I could really use a wish right now.


I love it :)

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now.

 

 


The last song.


Kollade på filmen The last song ikväll & herregud vad jag har gråtit. Var en bra film och känslig som jag är så hade jag säkert gråtit oavsett men att se någon förlora en förälder i cancer är ett fruktansvärt känsligt ämne och alla bilder och minnen från sista tiden med mamma känns som det var igår. Det gör ont i hjärtat, jag saknar dig varje dag och önskar så att jag bara hade kunnat få lite mera tid. Jag gråter över saker det känns som att jag aldrig fick sagt, jag fick aldrig kolla dig in i ögonen dendär sista gången och säga att jag älskar dig och att du betyder allt i världen för oss, jag vet att du visste men det gör ont att inte fått det sagt iallafall. Du har alltid funnits där för mig och det är otroligt svårt att lära sig att leva utan dig. Så mycket jag vill säga och fråga då jag vet att du alltid visste vad du skulle säga & utan dig är jag förvirrad. Jag hoppas du har det bra i himlen och att du vakar över oss iallafall vill jag tro att du gör det, känns lite lättare då. Jag älskar dig föralltid.



"Tystnaden som uppstår"


Haha så kul man kan ha åt dessa "tystnaden som uppstår" på facebook, man kan ju undra var folk får allt ifrån :)


Tystnaden som uppstår när en kvinna inte väljer strykjärnet i monopol

Tystnaden som uppstår när man säger hejdå och sen går samma väg...

Tystnaden som uppstår när en svensk säger jalla

Tystnaden som uppstår när ens kompis berättar att den inte har facebook!

Tystnaden som uppstår när en kille säger att han bloggar

Tystnaden som uppstår när man är döv

Tystnaden som uppstår när flickvännen säger: "Tar du disken?"

Tystnaden som uppstår när en polares flickvän är ful

Tystnaden som uppstår när en IP elev får godkänt i ett ämne

Tystnaden som uppstår när Darth Vader blir sentimental på fyllan.

Tystnaden som uppstår när en syrian inte har några kusiner



Dåligt med uppdatering.


Här inne blir det inte mycket bloggande nuförtiden har tappat lusten lite helt enkelt och inte så mycket att skriva om eller helt enkelt för mycket att skriva om egentligen så vet inte i vilken del man ska börja. Kul att se iallafall att nästan alla som brukar läsa här inne finns kvar och när jag hittar lusten igen kommer jag blogga på som vanligt antar jag det är bara att vänta & se :)


Det är ett hårt slag att veta att man aldrig kommer att vara ovetandes igen, och att inse att den sorg som man nu känner, den kommer alltid att finnas där...Mamma jag saknar dig <3


RSS 2.0