a couple of words..


Ännu en helg har passerat en väldigt solig helg, underbart ;)

I fredas spenderade jag dagen med att plugga lite, lämna in dom sista arbetsuppgifterna & göra lite annan nytta medans jag väntade på att min älskling skulle vakna. Efter det blev det stan en sväng fixa lite ärenden & sen en mysig hemmakväll, jätte skönt efter en lång och stressig vecka!

Lördagen mådde jag lite si & sådär när jag vaknade kände mig allmänt krasslig men efter någon timme på soffan så kände jag mig pigg igen. Så var bara att börja duscha & göra sig iordning & sen åka hem till älsklingen. Efter det gick vi till hans vänner en stund förfestade lite & njöt av värmen. & sen bar det av på 25/30 års fest. Var jättetrevligt faktiskt kul att träffa lite nytt folk och att umgås lite med älsklingens vänner ;) Helt enkelt en lyckad kväll & trevligt folk! Dock spenderade jag nog lite mer tid i solen än jag borde ha gjort för kände mig som en kräfta i ansiktet halva dan tog många timmar innan det la sig & jag kände mig normal haha. Gjorde ett tappert försök att sminka över det lite innan vi skulle gå på festen lyckades dock inte sådär jätte bra men jag överlevde det också & idag är jag iallafall inte röd  längre utan har blivit brun & det är ju precis det man vill vara ;)

Idag sov vi ganska länge eller iallafall jag, käkade flöt pizza & kollad på djurgårn & sen drog vi till solberga för att älsklingen skulle spela match. Första gången jag såg min älskling spela och jag måste säga att jävlar vad het han är i fotbollskläder hehe ;p Nu sitter jag här & fördriver tiden vid datorn lite men ska strax krypa i säng & imorn börjar en ny vecka igen! Det var en snabb sammanfattning av min helg hehe!

Måste bara säga att jag blir mer & mer kär för varje dag som går. Inget i världen slår känslan av att höra ihop med någon. Att ha någon som man vet älskar en precis för den man är, utan att man måste vara sminkad och supersnygg jämt och ständigt. Det är så skönt att kunna vara sig själv och att hitta en person som alltid älskar dig oavsett om du har en bra dag eller en dålig dag, att hitta en person som alltid finns där. Jag har hittat någon som gör mig så sjukt lycklig & jag hoppas på att detta bara är början på en underbar framtid <3



Dagens tanke :



Man behöver inte knytna nävar för att lämna blåmärken.



090527


Mitt internet är lite dåligt just nu, fatta inte vad det är men allt går sjukt långsamt så man blir irriterad över att sitta vid internet. Hatar att sitta & vänta i evigheter på att sidorna ska uppdatera osv. Men förhoppningsvis är det väll bara lite störningar för tillfället & att det blir bra snart igen annars får jag nog allt ta & ringa telia.

Iallafall igår var det underbart väder, sol & skit skönt ute. Slutade skolan tidigt så åkte till Eksjö & träffade veronica får ju passa på när hon är hemma. Sen satt vi & fördrev tiden på princess när vi väll sitter & snackar om något så försvinner timmarna fort haha. Sen kom syrran & peter & joinade oss också så då blev vi sittande ett tag till innan vi bestämde oss för att gå till chans & handla mjukglass. Så nu har jag ätit årets första mjukglass med oboy, mums ;) Men shit vad mäktigt det är var jätte sugen när man köpte den men hade glömt bort hur mättande det är för orkade typ halva men riktigt gott var det iallafall ! Efter det mös vi en stund i solen vid kyrkan & bara njöt av solen kändes som en riktig sommardag ;) Men när man kom hem sen & det började regna & idag när man vaknade & det var storm ute så kände man sig inte lika motiverad längre. Hoppas på att det fina vädret kommer tillbaka i helgen ;) Idag har jag inte gjort mycket, varit i skolan största delen av dagen lämnat in sista grejerna innan betygen ska sättas & sånt. Bara imorn kvar också sen har man sommarlov, hur sjukt känns inte det haha det var ju ett jävla tag sen man hade det sist men jag klagar inte ;) Men jag klagar lite på det låga csn beloppet man får, det är bad! Men nehe nu ska jag krypa ner & få mig lite sömn så man kommer upp imorn & det närmar sig helg, lovely ;)


090525


Godmiddag eller godeftermiddag kanske jag skulle säga så många timmar som jag har varit uppe. Hade sjukt svårt att somna igår låg bara i sängen & vred på mig i timmar känns det som. Hatar när jag känner mig trött & vet att jag måste sova men ändå inte kan sova, irriterande. & naturligtvis så vaknar Liam tidigt idag så det blev inte många timmars sömn inatt vilket känns kan jag lova, känner mig långt ifrån utvilad & helts av allt skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen & sova ett par timmar till men tyvärr så hinner man ju inte det. Sitter & pluggar inför mitt prov i eftermiddag & har även en massa inlämningsuppgifter som jag måste lämna in, fullt upp. Men inte så lätt att koncentrera sig på vad man borde göra när solen lyser utanför & det är underbart väder .. sol sol underbara sol ;) Men nu ska jag äta lite lunch och sen återgå till pluggandet så man blir färdig & sen ska jag njuta av en långpromenad i solen innan det är dags för skolan ! Hoppas ni får en underbar dag i det fina vädret ;)





090524


Vilken dålig bloggerska jag har varit den här helgen! Men jag tror nog ni överlever. Har inte hänt så mycket kul att berätta om ändå.. lång helgen har passerat, sjukt skönt har det varit att vara ledig ett par dagar extra & underbart att få sendera lite mer tid med min älskling ;) Men älsklingen har åkt för att jobba natt & lill killen sover så här sitter man nu i tystnaden & försöker fördriva tiden framför datorn, Jävlig trött också så kan ju garantera att det snart bli sängen. Har en fullspäckad vecka framför mig tusen saker att göra & fixa blir trött bara jag tänker på det men en vecka till med fullt upp sen lugnar det ner sig & finns många luckor i kalendern att fylla med vad man själv känner för att hitta på & det ser jag fram emot ;)

Känner att mitt humör inte riktigt är som det brukar vara, ganska jobbigt. Reagerar på småsaker & är väldigt väldigt lätt irriterad. Känner mig också mycket tröttare än vanligt vilket dock kan bero på dåligt med sömn & kassa matvanor. Huvudvärk är också något som allt för ofta kommer på besök. Så dags för mig att börja sova bättre & det är verkligen dags att börja äta bättre. Jag vet inte varför jag är så slarvig, ren lathet kanske eller är det för att det är tråkigt att laga mat själv ! Måste iallafall skärpa mig & det är genast min kropp skriker efter vitaminer & lite ordentligare mat så för att få bukt på huvudvärken & tröttheten så ska jag bättra mig, jag lovar.. påminn mig om att jag sagt det ;) Mitt största problem är väll att jag är coca cola missbrukare inte hälsosamt & jag dricker på tok för många men fan vad gott det är & en kall cola en sommardag vem kan motstå det, inte jag;)
Men nehe klockan börjar närma sig midnatt & nu är det dags för mig att sova.. Godnatt !



090521


Jaha den 20 maj 2009 har paserat & det innebär att jag nu är ännu ett år äldre. Börjar verkligen fundera på vad åren tar vägen? Ibland är jag bekväm med att åren går framåt, man blir vuxen äldre & allt som hör till. Fast ska väll erkänna ibland önskar man att man bara för någon vecka eller två kunde återgå till livet som tonåring haha ;)
Hade iallafall en jätte mysig födelsedag & blev väckt på mrgonen av älsklingen som kommer med rosor så underbart, tror jag har världens bästa älskling helt enkelt ;) i övrigt var det en lugn & skön dag med tårta lite presenter & mys med mina 2 favoriter ;) Men nehe blir väll inte så mycket bloggande idag har inte så mycket vettigt att skriva känner jag. Ska krypa ner i sängen & njuta av att få ligga i mitten & ha allt täcke för mig själv hehe, älsklingen jobbar ju natt så inatt ska jag passa på att ta hur mycket plats jag vill fast längtar ju ändå tills imorn när han kommer & kryper ner, mys ;)

Du är saknad underbara vän <3













btw till er som skickar sms & grejer till mig & tycker jag är oartig som inte svarar så ska jag meddela att min telefon inte funkar just nu, smart Emma råkade betala in räkningen på fel ocr nummer( vilket man tycker dom borde tala om när dom ändrar men det tyckte tydligen inte dom) vilket resulterade i att pengarna inte kom fram dit dom skulle osv men problemet är löst & allt ska fungera som det ska igen på måndag, så då vet ni det & behöver inte gå & tro att jag blivit otrevlig haha ;)


Tankar & känslor..


"there's no I in a team!"


( klicka på bilden för att komma till den privata bloggen )



Fest ;)

Jaha en liten sammanfattning av helgen kanske..

I fredas hade vi då våran fest väldigt lyckad kväll faktiskt & kul att träffa en massa folk man inte träffar så ofta ;) Va ju dock en viss idiot behöver inte nämna några namn som började kasta glas flaskor omkring sig & på folk så snuten fick komma dit osv, ordnade dock upp sig ganska snabbt men förbannat tragisk människa som dyker upp objuden på en fest & sen börjar förstöra, fy fan för sånna männsikor säger jag bara. En annan liten grej också som blev lite jobbit men inget som behöver nämnas här, men i övrigt var det e mycket lyckad kväll.. tack till er som kom ;)

Lördagen vaknade jag as tidigt efter kanske knappt 2 timmars sömn & kunde inte somna om visste ju att vi skulle städa lokalen så insåg att lika bra att bita i det sura äpplet & få det gjort. Så jag & jankan åkte dit & satte igång. När man kom dit fick man lite små panik skit överallt & man visste inte var i helvete man skulle börja men det gick iallafall bra & rent blev det till slut eller någorlunda rent iallafall haha. Sen gick vi till babylon för att koppla av & äta bakis pizza, mums ;) & efter det kom den tråkiga biten att säa hejdå till min älskade vän blev riktigt känslosamt & kändes som tårarna aldrig tog slut, jag hatar farväl. Jag vet att 1 år inte är så hemskt lång tid egentligen men känns ju som en evighet ibland. Jag hoppas du får så jävla kul där nere nu vännen ;) & jag kommer sakna dig massor! Men iallafall resten av dagen var jag helt död mådde pyton & kan inte minnas sist då jag var så bakis, har inte druckit något på jätte länge så var väll därför kroppen fick en chock haha. Blev iallafall en myskväll med älsklingen framför melodifestivalen & en massa coca cola ;) & sen blev det sängen tidigt.

Idag när man vaknade började man iallafall känna sig som en människa igen, sjukt skönt! Mest tagit det lugnt hela dagen myst med älsklingen & liam. Käkat god mat, ben & jerrys glass.. I love ;) & nu sitter man här vid datorn & fördriver tiden lite innan det är dags att krypa i säng. & underbart att veta att bara 2 dagar i skolan denna veckan sen min födelsedag & lång helg, underbart ;)




parthieepartie ;)
- bilderna kommer läggs upp ordentligt när jag har tid & ork!




090514


Torsda kväll & det närmar sig äntligen helg, mycket välbehövligt & efterlängtat vill jag lova, känns som denna veckan har varat forever för mycket att göra & för lite tid ! Men imorn är det fredag & det betyder fest. Taggad till tusen då det var evigheter sen jag festade sist så det ska bli as kul ;) Lite blandade känslor dock eftersom det är sista kvällen med jankan, men har lovat mig själv att inget gråtande imorn det sparar jag på till lördag för känslig som jag är så kan jag ju garantera att jag kommer fälla några tårar eller snarare en hel flod haha!
Men som sagt ska ju då försöka låta bli att fälla några tårar imorn vilket kanske blir svårare framåt natten med all alkohol man kommer ha i kroppen lätt man blir lite väl sentimental då .. men hoppas ju iallafall på en toppen kväll & det tror jag att det kommer bli ;) Ska snart lägga mig hade jag tänkt så man är utvilad imorn & har ju en massa som vi måste fixa imorn innan vi kan börja göra oss iordning så blir nog fullt upp ! Dags att börja fundera på vad man ska ha på sig imorn också det är ju ett beslut som brukar ta sin lilla tid eller evigheter ibland ska man väll säga , har en hel garderob full medkläder men aldrig något att ha på mig varför är det alltid så? samma problem jämt haha.Tänk va fort man skulle vara klar & hur mycket tid man hade sparat om man hade varit kille det hade ju vari något, fast älskar alla underbara klänningar & pumps så tror jag trivs bäst med att vara tjej iallafall ;) men nehe nu ska jag inte fastna här utan dags för sängen & ladda batterierna inför morgondagen. Godnatt !




090512


Idag har jag en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet & sova. En dag då jag känner att det är aldeless för mycket som snurrar runtomkring mig just nu & jag orkar inte riktigt följa med i tempot. En sån dag då jag önskar att jag var 5 år igen & kunda lämna över allt ansvar på dom vuxna. Jag behöver en paus..


Nostalgi på hög nivå ;)

Magaluf <3



Kortet taget sista kvällen på bartederkursen 14 maj 2005 så snart 4 år sen precis. Känns helt sjukt vissa dagar känns det som att det var förra veckan & andra dagar känns det som att det var 10 år sen. 2005 var iallafall utan tvekan den bästa sommaren i mitt liv, sommaren jag jävligt gärna hade upplevt igen. En sommar fylld av minnen som alltid kommer göra mig lycklig ;) Att titta på bilder kan få mig att gråta just för jag minns känslan, jag minns lyckan & jag minns hur kul jag hade, hur mycket jag lärde mig om mig själv & hur mycket jag växte som människa där nere. Jag saknar gemenskapen, människorna & hur enkelt livet var ;) Är ju lycklig nuförtiden också absolut men ibland när man har många måsten i livet & mycket att göra så är det skönt att drömma sig bort för en stund & visst längtar man tillbaka vissa dagar, det bara är så. Bilder är allt en jävligt bra uppfinning då man alltid har något kvar från tider i sitt liv man vill minnas ;)



Dagens tanke :


Mycket få människor lever för idag, de flesta gör förberedelser för att leva imorgon.





Bilder..



Lite bilder från våran helg i brantevik upplagda HÄR ! ;)
mysig helg men utmattande att umgås med släkten haha!



090508

Dålig på dedär med rubrik nuförtiden..

Godmorgon ;)
Här sitter jag i tystnaden framför datorn med ett glas varm oboy & kollar lite på tvn. Liam är på dagis & älsklingen sover så det är aldeless tyst & lugnt, härligt ;) Ska snart hoppa in i duschen & sen blir det skolan. Tänkte bloggat lite om våran helg i skåne & lagt in lite bilder men älsklingen hade ju lyckats få med sig min kamera sladd hem till sig så det va ju inte så lätt att få inlagt några bilder då men får se om han kommit ihåg att ta med den så kanske jag slänger in lite bilder senare !I övrigt har jag faktiskt inte många planer för helgen skönt det känns som man har haft många uppbokade helger på senaste & bara längtat efter att ha en helg då man får göra i stort sett ingentig & det är en sån helg jag ska ha nu ;) Va lite sugen först på att ta en utekväll i helgen då det var sjukt längesen men är inte så jätte sugen så blir nog inget med det, håller mig till nästa helg då jag & yankie ska ha fest, fira min födelsedag & avskedsfest för henne längtar ska bli sjukt kul ;) Fast jag längtar ju dock inte efter att min kära vän ska åka ifrån mig. Kommer sakna henne så in i bomben, men får försöka tänka positivt att 1 år går fort & hon kommer ju tillbaka ;) Hoppas på att få träffa vännen min lite i helgen också man får ju passa på att försöka ses så mycket man kan nu sista veckan! Men nehe ser att klockan börjar ticka iväg & att jag måste skynda mig lite så jag kommer i tid. Ha en underbar fredag ;)



090506


Fy farao va längesen det var jag bloggade, illa illa haha. Har haft på tok för mycket annat för mig. Har en jätte lång dag som väntar imorn så blir inte mycket bloggande ikväll heller men tänkte iallafall tala om att jag lever ;)
Men blir väll bloggande imorn med lite uppdatering om vad som hänt sen sist osv !

Godnatt !

RSS 2.0