090226

Dåligt men fantasi för rubrik nuförtiden.

Emma borde sova då klockan ringer kvart över 6 imorn men blogg beroende som man är så hamnade man ju här haha! Idag har jag väll inte gjort allt för mycket började dagen med en frukost/lunch med yankie på thimons vårat fika ställe där vi kan sitta i timmar & fördriva tiden & äta en massa onyttigheter ;) Senåkte jag till skolan bara en lektion idag men den är på 3 timmar så kände mig skapligt trött i huvudet när jag åkte hem. Så trött att jag glömde liam på dagis haha. Åkte hem tog min handväska & gick ur bilen gick runt bilen för att ta ut liam när jag upptäckte att jag glömt att hämta honom, ibland jobbar ju mitt hjärnkontor inte som det ska haha;) Men va ju iallafall bara att sätta sig i bilen & köra & hämta min lilla kille tur det inte är långt till dagis. Är så kul att hämta liam på dagis nu också när han går längre dagar för han kommer springande & kastar sig i famnen för att kramas & pussas, det är sån lycka jag blir aldeless överrumplad av all kärlek .. det är så jag skulle kunna gråta när jag tänker på hur mycket jag älskar mitt lilla troll & han gör mig till en bättre människa <3 Fredag imorn & det betyder helg det tackar vi för & ser fram emot, hade tänkt mig en lugn & mysig helg med film, godis & att kunna gå runt i mjukis kläder all day long ;) Men först har man ju veckan västa dag i skolan framför sig, är numera inget fan av fredagar iallafall inte innan jag får gå hem haha.. måste gå upp tidigt, har många lektioner & långa håltimmar emellan lektionerna & det är ju inget vidare, det enda positiva med dom hål timmarna är att om jag ändå är i skolan & inte har något bättre för mig så pluggar jag ju vilket jag kan behöva då jag har dålig diciplin på mig själv till att göra det hemma kommer alltid något roligare emellan ;) Men nehe dags för mig att nanna kudden, godnatt !

& imorn kommer älskling, mys <3



090225


Jaha jag hade tänkt att jag skulle blogga men står rätt still, mina fingrar samarbetar inte med tangentbordet ikväll & tankarna är nog på annat håll haha ;) Men så ska ut & ta mig en kvälls cigg & sen blir det att lägga sig i sängen & sätta på en av filmerna jag hyrde idag så får vi se hur långt man orkar se innan man somnar ;)

Godnatt !

- Andreas <3



090224



När man inte har något bättre för sig, haha ;)
Idag skulle jag vara hemmafru, städa tvätta & baka så upp till bevis hur mycket har Emma fått gjort idag.. städa gick inget vidare fick lite tvättat & det blidde inga kakor, shit vilken dålig hemmafru jag är inte är man någon Bree van de kamp direkt haha ;) Nej men fick en hel del pluggat idag iallafall så nytta har jag ju gjort bara inte riktigt det jag hade tänkt mig !
Onsda imorn redan & snart har halva veckan passerat skönt alla längtar vi väll till helgen som man får vänta på aldeless för länge & som tar slut på tok för fort, tänk om man kunde vara ledig på veckorna & jobba på helgen eller iallafall dela upp veckan fifty fifty det har ju varit något ;) Men nehe ska väll krypa i säng snart hade jag tänkt så man kommer upp till skolan & i övrigt står det inte mycket på schemat för morgondagen som det ser ut just nu hyra någon film & köpa lite godis kanske?;) Lite sugen på en spel kväll också kanske får slå jankan en pling ;) Men som sagt sängen va det ja.. Godnatt !


We go through life so sure of where we're headin' 
And then we wind up lost and it's the best thing that could have happened
Sometimes when you lose your way it's just as well..Because you find yourself.



Fy bubblan..

Jag hatar,hatar,hatar måndagar .. så nu fick vi det sagt ! Som att inte alla redan visste det ;P

Suttit & kollat på Sanningen bakom Size zero på tv 3, jävligt skrämmande. Sjukt vad folk gör mot sina kroppar och mot hälsan för att nå en viss vikt, följa ett visst ideal. Dagens bild av hur smal man ska vara är ju helt sjuk egentligen om man tänker efter. Visst kan jag ha perioder då jag känner att man behöver gå ner lite i vikt eller perioder då man känner att man borde dra ner på sötsakerna, men att svälta sig själv på det sättet, nej tack ! Jag har varit fast i ätstörningar när jag var yngre allt jag tänkte på vad hur mycket jag vägde, vad jag åt, vad jag fick äta, att jag ätit för mycket osv det tog upp sjukt mycket tid & man mådde dåligt över det jämt. Ena stunden hetsåt man och nästa stund spydde man upp det man ätit, sjukt och hemskt. Och man var alltid trött, alltid på dåligt humör och man skadade sin kropp! Idag har jag en bra relation till mig själv, min vikt och ett jävligt bra självförtroende, jag väger hellre 5 kilo mer och är lycklig än att hetsbanta och gå och tänka på hela dagarna hur hungrig jag är. Jag kommer aldrig igen, hoppas jag iallafall spendera dagarna med hetsbantning osv. Däremot kan jag sträva efter att äta nyttigt och träna regelbundet men det kallar jag inte att banta utan bara att försöka ha en sund livsstil. Men jag äter fortfarande vad jag vill & ser säkerligen ut inuti som en Coca cola flaska efter alla mängder jag dricker haha och jag kan ibland behöva tala om för mig själv att Emma att äta godis 6 av 7 dagar i veckan kanske inte är så hälsosamt eller speciellt bra ;) Just nu vet jag dock att träningen legat lite på latsidan på sistonde och att jag ska ta tag i den och att det kanske blivit lite för mycket onyttigt sen man skaffade sig pojkvän vilket resulterar i många mys kvällar hemma med godis och andra onyttigheter, så som sagt får nog erkänna att jag varit lite väl onyttig på sista tiden och att jag måste bättre mig lite mest för att min kropp inte mår bra av bara en massa onyttigt hela tiden och man blir sjukt trött. Men i övrigt tycker jag att vi alla ska njuta av allt gott som finns här i livet & vara nöjda som vi är man lever ju bara en gång ;)

Men nehe snart dags för sängen tror jag sitter & spelar poker just nu vilket är för jävla beroendeframkallande haha ;) Tur dock det inte är riktiga pengar man spelar om just nu för då hade jag varit jävligt pank ! Imorn har jag en lektion i skolan & sen ska jag träna efter det om jag hinner i övrigt ska dagen spenderas med att vara hemmafru haha.. Städa,tvätta och tänkte även slå till på att baka om inspirationen fortfarande finns kvar imorn ;)




<3
idag va det inte bara jag som var sugen på att sova middag ;)



090223



Igår blev det utgång i jkpg ;) Nyktert dock för min del då jag inte vågade mig på att dricka efter att ha varit magsjuk men hade jävligt kul iallafall måste jag erkänna ;) Även om jag dock brukar få lite panik annars när man är ute nykter på alla som skriker gapar knuffas osv man lägger verkligen märke till då hur illa folk kan bete sig, men som sagt i rätt sällskap har jag alltid kul nykter som onykter ;) Dock hade vi brudar bestämt oss för att ta nattbussen hem då vi inte fixat skjuts men på något konsitgt vänster så blev det inte så & det slutade med att vi fick ta en taxi, inte billigt & vi lärde oss nog en läxa tror jag haha! Idag sov jag & älsklingen länge då vi kom i säng sent resten av dagen har spenderats med pizza, cola & kollat på fotboll en rikgit mys söndag helt enkelt ;) & imorn va det måndag igen då, vecka 9 hej & hå va fort veckorna sprungit förbi känns ju faktiskt inte som att det var så länge sen man skålade in det nya året. Inte för att jag har något emot att dom här månadena går fort, januari & februari & även mars faktiskt känns ju totalt meningslösa så ju fortare vi blir av med dom desto fortare kommer värmen, ja tack ;) Men ändå lite skrämmande ibland när man tänker på hur fort tiden rusar förbi oss, tid man aldrig kan få tillbaka & ibland kommer jag på mig själv med att stå och tänka gjorde jag något meningsfullt av den tiden. Gjorde jag något vettigt alls eller lät jag den bara passera förbi. Ibland känns det som att jag bara stressar igenom livet, dagarna går på rutin osv man känner sig som en inprogramerad robot som gör vad den är inställd på att göra utan att man ens tänker på det. Kan komma på när jag kommer hem från skolan efter att ha hämtat liam på dagis att jag inte ens minns att jag åkt hem eller hämtat honom för jag tänker inte riktigt under tiden utan allting går liksom på rutin. Jag tror många av oss missar dom där små stunderna i livet av bara ro, lycka & att känna att man verkligen lever för att vi stressar så dant jämt och många av oss har inte ens ro i kroppen av att bara vara. Har personer i min omgivning som alltid stirrar runt va dom än håller på med så funderar dom på vad dom måste göra efter det & dom kan knappt sitta ner ett halvt tv program eller något förrän dom bara måste fixa det eller plocka undan det osv & jag känner nästan att jag får en hjärtinfakt bara av att titta på dom. Man tänker snälla människa lugna ner dig njut av livet man måste inte alltid hinna med att göra allt.. Rom byggdes inte på en dag haha ;)  Men nehe som vanligt när jag börjar skriva om något så skenar tankarna iväg & sen blev det mycket mer än vad jag hade tänkt mig.. man är väll en liten tänkare/grubblare som mina föräldrar alltid säger ;) Men nehe time for me to sleep så man kommer upp i tid imorn ! Over and out ..

love, love, love <3


Love it <3

Jag är en riktigt shoppoholic, jag shoppar säkert ofta för mer än vad jag borde, jag skulle kunna shoppa varje dag utan att tröttna, nya kläder eller skor får mig alltid på bra humör ..jag älskar att shoppa helt enkelt <3 Så därför måste jag väll erkänna att man känner igen sig lite när man set trailerna till filmen en shopaholics bekännelser tror filmen är skit rolig & defenitivt en film jag tänker se ;) Skrattar som fan när jag ser henne försöka komma åt sitt nerfrysta kreditkort som bara ska användas vid nödfall haha den känner man ju igen ;)





Magsjukan =/


Idag känner jag mig mörbultad, svag & allmänt orkeslös. Åkte på magsjukan igår inte kul alls det är fan det värsta som finns känns det som, man blir ju helt jävla förstörd ! Men man känner sig ju piggare för varje timme som går så håller tummarna för att jag vaknar pigg & utvilad imorn ! Min älskling skulle kommit imorse efter jobbet som han gör varje fredag men han fick ju stanna hemma när jag blev sjuk & känns as tomt utan honom, hade varit riktigt mysigt att ligga i hans famn & bara mysa & jag älskar hans närhet <3 Men eftersom risken finns att jag fortfarande smittar så får man sitta här hemma i sin ensamhet! Hungrig är jag också, sjukt hungrig men vågar inte äta annat än banan & rån idag för magen är ju lite ur balans ! Men i mina tankar sitter jag med en påse chips och coca cola mums mums ;)

Men nehe nu ska jag sätta på en film & krypa ner i soffan får väll se om det blir något mer bloggande senare då jag inte har något bättre för mig haha!


090218


Jaha tänkte man skulle blogga lite men inte så mycket att blogga om & hjärnkontoret är ju inte som aktivast direkt såhär dags haha ;) Fikade med yankie i stan igår, mysigt som alltid & skönt att bara sitta & snackaom allt & inget. I övrigt har det mest bara varit skolan denna veckan. Igår en timme efter jag lagt liam vaknar han & är ledsen och precis när jag kommer upp till honom hostar han så han spyr ner hela sängen, inte så trevligt direkt. Fick ta upp honom byta alla akan osv, sen la jag honom igen han somnade & en kvart senare hade han spytt ner hela sängen igen så var bara att byta alla lakan en gång till & så här höll min lill kille på ungefär 10 gånger igår så imorse hade jag ett badrum fyllt av nerspydda lakan handdukar osv kändes mindre fräscht vill jag lova. Men iallafall första gången han spydde trodde jag bara att det berodde på hostan men när det bara fortsatte började jag ju få panik om att det var magsjukan eller något han åkt på stackaren & sen började jag få panik över att jag också skulle få det osv, typiskt mig att börja stirra upp mig haha! Men han slutade iallafall efter ett par timmar & vaknade pigg & på strålande humör imorse har varit pigg hela dan men idag när jag la honom hände samma sak igen efter cirka 20 minuter, han spydde ner hela sängen. Fick lite sådär småpanik & fattade inte varför men tydligen är det så att han klarar av sin astma medicin på dagen men inte precis innan han ska lägga sig för han blir illamående & grejer så därför spyr han. Så imorn ska han få sin medicin 2 timmar innan han ska sova så hoppas jag på att jag slipper ytterliggare en kväll med att byta en massa lakan & sen tycker jag ju synd om honom också vill inte att han ska behöva spy varje kväll. Men just nu sover han gott iallafall ;)



Snart helg igen också, det längtar vi efter .. dels en partykväll med brudarna & så längtar jag ju efter min underbara pojkvän <3 & att slippa gå upp & passa en tid på morgonen är ju helt underbart !

en grej till jag funderat på idag är alla dessa gratis sidor som finns på nätet, kläder,skor,smink osv finns ju så många så man knappt har koll på dom & har nog aldrig riktigt tyckt det varit något att ha men tyckte faktiskt dehär var lite kul, jävligt udda egentligen men men ;) En sida med gratis mat poängen man samlar byter man in på willys, ica, hemköp osv.. bra för folk som handlar mycket eller för studerande och för alla oss människor som tycker det är för jävla tråkigt att lägga pengar på mat. Fast min första tanke var när jag såg denna sidan var att what the hell, vad kommer det komma härnäst? Gratis alkohol kanske den sidan hade nog blivit poppis haha!

Blev ett ganska långt inlägg iallafall när man väl började skriva..men nehe klockan är över 1 så det är dags för mig att sova suttit & pluggat tills nyss tog lite längre tid än jag trodde men eftersom det skulle vara klart imorn så var jag tvungen att göra det ikväll, typiskt mig att alltid vänta till sista dan. Mitt stora problem i livet är nog att jag är en liten alfons åberg jag säger till mig själv att jag ska bara det, jag ska bara göra det osv.. tusen undanflykter för att skjuta på det som inte är så roligt. Men jag ska skärpa mig har jag lovat mig själv eller iallafall försöka ;)



090215


Jaha då har ännu en helg passerat förbi vilket har varit en ganska lugn sådan...

Fredagen den trettonde överlevde jag utan några katastrofer, tackar gud för det haha ;) nej men vidskeplig som man är så nojjar jag ju alltid upp mig över sånt. Men en lugn & mysig fredakväll hemma med älsklingen.
Lördag alla hjärtans dag som det så fint kallas. En jätte mysig dag men väldigt överskattad enligt mig en dag då butiker & dylikt tjänar en massa pengar på allt folk ska köpa till varandra osv, enligt mig ska det inte behövas någon speciellt dag för att tala om för dina närmaste att du älskar dom & man behöver heller ingen speciell dag för att ge bort en present ! Men visst är det en mysig dag absolut ;) spenderades med älsklingen lagade god mat myste kollade på film åt godis osv en underbart mysig dag iallafall !
Söndag = dagen då man gör ingenting ! Ja så brukar det ju faktiskt vara, idag gick vi upp ganska sent då liam tilllät oss att sova länge, skönt ;) fast vi var uppepå tok för länge inatt så är ändå sjukt trött! Sen älsklingen åkte hem har jag slappat framför tvn & suttit framför datorn med mina lugna favoriter strömmande ut ur högtalarna, avkopplande & skönt. Just nu borde jag egentligen slita mig från bloggen & plugga lite då jag har massa som ska göras men lite omotiverad idag, orka använda hjärnan en söndag haha! Nej men får väll lägga sig i sängen sen & läsa lite iallafall så man får något gjort ;) Inte det roligaste direkt men man måste ju så lika bra att bita i det sura äpplet !


I don't wanna waste another day stuck in the shadow of my mistakes.. I was runnin from myself until you gave me a reason for standing still <3



Favoriter som strömmar ur mina högtalare ikväll ...















<3


Sängen nästa..


Sitter & dricker ett glas oboy & läser favorit bloggarna, känner att det är dags att krypa i säng snart.. kännt mig lite krasslig i veckan & haft lite feber & skit så lite extra sömn är ju alltid bra om man vill känna sig kry igen. Bara 2 nätter kvar nu också & sen kommer min älskling <3 Men som sagt blir inte mycket vettigt skrivet idag, ingen motivation idag direkt ! Vissa dagar har man tusen saker på hjärnan & massa grejer man vill skriva om & andra dagar inte, that´s it helt enkelt.. Men nu blir det sängen & hoppas på att man vaknar upp på bättre humör imorn & om man hade vaknat upp imorn & sluppit all snön så hade det ju varit jävligt nice inte så troligt men vadå man kan väll alltid hoppas ;)

Over and out..




Confessions ..


Ibland är jag en grubblare...
(tryck på bilden för att komma till inlägget )



090211


Varning för ett väldigt negativt & argt inlägg...


Idag har jag vaknat på fel sida & har världens sämsta humör. Kan lova att det är ingen som frivilligt hade velat umgås med mig idag! Sen har jag varit tvungen att ta tag i en jävla massa papper & grejer som skulle fyllas i & det är ju nte det lättaste & att man har kort stubin idag & är lättretad gör inte saken bättre. Jävla skit system vi har på grejer i sverige man ska fylla i tusen jävla miljoner pappar hundra gånger om för att få ut pengar man har rätt till osv... tex efter att jag blev arbetslös tog det cirka 3,5 månad innan jag fick ut mina pengar fast att jag betalt i hur många år somhelst för att ha rätten till min a-kassa men inte fan får man pengarna när man ska ha dom, tror dom man lever på luft liksom?! Jag är mer än vansinnig .. & när jag äntligen fick ut dom & fick det att börja fungera så ska man ha csn bidrag istället nya papper som ska in mer pengar man kommer få vänta på osv, helt sinnessjukt ! Betalar du inte dina räkningar i tid får du påminelseavgifter räntor osv men att dom kan vänta 3 månader innan dom betalar ut pengar är tydligen helt okej! Men nehe en dålig dag idag helt enkelt & huvudet fullt med hjärnspöken vissa dagar tänker jag för mycket & speciellt dagar som denhär. Men nehe ska lägga mig & kolla på en film & dricka ite varm oboy & sen hämta liam på dags & hoppas på att detta dåliga humör går över
!

Ni får hoppas på att mitt nästa blogg inlägg blir aningen positivare ;)

Bara så ni vet ...



...nu kan vi småäta med gott samvete haha ;)



090209

Tänk att få ha denhär bruden i min säng, det skulle ju varit något ;p...nu behöver ni ju inte ta det sådär jätte seriöst & tro att jag gått & blivit lesbisk haha jag är nöjd med att få ha min pojkvän i min säng & det är verkligen inte illa vill jag lova ;p (tolka som ni vill) haha! Nej men en shit fin bild på enligt mig världens vackraste människa ;)

Idag har jag varit L-A-T kan jag lova bara legat i soffan i myskläderna kollat på one tree hill avsnit & druckit på tok för mycket cola som vanligt, tror jag blivit beroende igen, vem ska jag skylla det på tro?;) Men som sagt inte hänt så mycket så finns inte så mycket att blogga om, en lugn måndag som snart är förbi vilket jag är lycklig över då vi alla vet att jag & måndagar är inte direkt bästa vänner, långt ifrån! Men så nu säger jag godnatt & hoppas ni haft en bra måndag?!


- love is in the air <3




En lugn & mysig sönda kväll..


Tillbringat kvällen med att kolla på One tree hill, I love it <3 tycker det är så sjukt bra min absoluta favorit serie & jag tröttnar aldrig.. & för er som följer det i den takt det går på tvn sluta läsa nu I mean it hehe! Så underbart att P&L ska ha barn åh vilken lycka var allt tvungen att fälla en tår, man blir ju så lycklig, så rörd ;) Tror allt jag är lite blödig ibland eller bara väldigt väldig känslosam & romantisk av mig & det är väll ingen nackdel? hehe! Nu kan ni börja läsa igen ;) Käkat kladdkaka & glass också, sjukt gott men mår lite illa nu känner jag! Helgen har varit underbar & spenderats med min älskling en underbar helg som alltid & självklart har jag ju spenderat lite tid men yankie också ;) Men som sagt ingen lust eller ork för att blogga så mycket mer idag,har inte så jätte mycket intressanta saker att skriva om heller känner jag så lika bra att låta bli ;)

Jag har uppmärksammat att ett par stackars själar är fast på denna sida - mot sin vilja! tänkte bara upplysa er om att ...  if you don´t like it don´t read it , capish?! & om du av någon andledning har fastnat här mot din vilja så ska vi nog kunna lösa det problemet. Hjälpsamma, som vi är, ska vi självklart visa hur ni effektivt kan komma härifrån och klicka in på mycket roligare sidor. Högst upp i högra hörnet kommer ni att se ett kryss (ofta placerad i en röd ruta).




Ni flyttar pilen över krysset och klickar & vips blev ni av med mig & kan återgå till era egna liv, yeah dagens goda gärning haha ;) det var väll inte så svårt?!

Men nehe klockan är kvart i 2 mina ögon går i kors & jag borde sovit för längesen så dags att krypa i säng så man får ett par timmar innan man ska gå upp, kan behövas känner jag ...
Over and out  !



090206


It´s friday baby ;) .. så härligt med helg !
Idag ä jag trött & mitt hjärnkontor funkar inte riktigt som det ska måste jag nog erkänna, halv 7 ringde klockan idag & det borde vara olagligt att behöva gå upp så tidigt, när det fortfarande är mörkt ska man sova, haha! Men kom iallafall upp ur sängen applåd till mig ;) & jag lyckades även få upp liam som inte heller tyckte det var dags att gå upp.. vi höll väll inte direkt vårat tidsschema imorse liam var 5 minuter sen till dagis & jag 10 minuter sen till min första lektion, men bättre sent än aldrig, right?;) Just nu sitter jag med datorn i cafeterian & fördriver tiden 1 timme kvar tills min nästa lektion, drygt! Hade mycket hellre åkt hem & krypit ner i min säng speciellt eftersom jag vet att älsklingen ligger där & sover gott. Han kom till mig imorse efter han jobbat natt för att sova men jag åkte hemifrån innan han kom så vi hann inte ses alls, så jag hoppas lektionerna jag har kvar går snabbt så jag kan åka hem sen & bara mysa & njuta av att det är fredag ;) Vet inte riktigt än vad som händer ikväll, jag & yankie är sugna på att göra något men vi vet inte vad än as usual så vi får väll se vad som händer & fötter ;) Men nehe nu ska jag använda tiden jag har kvar innan jag börjar till att göta lite homework så man slipper sitta med det hemma. Man kan ju lika gärna göra det när man ändå sitter här & väntar !

later alligator ;)




En snabbis...


Klockan är som vanligt för mycket & jag borde sova , som vanligt är jag uppe försent! Men har varit en bra onsdag först skola sen fika med jankan på stan sen handlade vi godis & resten av dagen har spenderats hemma hos mig spelat tv spel & ätit på tok för mycket godis, men en mycket trevlig & underhållande kväll kan jag lova ;) & något mästerskap i tv spel skulle vi ju då aldrig vinna iallafall haha! Sitter fortfarande & skrattar åt hur extremt roliga vi måste ha sett ut när vi skulle boxas båda 2 står & fäktar med armarna åt tusen håll slänger & har oss men ingen av oss har egentligen en aning om vad vi håller på med, men övning ger färdighet ;)  Men nehe mer bloggande blir det imorn för nu blir det en cigg & sen sängen !

090203


Idag är jag TRÖTT shit min kropp är verkligen inte van vid att gå upp så tidigt många av er tror ju säkert att jag brukar gå upp tidigt med tanke på att jag har barn hemma men så är inte fallet min lill kille vaknar aldrig före 8 & på helgen kan han sova till 10 eller 11 ibland det kallar jag lyx ;) vissa nätter tror han ju dock att han ska få gå upp & leka mitt i natten men det vänjer han väll sig snart av med hoppas jag?! iallafall efter många om & men tog jag mig upp ur sängen imorse för att ta mig in till skolan, skit trött irriterad & på almänt dåligt humör som jag alltid är när jag fått sova för lite men tror ni det var någon lektion när jag kom in eller? svar nej. åh så förbannad jag var, jag menar om dom ställer in en lektion så kan dom väll för fan tala om det ! Så jag var lagom irriterad & att jag då desutom var trött gjorde inte saken bättre. Ska minsann påpeka för dom imorn att om dom ändrar sal eller ställer in en lektion så vore det bra att få veta det ! Men imorn börjar jag inte förrän 12 iallafall skönt det & går till 3 så det känns rätt lagom. Efter det har jag en dejt med min älskade yankie vi ska spela Wii & äta godis hade vi tänkt oss blir nog en mysig kväll ;) & så hoppas jag på att jag lyckas sova lite bättre inatt så jag känner mig utvilad imorn! Men som vanligt så fastnar jag med något annat under tiden jag ska blogga & ännu en kväll är klockan på tokför mycket förstår inte varför jag har så svårt för att komma i säng för jag älskar ju att sova ;)

Men Godnatt !

Privat inlägg ...



Så mycket smärta, så mycket lycka, så mycket skönhet...

090202


Jaha måndag igen fy bubblan, tråkigaste dagen på hela veckan! Känner mig alltid trött seg & omotiverad på måndagar men tror inte jag är så ensam om det faktiskt. Varit inne i skolan idag kändes sjukt konstigt måste jag erkänna ungefär som att gå tillbaka 5 år i tiden. När man gick därinne så kom alla minnen från gymnasiet tillbaka & det kändes nästan som det var igår man gick i skolan sist. Hämtade iallafall schema & sånna grejer ett skit schema måste jag erkänna fredagarna är typ värst börjar vid 8 med en lektion sen har jag 2,5 timme till nästa lektion & efter den har jag 2 timmar till nästa snacka om seg dag liksom. Kommer bli en dag då man får sysselsätta sig med shopping, träning, sola & fika.. något måste man ju fördriva tiden med ;) Känner mig ganska omotiverad till att läsa just nu måste jag erkänna kanske för att jag valt att läsa alla tråkiga ämnen denhär terminen så jag får det överstökat. Men fanns ju en andledning till att man fick underkänt i dom på gymnasiet jo för att man hatade dom & inte tror jag att jag kommer tycka det är roligare nu! Men ska jag kunna läsa vad jag vill sen så är det bara att bita i det sura äpplet & se glad ut ! & ska faktiskt bli skönt att sysselsätta sig med något jag är ju inte typen som gillar att gå hemma direkt ! Får väll se till att börja försöka vända rätt på mitt dygn också att vara vaken till sent på näterna funkar inte längre nu är det dags att dra sig i kragen & försöka komma i säng på kvällarna vilket jag borde försöka med redan idag då jag vet hur svårt det kommer vara att ta sig upp imorn & att jag ska läsa naturkunskap på morgonen gör mig inte mer motiverad kan jag lova snarare mer sugen på att dra täcket över huvudet & ligga kvar i sängen haha ;) Men nu ska jag gå ut & ta en cigg ( skulle sluta vilket inte går så bra ) sen ska jag krypa ner i sängen & få lite sömn, Godnatt !


KÄRLEK <3



RSS 2.0