Öland ;)

Har i flera dagar försökt ladda upp öland bilderna men det funkar för fan inte, irriterad! Någon som vet varför?!
Får väll iallafall ta & lägga in det jag skrev om midsommarmen tyvärr blir det utan bilder dom blir inlagda när jag lycka klura ut varför det inte vill fungera !

Iallafall Öland var verkligen toppen, var längsen jag skrattade så mycket helt sanslöst ;)
Fast jag ska ju aldrig mer köra både dit & hem vill jag lova för fan vad drygt säger redan nu nästa år kör någon annan, ha ha ;) Vi ställde iallafall bilen på bilparkeringen under helgen billigt & smidigt & sen bodde vi hos pojkarna i deras husvagn, man får ju flörta in sig lite liksom även om vi för det första inte sov så mycket & för det andra somnade nog dom flesta lite överall;) & eksjö grabbarna är ju i stort sett så sjuka man kan bli, man kan ju inte ha tråkigt ihop med dom är ju en sak som är säkert ! & för det andra så roas man också ganska skapligt av sara & sussi i fyllan & över saras nya innegrej fylledykning & arga sms, haha ;)
Men som sagt för att göra en underbar lång helg kort så säger jag bara toppen, verkligen toppen ;)


# Helgens ris: Mina grejer som blev snodda =/
# Helgens ros: åh så mycket ;)
# Helgens ont: Sara som tog dykarcetifittakat, haha ;)
# Helgens förlåt: Till alla man inte han socialisera sig med, för det var ju en del !
# Helgens pinsamaste: Eh ja lårviken eller vad säger du syrran?;)
# Helgens saknad: Min lilla kille ;)
# Helgens dricka: Cider, öl, Vin, sprit & en massa vatten ha ha !
# Helgens sms: På tok för många för att minnas !
# Helgens låt: Markoolio vs tilde fröling - Emma Emma (kobojsarna remix ) hehe ;)
# Helgens vill ha: Hade alldeles för mycket. :)
# Helgens snygging: Jag & syrran ;)
# Helgens händelse: Allt, så mcket sjuka minnen.. hehe !
# Helgens dummaste: madrassen vi sålde för att köpa mer sprit ;) & jag var ironisk nu för er som inte fattade det;)
# Helgens sjuka: Måste nog säga lårviken ;p
# Helgens puss: En massa olika hit och dit ;)
# Helgens irritation: Dom som snodde mina grejer !
# Helgens fulaste:  -Sara var har du ditt liggunderlag? Sara : Men "HAN" är inte här, ha ha ;) (sara om sitt ragg)
# Helgens fest: ÖLAND !
# Helgens uteställe: Nada.. bara camping liv för hela slanten ;)
# Helgens roliga: ALLT! :D
# Helgens elaka: Har nog inte varit elak vad jag kan minnas !
# Helgens Mest använda mening: Skit i de ;)



 




Så vad säger du peter, vill vi inte höra den bara en gång till ;)


dålig uppdatering, sorry !


förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen händer så mycket i mitt liv just nu att jag inte spenderar så mycket tid framför datorn men blir nog bättre snart igen ;)
Blir väll en del bloggande imorn midsommar bilder & andra bilder är ju inte ens inlagda än så det tänkte jag att man skulle försöka göra imorn en hel del roliga bilder & infp om hur galet kul vi hade det ;)
Men som sagt som alla ser så är klockan på tok för mycket igen så det är dags för min del att krypa i säng har en hel del som måste göras imorn! Hoppas alla läsare har haft en trevlig helg? Det kan jag ju lova att jag haft ;)

Over and out..



Ondag !


Helt sjukt att det redan är torsdag imorn känns som man nyss kom hem men snart är det helg igen ;)
Bloggen har krånglat lite så midsommar bilderna har fortfarande inte blivit inlagda men det kommer så hål utkik ni som är nyfikna på vad vi hade för oss hehe !
Idag har vi ätit tacos & peter fick stå för matlagningen, tror nog jag ska tvinga han att flytta in , han eller syrran haha. Kan behöva någon som lagar lite mat ;) Nej men var iallafall mysigt med en taco kväll & lite film !
Men nehe klockan är på tok för mycket som vanligt så nu ska jag krypa i säng !

Over and out.


I`ll gave you everything I have..



Jag bara älskar denhär låten ;)

- I´ll gave you everything I have..
the good the bad !





Dagens tanke ..



- Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek
 - Kvinnor vill vara en mans sista äventyr.




<3



The love of my life <3
- en kärlek som inte går att beskriva i ord.


Helgen på öland var toppen <3


Jag är just nu i ett lyckorus, helt sjukt ;) Midsommar helgen har varit underbar om man bortser från vissa småsaker men i det stora hela så har det varit en sjukt lyckad helg & hur sliten & trött man än är just nu så har jag haft den underbart , utan tvekan en lyckad helg ;) & jag sitter med ett leende på läpparna bara jag tänker på det. Ni som inte var där missade något, hehe! Men nehe bli bloggande imorn med mer detaljer om vad vi gjorde på öland & även en hel del bilder ;) Är som sagt ganska sliten idag så blir sängen tidigt, har en hel del sömn att ta igen !

Lycka, lycka <3



Dagens tanke ..


Sann kärlek kan inte döljas ...



Vi drar till öland ;)


Jaha imorn bär det av till öland & har Emma packat än, svar nej hehe som vanligt när det gäller mig ;) Men vet ju iallafall vad jag ska ha med mig så går nog rätt fort, tycker bara det är väldigt svårt att packa när vädret skiftar hela tiden känns som man vill ha med sig en massa kläder fast det har jag väll alltid iallafall. Ska bli kul & se hur mycket plats det blir kvar i bilen när 5 tjejer plus packning ska få plats spännande spännande ;) Killarna åkte ner idag så vi får hoppas att husvagnen plus förtält står kvar imorn när vi kommer fram men det är ju sånt som märks, ha ha !
Är iallafall sjukt laddad & ser verkligen fram emot helgen, hoppas dock på att vädret bli okej ! Känns ju inte så inspirerande om det ska regna hela helgen men bara att hålla tummarna. & så finns det ju vissa personer jag hoppas jag slipper träffa på öland eller snarare en person jag inte vill stöta på men i övrigt finns det en massa godingar jag verkligen ser fam emot att träffa, åh ska bli så kul ;) Men nehe dags för mig att krypa i säng kommer bli en lång dag imorn. Får se om det blir något bloggande under helgen håll utkik ;)
Hoppas alla läsare får en underbar midsommar ;)

<3



Dagens tanke ...



Don´t regret anything that ever made you smile.




You won´t find this ..

Carrie Underwood !

Dehär får bli kvällens låt, tycker den är så bra..Fast jag gillar ju många av hennes låtar & sen måste man ju också säga att hon är otroligt vacker ;)




she ain´t ever something better ...


Måndag igen ...


Måndag igen tråkiga måndagar,hehe !
Men har fullt upp så denna veckan kommer gå snabbt fram till torsdag tusen saker som ska göras. Idag har jag varit med killen på bvc & sen har vi varit hos min bror umgåtts fixat lite med datorn & fått god mat ;)
Imorn blir det en sväng till a6 som det ser ut nu shoppa lite på ikea & även lite kläder & grejer som alltid ;)
Onsdag blir det lite andra ärenden i stan, packa tvätta städa undan osv göra allt klart inför torsdag då det bär av till öland, är sjukt laddad & ska bli så kul att komma iväg ;) & så hoppas jag ju på bra väder även fast det alltid av någon konstig andledning regnar på midsommar, men jag håller väll tummarna för så lite regn som möjligt då hehe ;)
Sitter just nu & kollar igenom en jävla massa gamla bilder som jag lagt in på datorn bilder från min gamla dator & det bjuder ju på en hel del skratt vill jag ju lova, vilka minnen ;)
Ska nog ta & lägga in en del av bilderna när jag orkar, tar ju lite tid just nu försöker jag sortera upp dom i mappar !
Men nehe dags att prata med syrran & grabbarna om sista planeringarna inför torsdag så allt är klappat & klart & sen blir det sängen så man kommer upp imorn ;)

Lycka <3




you took my breath but i survived ...


 Blev ett inlägg till bara för att jag tycker denhär låten är så bra ;)





 - you took my breath but I survived ...

Godnatt..



Avslutar dagen med denna bilden för jag tycker hon är så fin i håret ;)
& sen kom jag på att jag ska promenera förbi frisören imorn också & se om det finns någon tid att fixa till mitt hår lite innan midsommar,hade varit nice ;)
Men nehe sängen nästa godnatt !



Är så sjukt trött..


Shit så trött man är idag känns som man har sovit på tok för lite! Gick upp vid 6 igår längre ville inte min lilla kille sova så bara att pallra sig upp sen började man joba vid 4 & redan då kände jag hur trött jag var men jobbade iallafall till kvart över 10 & ja sen ringer teleonen syrran vill bli hämtad i hultsfred. Hon var därpå hultsfred festivalen men dom hade haft alla sina grejer i en bil där dom sovit men domandra i bilen hade kört hem & inte så eftersom syrran & hennes polare inte hade några grejer alls mer än vad dom hade på sig så tyckte jag lite syn om dom & bestämde mig för att hämta dom om jag kunde hitta någon som följde med & höll mig sällskap tråkigt att åka själv liksom ;) Så efter många om & men & efter att ha varit hemma & vänt en sväng så fick jag med mig peter så då åkte vi iväg ganska underhålande med en fyllekajja som skulle hålla mig sällskap men kan ju lova att jag hade kul åt honom hela vägen, ha ha ;)
& han var ju långt ifrån en bra guide när vi kom till hultsfred för åt vilket håll vi än körde så kändes det som vi hamnade på samma ställe hela tiden & uppe i världens längsta backe vid ett vatten torn, men efter många om & men & efter att jag fick bestämma vägen så kom vi fram för att hämta dom även om jag som vakten på ett ställe talade om  för mig körde mot strömmen, men det funkade det med ha ha ;)
Hade iallafall en jävligt kul resa dit & även hem även fast jag inte var tilbaka i anneberg förrän vid 6 skapligt jävla trött dåjag varit uppe ett dygn. Men sen somnade jag gott vill jag lova även om jag inte sov så länge för sn var det upp & hämta Liam. Så idag kan jag ju upplysa om att jag gjort minsta möjliga. Just nu kollar jag & syrran på film & äter en massa godis ;) Ska just nu sätta på tredje filmen det kallar vi söndagsmaraton ha ha !
Men ska väll försöka komma i säng snart, har tusen saker att göra imorn, tusen saker att göra i veckan innan det är dags för midsommar ! Men nehe det var allt just nu ;)

Over and out.


Georgia Rule !





Tre generationer av hyllade skådespelare - tvåfaldigt Oscar®-belönade Jane Fonda*, Lindsay Lohan och Felicity Huffman - möts i regissören Garry Marshalls film om försoningens makt, förlåtelsens kraft och moderskapets obrytbara band. När Lilly (Huffman) inte längre kan hantera sin upproriska tonårsdotter Rachel (Lohan), tar hon henne till den plats hon svor att aldrig återvända till ... sin mors hus.

Under en sommar full av överraskningar lever dessa tre väldigt olika kvinnor under ett och samma tak och efter samma regler - Georgias (Fonda)!

Denhär filmen har jag sett ikväll & måste säga att det är en av dom bästa filmerna jag sett på länge. Bjöd på både skratt & tårar. Filmen var långt ifrån det jag trodde att den skulle vara den var faktiskt bättre & väldigt annorlunda.
Är iallafall en film jag rekomenderar er till att se om nu inte redan sett den !




Fredag kväll ;)

Fredag igen äntligen så skönt ;) Kom precis hem från stan varit inne & hyrt mig 3 filmer köpt popcorn & cola så nu är kvällen laddad, blir en lugn & skön kväll ;) Bara njuta i soffan & imorn kväll blir det jobb. Jävligt surt att missa fotbollen måste jag ju erkänna men jag överlever väll lär ju inte vara så mycket att göra på jobbet så får väll kolla på tvn i mobilen eller ta med daton in, hehe ;)
Veckan har gått fort har haft tusen olika saker att göra & det händer väldigt mycket runt omkring mig just nu, vilket jag bara tycker är kul ! Har renoverat klart hallen trappan & hallen uppe nu äntligen, så stolt man är över sig själv måste ju säga att man blivit händig sen man blev singel ;) Men iallafall ska försöka komma iväg till ikea nu med & köpa inredning så det känns klart , så jag kan sätta igång med Liams rum sen som ska gå i temat bilar efter filmen bilar då, hehe kommer bli as häftigt ;)
Längtar så sjukt mycket till nästa veck vill ha midsommar nu & så tänkte jag önska mig solsken också för jag hatar när det regnar på midsommar så jag vill ha sol sol sol ;)

Men nehe nu ska jag sätta på en film så mer bloggande får det bli senare, känner att man har tusen saker att blogga om egentligen nuförtiden men tiden räcker helt enkelt inte alltid till som vanligt när det gäller mig,hehe ;)

Ha en trevlig freda kväll alla bloggläsare ;)

Bacardi ;)



Det säljs 99 flaskor bacardi Rom var 11:e sekund !
Det betyder 9 flaskor i sekunden & 540 flaskor i minuten, vilket ger 777 600 flaskor om dagen.
Helt sjukt, men visst är Bacardi sjukt gott ;)
Bacardi världens idag största spritmärke skapades år 1862 av spanjoren Don Facundo Bacardi Maso.
Han köpte sig ett enkelt destilleri på Kuba under ett plåttak. Fladdermössen som levde under plåttaket fick bli Bacardis symbol. Idag tillverkas inte längre Bacardi på kuba utan på Puerto Rico & det är idag världens största destilleri med en kapacitet på 8 miljoner liter ren rom per dygn. Idag tillverkas Bacardi också på Bahamas i Brasilien & mexico !

Onödig information tycker kanske vissa av er, men jag tycker det är jävligt intressant ;)
& helt sjukt hur mycket som säljs..


Så fort tiden går ..



Liam 10 månader ;)

& sen har vi Liam idag 15 månader tänkt så fort det går , hehe ;)




Kärlek <3

Rosa pantern ;)


Rosa pantern får bli dagens drink tips ;)




2 cl Vodka
2 cl Likör 43
1 cl Grenadin
10 cl Mjölk
Skakas & silas up i ett highball glas !



<3



Var bara tvungen att lägga in en bild på min älskade lilla prins ;)


Bilder !

NoneNoneNoneNone
NoneNoneNoneNoneNoneNone



Kom ju på att jag aldrig la in bilder från lilla melissas dop så la in ett par nu blev inte alla för det orkade jag inte men lite bilder att kolla på iallafal ;)


Äntligen funkar det igen ..


Onsdag idag & först idag kommer jag in på min blogg igen är lite sur över hur lång tid det tagit men hoppas på att det blir bra nu när det är klart ! Saker ser lite annorlunda ut men man vänjer sig väll !
Jaha var ju ett tag sen man bloggade & har hänt en hel del sen dess varit en underbar & fullspäckad helg ;)
Liam sitter här & vill trycka på alla knapparna så blir inte så mycket bloggande just nu får bli senare, är så så lycklig över att bloggen funkar igen man är ju aningen bloggberoende liksom, hehe ;)

Over and out.

Blogg uppehåll?!


Gamla bloggverktyget stängs av inatt så lika bra att skriva en rad eller två så länge det funkar. Det gamla bloggverktyget stängs ju som sagt ner nu så det kan ta upp till 2 dygn tydligen innan man kan blogga igen, tråkigt men sånt är livet =( fast har en total fullspäckad uppbokad helg så hade nog inte funnits så mycket tid till att blogga iallafall så jag klarar mig nog, hehe ;)

Helgens planer..
- Måla
- Inflyttningsfest / födelsedags fest med vännerna ;)
- Student
- Grillkväll
- mys med Liam <3
- Eventuellt jobba?!


& mycket mer än så hinner jag nog faktiskt inte med på en helg, hehe !
Men hoppas på att alla bloggläsare får en underbar helg & så hoppas jag också på att det underbara vädret håller i sig ;)

Over and out.


Shots ;)

Alltid gott ;)

After 8

2,5 cl Kahlua
1,5 cl Grön mintlikör
0,5 cl Bourbon
Skiktas i nämnd ordning.

B 52

2 cl Kahlua
2 cl Baileys
2 cl Cointreau
Ingredienserna siktas i nämn ordning.




image405





Allt & inget..


Dåligt med bloggande idag igen börjar bli en dålig vana sorry men jag är kär i solen ;)
Idag har även min storasyster varit här så vi har börjat täcka, spakla osv så vi kan måla om under helgen & fixa allt kommer bli super snyggt ;) Men som sagt dåligt med tid över för bloggandet just nu har en massa uppbokat & inplanerat ! Men dags för sängen nu !

Over and out !




Piggelin ;)


Dom flesta har väll druckit drinken piggelin en riktigt fräsch drink som passar utmärkt i värmen ;)

2 cl Vodka
2 cl Midori
2 cl Citronjuice
Drinken skakas med is & hälls i ett highballglas. Fyll sedan upp med Fruktsoda. Dekorera med en Citronskiva eller en limeskiva.

image403


& sen har vi ju den party varianten av piggelinen som vi ofta gör på sommaren..

Häll upp så mycket vodka du vill ha i ett glas fyll sedan på med fruktsoda eller sockerdricka & stoppa sedan i en piggelin glass det blir så gott  ;)

image404





Favorit drinkar i sommarvärmen ;)


Två av mina favoriter en varm sommardag eller somarkväll ;)


Frozen Strawberry Daiquiri ;)

4 cl Ljus rom
2 cl Färskpressad lime juice
1 cl Sockerlag ( valfritt )
1 cl Jordgubbssyrup
4 Stora jordbuggar ( om möjligt färska )
Kör i blendern med krossad is.
Servera i margarita eller breeze glas.
För lite extra garnera med en jordgubbe på glas kanten.
Jordgubbarna kan bytas ut mot annan frukt om man vill det tex banan, persika, melon !


image402


Favorit nummer 2 ..
Bananasplit ;)

1 cl Vodka
1 cl Bananlikör
1 cl Jordgubbslikör
1 cl Brun kakaolikör
1/2 Banan
4 Jordgubbar
1 Stor kula vaniljglass
Kör alla ingredienserna med is i blendern och servera i ett hurricaneglas. Garnera gärna med riven choklad !




Tv tisdagar ;)


Dåligt med uppdatering på dagarna I know and I blame the sun, hehe ;)
Varit ute typ hela dan & nu ska jag snart ta & lägga min lilla gangster, ikväll blir det en riktigt tv käll både mina favorit program går på tisdagar gossip girl & dh så då sitter jag fast i soffan ;)
Men blir väll en del bloggande efter det, så so long !

image401




Allt & inget..


Blir dåligt uppdaterat nu på dagarna, I know men vem har tid att sitta vid datorn i detta underbara vädret? Iallafall inte jag, hehe ;)
IGår fick vi besök av Cicci Ted & Melissa mysigt, fikade & satt ute i solen. Idag har vi spenderat hela dagen inne hos min bror & hans barn liam & oliver har badat i polen & hittat på massa bus precis som vanligt & jag passade på att bara slappa lite dock i skyggan idag då jag känner att jag ska ta det lite lungt med att sitta i solen vill inte bränna mig igen! Men har varit en mysig dag & fan vad lycklig man känner sig när det är så fint väder ;)

& från det ena till det andra är idag 5 månade sen liam träffade sin pappa sist, vilket gör mig ganska ledsen. Men samtidigt tycker jag det är skönt för vill han inte spendera tid med liam kan han lika gärna hålla sig borta. & han vinner ju lätt ett pris i kategorin sveriges sämsta pappa. Grattis haha ! Nej men allvarligt jag orkar inte ens lägga ner energi på saken längre, Liam är världens finaste kille & jag är så lycklig som har honom. Vi är lyckliga & vill K inte vara en del av hans liv så är det hans förlust inte liams !
Även 5 månader som singel, shit vad tiden går fort egentligen, jag trivs med singellivet även om jag dejtar haha ;)
Saknar K ibland vissa stunder & vid vissa tillfällen men det är ju inget konstigt med det, klart man inte bara glömmer tiden vi spenderade ihop & har ju trots allt en liten kille som påminner mig om honom varje dag. Men är inte ledsen alls över att han inte finns kvar i mitt liv. Visst kan jag vara ledsen över att det inte funkade men det är ju en annan femma. Jag kan vara arg för att vi inte kämpade lite hårdare eller att han inte kämpade lite hårdare. Men som sagt vi  var tydligen inte menade för varandra & that´s it. Jag är lite orolig för hur det kommer att kännas nästa gång jag träffar honom igen dock eftersom vi inte setts sen vi gjorde slut, men den dagen det problemet & ju längre tid det går desto lättare lär det bli !
Men som sagt sommaren är ju singlarnas årstid så I am fine ;)

Men nehe nu ska jag faktiskt avsluta alla aktiviteter på datorn & hoppa i säng!

Godnatt..



Orgasm ;)

image400



Dagens drinktips blir en av mina favorit drinkar nämligen en Orgasm ;)

1 cl vodka
1,5 cl irish Cream
1,5 cl Kaffelikör ( vill du ha en sötare smak använd Dooley´s istället som smakar dumlekola)
10 cl Mjölk

Tillsätter du 0,5 cl Amaretto så får du dig en Screaming Orgasm.






sol, sol, älskade sol ;)


söndag = söndas ångest?! Nej faktiskt inte så mycket idag jag är på toppen humör solen skiner himlen är blå & min lilla kille är på bra humör så det känns som en bra söndag idag även om söndagar ofta är ganska tråkiga ;)
Vet inte alls vad jag eller vi ska hitta på idag, jag & veronica funderade på att åka till jkpg, annars kanske man ska ta en sväng till stan få med sig någon & gå runt sjön, skönt med promenad & underbart väder som sagt ;)
Men liam har precis somnat för att sova middag så nu ska jag sätta mig i solen ta en cigg & läsa tidningen! Sen får jag väll ringa runt lite & kolla vad som händer också för inte vill man sitta inne en dag som idag, svar nej !

Men I be back ;)

Over and out.



RSS 2.0