jag önskar..

image341
Jag önskar att jag kunde falla för dig, du är perfekt & jag tycker verkligen om dig. Det sista jag vill är att såra dig men jag kan inte vara mer än ärlig & jag är inte redo. Jag är inte redo att sätta bollen i rulning, jag är inte redo att ge mig in i något nytt förhållande. Jag måste komma över exets svek & lögner för att kunna älska & lita på någon igen. Jag önskar jag var redo, jag önskar jag kunde känna för dig vad du känner för mig, men jag är ledsen. Jag kan säga att jag tycker om dig & att jag trivs i ditt sällskap men just nu är det allt ..



...



you took my breath but I survived..




Filmdags..


Nehe nu ska jag lägga mig i soffan & se en film får se hur mycket jag hinner se innan jag somnar, hehe;)
Blir väll mer bloggande sen om jag orkar, får se helt enkelt..

Over and out.

shopping ;)

Idag har jag syrran & Liam varit i Jönköping & shoppat, trevlig dag & blev en del inhandlat ;)

Allt kommer från Hm..
 Snickarjeans 179:-
 Skjorta 129:-
Jeans 149:-
Tröja med pluto motiv 80:-



Två klänningar från Gina Tricot..
 Turkos 149:-
Svart 149:-



 Också från Gina Tricot..
 Rosa linne 149:-
Kjol 249:-



 Rosa tub topp från HM 49.50 köpte även en vit.



 Från Cubus..
Kjol 129:-
 Mönstrade byxor 149:-



 Byxor från Cubus 149:-



Sen blev det ju lite annat smått & gott men som sagt shoppingberoende som man är så shoppar man ju en hel del & detta var vad som fick följa med hem idag, inga skor chockerande nog, ha ha !



så rörd ..


Jag blir så rörd av dehär klippet, Killen har blivit mobbad större delen av sitt liv & har använt sången som tröst. Man måste ju beundra denhär killen!
jag får gåshud..






Roadtrip till Enköping..


Jaha den dåliga uppdateringen i helgen beror på att jag varit iväg i Enköping! Fick ett ryck i Fredas at jag kände att jag ville åka iväg, dels träffa Jossan & sen var ju min tivoli avdelning där också ;)
Åkte upp till Mamma med Liam i fredas kväll & nattade honom där & sen åkte vi iväg, Jag & veronica tog oss en road trip som förr i tiden, var mycket trevligt ;) Kom inte fram förrän vid typ 12 ganska sent så fredagen hälsade man bara på alla & sen gick & la sig. Lördagen spenderade vi på marknaden & på tivolit var skit fint väder & as mycket folk & var så kul att träffa alla igen ;) Kvällen var vi nere & åkte karusell & sen blev det utgång på joar där adam tensta spelade, fan känns som jag sett dom hur många gånger som helst nu! Men jag & Ina hade iallafall en bra kväll & vi roade nog dom flesta med våra skämt, ha ha ;)
Söndagen sov vi länge vilket var as skönt, sen var vi nere på tivolit & roade oss & så fort tivolit stängde satte vi oss i bilen & åkte tillbaka hem till verkligheten, känns fan lika sorgligt att åka hem varje gång !
Så förutom att Hon ( inga namnd nämda ) Betett sig förjävligt hela helgen så har det varit en toppen helg !
Jag är så jävla besviken på dig, jag trodde fan inte att du kunde bete dig såhär & speciellt inte mot dina vänner & speciellt inte efter hur långt jag åkt för att hälsa på dig. Jag är så jävla arg & besviken på hur du bettet dig i mina ögon behandlar man inte sina vänner som du gjort i helgen. Vännrna går först killar sen, du har prioriterat kille efter kille framför oss hela helgen så jävla illa. & att du inte ens inser hur illa du bettet dig är det värsta av allt. Du har varit så jävla Ego. Mest av allt är jag nog chockad jag trodde fan aldrig aldrig att du kunde bete dig såhär illa.
Kanske dags att försöka vara någon utan killarna, sluta låta dom definera vem du är & försök hitta dig själv istället. Just nu känns det som att vi vänner är bara något värda tills det dyker upp någon kille & sen är vi totalt bortglömda. & jag tror att om du fortsätter att bete dig såhär så kommer inte dina vänner finnas kvar, för tids nog tröttnar man!
Jag menar som jag, jag har åkt 80 mil i helgen för att umgås med dig & hur mycket har jag träffat dig samanlagt 4 timmar kanske, hur illa är inte det ! & alla grejer du skyllt på är bara dåliga undanflykter, jag vet att beter du dig såhär mot mig en enda gång till så har du inte kvar mig som vän, jag kan accepterea mycket men dehär är förjävligt ! Vad tänkte du med egentligen om du nu tänkte efter alls?!
Du måste sluta att vara så beroende av att ha någon att du skiter i dina vänner, du måste fatta hur du bettet dig & be om ursäkt !

Iallafall tack veronica & Ina för en kul helg <3 & självklart alla andra också..



image330

Rafael, Ina, Frida & otroligt glada Janela hehe ;)

image331image332

Ina höll sig då sysselsatt ;)

image333

Virren ;)

image334

& sen kan man ju undra vem som tagit detta kortet & vad dom tänkte ta kort på, hehe ;)

Men nehe nu började bloggen krångla går inte att lägga in bilder längre & här ids jag ju inte sitta hela natten så just nu får ni vara nöjda med dom bättre några bilder än inga bilder ;)

Men nehe sängen nästa..

Over and out.







Albin 8 år.



haha så jävla kul ;)



Dagens tanke ..


Hate is safer than Love ..




äntligen helg ;)

image329



1-1


image322

Derbyt mellan Djurgården <3 & AIK slutade 1-1

1-0 Daniel Mendes (3), 1-1 Thiago Quirino Da Silva (78 str).





Torsdag ..

image328

Idag har jag & liam varit i stan & fikat med Cicci & lilla Melissa, har varit en mycket trevlig dag & när jag ändå var i stan var jag ju tvungen att passa på & shoppa lite som vanligt när det gäller mig om jag är shoppingberoende svar JA ;) Men iallafall har inte haft så mycket tid till att blogga idag så blir bara en snabbis nu måste verkligen hoppa i säng bums!

& har sån beslutsångest också vet verkligen inte hur jag ska göra, men får ta & sova på saken!

Over and out.




Onsdag..


Bloggar dåligt nuförtiden I know men vem har tid att sitta inne vid datorn när solen skiner & det är så underbart väder ute, inte jag iallafall hehe .. Men kan blogga ute i solen sen när jag får min bärbara dator ;)
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, var hos frissan & klippte topparna på förmiddagen då Liam lekte med mormor, sen har vi i stort sett varit ute & lekt i trädgården hela dagen, jag har fixat med lite som behövdes göras ute & Liam springer omkring överallt som vanligt ;) Han var iallafall helt slut sen & somnade som en stock vid 7 vilket var otroligt skönt så man får lite egen tid på kvällen! Ska också försöka få lite sömn nu känner att jag behöver det, imorn ska jag in till stan & fixa lite grejer sen ska vi träffa Cicci & Melissa för en fika & en promenad på stan & vi håller ju naturligtvis tummarna för att det blir fint väder ;)



image327


mammas badpojke ;)

Over and out.




<3

Liam Isaac Lagerström <3
- Du är det finaste som finns, Mamma älskar dig.

image326




Godnatt..


Nehe dags att krypa i säng har lite sömn att ta igen & med Liam i huset får man ju inte sova så länge på morgonen, fast idag sov han faktiskt till halv 10 as skönt ;) Kan ju hoppas på att han bestämmer sig för att sova lika länge imorn, ha ha! Men nu ska jag iallafall krypa ner i min nybäddade säng, läsa lite & sen få mig lite sömn !

Puss & Godnatt ;)

Björn Gustafsson ;)


Jag bara måste lägga in detta klippet från youtube, fan vad jag skrattade dålig humor kanske men jag tycker då att det är kul ;)








Tillbaka på hemmaplan..


Äntligen är jag hemma & sitter framför min älskade blogg ;)
Har itne kunnat blogga sen i Lördags, får väll be om ursäkt för det men har inte funnits tid, har verkligen haft tusen saker att hinna med under min vistelse i Malmö , stressigt men kul ;)
Har inte tagit speciellt mycket kort alltid glömt att ha med mig kameran men blev nog ett par iallafall som jag lägger in imorn. Söndagen spenderade vi iallafall på mobilia, blev shopping & shopping alla som känner mig vet att jag älskar att shoppa, Liam tycker väll inte att det är lika kul men han lär sig tids nog heeh ;) Sen träffade vi kusinerna på eftermiddagen & sen blev det sängen tidigt. Måndagen spenderade vi i Folketspark med min Storasyster, en så mysig dag & toppen väder. Liam hade så kul vill jag lova & han åt stora lass med mjukglass ;)
Men som sagt orkar inte blogga så mycket mer om helgen, kan bara säga att det varit en toppen helg men det är också skönt att vara hemma ;)

Over and out.




En helg i Storstaden ;)


jaha nu sitter man framför pappas dator i malmö & fördriver tiden lite ;)
Igår han vi inte göra så mycket när vi kom ner, Liam spanade in pappas hus & alla hans grejer & sen var vi ute & åt middag på min favorit restaurang här nere, så gott. Var nog inte hemma hos pappa igen förrän klockan var 10 så då var min lilla kille jätte trött men han var glad & lycklig hela kvällen, trivs i Malmö ;)
Idag sov både jag & Liam till klockan var 9 as skönt & i övrigt har vi spenderat mesta delen av dan utomhus i solen, Liam har sparkat boll med morfar, det gäller ju att börja i tid om man ska bli fotbollsproffs ;)
Sen har vi varit i Staffanstorp & ätit middag hos min farmor & farfar gott som alltid, mysigt att komma dit var ett tag sen & dom har ju inte träffat Liam på jätte länge så dom var så glada över att få tillbringa tid med honom.
Sen har vi suttit allihopa hemma hos pappa & kollat på Körslaget & ätit godis & vid halv 10 fick jag iallafall Liam i säng & då fastnade jag här vid datorn precis som jag brukar ;)
Känns otroligt skönt att vara nere i Malmö trivs verkligen här som fisken i vattnet. Blir nog säkerligen en flytt hit ner tids nog, vilket jag har haft i baktankarna länge. Jag & Kenneth pratade ju om att vi skulle flytta ner hit, vilket inte kommer hända nu! Men jag gör nog det tids nog, saknar mina rötter helt enkelt, Malmö för mig känns ju faktiskt fortfarande som hemma ;)
Kändes konstigt igår när man gick & la sig i pappas extra rum bara jag & Liam, sist jag sov där gjorde jag & Kenneth det ihop så på något sätt just inatt kändes det som att vara tillbaka i det förflutna kändes lite som att jag väntade på att Kenneth skulle komma & lägga sig.
Det har varit en del saker här nere som fortfarande påminner om Kenneth konstigt men sant ! Men iallafall har so far varit en underbar & skön helg i Malmö, ska ta & krypa i säng nu eftersom det blir en lång dag imorn först shopping på Mobilia  sen mer släktingar att träffa !
Så mer bloggande blir det väll någon gång under morgondagen.

Så godnatt..




Malmö ;)


Nehe idag drar jag till Storstaden ;)
Kommer bli en skön helg, skönt att komma iväg !
Men nu ska jag ta & packa in grejer i bilen se till så man får med allt & sen bär det av !
Tråkigt bara att sitta i bilen en dag som idag, men ju fortare vi kommer iväg desto fortare är vi framme & kan njuta av denna underbara dag, bara att hoppas på att vädret är lika fint i skåne land ;)

Så mer bloggande blir det förhoppningsvis ikväll !
Over and out.

Liam <3

image325


Min kärlek <3

Har inte så mycket att blogga om idag, eller är inte på blogg humör helt enkelt !
Så det blev en bild på min ögonsten som sover så gott ;)
Men nehe nu ska jag krypa ner i sängen försöka komma i säng innan klockan slår 12 för en gång skull, hehe!

Godnatt !





Mini per gessle ;)


Sebastian Krantz ..
Såg denna killen i programmet talang ganska duktig för att vara 14 år, men folk måste ju hålla med om att han påminner om en mini version av per gessle? hehe ;)





Djurgården <3


Djurgården är kärlek <3




så sugen man är att åka på match ;)

Nästa match att åka på blir..

 Råslätt Sk - DIF

Andra omgången av Svenska Cupen är lottad. Djurgården får möta division 3-laget Råslätts SK. Matchen kommer att spelas klockan 17.00 torsdagen den 1 maj på Jönköpings Södras arena Stadsparksvallen ;)






Dagens tanke ..



Life isn`t about waiting for the storm to pass...
 it´s about learning to dance in the rain !





Sunes sommar ;)

& så avslutar vi dagen med ett youtube inlägg från sunes sommar ;)




Onsdag.


jaha då var denna onsdagen slut, shit vad fort veckorna går egentligen..
idag har jag inte heller gjort speciellt mycket jag & liam har bara slappat & sen var vi uppe hos mamma en sväng eftersom hon passade oliver så killarna fick leka & äta pannkakor ;)
& jag älskar ju också pannkakor, hehe! Sen har vi varit i stan en sväng & sen har jag ju självklart kollat på fotboll ;)
Har också börjat packa lite smått inför helgen, är ju en del som ska med både mina & liams grejer & jag är fan ingen expert på att packa, jag glömmer fan alltid något, så typiskt mig. Men försöker packa i tid denna gången så allt kommer med ;)
Men nehe klockan är redan alldeless för mycket så dags att krypa i säng.
Godnatt.

Over and out.



Djurgården <3




image322



Örebro SK - Djurgården.
1-1
1-0 (7) Kristoffer Näfver
1-1 (70) Sebastian Rajalakso

Djurgården hamnade tidigt i underläge på Behrn Arena. Men som vanligt visade man moral och kämpade på vilket tillslut gav utdelning när Sebastian Rajalakso efter sjuttio minuter kunde kvittera.

 Publik: 10 195.
 


ha ha ;)


Okej skulle ju egentligen sova men fastnade på youtube, illa illa;) Men måste bara lägga in detta också, ha ha !


Tisdag..

image321


Idag har man ju självklart kollat på premiären av Desperate Housewifes ;)
I övrigt har det varit en lugn & skön dag, Liam sov till halv 10 idag vilket jag kallar sovmorgon! hehe!
Har tvättat & sånt idag också eftersom vi ska åka till Malmö i helgen, skönt att komma iväg lite & träffa släkten.
Drygt att det är en bit att köra men det blir nog bra!
Ska ta & hoppa i säng nu Liam somnade vid 8 så han vaknar nog ganska tidigt imorn så lika bra att passa på & sova medans man kan, man behöver ju sin skönhetssömn ;)

Over and out.



still in love with...


Kenneth..

I`m still in love with who I wish you were .



Tivoli livet ;)

Jaha då har Axels Nöjesfält varit i Nässjö under helgen. Kände mig som ett barn på julafton när jag fick veta att tivolit skulle komma hit.
Jag menar tivolilivet har varit en del av mig sen jag var 16 & för mig är det en lång tid. Jag saknar faktiskt tivolilivet väldigt väldigt ofta, inte för att jag skulle orka leva det livet nu eller kunna med tanke på att jag har barn. Men mina år på tivolit kommer jag alltid minnas med lycka <3
Visst har det inte alltid varit en dans på rosor men såhär i efterhand så är det de bra sakerna man minns. & hur trött man än var på det ibland så var man kvar år efter år efter år, hehe ;)
Tror man kan kalla det för en drog faktiskt ;)
Så så fort jag satte fötterna på tivolit i fredas så var jag precis som alla andra år såld. varje gång jag kommer ut på första platsen på året så känner man att man saknar det mer än man trodde. Jag ser tivolit som en del av mig jag har växt upp där eller det är ju så det känns. Det är som en enda stor familj & Sommaren då alla vi brudar jobbade på samma avdelning är en sommar jag aldrig kommer glömma, det är den bästa sommaren i mitt liv, en sommar jag skulle vilja uppleva om & om igen, den sommaren är lycka för mig <3
Jag träffade min första stora kärlek på tivolit en kärlek som aldrig kommer rosta, någonstans inom mig kommer den alltid finnas kvar & han kommer alltid alltid vara speciell.
Jag har träffat vänner för livet på tivolit & genom att man jobbat i olika städer.
Jag har besökt så många städer i sverige att man brukar kunna säga att man varit överallt, hehe & självklart har man sina favorit städer dit man bara längtar efter att få åka igen.
Jag har sett så mycket & träffat mer människor än vad vissa andra kanske gör under en livstid. Jag har upplevt så mycket på tivolit att jag skulle kunna skriva en bok ;)
Jag saknar att sitta i bilen/lastbilen på väg mot en ny plats ett nytt äventyr ;)
Varje vecka hände något nytt, vi levde för dagen, vi levde för stunden.
Men mest av allt saknar jag nog tiden vi spenderat på Heron city vårat paradis <3 Tiden där skulle jag vilja uppleva igen, jag saknar den tiden & varenda gång jag åker förbi heroncity fylls mitt hjärta med glädje, kärlek, minnen!
Även om det kanske finns en del som hände under den perioden i mitt liv som jag skulle göra annorlunda om jag fick chansen så minns man såhär i efterhand allt det bra. Alla dom minnena man önskar att man kunde få uppleva igen. Så även om tivolit verkligen inte är en dans på rosor  & man har haft många jobbiga & tuffa stunder där så minns jag tiden där med ett leende på läpparna, det är något speciellt helt enkelt ;) Ni som själva varit inne i tivoli träsket vet vad jag menar..
Tivolilivet var våran verklighet, våran lilla bubbla & i stort sett så långt ifrån vår vanliga vardag man kunde komma!
Det var ett lockande äventyr för Tonårsflickor som ville se sig om & bara leva ;)

men nehe that´s it kan ju inte sitta här & blogga om tivolit hela dagen även om jag säkert skulle kunna, hehe.






Helgen som gått..


Fredag..

Har varit en så händelserik helg att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, Men fredagen spenderade ju jag då i Nässjö förfest hemma hos Madeleine vi firade Caroline som fyllde år, trevlig förfest med brudarna vill jag lova;) Sen bar det av ner till tivolit för att åka karusell & i just den stunden blev vi en blandning av barn & fjortisar igen om så bara för en stund, hehe ;) Vet inte hur många gånger vi åkte waltzern tror jag tappade räkningen hehe. Men shit vilke minnen & känslor som dök upp bara man såg tiovolit men mer om det sen, blir ett blogg inlägg om tivolit också, självklart ;)
Emd var iallafall bra, lite överdrivet kändes det som ibland. Fan folket var hysteriska & vilket jävla drag. Kändes mer som att det var någon världskändis som skulle komma på besök än 3 killar från idol. Men visst fan lyckades dom underhålla & få igång publiken utan tvekan, dom körde en blandad mix av låtar dannys Tokyo, Eriks I can´t say I´m sorry & sen Emds låtar all for love & jennie let me love you. Någon eller några mer låtar har jag för mig dom körde också men minnet sviker mig lite ;) & måste ju också tillägga att Mattias är fan riktigt jävla het,ha ha! Vi stog ju längst fram vilket var bra men man kände sig helt förstörd & färdig när dom spelat klart efter att folk tryckt på en från alla håll & kanter hur länge somhelst. Att jag inte nitade bruden som stod bakom mig ska hon vara glad för för hon var ju helt jävla blåst, åh jag är fortfarande irriterad på henne. Men iallafall för att göra en mycket lång kväll kort så var det en jävligt lyckad kväll, en toppen kväll ;)
& när krogen stängde hämtade ju han mig & sen åkte vi hem till mig. Så skönt att träffa honom var ju ett tag sen & så mysigt med sällskapet, så mysigt att vakna upp med någon tätt intill ;)
Men det var allt jag orkade skriva om fredagen, lägger in några bilder blev dock inte så många eftersom bloggen krånglar..






image320


Lördag ...


På morgonen blev det först mys men sen var det bara att tvinga sig själv upp & fixa till sig eftersom Kenneths familj kom för att vara med Liam, dom kom upp till min mamma så vi var där uppe hela dan, kändes bäst så. Kändes inte rätt att dom skulle komma till mitt hus. Åh då menar jag inget illa jag är jätte glad över att dom kom & hälsade på & Liam var så glad & lycklig. & jag tycker jätte bra om Kenneths familj ingen tvekan om den saken, men jag träffar ju dom för liams skull, för att han ska få ha kvar dom i sitt liv. För min del kändes det jätte konstigt även om det var en trevlig dag så var det konstigt att sitta & äta middag med dom som att inget hade hänt. Just då saknade jag faktiskt Kenneth. Men kanske inte så konstigt? Men som sagt svår känsla att förklara för andra. Men iallafall Liam blev jätte glad över att umgås med dom & det är det viktiga !


Söndag...

Söndagen sov vi ganska länge, skönt !
Sen bar det av till tivolit & Liam var helt i exstas, tror allt det finns lite tivoli gener i den pojken från mamma ;)
Vi gick omkring & kollade, liam åt sockervadd vilket han inte tyckte om. Men när Lillan bjöd på popcorn då blev hon poppis vill jag lova för det älskade Liam ;)
Var jätte kul för Liam att få umgås med Emilio (Lillan & Daniels son) Hela dan, han var helt överlycklig & kan garantera att han sov som en stock hela natten. Trevligt för oss att kunna sitta & fika & käka & så medans barnen roade varandra. Veronica tog bilder på sötisarna med sin kamera så ska lägga in dom så fort jag fått bilderna ;)
Men vi hade iallafall en hel dag på tivolit vilket var jätte kul, som sagt visst saknar man tivoli livet ;)


Men det har ju iallafall varit en händelerik helg & en toppen helg ;)
Finns nog en hel del mer att blogga om egentligen men dehär fick räcka!

Over and out.





Sorry..

Sorry för den dåliga uppdateringen under helgen, har inte funnits tid har varit en riktigt fullspäckad helg & kan säga att helgen har varit toppen;) Men är as trött & ska krypa i säng nu men bloggar om helgen imorn, lägger in alla bilder osv.
Så that´s it for now ..

Over and out.



Alltid sen ;)


Klockan är kvart i 4 & som vanligt stressar Emma alltid in i det sista, hehe !
skulle sätta mig för att stänga av datorn & som vanligt var hamnar jag om inte på bloggen ;)
Blir iallafall inget solande idag dom andra brudarna väntar på mig & är hungriga så blir mat så fort jag kommer till Nässjö! åh måste ju påpeka en gång till att jag verkligen är på strålandehumör ;p
Men ännu en gång ha en trevlig fredag kväll vad ni nu än hittar på!

Over and out.

Äntligen fredag ;)


Äntligen fredag åh jag är så glad & på strålande humör ;) Känner på mig att det kommer bli en toppen kväll med brudarna! Liam sover middag så tänkte bara blogga lite snabbt & sen ta tag i & packa grejerna jag ska ha med mig till stan. Ska lämna Liam hos mormor vid 3 & sen tar jag bussen vid 4 in till stan. Tänkte hinna sola också, kan fan inte minnas när jag solade sist börjar ju bli blek igen så dags att få lite färg tyckte jag ;) Har lite beslutsångest med vad jag ska ha på mig, känns som jag har sjukt mycket kläder men ändå har jag alltid samma problem med att välja känns som man tröttnar på allt man har, dags att shoppa en del nytt snart tror jag ;) Men nehe nu har jag inte tid att sitta framför datorn, men ha en toppen fredag vilket jag ska ha ;)
& ska försöka komma ihåg att ta med kameran & framförallt försöka komma ihåg att ta kort , hehe!

Over and out.



Dagens tanke :



Jag är en tjej med många drömmar..

- slutar man drömma, slutar man leva !



Oth ;)




Dehär klippet & låten är så bra ;) Från One tree hill då för er som inte fattade det, hehe! Känns nästan lite sorgligt har 2 avsnitt kvar på säsong 4 & sen har jag kollat igenom alla säsonger med One tree hill, eller dom som finns säsong 5 har jag ju bara kollat fram till avsnitt 12 eftersom nästa avsnitt inte sänds i Usa förrän 14 april så jag väntar & längtar, men iallafall har blivit kvällsmys att kolla på några avsnitt varje kväll så nu måste jag hitta en ny serie att gå igenom, eller så får jag börja om från början hehe ;)
& by the way klippet är från säsong 5 avsnitt 9 så ni som inte kollat så långt kanske inte ska titta på detta, eller välj själv ;) Men nehe nu är det dags att sova hör hur sängen kallar på mig & behöver ju min skönhetssömn inför helgen ;p

Over and out.





EMD !



Torsdag vilket betyder att det snart är helg , äntligen ;)
Idag blir det lugnt, jag sitter just nu & bloggar & liam sover middag. Sen ska vi väll ta oss ut i det fina vädret & i övrigt blir det bara hushållssysslor, städa,tvätta & diska inte det roligaste direkt men skönt att ha städat inför helgen. Imorn Blir det Hotell högland för att kolla på EMD, inte direkt min favorit grupp men visst är dom bra & killarna är riktiga hetingar så blir nog en toppen kväll, längtar iallafall till imorn ;)
Men nehe nu ska jag ta & göra iordning lite lunch men bloggar som vanligt vidare senare, bloggberoende.se ha ha!

Over and out.


Dagens tanke :



Ibland undrar jag om det finns något som är absolut längre..
Finns det fortfarande rätt & fel?
Bra och dåligt?
Sanning och lögn?
Eller är allt förhandlingsbart?
Öppet för tolkning? grått?
Ibland tvingas vi böja på sanningen. ombilda den, därför att vi möter saker som ligger utanför vår kontroll.
Och ibland hinner saker ikapp oss!
Men sanningen är fortfarande absolut, tro på det !
Även om sanningen är hård och kall och mer smärtsam än du föreställt dig.
Även om sanningen är mer smärtsam än någon lögn.
så vinner sanningen alltid i längden...


 



Liam & Melissa.


idag har vi ju då som sagt varit inne & hälsat på Cicci & Melissa, har varit en mysig dag ;)
Orkar inte blogga en massa ska ta & lägga mig strax är as trött, men lägger in några bilder på charmtrollen!

image299image300image301

& dom är ju så söta <3





Onsdag ..


image298


Jaha klockan är 9 & jag & liam har precis ätit lite frukost, kvart i 8 lät Liam mamma sova till idag så det tackar vi väll för ;) Men det är ju ingen risk att man sover bort livet när man har barn, hehe!
Idag ska vi in & fixa lite ärende i Nässjö & sen ska vi hem & hälsa på Cicci & Melissa, ska komma ihåg att ta med kameran ;)
Men nehe mer bloggande senare, have a nice day !

Over and out.



Minnen <3

Take a trip on a memory road ;)
Ibland säger en bild mer än tusen ord ..

- En samling bilder, dehär är minnen, det är lycka <3










Hade kunnat lägga in ännu mera bilder men plockade ihop en liten samling av vad som fanns på datorn & kände att detta fick räcka för denna gången, hehe ;)




Dagens tanke :


Om du kunde gå tillbaka i tiden & ändra på en sak, skulle du göra det då?

Och om du gjorde det skulle den ändringen göra ditt liv bättre?
Eller skulle ändringen krossa ditt hjärta till slut?
Eller nån annans hjärta?
Skulle du välja en helt annan väg?
Eller skulle du bara ändra en sak, ett enda ögonblick.
Ett ögonblick som du alltid har velat få tillbaka.



Skor <3

image232


Som dom flesta vet älskar Emma skor, det är mitt beroende helt enkelt, får jag inte köpa nya skor blir jag galen, ha ha Nej men skämt & sido jag verkligen älskar älskar skor, snygga pumps, stövlar osv ;)
Så denhär garderoben är ju som en dröm!
Men nehe dags att sova eftersom Liam somnade tidigt så blir det verkligen ingen sovmorgon imorn!
Så sleep tight people ;)

Over and out.


With you.



Chris brown - With you.

så bra, får bli kvällens låt ;)

Måndag..



Idag har jag & liam varit i Eksjö hela dan, åkte in till min bror & hans barn. Liam älskar att vara inne & leka hos dom & sen käkade vi lunch tilsammans, gott ;) Sen åkte vi till kyrkans barntimma, inte för att jag är religös direkt långt ifrån hehe men kul för Liam att få leka med alla barn som är där & han roar sig själv ett tag helt enkelt ;)
Liam somnade vid 7, skönt! Han har börjat bli bättre & bättre på att lägga sig i tid på kvällen vilket jag är glad för man behöver ju sin egen tid ibland också! Men har kollat lite på one tree hill precis som alltid ;) Nu ska jag ta tag i disken & plocka undan lite sånt man får passa på att göra när han sover ! Men som vanligt fastnar jag väll vid bloggen lite senare, ha ha !
Men självklart blir det prison break först <3

Over and out.


image231

Liam & Oliver.

Dagens tanke :


Ibland blir smärtan en sån stor del av livet att den verkar beständig.
Man minns inte hur det var utan den. Men en dag känner man något annat.
Nåt som känns fel för att det är så obekant.
& i just den stunden inser man att man är lycklig.
Lyckan har många skepnader.
Den kan bestå av goda vänner.
Känslan man får av att uppfylla någons dröm.
eller i form av ett löfte om nytt hopp. Det är okej att vara lycklig.
För man vet aldrig när känslan försvinner.




it ain´t the end of the world.



image209



Did you think I was gonna break down from you're good bye?
and I would be in a million pieces, having a good cry?
I know you thought when you said; "it's the end" I'd be on my knees
but baby think again.


it's just the end of the hurt just the end of us the end of what you been calling love the end of the road and the end of the line the end of you breaking this heart of mine baby for this girl it ain't the end of the world

I'll be the first one to admit it's not gonna be easy
I have these memories and regrets that won't ever leave me, no
But I can't let them hold me back I'm moving on you can count on that


no!
You started this so baby go on
I'll try not to look back for long
you started this so baby go on
I'll try not to look back for long...

it's just the end of the hurt just the end of us the end of what you been calling love the end of the road and the end of the line the end of you breaking this heart of mine baby for this girl it ain't the end of the world


no no not the end of the world ;)





Dagens tanke :



Har du nånsin haft en dröm som kändes så verklig att du inte visste vad du skulle tro när du vaknade?

Vad skulle du göra om det du trodde var sant var falskt?
Och om det du trodde var falskt var sant?
Skulle du söka tillfllykt i drömmarna i hopp om att hitta en mer fulländad verklighet?
Ibland överträffar livet drömmen.
Det enda sättet att vakna är att möta det som ligger dolt i ens själ.
Din enda förhoppning i de mörka tankarnas stund är att du inte är ensam.





Allt & inget..

image213

Idag blev det en väldigt lugn & skön söndag. Jag & liam har bara kollat lite på film disney film då ;) Sen har vi varit ute & gått han fick lite luft & jag lite motion, är så jävla drygt att inte få träna får fan PANIK! Men måste ju som sagt gå 6 veckor efter Körtelfebern eftersom det tar Körtelfebern 6 veckor att helt försvinna. & det är så drygt, känns som man gått upp en jävla massa kilon när man bara sitter här hemma. & jag som lyckats bli av med typ 8 kilo på två månader & nu känns det som att man gått upp en massa. Men det blir iallafall att börja träna ordentligt igen så fort jag får, måste ju vara i form till magaluf ;)
Men nehe Liam sover så jag ska duscha & sen se en film & som vanligt blir det mer bloggande senare ikväll !

Over and out.




Söndag!


Vad gör man på en söndas morgon?;)

idag vaknade liam vid halv 8 tidigt för mig men han tyckte att vi hade sovit färdigt, hehe! Fast han somnade ju vid 7 igårkväll så jag visste ju att han skulle vakna ganska tidigt ! Men vi har iallafall käkat frukost & lite, nu sitter jag vid bloggen & lyssnar på musik & liam dansar ;) Ingen aning än om vad vi ska göra med resten av dagen det är sånt som märks, så iallafall mer bloggande blir det senare..
so long ;)




I´m yours <3




Dagens tanke :


Har du någonsinn undrat om ett liv kan ha någon inverkan på världen?
Eller om våra val spelar någon roll?
Jag tror det.
Och jag tror att en person kan förändra många liv.
Till det bättre eller sämre...




kärlek <3

Djurgården - Malmö FF slutade 1-1, hade varit mycket skönare med en vinst men hellre oavgjort än förlust.
& eftersom det var djurgårdsmatch idag fick ju min lilla kille ha på sig sina fina Djurgårdskläder, hehe ;)
upptäckte dock att dom började bli för små så dags att skicka efter nya!

image227image228image229


han är så söt & han ser så rolig ut när han speglar sig ;)

<3




Djurgården <3

Äntligen dags för årets hemmapremiär.
Idag tar Djurgården emot Malmö FF på ett sjungande och gungande, blårandigt Stockholms Stadion ;)

image210

Förra årets möten...
 DIF-Malmö FF 1-0
 Malmö FF-DIF 1-1

så idag hoppas vi på vinst ;)



Dagens tanke :


Du har så länge funnits mitt framför mina ögon, shit jag måste ha varit blind ...



Fredag kväll..


Jaha då har jag ätit lite godis & kollat på film en lugn & skön fredag kväll, Liam somnade redan halv 7 ikväll så skönt ;) Ska kolla på lite oth också tänkte jag innan jag ska sova men bloggberoende som man är måste man ju blogga först! Som sagt idag har det varit lugnt, hela denna helgen blir lugn & skön, mys med liam ;)
Längtar tills nästa helg, fredagen är det EMD på hotellet & sen kommer tivolit till Nässjö så det kommer lätt bli en toppen helg , har ju inte träffat tivoli folket sen det stängde för säsongen förra året så det kommer bli så kul ;) Saknar ju faktiskt fortfarande det livet lite, ibland !
Sen på Lördag kommer Kenneths mamma & dom & ska träffa Liam, kommer kännas ganska konstigt måste jag erkänna men jag är jätte glad att dom valt att vara en del av liams liv även om Kenneth inte har tänkt & vara det. Liam har en pappa som har valt bort honom & jag är glad att inte dom gör det. Men som sagt kul att dom kommer men lär ju kännas lite konstigt, svårt att förklara men iallafall !
Så i vilket fall blir nästa helg en fullspäckad helg vilket jag ser fram emot ;)
Men nehe nu ska jag krypa ner i soffan igen & vara lite onyttig, men lite choklad ibland är aldrig fel !

Over and out.

image226





Frida ft headline.


Denhär låten är rätt dålig egentligen men den är as skön & jag älskar skånskan, kan ju vara för att jag är skåning men jag tycker skånska är fint ;) I vilket fall är jag ganska säker på att denna låten blir en sommarplåga, hehe!







Frida ft. Headline - Upp & Hoppa.

Monkey town ;)


Idag har jag & liam varit på Monkey town vilket var riktigt mysigt & Liam älskade verkligen att springa omkring därinne speciellt bollhavet ;) Är ett ställe som jag rekomenderar till er som har barn. Billigt var det också betalade 45 kronor. Fast ju äldre barnen blir detso mer får man väll betala, det var ju ganska billigt att gå dit med Liam eftersom han är så pass liten & inte kan leka på eller med så mycket av grejerna där inne, men han hade kul iallafall ;) & det var ett riktigt trevligt ställe faktiskt dit jag absolut kommer åka någon mer gång !


image217




image225

men nehe dehär blev det sista blogg inlägget för idag nu ska jag ta & krypa ner i sängen & få mig lite sömn vilket jag alltid lyckas få för lite av, hehe ;)

Godnatt.
Over and out.



Dagens tanke :


Ånger finns i alla former & storlekar.
Den kan vara liten, som när vi gör en dålig sak för ett bra skäl.
Eller en stor som när vi sviker en vän.
Vissa av oss flyr ångerns kval genom att göra rätt val.
Vissa av oss har inte tid med ånger för vi ser framåt mot framtiden.
Ibland måste vi kämpa för att komma tillrätta med det förflutna.
Och ibland glömmer vi vår ånger genom att lova att vi ändrar oss.
Men det vi mest ångrar är inte det vi gjorde utan det vi inte gjorde och det vi aldrig sa.






Ny jacka !

image214



Bilder på Liam i sin nya vår jacka som vi köpte idag som mamma tycker är så fin ;)
249kr på hm, som hittat, hehe !





Allt & inget..

image213


idag har varit en sån dag då man i stort sett gått runt i mjukiskläderna hela dagen as skönt ;) Jag & liam har varit ute & gått en runda & i övrigt har vi bara slappat & tagit det lugnt, fixat lite grejer hemma & så! Ska lägga mig nu ska upp tidigt imorn vi ska åka först till a6 i jönköping & sen ska vi testa leklandet i husqvarna sägs att det ska vara riktigt bra & liam kommer nog tycka det är jätte kul  ;)
Men som sagt dags för sängen..

Over and out.



3 månader...

image197



Kom & tänka på att det igår är 3 månader sen som Kenneth träffade sin son sist & i mina ögon borde han fan skämmas. Jag har länge fortsatt hoppas på att om Kenneth bara fick lite tid så skulle han självklart vilja vara en del av sin sons liv, jag menar hur kan man inte vilja det? Men det är väll svårt att bli nöjd när man väntar på mirakel !
Jag har nog bara svårt att fatta vad han håller på med & svårt att fatta att det var en sån kille som jag valde som pappa till min son. Fast samtidigt ångrar jag det inte för då hade inte Liam funnits & jag älskar den lilla killen <3
Jag har nog bara svårt att förstå hur man kan välja bort sin son? & att Kenneth jobbar eller vikarierar eller vad han nu gör på ett dagis är i min ögon så jävla komiskt, passa andra barns ungar om dagarna utan att ens sakna sina egna? Hur fan går det ihop? Men som sagt alla människor är ju inte lika & tydligen är Kenneth en person jag aldrig kommer att känna eller förstå mig på vilket jag trodde att jag gjorde. Men nu är jag iallafall trött på att han tycker att det är okej att höra av sig som gubben i lådan eller att han använder grejen att jag träffar väll liam när jag har vägarna förbi, ILLA!
Jag har själv levt större delan av mitt liv med en pappa som dök upp som gubben i lådan & varje gång fick man upp hoppet & sen försvann hann igen osv & det är inget jag önskar min son. Så nu har jag satt hårt mot hårt, så antingen är han en del av Liams liv på riktigt som en pappa ska vara eller så har jag bett honom försvinna ur vårat liv för gott. Hårda bud kan vissa tycka, men fine tyck det då för i slutändan är det mitt liv & mina val & jag gör vad jag tycker känns bäst! Det är min grej att fatta det beslutet & när Liam växer upp & är gammal nog att bestämma själv är det hans val om han vill ha en relation till sin pappa. Men som det känns just nu så eftersom Kenneth valt bort Liam så kommer han också få ta konsikvenserna av det för jag är så jävla trött på allt dehär jiddrandet. Jag har verkligen försökt, men det har inte funkat så jag ger upp. Jag & liam ska leva vårt liv nu, & vi är lyckliga ;)
Visst önskar jag att Kenneth fanns med i bilden & att Liam fick rätten till sin pappa eftersom jag själv vet hur det har varit att växa upp i stort sett utan någon men han är helt enkelt inte den killen. Han är inte personen som kommer att växa upp & ta sitt ansvar, han är inte killen som saknar sitt eget kött & blod han är inte killen som kommer vara en pappa. Så därför har jag slutat ödsla energi på det, det finns tusen bättre saker att lägga den på!
Men visst är jag ledsen över det, eftersom jag vet hur mycket jag har önskat ibland att jag hade fått växa upp med 2 föräldrar så var det vad jag ville ge Liam, men han är en lycklig kille som har massa människor runt omkring som älskar honom. & tids nog kommer han få en "pappa" i sitt liv så han kommer klara sig bra ;)

& by the way även 3 månader som singel idag, vilket känns som en evighet. Kanske är mycket för att jag inte träffat eller sätt kenneth alls sen det tog slut. Vilket har varit jävligt skönt för det gjorde det tusen gånger lättare att gå vidare. & vissa dagar kan jag komma på tanken att när tänkte jag ens på kenneth sist? på något sätt har han suddats ut, eller inte han snarare minnet av han. Jag minns inte längre hur han luktar jag minns inte hans aniktsdrag jag minns inte hur hans händer kändes på min kropp jag minns vissa dagar inte hans röst. Jag minns våra minnen & jag ser en del av hans drag i Liam men det är allt. Jag kan sakna kenneth när det råkar dyka upp något som påminner om oss men det är nog också enda gången jag ägnar honom en tanke. Visst finns såren kvar efter vad han gjort & sorgen efter att ha förlorat en person jag trodde jag skulle spendera mitt liv med. men mitt liv har också blivit jävligt mycket enklare sen han försvann. Eller när han försvann fann jag modet att ta tag i saker jag lagt på is. Det finns mycket i livet jag offrade för honom för att jag tyckte det var värt det. & det finns ingen som behöver tala om för mig att jag var blåögd som föll för en skit, tack det vet jag själv. Men samtidigt ångrar jag inte min tid tilsammans med Kenneth jag ångrar vad som hände & dom sakerna som blev fel. Jag tycker fortfarande att Kenneth är en underbar person, det är hans handlingar jag inte klarar av. Hans tonårsbeteende & hans problem med att hålla sig till sanningen. Jag har problem med att Kenneth inte förstår att när man är 24 kan det vara dags att växa upp, specielt när man är 24 & pappa.
Men som sagt livet är bra, vissa dagar bättre än andra. Jag är ganska lycklig & livet går åt rätt håll.
Jag har underbara vänner, en person jag tycker om, en familj som alltid finns där & störst av alla jag har Liam <3
& även om inte alla dagar är en dans på rosor så känner jag mig lyckligt lottad. Jag väljer att försöka se det från den ljusa sidan..


Det går inte att gömma sig för livet, det är bara att lära sig att leva livet på det bästa sätt man kan.




Dagens tanke :


Det kommer en tid då allas liv spårar ur...
 i ett desperat ögonblick måste du välja riktning.

Kommer du att kämpa för att hålla dig på rätt väg?
Kommer andra att bestämma vem du är?
Eller bestämmer du själv?
Kommer ditt val att förfölja dig?
Eller kommer du att välkomna din nya väg?
Varje morgon väljer man att fortsätta framåt eller att ge upp.
Kommer du möta din rädsla med mod och gå framåt med tillförsikt?
Eller ger du efter för själens mörker?



Godnatt.


jaha blev visst ett par inlägg idag antar att jag har blogg abstinens efter att bloggen inte fungerat på evigheter, eller det känns så iallafall ;) Nehe nu ska jag ta & sova Liam vaknade tidigt idag så känner att jag är ganska trött, får väll hoppas på att han vill sova lite längre imorn ;)
Men nehe dags för sängen, Godnatt !


image211





Djurgården <3

image210

Djurgården är kärlek <3

Djurgården startade årets tävlingssäsong med seger borta mot IFK Norrköping.
resultat 2-1 ;)

ville ju blogga om djurgårdsmatchen i söndas men eftersom inte bloggen funkade då så blev det inte så men var iallafall tvungen att skriva lite nu, hehe ;)



Liam ..

min kärlek <3


image197image198




Örebro <3

Jaha i helgen har vi varit i Örebro igen, åh jag är verkligen kär ;)
& lörda kvällen var verkligen toppen. Jag kan inte minnas sist då jag kände mig så lycklig <3
& sen har jag ju denna helgen också förenat nytta med nöje mer får ni veta tids nog!
Men kan ju iallafall säga att det blir snart en ny tripp till Örebro ;)


Tack brudar för en toppen helg <3






image209




Skor <3

image205

image206





Mina senast inköpte skor & jag älskar dom ;)
Hittade & ville ha dom rosa först sist jag var I örebro men eftersom dom inte fanns i min storlek köpte jag dom silvriga & när jag väl kom hem kunde jag inte glömma dom rosa så jag ringde till butiken i Örebro & hon sa att om jag betalade frakt kunde hon skicka efter dom från någon annan butik i sverige & lycklig blev jag ;)
Skorna är köpta på Bianco & kostar 350 kr.







Allt & inget..


Äntligen går det att använda bloggen igen det var verkligen på tiden ;)



image196

Nu ligger min lilla kille ute i vagnen & sover. Vi har varit i nässjö & fikat med Madeleine så mysigt & liam får man som vanligt jaga överallt ,hehe! träffade också Cicci & lilla melissa som blivit så stor ;)
Försökte hålla liam vaken på vägen hem tänkte att han skulle sova middag hemma men han var så trött så han somnade men han sov så hårt när vi kom hem så jag lyckades flytta honom till vagnen utan att han rörde en fena & nu sover han så gott ;)
Toppen väder ute idag, man blir verkligen på bra humör & känner sig pigg.

En dag som idag får mig verkligen att vilja ha sommar nu ;)


RSS 2.0