & hoppas på att man känner sig bättre snart hatar att vara sjuk & ska ju jobba hela veckan också så hade varit skönt att få känna sig lite kryare.. men iallafall ska återgå till min film men har en del att blogga om så ska försöka återkomma till bloggen senare idag !
Tror jag måste börja ta hand om mig själv lite bättre & bli bättre med min sömn så man skaffar sig ett imunförsvar för annars har jag en tendens att vara sjuk väldigt väldigt ofta på hösten & vintern. Så ska skärpa till mig lite tänkte jag ;)




Där dina läppar rört min hud !

Jag vill
att du trycker upp mig
mot en vägg och kysser mig
så brutalt att jag
senare kommer få blåmärken
där dina läppar rört vid min hud ...


Dags för Emma att sova så blir inte mycket bloggande ikväll ska ju upp & jobba imorn så bäst att få lite sömn ! Kvällen igår var toppen, Hade as kul med jankan as usual ;) Satt hemms hos peter & förfestade gick ut en sväng & sen hem till Peter igen. Idag har vi väll gjort minsta möjliga var & hämtade mat från tokyo as gott med vanlig mat ibland & inte bara pizza på söndagar hehe. Sen kollade Jag, jankan, peter & adam på film ! & sen tog vi en tripp till Hemköp inhandlade grejer till tacos & åkte till Anneberg så kvällen har jag spenderat med Jankan & peter, tacos & en film. Mysig söndag kväll & alltid mys med sällskap ;) Men som sagt eftersom min lilla kille somnade redan vid 6 ikväll så lär han vakna tidigt imorn så det är nog verkligen dags för mig att krypa ner i sängen ! Sov gott ;)







Lördag betyder fest ;)


Äntligen lördag, Rock on ;)

Precis gjort mig klar så nu väntar jag bara på att jankan ska komma his & sen drar vi in till Eksjö & festar, blir säkert en bra kväll brukar bli crazy kvällar när ni umgås & ska bli kul eftersom det var ett tag sen vi festade ihop så jag ser fram emot kvällen ;)

Hoppas alla läsare får en underbar lörda kväll !

& vi ses i baren ;)



Fest hos mig ;)



Så löjlig låt egentligen men av någon konstig andledning får den mig på riktigt bra humör & man bli ju så partysugen ..
Så enjoy ;)
Nehe nu har ja bättre saker för mig än att sitta här så ha en fortsatt trevlig freda kväll !


Dagens tanke ...


Love is not a maybe thing...



Dagens tanke ...


Låt mig få drömma, det håller mig levande !



Snart helg igen..


Jaha torsdag redan, denna veckan har verkligen gått fort kan ju vara för att man haft tusen saker att göra! Men skönt med fredag imorn ;) & imorn är sista dan på dagis med liam så från på måndag ska han vara där själv vilket garanterat kommer att gå jätte bra !
Igår var jag inne i stan & umgick med grabbarna lite, Peter, Roger, Fidde & Henke. Först satt vi hemma hos fidde & spelade guitar hero vilket jag verkligen suger på vil jag lova, hehe! Nej men vi satt där & drack lite & sen gick vi ner på Tokeyo för att käka mat & dricka lite cider & killarna fick för sig att dom skulle dricka sake (varmt brännvin) som smakde riktigt riktigt illa tyckte ju jag men tydligen inte dom hehe! Var iallafall en trevlig kväll som bjöd på många skratt ;)
Sitter just nu & kollar på Hells kitchen & efter det blir det sängen, så man kommer upp ur sängen imorn! Liam somnade tidigt ikväll så han vaknar väll rätt tidigt då också skulle jag tro !



Min trötta kille..
-  Trodde inte det var möjligt att älska någon så mycket.
Jag älskar honom mest i världen.
<3



Allt & inget...


Sitter man & kollar runt på datorn & halv kollar på någon film som går på 3:an är lite halvt uttråkad idag! Fast skönt att bara sitta & koppla av lite ska kolla i skaferiet också & leta efter något gott att tugga på ;) Känns som det hänt tusen saker på senaste men bara för att alla dagarna varit totalt fullbokade med grejer sen i onsdas när vi åkte till malmö & det lugnar inte ner sig förrän till helgen. Så Emma längtar till helgen, absolut ;) Men har som sagt ett ganska fullspäckat schema i veckan med liams inskolning på dagis & allt annat som händer & fötter så blir inte mycket tid över till att bara göra ingenting som jag brukar tycka är så skönt ;) Har lite annat jag borde ta tag i & reda ut också som ju fortfarande inte löst än, men eftersom det är något jag inte velat ta på telefon så har det fått vänta !
Var inne i stan idag med mamma & lyckades ta mig ork till att köpa jeans provade hur många som helst & spenderade säkert 1,5 timme inne på jc men efter ett tag bestämde jag mig för ett par jag ville ha & då fanns dom inte i rätt storlek, så illa. Men eftersom byxorna är i lite baggy stil så funkade det med en storlek för stora så det blev dom, så nu är Emma 1500 kronor fattigare & ett par jeans rikare ;) lite mycket för bara ett par byxor egentligen men om man tänker efter på hur länge man kan ha ett par jeans & hur ofta man använder dom så är det inte så mycket ! Men ska ta & gå omkring hemma i byxorna imorn & spegla mig lite för & se så jag är helt säker på om jag vill ha dom !
& sen har Emma bestämt sig för att nu får det verkligen vara slut på shoppandet så jag ska ha en månad med shopping förbud, en hel månad utan att köpa något! Om jag fixar det, svar vet faktiskt inte hehe men ska försöka jag har köpt så sjukt mycket kläder på senaste att det är skrämmande, jag måste sluta bränna så mycket engar på kläder & skor. Men vad gör man när man älskar kläder & skor?;)
Men som sagt vi får se hur det går med mitt shoppingförbud, ser ni mig shoppande på stan så säg till mig hehe!

& en annan sak jag funderat på, just nu är om jag ska klippa mitt hår lite kortare eller om jag ska sätta i nytt löshår. Är just nu utan löshår för första gången på jag vet inte hur många år & jag känner mig naken. För mig har det alltid varit en del av mig en del av min image liksom ;)
Men som sagt nu är jag verkligen i valet & kvalet om jag ska sätta i nytt eller klippa kortare ett tag, är sugen på lite kortare & när jag tröttnar på det kan jag ju alltid sätta i löshår igen ;) Men som sagt ska nog fundera på saken ett par dagar till innan jag bokar tid hos frissan !



 

Är lite sugen på att klippa det ungefär som Lauren har på denna bilden, tycker det är snyggt ;)




Back to reality !


Jaha då var man som sagt hemma igen, blev inte så mycket mer bloggande igår då jag fick sällskap när jag kom hem ;)
Hade varken någon ork till att packa upp igår eller göra någon annan nytta så skönt med lite sällskap & göra ingenting typ äta popcorn & kolla på film ;) Idag har jag varit på dagis med liam första dagen på inskolningsveckan, gick jätte bra. Han blev arg när vi skulle gå hem så kommer inte bli några problem att lämna han ensam där på måndag, hehe !
Fast shit vilka gapiga ungar det finns alltså, glad att liam inte är sån.. peppar peppar ta i trä haha !
Men ska försöka komma i säng i tid ikväll dels är jag fortfarande trött efter att ha varit borta i helgen & sen ska man ju ha ork till att gå med lille man på dagis varje dag bland alla ungar så bäst att få sig lite sömn!

Åh jag vill ha massa mysiga höstkoftar att krypa ner i när det är regn & rusk utanför.. & mys också ;) Även om jag älskar sommaren så längtar jag lite efter att få shoppa hem en massa mysiga höst kläder & vinter stövlar. Insåg idag också att Emma är i stort STORT behov av att köpa nya jeans då alla mina jeans typ är för stora.. men jag köper typ aldrig jeans känns så jobigt & tidskrävande på något sätt tar tusen år innan jag blir nöjd. Men får se till att ta mig tid till det snarast då vädret ute inte direkt är sommar väder längre, så om någon känner att dom skulle stå ut med mig på en jeans shopping dag så hör av er, ha ha ;)

Nehe nu ska jag ta en cigg & ringa ett samtal ;)




Då lämnar vi Storstaden...




Jaha nu sitter man i bilen på väg hem från storstaden, hem till verkligheten. Har haft kul i Malmö precis som jag oftast alltid har & alltid skönt att komma bort lite & malmö för mig är ju som att komma hem, det är mitt andra hem liksom ! Men ska iallafall bli skönt att komma hem till min säng & alla goingar hemma ;)
Blir mer bloggande senare ikväll !
Over and out !





Dagens tanke ...


Handlar allt här i livet om timing? Styrs varje sekund av ödet?
Hade mitt liv sett annorlunda ut om jag inte alltid var 10 minuter sen?!





En utekväll i Malmö ;)



Party på stan ;)



Syrran in action ;)



Kvällens outfit ;)



& va vore min blogg utan ego bilder?;)



& en totalt meninglös bild som bevisar hur sjuk humor vi har eftersom vi tyckte detta var sjukt kul ;)

Var en trevlig utekväll i Malmö city, var runt på lite olika uteställen ;) fast som vanligt så hade man koll på kameran i början av kvällen men sen blev det inte så mycket mer kort tagna, hade bättre saker för oss helt enkelt ;)



Malmöfestivalen har dragit igång ;)



Jaha då sitter vi hemma hos pappa & softar lite, har sprungit på stan hela dan & shoppat käkat gott osv så man känner sig ganska trött & sliten. Just nu sitter vi & funderar på om vi ska ta en sväng ner till stan bara dricka några cider på någon uteservering & bara softa eller om vi ska ta utgång på etage ;) & som vanligt när det gäller mig & syrran så har ju vi beslutsångest, ska iallafall ta ett glas vin nu & äta lite chips så får vi se vad som händer & fötter, hehe ;)
Hoppas alla läsare har en bra freda kväll?! & alla mina goingar hemma ;)



Malmö ;)


Jaha då sitter jag & syrran i pappas uterum & kollar på film & äter godis, mys ;)
Pappa & Liam sover gott, hehe!
Dagen har vi spenderat med shopping på mobilia & sen hemma hos pappa så det har inte hänt så mycket. Imorn ska vi ner till triangeln & shoppa lite till hade vi tänkt ;) sen blir det förhoppningsvis utgång om vi är sugna & så vilket vi säkert är om jag känner oss rätt, men som sagt det får dagen imorn utvisa ! Här nere brukar vi ju alltid ta dagarna som dom kommer, inga måsten liksom ;)
Men nehe nu ska jag återgå till filmen så vill ni mig något så vet ni var ni kan nå mig, hehe!


Over and out..



It never stays the same ..


Can you make a heart go silent
by ignore the things you feel.

Can you forbid you're thoughts
and turn you're words to steel?


Can you escape reality
by living in you're dreams?


Can you turn lovers into friends
when you know it's makebelieve?


Can you forget the passion
and leave it all behind?


Can you pretend it never happend
when you're around it all the time?


You can not hide forever,
you can't deny the pain.

It catches up some day,
and you can't kill the flame.


When love is mixed with friendship,
it never stays the same.



Girls on the road ;)


Sitter i bilen på väg ner till Malmö, syrran kör liam sover & jag roar mig med datorn så länge batteriet håller, hehe ;)
Men som sagt vi åkte iallafall syrran & pappa lyckades övertala mig så nu är vi på väg ner & ska stanna till söndag! Ska faktiskt bli kul & massor som ska hinnas med ! & Emma har ju med sig datorn så det blir uppdaterat om vad vi har för oss ;)
Fast kändes lite tråkigt att åka hemifrån finns allt folk jag kommer sakna medans jag är borta & sen finns det en person jag saknar som skulle varit med mig ner till malmö, dehär är ju vad vi pratat om. Ledsen att allt är såhär !  Kommer inte vara desamma utan dig !
Men iallafall skönt med lite miljöombyte & skönt att komma till storstaden, komma hem ;)
Men nehe nu ska jag ha koll på vägen & på syrran som kör är ju alltid nervös över att åka med andra när det är mörkt !
Men vill ni mig något är det bara att slå en pling ;)

Malmö nästa...





<3



- Kärlek, kärlek, kärlek <3




Dagens tanke...


Hur mycket kan man offra för någon annan utan att utplåna sig själv?!



Beslutsångest !


Jaha då var hotell i filipstad bokat så den 5-7 september ska vi åka till filipstad & roa oss precis som vi gör varje år, ser verkligen fram emot det & jag längtar <3

Sitter här & funderar på hur jag ska göra med Malmö, vill ju åka egentligen men vet inte längre om jag har någon lust eller om jag är på rätt humör & grejer för att ha kul fast kommer jag väl iväg så har jag ju alltid kul men känns som det finns saker hemma jag skulle vilja lösa innan man åker iväg, känns lätt som att man flyr från problemen annars. Men antingen åker jag syrran & liam ner imorn eller på torsdag & stannar till söndag eller så åker jag inte alls, hum som sagt beslutsångest. Kan ju vara kul att komma iväg umgås med släkten träffa vänner & festa någon kväll självklart ;)
Men ska fundera till imorn tänkte jag & sen är det ju dags att ha fattat ett beslut..


Men nu ska jag kolla på never been kissed på 3:an tänkte jag & sen ringa syrran för att prata om Malmö & som vanligt så fastnar jag väll på bloggen sen !



Mina favoriter ;)


Eftersom jag är tom på ord idag & inte känner för att skriva alls så tänkte jag istället tipsa om några av mina favorit bloggar som jag läser ;)

Jenna
- Så jävla skön tjej älskar att läsa hennes bitchiga kommentarer & allt annat kul hon skriver & bäst av allt hon skriver precis vad hon tycker & tänker, jag har blivit beroende av hennes blogg, hehe ;)

Linn
- Vackrare tjej får man ju leta länge efter & hennes blogg är jätte härlig ;) Mysiga inlägg blandat med många vackra bilder.

Bloggkommentatorerna -
- Vill du veta vad som händer i blogg världen så är det denna blogg du ska läsa. Så för oss nyfikna & för dom som inte har ett liv så är ju denna bloggen ett måste ;)

Lily
- Eftersom Emma är väldigt intresserad av sitt hår & det mesta som har med hår & skönhet att göra så är denna frisörens blogg en blogg jag läser ganska ofta ;) Lite mycket reklam grejer men i övrigt en toppen blogg !


Det var dom jag bjuder på idag så har ni inget bättre för er så gå in & ta en titt kan faktiskt vara värt det ;)

tom på ord..


Tänkte blogga lite, men just nu är jag tom på ord, mina tankar vill inte bli till ord just nu. Mina fingrar & tangentbordet kommer inte överens....
Så blir mer bloggande senare ikväll, I be back !


Våran dåliga humor ;)



Dålig humor, jo tack jag vet ;)
Fast vet inte hur många gånger jag & angelica körde denna i lördas hehe!



När orden inte räcker till..

Why are the things I want to say not coming out right!
I´m tripping on words.

Det är en ångestfylld dag, sådär som dagar efter felprioriteringar gärna blir. Ångestfyllda.
- vet inte riktigt vad man ska säga när det känns som att orden inte räcker till.
Känner att jag vill prata med dig & hoppas på att du kommer prata med mig. Mer än så kan jag inte göra just nu..
Kan bara säga förlåt !

Men nehe vill inte skriva mer om det nu, så från det ena till det andra..

Helgen i övrigt har varit toppen. Kvällen igår med Grabbarna & Angelica var as kul ;) Angelica & jag är helt klart två galna blondiner & när vi festar ihop har jag då aldrig tråkigt. Var as kul att du kom in igår, får vi göra om snart !

Så förutom det där igår så var det en toppen kväll, lyckad ;)


Men nehe borde sova snart känner jag men känner mig inte så motiverad att gå upp & krypa ner i en tom säng ikväll. Får nog trött ut mig lite till först så jag somnar snabbt sen hatar när man ligger i sängen annars & alla tankarna kommer på löpande band !

Men ska ut & ta mig en cigarett & ringa lite.. terapi samtal en sönda kväll är väll aldrig fel?;)





ett ögonblick.


Ibland när man upplever ett sånt där underbart ögonblick önskar jag man kunde stanna tiden, få stanna just där ett litet tag till, få uppleva dedär magiska ögonblicket !

Kommer fram till att det jag skriver ibland kanske låter aningen konstigt när någon annan läser det, make no sense liksom men det behöver inte alltid göra det ibland är det tankar som blir till ord & det räcker så. Ibland räcker det med ett par ord för att förmedla en känsla.

Fredag idag åh så underbart, nu kommer dendär helg känslan tillbaka oavsett om man har något inplanerat eller bara ska vara hemma så får jag en speciellt känsla när det är helg, konstigt kanske I know men det är så ;)
& vad som är planerat för helgen delar vi med oss av i ett annat inlägg hehe. Nej men inget heltplanerat än så får se!

& avslutar detta blogg inlägg med ett stort GRATTIS till syrran som tog sitt körkort idag, så se upp på vägarna ha ha ;)

Back to Back ...




Back to Back


3 cl Havana Club 3 años
2 cl Xanté Poire au Cognac
2 cl Passoã
2 cl tranbärsjuice (Ocean Spray)
7-up

Bygges med mycket is.
Fyll upp med 7-up
Garneras med citronrondell, limeskiva, rött bär och citronmeliss.




Bambi


3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Svensk Vodka Smultron
2 cl Sourz Sour Apple

Häll ingredienserna i ett highballglas
Fyll upp med Sprite, toppa med Roses Lime

Goda drinkar lagom till helgen ;)



Love is in the air !


Jaha blev inget jkpg idag så tog en sväng till Nässjö istället inhandlade nytt smink, strumpbyxor, underkläder, schampo & balsam osv lite sånt smått & gott som man behöver ibland ;) Blev inga kläder inhandlat idag dock för ovanlighetens skull brukar ju alltid komma hem med något men nu när det är rea överallt har jag inte tålamod att lulla omkring & leta bland grejerna känns så stökigt på något sätt. Ser fram emot att shoppa igen när alla kläder kommer inför höten mysiga stora tröjor att krypa ner i när regnet öser ner utanför.. känns dock lite deprimerande att tänka så för egentligen vill jag ju inte att sommaren ska ta slut.. skulle ju helst ha sommar hela året typ hehe ;)
Just nu sitter Emma som vanligt med datorn i knät framför tvn & försöker göra två saker samtidigt hehe.. Kollar på benknäckargänget & pratar med lite goingar på msn typ ! Trevlig torsdag kväll & imorn är det fredag igen & så lycklig är jag för det,tänk att det kan vara så underbart med helg ;)
Men nehe nu ska jag väll återgå till tvn tänkte jag..

Over and out.




Dagens tanke :



Do farytails come tru? Deep down inside me want to belive that they do!

I wanna belive in ever ever after.

<3




Blogg.


Jaha dags att blogga igen kanske var ju lite dåligt med det igår ! Var inne i stan igår gjorde en liten snabb shopping & kollade runt lite med Sara & sen var jag Sara & Peter & käkade trevlig dag med lite sällskap & bara snacka lite skit. & liam tyckte det var roligt att va inne i stan & härja lite ;) I övrigt var det en lugn dag. Usch är hur trött som helst idag har haft svårt att sova hela veckan kommer inte riktigt till ro, har sånna perioder då man sover lite dåligare än jag brukar & jag är nog inne i en sån period igen. Får nog börja lära mig att komma i säng i tid så det ordnar till sig, hehe!
Liamsover middag nu så tänkte jag skulle göra mig iordning se om vi kommer iväg till jkpg & ikea idag har en del saker jag behöver inhandla till hemmet & att gå på ikea är alltid kul, farligt dock ibland bränner man på tok för mycket pengar där! Men får se till att hålla i plånboken ;)
Men nehe dags att göra sig iordning då så får vi se hur det blir ..

& fredag imorn, så skönt ;)


Cocos Cream ;)




Cocos Cream


4 cl vodka
2 cl Malibu
1 skopa vanilj glass
Krossad is
Seven up, eller Sprite

Blanda ingredienserna i ett hurricane glas
Toppa med Seven up, eller Sprite




Dagens tanke ...


Det går så många dagar, så många nätter, så många andetag,
men aldrig för många för att glömma.
Man minns inte allt, men glömmer gör man aldrig. Inte helt.


för fan dags att röra på fläsket ;)


Har suttit & kollat på film nu & ätit lite godis var så sugen idag att jag inte kunde låta bli, har ju länge sagt att Emma skulle blilite nyttigare av sig men det har aldrig riktigt blivit så undra varför, jo för Emma älskar godis speciellet choklad ;) Nej men på vintern är det rätt lätt att hålla sig någorlunda nyttig & bara äta godis på helgen men på sommaren känns det omöjligt det är ju frestande saker över allt & all god glass man har på jobbet illa illa, så har lagt ner det där med att vara nyttig till sommaren är över iallafall hehe ;) & alla cider man dricker på sommaren är ju också långt ifrån kalorisnål liksom ;)
Men nehe idag har det inte hänt mycket, skit väder fortfarande ! Har haft en handyman här idag som fixat & donat lite kopplat om bland mina grejer hängt min tv på väggen osv blev riktigt bra även om det inte riktigt är färdigt än. Bra att pyssla lite med sånt när det ändå regnar ute så får man det gjort !
Sugen på att hitta på något imorn åka & shoppa typ eller något men får se vad det är för väder imorn när man vaknar & om man orkar ta sig ut !
Men nehe nu ska jag kolla klart på filmen på tvn & sen krypa i säng !

Over and out.

så söta, så underbara ;)



Liam äter in banan & melissa ser ut att vara sugen på att få smaka..



så liam är gullig nog & delar med sig ;) ..



& så bjöd han på en puss också, så sött <3




Dagens tanke ..



Don´t tell me what you think because I don´t care this time ..




vad vill du ha att dricka?;)



Babar

3 cl Vodka
1 cl Passoã
3 cl Guanabanana juice
2 cl Tranbärsjuice

Fyll upp med Fruktsoda.
Serveras i longdrinksglas med mycket is!

Denna drinken kommer ifrån Fagersta och Nightclub baBar.






Apple Razz


2 cl Bacardi Apple
2 cl Bacardi RAZZ
guanabanajuice

Häll ingredienserna i en shaker.
Skaka och servera i ett highballglas fyllt med krossad is.
Toppa med Sprite.
Garnera med hallon.




hey you !


ångest, ångest - hey my new best friend !
- vissa dagar tänker man bara på tok för mycket. Söndagar & måndagar passar in i den kategorin.

Har varit ganska off idag vissa dagar är man helt enkelt på sämre humör än andra dagar. & sen har det ju regnat konstant hela dan tråkigt men skönt för då behövde man inte ha ångest för att man inte orkat göra något !
Redan inne på andra veckan i augusti vilket får en att inse att sommaren går mot sitt slut inte för att vi har haft jätte mycket till sommar kanske men några underbara veckor med sol har vi allt haft & det har hänt en hel del kul stuff ;)
Har so far varit en lyckad sommar även om man inte varit iväg lite mycket på denna sommaren somjag var förr blir ju lite annorlunda när man har barn så har det iallafall hänt en hel del & det finns en del kvar att se fram emot ;) & jag har ju alla underbara vänner som förgyller mitt liv, you´re the worlds greatest <3


Helgen som gått har varit relativt lugn fredagen spenderade jag hemma bara myste med killen & kollade på film. Lördagen gjorde vi väll minsta möjliga här hemma & framåt kvällen blev jag sugen på att gå ut. Åkte upp & la liam hemma hos mamma vid 7 tiden & åkte sen in till stan. Var väll hemma hos Peter vid 8 tiden tror jag & sen var det byte avkläder på med lite smink & dricka lite cider, blev utgång i Nässjö & sen tillbaka till Eksjö & sova. Ganska lugn kväll som sagt men trevlig ;) & på söndan vaknade man upp käkade lite pizza som vanligt standard när man varit ute, hehe! & sen hämtade man hem lilleman så som sagt lugn helg, skönt !
I veckan som kommer har jag väll inte så mycket inplanerat som det ser ut just nu iallafall men blir väll lite jobb, ska ta en shopping dag också tänkte jag behöver fylla på garderoben lite & att shoppa är alltid kul & bra terapi när man är uttråkad eller vad säger ni girls?! ;) Men nehe dags för mig att börja tänka på refrängen känner att det snart är dags att krypa ner i sängen & få lite sömn på tok för lite sömn nuförtiden!

Over and out !



Söndag !


Blogg torka idag, ingen lust eller ork att blogga ! Alla har vi sånna dagar ibland. Ska hoppa i säng nu trött som fan but I be back tomorrow ;)



Aloe Vera !



Aloe Vera

4 cl Absolut Citron
3 cl Bols Melonlikör
4 cl Sweet & Sour mix
2 cl Rose's Lime
7 cl Fruktsoda

Häll ingredienserna i en shaker.
Skaka med is och fyll upp med fruktsoda. Garnera sedan med vattenmelon

Aloe Vera är en vinnardrink från IBA 2002. Mannen bakom drinken heter Hege Sivertsen, och kommer ifrån Norge.



Absolut ingenting...


Lugn & skön hemmakväll idag riktigt skönt faktist hade inte varit riktigt på humör för något annat. Vi har varit uppe hos Mamma & grillat & grjer ikväll firat syrrans födelsedag inte för vi var så många med mysigt var det iallafall så länge alla kan hålla sams, släkten är värst men familjen är värre ha ha ;) Men nehe händer ju inte allt för mycket nu sitter bara & slappar framför datorn & ska väll krypa i säng om en liten stund kan ju behöva komma i säng i tidnågon kväll då & då iallafall ! SKa nog ringa & väcka sara imorn också jävlas lite när hon är ute & festar utan mig, hehe ;)
Men nehe hoppas alla har en mysig freda kväll?!

Over and out.

Dagens tanke ...


För svårt att beskriva vad jag känner,
när jag inte vet det själv..


RSS 2.0