090331

Jaha & vad har man sysselsatt sig med idag då, inte mest får jag väll erkänna ;) Efter jag lämnat liam på dagis imorse kröp jag ner i soffan för att kolla på en film äta macka med köttbullar & dricka varm oboy, mys! Efter det blev det en lång dusch & sen har man varit i skolan, en ganska lugn & händelselös tisdag med andra ord men jag klagar inte hehe!
Just nu ligger jag i soffan & kollar på Tvn & kollar även runt på lite lägenheter & hus är jävligt sugen på att flytta in till stan igen måste jag erkänna eller om jag ska vara ärlig så har jag väll varit sugen på det ända sen jag flyttade ut hit, märkte ju ganska snabbt att jag inte riktigt trivdes vilket jag fortfarande inte riktigt gör, kan inte sätta fingret på varför det är bara så det känns. Antar att det kanske bara är så enkelt att jag vill bo i stan där det iallafall finns lite mer rörelse, lite mer fart & fläkt & närheten till saker. Eller är det väll grejen med att man bor ensam som gör att man känner sig lite mer ensam här ute än vad man gör i stan! Fast eftersom man har förhoppningarna om att en dag i framtiden eller om ett tag flytta ihop med älsklingen så känns det ju lite onödigt att flytta innan dess, det är ju inte direkt kul att flytta & det tar en jävla tid! Så jag får väll hålla mig ett tag innan det står någon flytt på schemat men man kan ju alltid kolla runt på lägenheter & fina hus, drömma går ju ;)Har hittat ett hus jag blivit helt förälskad i skulle kunna flytta in imorn haha! Men nehe nu ska jag återgå till tvn & sen vänta på att min älskling ska ringa innan han börjar jobba & sen blir det sängen!


& avslutar kvällen med en underbar version av Hope and Glory ...





090330


Månda igen & denna måndagen ska jag faktiskt låta er slippa mitt måndas gnäll haha ;) Älsklingen var ledig inatt vilket betyder att jag fick ha han här en natt extra & det tackar jag ju verkligen inte nej till I love it <3 Så att han var här imorse en månda morgon när jag vaknade upp & att solen sken gjorde faktiskt att min måndag inte kändes som en månda & det tackar jag för ;) I helgen har man hittat på lite av varje i fredas blev det bara mys med älsklingen, godis film & annat trevligt haha! Lördagen slutade med att jag & jankan bestämde oss för att gå ut i eksjö då det var evigheter sen vi gjorde det sist & var riktigt sugna på det & vilken kväll det blev haha, lyckat absolut ;) Skrattar fortfarande åt alla jankans sköna kommentarer bäst var när vi skulle åka in med bussen från anneberg först går jag på & betalar och efter kommer jankan invinglande & i stort sätt skriker till buss chaffören att jag ska till samma ställe som henne och pekar på mig haha ;) Var som sagt  iallafall en väldigt lyckad kväll även om det blev lite väl sent ! Söndagen gjorde vi minsta möjliga kände oss inte så jätte pigga men istället för att äta skräpmat som man brukar göra dan efter så ställde sig jag & älsklingen & gjorde köttbullar inte illa tycker jag ;) & gott var det också måste jag påpeka, det gjorde vi riktigt bra! Kände mig lite småkrasslig igårkväll också så jag & älsklingen gick och la oss tidigt och även om jag inte sovit jätte bra inatt så var det iallafall skönt att gå & lägga sig så tidigt, ska nog försöka göra om det lite då & då. Jag menar lite extra sömn är ju aldrig fel ;) Men då jag ser nu att klockan är lite mer än vad jag trott så kastar jag in handduken för idag & säger godnatt !



Andreas <3



090326



Dom senaste 2 veckorna har jag kanske shoppat lite för många skor som jag egentligen inte behöver men Emma kan inte låta bli, det är som ett beroende haha. Säger alltid till mig själv att jag ska undvika skoaffärerna & inte köpa fler skor just nu eftersom jag inte behöver några men utan att jag tänker på det så är jag inne i en sko affär & att jag inte borde köpa några nya blir som bortblåst och det slutar med att jag promenerar ut ur butiken med en påse skor, men som jag brukar säga man kan väll aldrig få för många skor?;)


Va på anställningsintervju idag också gick bra så nu får vi se vad som händer & fötter, vet inte riktigt hur jag vill ha det heller men det är väll inte så ovanligt när det gäller mig ! Men iallafall när jag var klar drog jag & jankan till A6 för lite shopping och mc donaldsof course ;) Så har varit en mysig men lång dag! Just nu ligger jag i soffan & kollar på big brother & sen blir det sängen hade jag tänkt & imorn kommer äntligen min älskling som är så saknad & hans närhet är efterlängtad ;) I övrigt står det just nu inte mycket på schemat för helgen mer än att städa, mitt hem ser just nu ut som en bomb slagit ner, mitt lilla monster är duktig på att stöka ner & hans leksaker är verkligen överallt. Många tycker ju att det jobbigaste när man får barn är sömnbrist alla måsten osv men mitt största problem är alla dessa leksaker som attackerar mig från alla håll & kanter. Att en liten låda med leksaker som hälls ut på golvet kan förvandla ett städat rum till ett stort kaos på några sekunder är ju helt sjukt men min lilla kille är expert på det & ju mer jag städar upp dom desto roligare tycker han det är att hälla ut dom igen så vissa dagar nuförtiden tänker jag bara nej jag skiter i det dom får ligga utspridda tills vidare & så kliver jag över dom tills jag tröttnar & plockar upp dom iallafall haha ! Är kanske dags att låta liam gå en kurs i hur man plockar iordning efter sig ;) Men nehe nu är jag sjukt trött så dags för mig att tänka på refrängen & krypa i säng & imorn är det äntligen fredag igen <3

Godnatt !




090325


25 idag & det är lika med löning & det tackar vi ju aldrig nej till haha ;)


Dåligt med bloggande nuförtiden I know men har på tok för mycket att göra känns det som & på kvällen blir det att jag tänker blogga men sen orkar jag inte utan blir liggande i soffan lite halvsovandes haha! Idag har har jag spenderat dagen med att göra lite av varje, tog mig en lång promenad på morgonen, åkte till stan & solade & efter det har jag varit i skolan. Hämtade ut mina glasögon också igår faktiskt så har gått med dom hela dagen igår och idag känns jävligt ovanligt & man känner inte riktigt igen sig själv när man kollar sig i spegeln & det känns som man har något i ansiktet hela tiden & mest irriterande av allt är när man känner att ögonfransarna är för långa & går emot glaset.. vilka ilands problem haha ! Nej men har faktiskt lovat mig själv att jag ska bära dom hela tiden fram tills jag får skaffa linser för att jag vet att jag behöver dom fast vi får väll se hur länge jag håller det löftet om jag känner mig själv rätt finns ju risken att jag tröttnar om några dagar ;)
Iallafall igår när jag satt & åt frukost får jag ett samtal från ett företag som jag sökt jobb hos förra året vilket jag totalt glömt bort typ, men iallafall dom ville att jag skulle komma på arbetsintervju i jkpg imorn så det är vad som står på schemat. Känns lite konstigt & kom väldigt hastigt & just nu går ju jag i skolan. Men ska iallafall gå dit & kolla vad det innebär, lönen osv så får man ta ett beslut efter det. Men visst lockar det att jobba absolut, även fast jag tycker det är helt okej att gå i skolan just nu så är det ju något jag började göra för att ha något att göra istället för att bara gå hemma. Att bara glida runt & göra ingenting jämt är absolut inte min grej. Men som sagt får se hur det går imorn & hur det känns! Efter det ska iallafall jag & yankie unna oss lite shoppng på A6 & även mc donalds of course, we love it ;)

Men nehe nu ska jag avsluta mitt blandade inlägg om lite av varje & återgå till att krypa ner i soffan & kolla på big brother sen blir det sängen kan ju vara bra att känna sig utvilad imorn !


Jag har fått nån jävla nostalgi-sjuka.
Jag saknar att göra impulsiva saker, att inte ha allt schemalagt.
Jag saknar roadtrips, knasiga ideer & äventyr ;)




Måndas gnäll haha!


Jävla skit väder, är så trött på snön nu tar det aldrig slut? Förra veckan var underbar det kändes som att våren var på ingång & sjukt uppiggande med sol & lite värme;) Men vad vaknade man upp till idag jo snö & blask igen, fy bubblan!
I övrigt har det inte hänt mycket idag som vanligt en seg & långtråkig måndag, kommit på att shit vad jag klagar på måndagar kan bara inte rå för det men måndagar känns så meningslösa. Men en dag i veckan kan man väll få klaga eller hur ? haha ;) Men som sagt inte mycket att blogga om idag ska lägga mig i soffan & kolla på big brother nu & sen blir det sängen. Godnatt !

Saknar min heting !

 


Back on track..

Åh nu har jag äntligen kollat på twilight filmen & måste säga att I´m in love, så bra den var <3 Har velat se den as länge men blev liksom aldrig av när det gick på bio så fick vänta till älsklingen kunde ladda ner den till mig i bra kvalite! Antar att dom flesta redan sett den & för er som inte har gjort det så säger jag bara do it annars missar ni verkligen något ! Längtar som bara den till nästa film kommer måste jag erkänna ;)

Ännu en helg har passerat, tycker helgerna går på tok för fort men vem gör inte det?!
I fredas hade jag & jankan en eksjö dag, vi fikade, gick på stan, solade & softade helt enkelt ;) Sen på kvällen blev det att sitta & lyssna på musik, dricka lite cider snacka skit osv.. trevlig kväll dock kom vi väll i säng lite för sent måste jag erkänna, men vad gör det om hundra år haha ;) Lördagen var vi ganska sega satt ute i solen & pratade lite sen myste jag & älsklingen i soffan medans jankan gjorde sig klar för att åka till jkpg för att festa igen, ja undrar ju hur hon orkar, haha! Men jag & min älskling tillbringade iallafall kvällen med att kolla på lite hockey & sen film, pizza & godis ;) & idag har varit som söndagar ska vara slappt & skönt. Nu ligger jag i soffan & kollar på stardust & liam sover gott. Älsklingen åkte hem för ett tag sen & jag saknar honom redan. Kommer bli sjukt tomt att sova själv inatt den enda positiva är att jag får ha allt täcke för mig själv, vilket han annars är väldigt duktig på att roffa åt sig hehe ;)

Men nehe ska kolla klart på filmen & sen blir det sängen. & by the way som ni ser så funkar mitt internet igen & jag är sjukt lycklig över det haha vadå beroende liksom ;) va ett fel på mitt modem men det är som sagt fixat & allt funkar som det ska. Men det va allt idag.. Godnatt !



Dagens tanke :


Vad vi en gång upplevt förlorar vi aldrig, allt vi älskat blir en del av oss !



Happy birthday ;)



Idag fyller min älskade lill kille 2 år ;)
- jag älskar dig <3





Känner mig handikappad..


Mitt internet hemma strejkar just nu av någon andledning känner mig helt handikappad haha sjukt hur beroende man är ;) Så jag tog med mig datorn till mamma för att sitta här en stund & kolla lite! Men förhoppningsvis funkar det snart igen & då kommer jag väll blogga på som vanligt men dehär var allt för idag !

Over and out..

En mys fredag ;)

Sometimes it stops, sometimes it flows,
But baby that is how love goes.

You will fly and you will crawl..
God knows even angels fall.
No such thing as you lost it all.
God knows even angels fall.
I like this ;)



Imorse gjorde jag iordning mig på rekordtid! Rekord mina damer & herrar för att vara jag ;) Det tog säkert bara ynka 10 minuter! ..Ok, så jag kanske skippade att duscha, fixa håret, välja någorlunda ok kläder och sminket blev lite si & sådär.. Nu ser jag ju förjävlig ut också, men det tycker jag att vi kan glömma, man kan ju inte vara på topp alla dagar haha ;) Nu sitter man i soffan i mjukiskläder & har fastnat framför bloggen medans älsklingen kollar på någon film som inte riktigt föll mig i smaken. Känner att jag borde försöka sova snart då det blivit dåligt med sömn i veckan & speciellt inatt då klockan ringde tidigt imorse & desutom lyckades jag försova mig, så typiskt mig verkligen, haha! Men blev ju som sagt en snabb makeover imorse så kom bara 5 minuter försent så det var ju inte så farligt. Hade prov idag också vilket jag trodde skulle vara peace of cake men tjii fick jag för det var inte alls så lätt men minst ett g ska man väll ha lyckats med & det är ju huvudsaken ;) Skönt med helg nu måste jag säga, den var mer än efterlängtad & ikväll har jag verkligen gjort minsta möjliga, vi har ätit tacos & sen bara slappat.. SKÖNT! Imorn är det party som står på schemat blir säkert en toppen kväll eller hoppas på det iallafall. Blir utgång i Nässjö inte det roligaste direkt kanske men inte varit ute där sen halloween så kan vara dags.. & jag & yankie har ju kul var vi än är as long as we are together haha ;) Men som sagt tror faktiskt att det är dags att gå ut & röka en natt cigarett & sen försöka övertala älsklingen att krypa ner i sängen med mig, mys! & med det säger jag Godnatt & mer bloggande från mig blir det nog inte förrän på söndag så ni får ha en underbar lördag/söndag ;)




<3



A love so beautiful in every way. I adore you.



Big brother ;)


Jag fick nys om att tv400 sänder repriser av Big brother på kvällarna så kan ni gissa vad jag kollar på nu? BB självklart, lagom underhållande såhär på kvällskvisten haha ;) Tyvärr går det ju lite sent bara vilket kommer resultera i att jag blir sittande uppe för länge, inte bra! Nej men fan vad jag saknar det, fattar inte varför dom slutade sända det egentligen!? Jag må ha varit en nörd men jag var en riktig bb nörd vill jag lova,skulle nog nästan kalla mig besatt haha, hade med glädje följt det om det börjat igen, man kan ju hålla tummarna för att det kommer komma igen ;) tyvärr lär det väll aldrig hända..
Idag har varit en lugn dag, har ju varit hemma med liam som är sjuk. Så medans han kollat på bilar & nicke nyfiken hela dan så har jag pluggat lite & bakat kärleksmums va så sugen & det var längesen jag bakade så lite kul var det allt iallafall fram till man var tvungen att ta tag i disken! Men nu ska jag återgå till tvn & sen blir det sängen. Måste ta & skaffa mig ett tvillingkort igen så jag kan ligga & kolla i sängen ;)

Godnatt !



glasögon nörd haha ;)

Jaha idag var jag hos optikern på synundersökning kände att det var på tiden då jag länge misstänkt att jag har fel på synen & mycket riktigt så är Emma typ halv blind eller ja nästan iallafall haha nej men va väll inte så kul att höra att man i fortsättningen måste bära linser eller glasögon jämt, men hellre det än att ha spänningshuvudvärk jämt & att alltid se allting suddigt. Så nu joinar jag nörd klubben i 1 månad framöver då jag måste böra glasögon hela tiden & jag känner mig lite halv nördig faktiskt haha & sen känns det väldigt ovant också. Men efter 1 månad får jag gå över till att bära linser om jag vill & det tackar vi ju för ;) då använder man bara glasögonen hemma när ingen ser ! Det som va mest skrämmande idag är att jag har vetat att jag sett lite dåligt men jag har aldrig insett hur dåligt eftersom man inte haft något att jämföra med men när han satte på mig glasögon med den styrkan jag skulle ha så var det som att se allting i ett nytt ljus, låter nog jävligt konstigt men det var helt sjukt, nu fattar man ju hur dålig man egentligen sett. Men så nu har jag lånat med mig 3 par glasögon hem i ett par dagar så jag kan bestämma mig för vilka jag vill ha, svårt att välja & man lär ju tröttna. Jag menar på sommaren kan jag variera mig mellan 10 olika solbrillor;) men får se vilka man fastnar för. Va lite kul me att optikern varnade för att allting kommer kännas lite konstigt första dagarna att avståndet till saker kan bli lite konstigt & att det kan kännas som att marken flyttar på sig vilket kan bli lite obehagligt, så de kommer ju bli mycket intressant & får hålla tummarna för att man inte kommer gå & snubbla på allt haha !

Min pojkvän la kommentaren att det är sexigt med glasögon undra om han står fast vid den kommentaren nu haha;)? Fast får väll erkänna att man ser lite smart ut iallafall alltid något ! Men nehe i övrigt har det varit en lugn dag hade bara en lektion i skolan med vilket var skönt då jag kännt mig jävligt trött idag, hämtad en hängig & grinig liam på dagis också som nu har 39 graders feber so here we go again. Så förbannat jävla trött på alla dessa sjukdommar nu så jag skulle kunna spy känns som han varit konstant sjuk sen i september förra året & aldrig tar det slut, han hinner ju knappt bli bra igen förrän han hämtar på sig något nytt, tar det aldrig slut liksom?! & förr var jag typ aldrig sjuk men sen jag fick barn har jag varit sjuk hur många gånger somhelst, man får dåligt med sömn & det ger dåligt immunförsvar vilket gör att jag också åker på det mesta han åker på & det är verkligen inget kul. & nu är det ju inte länge sen jag låg i magsjukan så inte vill jag åka på feber och skit nu också, nej tack! så jag håller tummarna på att jag klarar mig & att vad han nu har snabbt går över. Men ska krypa i säng nu så man får lite sömn mellan varven innan hann vaknar igen, hostan gör ju att han sover sjukt dåligt & det brukar bli långa nätter. Godnatt !



090301

Jaha ännu en helg har passerat & tiden verkligen springer iväg..

I fredas hade jag & yankie en mys kväll kollade på film åt en massa godis sen åkte vi in till jkpg för att hämta älsklingen som varit ute med jobbarkompisarna & då passade vi j
u självklart på att äta på mc donalds, we love it ;)
Lördagen spenderades mysande med min älskling, tacos & melodifestivalen ;)
& idag har vi varit lite allmänt sega medans liam haft översko
ttsenergi typ, jag älskar den lilla kille mest i världen men han har förvandlats till ett litet monster, han är verkligen mitt i trotsåldern kan jag lova vilket är jävligt påfrestande vissa dagar men det är ju sånt som ingår när man har barn så man får försöka göra det bästa av situationen! & förhoppningsvis går det över nångång ;) Har iallafall varit skönt med en lugn & mysig helg! Men nu blir det sängen så man kommer upp imorn, ska in på synundersökning innan skolan & även hinna göra lite ärenden så blir att gå upp tidigt imorn ! Så med det sagt avslutar jag detta lilla blogginlägg & säger godnatt !



RSS 2.0