En lugn freda kväll hemma i soffan ;)


Imorse vaknade jag av att telefonen ringde svarade fast jag knappt var vaken var någon från skolan som ringde som jag inte ens minns namnet på så trött var jag haha. Men iallafall han talade om att jag kommit in på dom kurser jag ville läsa så om jag fortfarande vill det så börjar jag på måndag. & min första tanke var bara eh what?;) Det gick fort måste jag erkänna. Men nu är jag ju i valet & kvalet om jag verkligen vill läsa, men känner samtidigt att det jobbet jag blivit erbjuden inte riktigt är vad jag vill ha & jag pallar inte att gå hemma så då kan det ju vara en bra ide att plugga ett tag. Skönt att slippa vara hemma twentyfourseven. Har ett par kurser jag måste läsa för att sen komma in på den utbildningen jag vill gå, mer än så säger jag inte just nu! Men om jag inte hinner ångra mig under helgen så blir det väll så att Emma går tillbaka till skolbänken på måndag, konstigt men sant !

I övrigt har jag haft en lugn mysig hemmakväll framför tvn med godis & cola, mys ;) Saknat min älskling dock, känns tomt utan honom men eftersom han ska spela fotbolls cup tidigt imorn så kunde han inte komma idag, tråkigt men jag överlevde. Just nu myser jag runt i hans tröja och såklart är det för att jag inte har egna kläder(?) eller kanske för att det känns som att han är med mig då & för att det är jävligt mysigt? Make your choice! ;)
Men nehe ska väll passa på att komma i säng i skaplig tid idag så man känner sig utvilad imorn & liam somnade ganska sent idag så jag håller tummarna för sovmorgon imorn han brukar ju kunna sova till efter 10 på helgerna om han inte blir väckt av något & det tackar jag ju inte nej till hehe;)


En shoppindag i jkpg ;)


Klockan 8 imorse ringde klockan & då var jag skapligt trött & började ångra att jag lovat att åka till jkpg hehe men va bara att gå upp sminka sig & göra sig iordning för att sen försöka få upp liam ur sängen som också tyckte att vi skulle sova ett tag till, var många måsten imorse & en del som inte riktigt gick som planerat som vanligt när jag är stressad, jag hanterar inte stress bra det blir rena kaoset & ju mer jag stressar upp mig desto värre blir det men till slut var jag iallafall framme i nässjö för att hämta upp jankan & sen var vi på väg ! & som vanligt det första vi gjorde när vi kom till jkpg var att besöka gina tricot, we love it <3 Blir som barn på julafton ;) Vi hann även med shopping i en massa andra butiker & som vanligt shoppar man lite mer än man hade tänkt! Gick in på hm också för att leta efter dom svarta pumpsen jag velat ha as länge tror ni dom finns i min storlek då? svar nej tror ni dom fanns i jankans storlek? svar ja så det slutade med att hon köpte dom istället & jag är så jävla avis men när jag kom hem kom jag ju på att dom kunde finnas på deras hemsida & där hittade jag dom så nu är dom på väg hem till mig, vilket gjorde mig väldigt lycklig.. man kan ju aldrig fåför många skor speciellt inte svarta det funkar alltid ;)



Självklart åt vi på mc donalds idag också det är så sjukt gott & jag ska nog vara glad att vi inte har ett närmare för då hade jag ätit där på tok för ofta & jankan hade ätit där varje dag haha hon är helt såld & kanske lite besatt? ;) Men har varit en mysig dag & har ju alltid kul ihop med yankaline vi brukar ju lyckas med det mesta & vi har ju aldrig problem med att roa oss ibland undrar jag hur olika småsaker kan vara så roligt hehe ;) & på tal om gårdagens inlägg om våra dåliga matvanor & skräpmat ska väll tiläggas att vi åt på mc donalds i jkpg idag för att sedan ta en fika när vi kom till nässjö onyttiga.se haha ;) Men nehe nu ska jag faktiskt ta & krypa i säng innan 12 för en gångs skull vilket är välbehövligt ! Imorn står det inte mycket på schemat blir en lugn & mysig hemmafredag & sjukt skönt med helg ;) & känns faktiskt jävligt skönt att januari snart är slut & att det har gått relativt fort nu går vi mot ljusare tider & jag är väll inte ensam om att längta efter sommaren, jag tok längtar .. jag är ingen vintermänniska & jag tycker inte om att frysa så jag röstar för att ha sommar & vår hela året ;) 



- Saknar min älskling <3



Rubrik är väll onödigt?!


Jaha haft en riktig telefon kväll idag känns som jag inte gjort annat än suttit i telefon sen klockan 8 blir så ibland när man har mycket att prata om & många att prata med ;) Jag & yankie kom fram till att januari är en riktig depp månad då det inte händer typ någonting så allt man gör är att äta & stoppa i sig godis, så vi skyller helt enkelt våra dåliga matvanor/godisvanor på att man inte har något bättre för sig i januari haha! Vi fick iallafall ett ryck nyss & bestämde oss för att vi ska åka in till jkpg imorn & shoppa efter att jag lämnat liam på dagis lite nytt i garderoben är aldrig fel & sen kanske vi bränner några kalorier på kuppen när vi springer runt & shoppar, eller inte haha för vi lär ju avsluta våran dag med att äta på mc donald som vanligt det är ju så gott & det hör till när man är i jkpg utan tvekan ;)

Idag har varit en lugn dag, tränat & varit hos frissan & fixat till håret som var en katastrof. Det blev bra lite väl blont får jag väll säga inte riktigt vad jag är van vid men jag vänjer mig nog & jag är lycklig över att dom kunde fixa till det ;)
Men nehe dags för mig att sova nu då eftersom klockan ringer 8 imorn & jag är sjukt trött !


Det känns som jag ramlat ner i en lyckobrun på senaste.
Jag har fortfarande dåliga dagar men jag har så mycket i mitt liv just nu som gör mig så lycklig ;) & det känns som att det bara blir bättre. Det känns som att jag hittat lugnet efter stormen. Det känns som att det mesta av förra året var kaos, jag var kaos. Men mitt kaos har sakta förvandlats till ett lugn efter att ha varit söndersliten så länge är det en skön omväxling. En slags stabilitet har börjat infinna sig. Stormen börjar dö ut, på alla plan. Förändring. Jag älskar förändring.
Känner mig high on life ;) & ett stort tack till alla underbara människor i mitt liv som förgyller min vardag & alltid finns där & min älskade Liam, du är så vacker så det gör ont. Alla dagar, timmar, minuter och sekunder med dig är den största gåva jag fått <3

Fastnade i mitt blogg inlägg & skrev lite mer än det var tänkt men som sagt NU blir det sängen ! Godnatt ;)




Ganska onödigt inlägg..


Jaha inte mycket att blogga om idag känner man, dagerna känns typ likadana när man är arbetslös. Går just nu i valet & kvalet om jag ska tacka ja till ett jobb jag blivit erbjuden eller om man ska plugga istället?! Ett jobb är ju alltid ett jobb men jag undrar hur länge man kan motivera sig själv till att gå till ett jobb man egentligen inte vill ha?! som sagt får ta en funderare på det !
 ÖVRIGT ...
 - Saknar jag min A massor, känns så tomt utan honom & han är så jävla underbar, kärlek, kärlek <3
- Min lill kille är sötast i världen men har ett sånt jävla 2 års trots att han många dagar på senaste varit till salu billigt eller rentav gratis .. förstå ironin hehe ;) Nej men sjukt jobbigt är det iallafall, men jag älskar honom mer än allt & han gör mig till en bättre människa ;)
- Saknar vissa vänner jag träffar på tok för sällan nuförtiden, vet ibland inte hur jag kan ha så lite inplanerat men ändå känna mig så upptagen haha mycket konstigt, men får väll bli bättre på det .. eller försöka ;) & det finns det fler än jag som borde kanske?
- Måste diska & städa imorn kanske inte den roligaste informationen för er men iallafall ett big måste haha!

Men nehe nu ska jag avsluta mitt totalt onödiga inlägg & krypa i säng så jag kommer upp & lämna Liam på dagis imorn & sen ska jag till frisören & försöka rätta till mitt hår som just nu är en katastrof, men förhoppningsvis så blir det bra imorn & att jag får en färg jag trivs med ;)



Over and out .


...


Idag känner jag inte för att blogga, känner mig bara tom.. a bad day sånna vi alla har ibland...

I be back !



Då va helgen slut igen..


Jaha söndag igen & ännu en helg har passerat, sjukt vad fort tiden går !

I fredas blev det som sagt bara en myskväll hemma med älsklingen. Lets dance & ben & jerry´s glass, mums ;) Igår var det 60 års fest i Eksjö mycket trevlig & lyckad kväll. Bjöds på god mat, trevligt sällskap, undehållande människor hehe & sen blev det en sväng till hotellet innan vi åkte hem. Imorse var man trött när man vaknade & egentligen hade jag nog gärna velat sova ett par timmar till, älslingen åkte hem tidigt idag då han skulle till göteborg & gå på oasis. & när han åkt hem satte jag mig för att mysa i soffan & bara slappa & här sitter jag fortfarande, men det är väll så söndagar ska vara ;)?

Gjorde en big miss igår. Har hela veckan tänkt att jag innan helgen skulle färga mitt hår göra det en aning ljusare vilket jag alltid brukar göra hos frisören i vanliga fall men denna gången tänkte jag göra det hemma smidigt & lätt vilket slutade i en halv katastrof haha lätt & skratta åt det nu men igår fick jag panik.. fällde faktiskt ett par tårar kan ju låta lätt löjligt men jag är ju kär i mitt hår & får panik när det inte ser ut som jag vill! Hann som sagt inte färga det i veckan så bestämde mig för att göra det igår innan jag skulle gå ut vilket inte var en bra ide då jag hade ont om tid & var stressad men iallafall råkade lägga i lite för mycket färg där håret redan är as ljust så på dom ställena blev det nästan vitt,ask blont, grå blont typ vilket inte riktigt var meningen så imorn när jag vaknar ska det beställas en frisör tid bums & få det fixat igen & hoppas på att dom kan ordna upp det haha ;) & det blir ingenting med att färga håret hemma på ett bra tag vill jag lova !


Men nehe dags för mig att krypa i säng & få lite sömn !


Kärlek <3


Fredag ;)


Åh idag är jag trött först vaknade jag imorse när älsklingen kom & la sig efter jobbet & sen hann jag knappt somna om så ville liam gå upp & leka & ja då är det bara att gå upp & se glad ut & vara lycklig över att han iallafall sov till 9 hehe ;) Så medans älsklingen sover färdigt sitter jag vid datorn & liam kollar på nicke nyfiken as usual !
Fredag idag & så skönt, alla älskar vi väll helg?;) Idag ska jag in till stan en sväng fixa lite ärenden & sola, ett måste verkligen då man är aldeless för blek nu.. Sen blir det en lugn & skön freda kväll mys & godis ;) Imorn är det 60 års fest som står på schemat blir säkert jätte skoj även om man kommer känna sig väldigt ung haha! Men nehe det var väll allt jag hade & säga för tillfället, hoppas alla har en underbar fredag ;)




En helt vanlig dag..


Kanske har jag dålig humor, vem vet hehe men tycker iallafall att dehär är riktigt kul ;)
& denna har jag nog också sett ett par gånger för mycket haha!
Jaha klockan är efter 12 & egentligen borde jag gå & lägga mig men av någon andledning är jag inte trött än vilket jag dock kommer vara imorn när liam vaknar. Men iallafall sitter & fördriver tiden på you tube inte jätte underhållande kanske men man kan hitta rätt mycket kul ;)
Känner mig lite små krasslig & förkyld igen eller tror egentligen aldrig det riktigt gått över, men börjar iallafall bli jävligt trött på det nu & känner att jag kanske inte borde varit iväg & tränat idag utan skulle nog bara tagit det lugnt hemma men lätt att vara efterklok! Jag & yankie skulle ju tagit en shoppingdag i jkpg imorn vilket jag var grymt sugen på men tyvärr känner jag att jag inte orkar det så får bli en lugn dag hemma i soffan & bara ta det lugnt. Städa lite innan helgen hade ju inte varit helt fel heller om man orkar det?! Tar ju emot som fan innan man börjar men när man väl har gjort det är det underbart ;)

Men nehe nu blir det sängen & så hoppas jag på att jag lyckas somna..

- Ge mig helg ;)


Emma älskar sötsaker ;)


Har jävligt dålig diciplin på mig själv ibland speciellt när det kommer till sötsaker så för att kunna hålla mitt nyårslöfte om att bara äta godis på helgen & inte äta godis jämt vilket jag gjort innan hehe men iallafall för att fixa det lovade jag mig själv att inte ha något liggande hemma för köper jag hem sötsaker blir jag så klart sugen så fungerar jag liksom ;) Men iallafall ikväll kom suget efter godis & inget hade jag hemma vilket är perfekt för då låter jag bli, trodde ja iallafall till jag fick syn på Liams påse med gifflar som nu är några bullar tommare haha ;) ( skyller det extrema suget på lingonveckan haha) Nej men får kanske börja inse att det är dags att börja boka in en dag till i veckan för träning istället så ofta som jag fuskar med sötsaker annars hinner man väll då inte komma i form för bechen 09 ;) Men det gäller ju att ha realistiska mål & att inte äta något godis alls eller dricka läsk funkar inte riktigt för mig speciellt inte med en pojkvän som är cola narkoman haha! Men det roligaste är att jag alltid börjar vara nyttig i februari tänker på figuren osv sen är man duktig till sommaren börjar & sen innan sommaren är slut så har man stoppat i sig så mycket glass,godis,grillad mat, snabbmat, alkohol osv så då har man gått upp alla kilon man lyckats gå ner & kanske ett par till haha! Men då kan man ju glädje sig över att man iallafall var i form när sommaren började ;)

Men nehe känner mig lite krasslig & nere idag så ska krypa ner i soffan & kolla på heartbreak kid som började på tvn nu så får man se hur mycket man orkar se innan man somnar, har ju blivit lite för lite sömn på senaste känner jag så man är ju skapligt trött ! Väntar på att älsklingen ska ringa också innan han börjar jobba, alltid mysigt att prata innan jag ska sova ;)


<3



Dehär ger mig gåshud, love love love it <3



Dags att uppdatera lite kanske?! ..


Dags att blogga kanske var ju ett tag sen..
Men man har väll egentligen inte mycket att blogga om! Januari, enligt mig en av dom tråkigaste månaderna på året då det inte händer mycket alls & vädret ute är ju hemskt, kallt grått & trist. Vill ju lova att man längtar efter sommaren & värme;) Helgen har varit mysig fredagen kollade jag & älsklingen på Lets dance & spelade lite tv spel typ en mysig hemmakväll helt enkelt & igår var vi inne & bowlade i Nässjö & sen blev det utång i eksjö dåligt med folk ute & en ganska lugn kväll egentligen men var faktiskt riktigt trevligt ! Dock jävligt trött på att gå ut i både eksjö & nässjö känns liksom som samma sak jämt oavsett om man var ute förra veckan eller för ett par månader sen, känns alltid som det är samma människor överallt. Men vi var ju iallafall sugna på att ta en sväng till Eksjö då det var längesen sist & det blev ju en lyckad kväll ;) Älsklingen åkte hem idag för att jobba igen & måste erkänna att det kommer kännas tomt att gå & lägga mig ensam ikväll nu när han varit här ett antal nätter, lätt att vänja sig att sova med någon men dock inte lika lätt att vänja sig vid att sova själv igen. Blir ju bortskämd av att vakna upp brevid någon det är ju så mysigt så då vill man ju ha det så jämt.
Men nehe som sagt inte mycket mer att blogga om idag så ska återgå till att spela mariokart tänkte jag vilket by the way är sjukt beroenderamkallande, men tv spel är ju sjukt kul en bra sysselsättning när man inte har något bättre för sig så way not hehe ;) Sen blir det väll sängen tidigt också då Liam har tid för återkontroll hos läkaren imorn igen så man måste ju gå upp tidigt vilket alla vet inte är min grej hehe!


Du ger mig fjärilar i magen & dina ögon gör mig knäsvag.
& i din närhet lyser min värld av lycka.
Du är min min min, och älskling...
du och jag, det kan bli hur bra som helst <3




Dagens tanke :


Hjärtat bultar extra i mitt bröst när du finns i min närhet <3




En lugn freda kväll ..


En lugn & skön fredag kväll & snart dags att krypa i säng bara sappa runt lite på tvn först hade jag tänkt. Storasyrran är här så kvällen har vi spenderat med att börja göra iordning i liams rum täckt golvet, spaklat & maskerat typ & slipat lite & imorn ska det fortsättas & sen målas. Känns skönt nu när jag byggt dörr & allt att äntligen få måla så att lillkillens rum blir klart ;)
Men nehe har nog egentligen inte mycket mer att blogga om idag eller rättare sagt jag orkar inte, haha!

Saknar min älskling också som just nu ligger på hotell i Stockholm , fuskigt värre ;)


That´s it for today..

Someone I used to know ...


Jaha idag har varit en lång dag varit inne i eksjö på rättegång. Syrran var anklagad för typ kränkning & hot av mitt x förra brud, alltså bruden han var tilsammans med efter mig & innan han skaffade en ny igen! Iallafall kändes det lite sjukt att komma dit då det var min syster mitt x & hans x, ja ni hör ju själv hur det låter liksom. Slutade ju dock med att kenneth inte vittnade eftersom han fick välja för att eftersom vi har barn ihop så ansågs han som en närstående till den tiltalade så då valde han att inte vittna, vilket chockad mig lite.. han måste ju uppenbarligen hata henne mer än vad han hatar mig & min syster haha! Nej men syrran blev iallafall frikänd så det ropar vi hurra för ;)

Har under 1 års tid funderat på hur det skulle kännas den dagen jag & mitt x sågs igen för första gången, har undrat hur jag kommer reagera hur det kommer kännas osv & idag var den dagen...
När jag först såg honom kändes det som att jag tappade andan en hel del flaschbacks passerade förbi & många minnen & det kändes nog som att mycket av de förflutna man kämpat med att lägga bakom sig dök upp på bara några sekunder, vilket var ganska jobbigt men inte speciellt konstigt etersom man trots allt delat en hel del ihop. Men efter just den stunden kände jag absolut ingenting, helt tomt. När jag tittade på honom såg jag bara en person jag en gång kände eller trodde jag kände, en person jag en gång var kär i, jag såg en person som såg ut som en fegis i mina ögon, en person som vänt sin son ryggen, jag såg en svikare, en person utan moral & etik, jag kände inte ens hat längre utan det var tomt. På något sätt kändes det som att jag fick ett avslut trots att vi inte sa ett ord till varandra så kändes det som att jag fick ett riktigt avslut kan nog låta konstigt & svårt att förklara kanske men det är så det känns!
Mitt x är en människa som gjort medvetna val, utan "stundens hetta" som försvar eller ursäkt. När man är gammal nog att veta skillnaden på rätt och fel. När det inte finns en enda ursäkt, ingenting att skylla ifrån sig på. När en person kort och gott sagt eller gjort något jävligt illa.En människa som hade kunnat göra rätt för sig själva för länge sen, men även där tog ett medvetet val. Jag tror alla kommer till en gräns där det helt enkelt är för sent. När det inte längre spelar någon roll vad den personen gör eller säger för att släta över allting. Den dörren är stängd, låst och nyckeln bortkastad. När respekten är död för länge sen. Vissa broar är helt enkelt brända. To little to late..Helt enkelt Jag hoppas inte min väg & mitt x väg korsas igen på ett bra tag helst många många år om jag får bestämma.
Jag vill inte träffa honom & han vill inte träffa sin son & liam har ingen aning om att det är hans pappa så i mina ögon har vi ingen andledning överhuvudtaget att någonsinn igen ha någon kontakt, vem vet våra vägar kanske korsas igen någon dag, jag hoppas inte det men man vet ju aldrig ! Men vill han någonsinn komma i närheten av sin son så är det inte mig han ska vända sig till utan till en advokat för jag släpper inte honom nära liam frivilligt no way in hell. Sitter många av er säkert & rynkar på näsan åt eller tänker ja men så kan man väll inte säga. Men jo det kan man för jag ser en pappa som inte ens borde få kalla sig själv pappa. Han har varit borta från liams liv i mer än 1 år & om jag tror rätt blir det många till, han hörde inte ens av sig & frågade hur liam mådde när liam låg inlagd & risken var stor att han inte ens skulle överleva osv listan kan göras lång & skulle jag dra hela den långa historien om allt så skulle väll många av er svimma. Men jag har tagit ett beslut jag känner att jag kan stå för & fram till liam är gammal nog att bestämma själv så är beslutet mitt & ingen annans. Men nehe blev ett lite längre inlägg en planerat när jag väl började skriva om allt så skenade tankarna iväg men iallafall så var jag ju som sagt lite orolig över hur det skulle kännas idag osv & med facit i hand måste jag säga att det känns bra, förjävla bra & just nu är livet jävligt underbart ;) Kommer väll naturligtvis alltid att känna något för mitt x han är ju trots allt pappa till min son, vilket är det finaste jag har. Men i övrigt känns han som en främling someone i used to know .. Just a flame, thats lost its glow !




Vännerna - Ni är oersättliga & underbara.
Älskling - Du är underbar & jag är så lycklig att jag har dig.
Liam - Kärleken till dig är större än vad som kan beskrivas i ord.. jag älskar dig <3


feel like i'm on top of the world hehe!


Dagens tanke :



To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead..




Yankie, kanske en blivande artist, haha ;)


Jag säger bara No Stress ha ha ha ;)
För alla er som vill höra hur yankie lät hela nyårsafton så hittar ni det HÄR ;) Syrran som filmat snodde från henne!
Jag gick & sjöng på min egna variant av denna låten när vi var & käkade på nyårsafton & försökte få yankie att förstå vilken låt det var medans andreas & syrran fick det till bamse låten hur dom nu lyckades med det haha, men iallafall så fastnade den på hennes huvud & sen lät hon som något man satt på repet hela kvällen.. ska väll tiläggas att hon inte var speciellt nykter heller ;)




I need some sleep ...

<--- En väldigt trött Emma med väldigt rufsigt hår..man kan ju inte alltid se pigg & fräsch ut  hehe ;)

Någon som kan komma hit med lite sömnpiller eller john blund kanske också skulle funka, haha! Försökte gå & lägga mig men eftersom jag nu sitter här & bloggar så kan ni ju lista ut att det inte gick så bra, vet inte vad det är som är fel, känner mig skit trött egentligen men när jag väl lagt mig i sängen så ligger jag bara & vrider på mig, skit irriterande. & sen när man vet att man borde sova också & hur tidigt man ska upp dagen efter ja då blir det ännu värre. Vilka problem jag har haha! Tror jag tänker för mycket nuförtiden är väll inne i en sån period igen & när jag gör det så får jag sömnproblem vilket kan vara ganska frustrerande men det går ju i perioder så snart sover jag väll som en stock om nätterna igen ;)
Men ska väll lägga mig i soffan nu kolla på en film eller något & hoppas på att man får lite sömn är ju egentligen riktigt riktigt trött !


I like <3
- keep holding on !



Fixar & trixar ...



Håller på & fixar & donar lite med bloggen som om det ser lite konstigt ut så vet ni varför, inte alltid det blir rätt på en gång hehe ;) Stör mig på att om man kollar i Internet explorer så börjar allt se ut som det ska se ut men om jag kollar i Mozilla firefox så är det bara en del som ändrar sig & resten ser ut som innan & fattar inte riktigt varför men får ta & klura på det imorn för såhär dags fungerar inte mitt hjärnkontor riktigt som det ska haha !



lycka ;)


Jaha då var det söndag igen & här ligger jag i soffan kollar på film på tvn & har poppat mig lite popcorn ;)
Liam sover & älsklingen har åkt hem så känns nästan konstigt tyst måste jag erkänna. Samtidigt skönt också även om jag hellre hade velat ha sällskap av min älskling ;)

Är sådär sjukt förälskad ... fortsättning finns i den privata bloggen !



Absolut ingenting...


Idag har varit en såndär dålig dag ingen speciell andledning egentligen har bara varit en sån dag då man fällt ett par tårar utan att egentligen veta varför känner mig orkeslös,trött,sur,ledsen & typ allt samtidigt en sån dag då man tappar energin & egentligen bara skulle vilja gömma sig under täcket en hel dag & hoppas på att morgondagen blir bättre.

Men nehe älsklingen skulle komma när han har festat klart men orkar nog inte vara uppe så länge så får bli en dusch nu & sen sängen ..Känner att jag behöver lite extra sömn inatt & vakna utvilad imorn !





Nytt år, nya minnen, nya möjligheter ...


1 januari 2009, shit känns konstigt ...
ett helt år ligger framför fötterna, 365 dagar till att skapa nya minnen & förhoppningsvis blir det många underbara minnen iår & få tråkiga. Jag är mer än redo för ett nytt år, för nya minnen & nya äventyr.
- Bring it on !
Fast januari är ju den tråkigaste månaden på året, har alltid varit & kommer nog alltid att vara. Men en perfekt andledning till att kunna hålla sig inne, ha mysiga filmkvällar, sova länge & bara få vara helt enkelt ;)

Jaha Nyårsafton vad ska man säga om den aningen udda kväll egentligen & kändes som vilken kväll som helst faktiskt vilket det oftast brukar göra. Men dehär nyåret var iallafall tryggt en kväll utan varken tårar eller bråk .Förra året vaknade jag upp på nyårsdagen med ångest lite små panik & skapligt olycklig iår vaknade jag upp med ett leende på läpparna, lycklig & med älsklingen brevid mycket bättre än så kan det ju inte bli ;)
Jag såg verkligen fram emot tolvslaget dehär året Egentligen ska man väl kunna börja om på ny kula närsomhelst, utan fyrverkerier eller skumpa, men det känns lite annorlunda det här året. Det känns jävligt bra att 2008 är slut nu, även fast det varit både jättebra och dåligt. Det ska bli skönt att lämna saker bakom sig och arkivera det under "2008". Känns skönt att kunna blicka framåt helt enkelt så 2009 är så välkommet ;)
Jaha sen var de ju dehär med nyårslöften också vilken idiotisk grej egentligen då man oftast aldrig lyckas hålla något inte jag iallafall hehe, nej men sluta röka va det ju då ja & hur har det gått nja inget vidare. Eller har rökt bra mycket mindre idag än vad jag brukar så det gå rju åt rätt håll men har svårt att förstå hur jag ska kunna sluta helt får väll börja med att dra ner på det lite en sak i taget helt enkelt ;) Blir ju dock en slant rikare om jag lyckas & det skulle ju vara bra för hälsan & plånboken också så man kan ju alltid hoppas att man lyckas säga hejdå till cancer pinnarna, men vi får se !

årets kärlek:
Liam the love of my life & vännerna också of course <3

årets köp:
Mina rosa skor & även dom silvriga från bianco ;)

årets affär:
Gina tricot absolut ;)

årets klädesplagg:
Klänningar alla snygga klänningar man köpt & känner sig så snygg i, I love it <3

årets blogg:
Har många favoriter men här är dom 3 jag läser mest .. Linn , Bloggkommentatorerna & Jenna .

årets låt:
hum svår fråga faktiskt finns många men den låten som jag utan tvekan mest kommer förknippa med 2008 är Takidas Curly sue ;)

årets partykväll :
finns många egentligen men midsommar var jävligt kul ;)

årets favoritmat:
Emma har ju alltid älskat tacos !

årets film:
Never back down & sex and the city filmen, det är 2 favoriter från dehär året ! 

årets serier :
One tree hill & prison Break ;)

Nehe nu kanske jag ska lägga ner bloggandet för ikväll & krypa ner i sängen känner att det är dags att få lite sömn!





<3



Vissa hade ju uppenbarligen roligare än andra haha ;)

RSS 2.0