Nyfikna?;)

Det är inte upp till någon annan att ge tillåtelse på hur jag ska leva mitt liv.
Mina dagar, mina misstag, MITT liv.
Det är viktigt att alla beslut är av mitt eget hjärta, inte av andras höjda ögonbryn.


Värst vad folk blir nyfikna när man inte bloggar, tror allt ni är lite nyfikna på vad jag har för mig ;)?
Har tusen saker runt omkring mig just nu så vissa dagar har det inte blivit så mycket tid för bloggande & vissa dagar har man helt enkelt inte lust ! & jag ska faktiskt göra folk besvikna idag också med att tala om att jag såhär dags idag inte är på något vidare blogg humör heller så det blir inget långt inlägg så jag strax ska krypa i säng då listan över saker som jag har inbokat imorn är på tok för lång & hur jag ska hinna allt är en bra fråga, men jag är ju känd för att vara tidsoptimist så det är ju inte ovanligt att jag tar på mig mer än vad jag hinner med haha !

Men som sagt sängen nästa så nu säger jag godnatt !




Bara så ni vet !


Jag tänker inte blogga något ikväll..
(förutom nu när jag informerar er om att jag inte tänker blogga förstås..)

så that´s it !



Dagens tanke ...


EVERYONE GETS SCARED
Vi har alla levt oss igenom jobbiga stunder.
Tårar har fallit och tårar har torkats.
Det är lätt att känna sig extremt ensam när ledsna tankar kryper på. Ensam och oförstådd. När det där lidandet tar över och man bara vill sitta i en tyst hörna, slicka sina sår och gömma sig från omvärlden. Men.. även fast vi alla har levt olika liv och sett olika saker finns det fortfarande saker som binder oss samman, hur olika vi än må vara.
Vi har alla gråtit - men av olika anledningar.
Vi har alla skrattat - men åt olika skämt.
Vi har alla lidit, vi har alla legat vakna om nätterna, vi har alla ångrat saker.


Om det är någon tröst vet jag inte.
Men vi är inte så olika trots allt.





Touch the fire !




I should know better than to touch the fire twice .
maybe I got a reason to cry !?




Time to change ..

I need a new version of me
Jag har varit extremt tankspridd på sistone.
Inte så konstigt med tanke på att det hänt så mycket som sätter mitt lilla huvud på snurr.

Det känns som att jag står i något slags väntrum. Ett mellanläge.
Jag vill inte stå och stampa. Speciellt när platsen vi stampar på inte ens är särskilt bra. Men det känns som att omgivningen inte vill följa utvecklingen. Man blir tillbakahållen mot sin vilja (people, blicken framåt, inte bakåt!).

Varför är det ofta så svårt att släppa det förflutna?
Nu har jag fått ett smakprov på annat och jag vill ha mer. Mycket mer.
Det här är nog inte för mig, det känns som att skalet inte passar längre.
Det är dags för ett nytt.


Ibland är gräset faktiskt grönare på andra sidan ! 




  


maybe,maybe ..



I'm strong, but I break
I'm stubborn, and I make plenty of mistakes yeah I'm hard, and life with me is never easy to figure out, to love, I'm jaded but oh so lovely. All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me, maybe, maybe

Someday when we're at the same place
When we're on the same road
When it's okay to hold my hand without feeling lost
Without all the excuses
When it's just because
You love me, you let me, you need me, then maybe, maybe

All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me, maybe, maybe



Nu blir det sängen för min del !

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine...

Jaha tänkte blogga lite till idag men finns inte mycket att blogga om idag då jag varit L-A-T vill jag lova hehe! Tror faktiskt jag varit lat hela denna veckan om jag ska vara ärlig, men nångång måste man väll få vara det. Känns som mitt schema har arit fullspäckat så länge så nu när man väl fick tid över så vill man göra absolut ingenting, minsta möjliga liksom ;) Men har lovat mig själv att imorn ska jag faktiskt göra nytta, lite nytta iallafall hehe!
Men så dags för sängen för min del, over and out !



Man börjar ju klättra på väggarna !

 Godmorgon !

Ni sitter jag i soffan, dricker varm oboy & har käkat frukost, mysigt värre. Borde ta tag i & kolla lite jobb med egentligen men har inte haft ork. Sen en vecka tillbaka är ju Emma arbetslös då butiken jag jobbade i har stängt igen. Känns rätt skumt måste jag erkänna jag har fan aldrig varit arbetslös innan & shit vad tråkigt det är att inte jobba. Fattar mig inte på folk som bara kan gå hemma månad in & månad ut utan att göra ett skit. Jag skulle få panik, jag har varit arbetslös en vecka nu & jag har redan panik ! Jag är en person som älskar att jobba, att ha rutiner, tjänapengar osv så jag hoppas på att det dyker upp ett jobb ganska snart ! Har en del bollar i luften så får se vad som händer framöver, kanske blir det en flytt?! Är ju iallafall glad över att man var smart nog att gå med i handelsanställdas förbund när man började jobba så att man nu har rätten till akassa annars hade jag nog fått panik för att behöva gå på socialen, Nej tack ! Men men tur att man har lilleman nu när man inte jobbar för annars hade jag väll vänt på dygnet helt, suttit vaken hela nätterna & sovit hela dagarna, så typiskt mig hehe ;)
Nehe dags & göra lite nytta, ta tag i disken & sen städa lite hade jag tänkt, inte speciellt kul men det måste ju göras !


Min nya drog <3





Dagens tanke ...



Att bland miljarder människor lyckas finna den enda är egentligen lika idiotiskt som att leta efter ett sandkorn i en låda med grus.
Att förändra livet för någon genom ett leende & en blick vore väl egentligen som att säga "jag källsorterar mina mjölkpaket" och tro att man räddar världen men det händer varje dag.



Sååå trött !


Big girls don´t cry !


Är så sjukt trött idag, vet fan inte vad det är med mig. Känns som jag sovit mer dom senaste dagarna än vad jag gjort på en vecka men känner mig lika trött hur mycket jag än sover, känns lite konstigt ! Känner mig ganska känslosam också känns som att mina känslor är all over the place. Fast jag brukar ju bli sån ibland när man är trött så antar väll att det beror på det ! Har varit & lämnat plutten på dagis & det är ju inte direkt varmt ute så nu ska jag mysa ner mig i soffan, käka frukost & dricka varm oboy ;) & sen får jag se vad jag ska göra med resten av dagen, har mycket jag borde ta tag i idag egentligen men som sagt ingen ork så vi får se !






Going Crazy ;p


- Det luktar fortfarande du om min tröja !

Dags att blogga igen kanske var ett par dagar sen sist, men har haft tusen andra saker för mig så har inte blivit av helt enkelt. Skulle kunna skriva tusen saker om helgen som varit annorlunda, galen & sjukt kul men orkar inte riktigt så allt jag tänker skriva är att den har varit jävligt rolig ;) Att man kan hinna med så sjukt mycket på bara ett dygns roadtrip till örebro är helt sanslöst, sitter fortfarande & skrattar åt allt , galet !
& jankan det är fan sjukt hur kul jag alltid har med dig ;) & att vi ser jävligt udda ut på denhär bilden skyller vi på att krogen hade mycket annorlunda & konstig belysning på toaletten,eller vad säger du vännen ? ;) haha !




Men nehe dags för mig att ta en dusch kanske & sen krypa i säng. Har sovit ovanligt mycket faktiskt dom senaste dagarna men är fortfarande trött, känner mig lite halv sliten sådär fast vet inte varför. Har väll någon jävla förkylning på gång eller något ! Dags att ladda upp med nässpray hemma kanske så man klarar sig haha ! Men som vanligt har jag ju fastnat vid datorn igen fast jag tänkt tanken på att gå till duschen 100 gånger ikväll så nu är det dags att skälla lite på mig själv, stänga av datorn & få något vettigt gjort ;)Börjar undra hur många timmar man egentligen tillbringar framför datorn/bloggen per dygn. Tror att det är skrämmande siffror, vissa dagar iallafall haha ;)

Men nehe slut för idag, but I be back!





Bländas av lyckan ..


Lyckan vänder men man tänker förr eller senare tillbaka,
då för ett år sedan var allt så grått vid denna tiden,kändes som dimman skulle suga ned mig totalt.Nu lyser löven starkare än aldrig förr, jag nästan bländas av lyckan, och kan knappt tro det själv.



I like, I like ;)



Förutom Anna så har Emma nu hittat en favorit till .. Denna killen är ju riktigt great ;)
Är något så jävla härligt med hans röst, sådär sexig på något sätt hehe !



Idol time ;)


Jaha onsdagen går mot sitt slut & idag har jag inte gjort mycket vettigt men vissa dagar måste man ju få ligga på latsidan ;) Klockan är lite efter 8 & va jag har för mig då är nog inte so hard to guess, självklart kollar Emma på idol,idolnörd som man är ;) Men shit vad pinsamma vissa människor är asså, det är ju så jag skäms åt dom hehe !
Andreas i juryn han med mörkt hår för er som inte vet de, efter att ha kollat på honom ett tag så har jag kommit på att han ser fan bra ut, lite i min smak sådär ;) Skulle googla honom för att se hur gammal han var & han är nog lite för gammal för mig hehe & sen har han en son med hannah graaf också läste jag, varje dag lär man sig något nytt ;)
Nej men tycker iallafall att den nya juryn är är riktigt roliga, dom bjuder ju på sig själva iallafall ! Men nehe nu ska jag återgå till idol så får det bli mer bloggande senare !

Rock on ;)






"Den jävla idioten"



Var bara tvungen att skriva ett inlägg till om denna fantastiska tjej..

På ett dygn sen det på bloggen blev känt att denna tjejen somnat in har över 10 000 läsare varit inne på hennes sida. Så många människor har blivit berörda. Jag kan inte sluta tänka på hur orättvist livet är & att allting kan ändras på bara några sekunder. Jag har aldrig känt mig så lyckligt lottad över att jag lever jag mår bra & alla mina nära & kära är friska.
& denhär tjejen har lärt mig att man aldrig ska ge upp & att inte ta saker för givet.
Som du kämpade borde du ha fått vinna, men livet är inte rättvist !

En insamlingen har startats på
barncancerfonden under namnet  "den jävla idioten" som hon kallade sin sjukdom.
Så gå in & donera pengar oavsett hur mycket, varje krona är betydelsefull.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något !

( Klicka på bilden för att komma till Maddes blogg )
Gå även in & läs hennes
Mammas eller Pojkvännens blogg, man kan inte låta bli att bli berörd !

& så vill jag avsluta dehär inlägget med Kärlek till alla mina nära & kära <3
Ta vara på era nära & kära för man vet aldrig hur länge man får behålla dom !
Man tar så mycket för givet när man inte vet bättre & det är så lätt att hänga upp sig på småsaker som egentligen inte spelar någon roll. Igår är det förflutna imorn är framtiden allt du kan göra något åt är idag, lev i nuet & lev livet.
Carpe diem.



Bara en snabbis !


Blev inte mycket bloggande idag, har varit på väg att börja blogga hur många gånger somhelst men har hela tiden kommit något annat emellan ! & nu är man på tok för trött för att orka tänka speciellt mycket eller skriva något vidare långt inlägg ! har haft en riktig tv kväll, bara legat i soffan, myst & kollat på tvn ;)
Men dags försängen för min del då klockan kommer ringa tidigt imorn ! Redan onsda imorn & veckorna springer på, snart helg igen ;)


Shit vad deprimerand höst väder det är ute, har redan plockat fram mina vinterjackor frusen som man är & visst var det lite mys faktor att ta på sig vinter jackan & gosa in sig men jag hade ju absolut inte tackat nej till en utomlandsresa till sol & varme, paraply drinkar, fest hela nätterna, grabbar med bara överkroppar, stränder osv ;)



Du har berört mig, du var en kämpe !




Denna tjejens blogg är en blogg jag läst lite då & då, en helt otrolig tjej med en så otroligt stor livsglädje. Du verkar vara en underbar människa..och oj vad du berör mig! Dina tankar har betytt väldigt mycket för mig du har fått mig att se på saker med "andra ögon". Tack för det, kommer ha med mig hela livet att det finns något positivt i allt.
Blev så ledsen när jag gick in på stina lee´s blogg idag & läser raderna att du har somnat in, shit fick en klump i bröstet livet är så orättvist.Tårarna rinner, tänker på dig & dina nära. Vila i frid du vackra människa..Jag kände inte dig personligen bara via din blogg men jag kommer aldrig att glömma dig.

( klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg )






När eftertexterna börjar att rulla !


Jag tror att jag känner som en film för dig...
En med mysighetsfaktor som får en att rysa av välbehag
Som fastnar och man vill se om och om igen.
Utan att man egentligen förstår varför man ger den fem av fem.

Du skulle inte vara något man glömmer bort när eftertexterna börjar rulla.





Veckorna springer förbi !


Måndag & ny vecka igen, en vecka jag ser fram emot .. längtar till helgen ;)
Igår va det en lugn sönda, var på kalas på dan & kvällen spenerade jag men jankan, alltid lika mysigt! Snackade skit åt en massa godis & kollde på film så det var en trevlig söndakväll ;)
Idag har det varit stängt på dagis på grund av något kommer ej ihåg vad, minne som en guldfisk liksom ,hehe! Men så vi har iallafall varit hemma & bara gjort minsta möjliga i stort sett, sov länge idag ! Lill killen lät mamma sova till 11 imorse & det händer ju inte ofta vill jag lova, så jag tackar & tar emot ;)
Men ska ta & ta tag i disken här nu hade jag tänkt mig & sen är det snart dags & lägga lill killen. & sen får vi se vad man ska göra med resten av kvällen !


- Sara, jag saknar dig vännen !




 


Dagens tanke ...


its never a bad idea - to buy something that you will love forever.



En lugn & mysig lördag !


Mys lördag, svar ja ;)
Idag har jag gjort absolut ingenting typ, bara slappat i soffan kollat på film & suttit framför datorn haft en riktig slapp lördag, så skönt ! Fast lill killen tyckte nog att mamma var extremt tråkig idag som inte ville hitta på en massa bus med honom, men skönt att han är duktigt på att roa sig själv ;) Fast tror nog han också tycker det är lite lungt & skönt att bara göra ingenting & få gå i pyjamasen hela dan, jag har ju inte varit poppis den senaste veckan då jag har väckt han varje morgon för att gå till dagis, när jag frågat om vi ska gå upp får jag ett nehe till svar hehe ! Det roliga är att innan han började dagis skulle han alltid gå upp kring 7 tiden tyckte han numera får jag oftast vcka han vid halv 9 ! Men han blir väll så slut körd på dagis & av alla aktiviterter osv så han behöver helt enkelt lite mer sömn ! Men nehe lillkillen sover iallafall gott & jag har fastnat framför datorn för att blogga lite, tänkte lägga mig ner i soffan snart krypa under filten & kolla på en film, börjar någon film på 4:an nu som jag tänkte börja kolla på så får vi se om den är bra annars sätter jag nog på en av filmerna jag hyrt, ska poppa lite popcorn också det r ju faktiskt lördag ;) Shit viken godis gris man har blivit hehe ! Fast eftersom hösten är här & man har börjat träna igen så känner jag att jag vill ha godis så äter jag godis man lever ju bara en gång ;) 

Lycka <3


Film maraton ;)



Asså denhär bruden är helt jävla amazing, 16 år & vilken jävla röst hon ger mig gåshud !
Jag citerar idoljurryn: "Hoppas att ni förstår hennes storhet".

Jaha då sitter jag hemma, har en lugn & skön freda kväll hemma har varit inne i stan & hyrt 3 filmer så nu ska Emma ha film maraton & äte godis. Det är ju bara fredag en dag i veckan hehe ;) Hela helgen blir lugn faktiskt i vanliga fall brukar jag ha panik över det men just nu känns det bara skönt har nog batterier som behöver laddas upp lite. & skönt att bara krypa ner i soffan när hösten kryper på utanför fönstret ! Men nu ska jag ringa goingen & prata lite sen ska jag ladda godis skålen & sätta på en film & bara mysa i soffan resten av kvällen ;) Hoppas ni läsare har en underbar freda kväll?!




Så sjukt trött !


Dåligt med bloggande idag I know har haft mycket annat för mig ! Men dags för mig att krypa i säng nu vilket jag egentligen borde gjort tidigare men var tvungen att se finalen av Hells Kitchen först. Men eftersom man ska upp tidigt tidigt imorn så är det verkligen dags att sova nu ! Fredag imorn , så skönt ;)
Men nehe som sagt blir inget mer bloggande idag, But I be back hehe !

- Saknar dig



ha ha !



Så typiskt min dåliga humor ;)



welcome ;)


& by the way kul att så många nya läsare hittat hit, det har ökat på rätt bra dom senaste
2 veckorna & det är ju alltid roligt, welcome welcome ;)




Onsdag !



Jaha onsdan går mott sitt slut. Har inte hänt så mycket idag va i stan & fikade med Jankan, alltid lika kul att träffa dig & snacka en massa skit ;) Var mys idag ! I övrigt har jag gjort minsta möjliga faktiskt, så imorn ska Emma se till att göra lite nytta ! Nu har man precis kollat på American pie 2 suttit här & garvat i min ensamhet kännt mig lite udda dock men kan ju inte låta bli tycker dom filmerna är för jävla sköna! Borde ta & krypa i säng snart känner jag men har fastnat vid datorn & i telefon så som vanligt kommer väll jag vara uppe längre än jag borde. Jag är helt enkelt en natt människa har jag kommit fram till eller det har jag nog alltid vetat & folk som känner mig vet att jag hatar att gå upp tidigt & mitt morgon humör är verkligen inte att leka med hehe! & tyvärr har man ju en liten kille hemma som vill lägga sig vid 7 & gå upp mellan 7 & 8 så våra tider matcher ju inte riktigt men det brukar ju bli så att det är lilleman som bestämmer, men det ska han nog få igen när han är i tonåren hehe ;) Men nehe nu får det vara slut bloggat för idag !


-  Var aldrig tänkt att det skulle bli såhär men jag saknar dig & you are great ;)




Sony Ericsson W980 !





min nya kärlek, hehe <3


Dags för sängen ..

I think of you..


Think of what you said
It keeps me worm at

cold nights like this.

Varit en lång dag idag så dags för mig att krypa i säng så man kommer upp imorn & redan onsda imorn veckorna springer faktiskt förbi ganska snabbt dom flesta veckor iallafall. Har inte så mycket inplanerat för imorn, städa & tvätta lite hemma kanske?! Nej men ska lämna lilleman på dagis in till stan på möte & sen träffa jankan är det tänkt ;) Snacka en massa skit & käka lite lunch !  Men som sagt nu blir det sängen för min del man behöver ju sin skönhetssömn ;)




En lugn & skön tisda morgon !


Jaha sitter med datorn i sängen & tänkte blogga lite innan jag tar mig ner för & äta lite frukost känner att jag börjar bli hungrig ! Har varit & lämnat Liam på dagis men själv ska jag inte iväg förrän framåt 12 tiden så jag har lite tid över till mig själv denna morgon;) Killen skulle ju till dagis lite tidigare idag för att dom skulle ta kort !
Tänkte jag skulle passa på & bara sova 30 minuter eller något innan jag ska iväg taktik vila lite för jag är då fan alltid trött, illa illa hehe! I övrigt händer det nog inte mycket idag en regning tisda så när jag kommer hem igen ska jag bara mysa i soffan, ska nog löpa med lite godis hem också, inte så nyttigt kanske men det är en värdsligsak ;)
& by the way..
Idag tryckte man på knappen & raderade hela exet kategorin alla inlägg man skrivit allt. Kändes som det var dags att verkligen lämna det förflutna bakom sig., dags att radera tiden som varit & radera alla rader av tårar & tankar. Men fan vad skönt det var att trycka på radera knappen på bara några sekunder försvann allt som att det aldrig hänt, haha! Nej men kände att det inte fanns någon andedning att ha kvar det längre då jag har skrivit mycket av det bara för att skriva av mig som terapi men nu är det nya tag i livet så nu ser vi framåt ;)

Men nehe nu kurrar magen så nu blir det frukost, ska gå ner & hämta mig en macka & ett stort glas oboy & sen återvända till sängen, det kallar jag vardagslyx ;)


Helgen i filipstad !



Helgen har varit toppen. Lite tjafs hit & dit mellan mig & syrran men hey vi är ju syskon så det hör väll till antar jag& även om vi har väldigt kul ihop så är vi väldigt väldigt olika som personer ! Tänkte jag skulle blogga & skriva om allt som hänt men kände sen att jag inte riktigt har orken, trött efter helgen & sen är ju Emma alltid lite off på måndagar! Men jag har iallafalll haft en bra helg mysigt hotell & det var underbart att komma iväg & underbart att träffa alla mina goingar igen.. speciellt dig ;) Det har varit något speciellt med dig sen jag träffade dig första gången , jag var svag för dig redan då fast att jag hade pojkvän & uppenbarligen är jag fortfarande svag för dig. Vet att du & jag kanske är en ganska svår löst ekvation, men man får ju försöka eller hur !? Varför bry sig så mycket om några fåniga siffror egentligen, sen när spelar åldern så jävla stor roll eller egentligen kanske den gör det ?! Nu undrar säkert många av er hur stor åldersskillnad är, men då är det faktiskt så att det får ni undra ett tag till ;)

Jag stänger mina ögon och ser dig.

När jag öppnar dem, saknar jag dig redan.

En sak är säker att efter att ha sovit med dig i helgen känns min säng här hemma större & kallare än nånsinn !


Men nehe har iallafall varit en skit mysig helg & 1 år till nästa gång. Hehe !
Det var sommarens sista äventyr ! Men nehe nu blir det lungt ett tag framöver har ingenting inplanerat & skönt känns det. Även om det är kul med allt som händer på sommaren så får man lite panik ibland så mycket man skulle vilja hinna med & så mycket man vill göra. Nu när regnet öser ner utanför & hösten närmar sig runt hörnet kryper jag mer än gärna bara ner i soffan & tar det lungt, mys ;)
Men nu är det dags för mig att hoppa in i duschen & sen blir det sängen !



On the road !



Sitter i bilen på väg hem från filipstad, är med blandade känslor man åker hemmåt igen! Helgen har varit toppen, har många roliga grejer att dela med mig av, men dåligt med batteri på datorn så får bli ett inlägg om hur våran helg har varit senare ikväll eller imorn! Just nu sitter jag med Datorn i baksätet & syrran sitter på passagerar sätet så då tänker ni nog vem fan kör? haha ;) Jo det ska jag tala om en Kille som jobbar på 3, vi hittade honom på marknaden där han skulle sälja telefoner så det slutade med att både jag & syrran köpte oss nya telefoner ( Sony Ericsson W980 ) & sen fick vi en extra passagerare hem eller privat chaffis hehe ! Har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på jag vet inte hur länge, vilken galen sönda asså ;) Men som sagt massor to tell you om helgen men blir ett annant inlägg !


Lycka <3

Filipstad ;)


Jaha då var vi i filipstad äntligen ;)
Hade en mycket rolig resa hit & efter många om & men kom vi fram även om vi inte är dom bästa på geografi ;)
Hinner inte blogga så mycket har mycket som ska hinnas med, ska käka luch nu hade vi tänkt & sen checka in på hotellt & efter det har nog kvällen en hel del roligt att erbjuda ;)
Men har ju med datorn så ska försöka hålla er uppdaterade om vad vi har för oss, hehe !

I feel happy,happy, happy,happy <3




Torsdag !


Don´t judge me before you have walked a mile in my shoes !

Torsdag idag & snart helg ;)
Håller på för fullt med packning & att tvätta det sista. Lyckas ju alltid glömma något när jag packar så har insett att jag borde skriva en checklista så man får med det man ska ha hehe! Blir ju så jävla irriterad annars när man kommer fram & upptäcker att man glömt något man verkligen behövde, fast oftast går det ju att shoppa nytt om det är småsaker, så jag glömmer ju hellre tandborsten än favorit klänningen ;) Men förhoppningsvis ska vi inte glömma något!
Men ska laga lite middag nu för lill killen börjar bli hungrig & sen göra lite nytta. Men som vanligt blir det väll mer bloggande ikväll !

Over and out.



Dagens tanke ...


I know, I know, I know, I know, I know, I know, I know...

But I did it anyway, so I don´t know !?




Onsdag & det närmar sig helg ;)

Ge mig helg, right now ;)

Längtar så sjukt mycket till helgen så man kan tro att jag blivit aningen tokig hehe men hey sån är jag & det vet ni väll vid dehär laget. Ska till Filipstad i helgen vilket jag tror dom flesta redan vet eftersom det är något vi pratar om hela sommaren & till helgen är det äntligen dags för åttonde året i rad, det kallar jag tradition! & jag ser fram emot sommarens sista äventyr ;) & det ska faktiskt bli skönt att komma hemmifrån en helg också känns som det händer samma saker hemma jämt så lite miljöombyte & få träffa alla mina goingar & nya människor ska bli så nice ;)
Skickar in en beställning på solsken också eller fint väder iallafall & hoppas på att det blir så ha ha !

Nehe sitter hemma i soffan & myser har kollat på idol som drog igång idag, alltid lika kul att kolla på alla som gör bort sig & självklart dom som är bra också ! Emma är ju lite av ett idol freak hehe nej skämt & sido är något jag brukar kolla på iallafall & dom senaste åren har det faktiskt varit bra, ska bli kul att se vad det blir av det nu när dom bytt ut juryn, dom värkar rätt sköna faktiskt ;)

Men nehe imorn blir det att tvätta lite, packa, städa undan lite hemma så det är rent & fint när man kommer hem igen & sen blir det eventuellt en sväng till jkpg med jankan om jag lyckas få in det i min tidsplanering, känns som jag har lite för mycket jag ska göra imorn & inte så myckte tid så vi får la se hur mycket lilla jag hinner med ! Planering är ju som dom flesta vet inte Emmas starka sida hehe!
Men nehe nu ska jag kolla på filmen som går på 3:an & sen blir det sängen !

Over and out.



Kommentarer !


Som bloggare får man en hel del kommentarer både positiva & negativa. Kan kännas rätt hårt när man loggar in på bloggen & någon har skrivit något elakt, vilket oftast är anonyma personer som inte vågar stå för vad dom tycker & tänker, jävligt fegt i mina ögon men iallafall så får man ju sånna kommentarer ibland men tar oftast det med en klack spark alla underbara positiva kommentarer man får gör att man oftast glömmer bort dom dåliga, man koncentrerar sig på det positiva ;) Försöker alltid att koncentrera mig på det som är positivt i livet i mina ögon är livet för kort för att hänga upp sig på små saker, det är helt enkelt inte värt det. Men som sagt oavsett om kommentarerna man får är positiva eller negativa så är det ju en del av bloggandet, man skriver för att någon ska läsa & en kommentar betyder ju iallafall att någon har tagit sig tiden att läsa just det du skriver & desutom tagit sig tid att lämna dig en rad eller två ;) Jag bloggar ganska öppet om mig, mitt liv & allt annat som händer runt omkring mig.. alla min känslor tankar osv & visst ibland känner man sig ganska blottad & dom flesta som läser min blogg vet nog det mesta om mig även fast dom kanske aldrig träffat mig. Men jag har allltid skrivit, jag har alltid mina ord & mina tankar när inget annat i livet går som jag vill. Att skriva är min terapi en livsstil för mig helt enkelt, jag är en riktigt tänkare & skulle jag hålla allt sånt inom mig skulle man väll bli tokig, Go Crazy liksom ;) & ibland när man skriver om vissa speciell ämnen eller saker som kan diskuteras till tusen så får man förvänta sig en hel del kommentarer & reaktioner .. men tror ju faktiskt att det är lite det man är ute efter ! Men i mina ögon är det totalt meningslöst att kommentare någons blogg med elaka saker om man inte vågar stå för det, så jag säger våga antingen stå för vem det är som skriver eller låt bli eller varför inte skriva något positivt istället !
Har varit många bloggare på senaste tiden som skrivit om att dom mått dåligt eller tycker det är jobbigt med alla elaka kommentarer & jag förstår inte vad man får ut av att försöka hacka ner på andra? vad är meningen liksom? Är välloftast bara ren avundsjuka skulle jag tro men i vilket fall totalt meningslöst !
Men nehe nog om dehär & by the way ni som skriver alla gulliga kommentarer fortsätt med det ;)



Så jävla het ;)



Lite väl tidigt kanske, men jag har hittat min utstyrsel till halloween, så cool  ;)
Dehär är kärlek vid första ögonkastet & jag bara måste måste måste ha den hehe!


vad tycks? ;)






Lycka är...


Lyckan gömmer sig i små saker.
och när som helst när man öppnar en pringles burk, eller coca cola light flaska så hoppar den ut.
som anden i flaskan.
den gömmer sig på så konstiga ställen och överraskar mig jämt.
får mig att rygga bakåt och tappa andan av förtjusning.
vill skrika "oj vad jag leeever!"

lycka är att få en present från någon, även fast det bara är skumma sugrör.
lycka är att känna sig speciell.
lycka är att ha vänner som alltid finns där.
lycka är att vara någons kärlek, att vara älskad.
[you belong to me.]

jag öppnade en dörr idag.
och den varmaste känslan träffade mig som en pil
dansade igenom lyckoruset.

lycka är att stå i duschen och känna att man inte är själv, för vattnet talar med en.
lycka är att ha en vän på andra sidan jorden men det känns som att hon är i samma rum.
lycka är när man inser att de kala björkarna inte är döda, utan de samlar bara på sig kraft för att kunna börja om på nytt, precis som jag.
lycka är att ha en vän som får en att skratta, vilket humör man än är på.
[you and me will always be.]

sitta med en kopp te, en kanelbulle och med en nära vän mitt emot får en att glömma alla måsten.även det faktum att livet inte alltid är en dans på rosor. Man inser sitt värde när någon ger en viktig halvtimme av sitt liv, för att den människan bryr sig mer om mig än om tiden.
eller när någon säger "du, jag, och ett hus i utlandet, när du vill, anytime!"

lycka är när någon säger "jag vet att du hade älskat det. på det sättet som bara du kan."
lycka är när ens mamma är orolig för att man inte är så glad som man alltid brukar vara.
lycka är när man får ett lyckorus som får hela kroppen att slå volter.
lycka är när någon tycker att man är unik.
[ In your eyes I can see it all. ]

lycka är att öppna en pringles burk och inse att hela världen ligger där i.

Det finns så mycket små saker som kan göra en lycklig men ibland kan man bara inte se dom, försök ta vara på dagen, ta vara på dina nära & kära & tänk på att du kan vara personen som förändrar någons dag bara genom att bringa ett leende när du går förbi.
Lycka är att veta att någon bryr sig, lycka är att  leva i nuet.
[Carpe diem.]



Dagens tanke ...



Alea iacta est

Tärningen är kastad.



1 september !

MAN HAR VÄL EN EGEN VILJA? ;)

Jag funderar på att skippa hösten det här året.
Japp, bara skita i den...

Använda sommarklänningar, vägra jacka och lufsa runt i solglasögon. Njuta av gräset i parken och äta glass. Jag tänker faktiskt inte gå med på att hösten väntar runt hörnet, jag vill inte. Jag vill ha mer sommar och då får jag väl helt enkelt styra upp det själv. Lätt som en plätt, maybe ;)


1 September idag & det känns ju helt sjukt, var tog sommaren vägen?! Jag vill ha mer sommar & mer sol ;) Visst är det lite mys faktot över hösten, tjocka koftor & allt annat som hör hösten till men känns fan inte som att jag är riktigt redo att lägga undan sommarkläderna & köpa höstjacka, inte riktigt än. Jag vill ha sommar ett litet tag till ;)

Dåligt bloggande igen I know blir lätt så på söndagar, fastnar med en massa andra saker ! Igår hade jag & jankan en riktig mys söndag käkade pizza & kollade på en massa filmer ;) & efter att jag lagt liam så kom Peter ut också så kollade vi mer film & åt godis. Var en riktigt mysig söndag! & Lörda kvällen var toppen, tack för det brudar ;) Även om vi tappade bort varandra lite titt som tätt, hehe!
Idag har jag inte heller gjort speciellt mycket hämtat & lämnat liam på dagis & emellan där hann vi in till Nässjö & göra lite ärende & sen var jag & jankan & käkade lunch på Bryggeriet, as gott älskar deras salladsbuffe ;) Träffade Madeleine idag också vilket var jätte kul, saknar verkligen henne. Tyvärr har vi inte trättats så mycket på senaste !

Idag när man öppnade sidan blogg.se fick man sig en liten chock sidan ser ju verkligen helt annorlunda ut, whatt happend liksom?! Har nog missat att det skulle vara ändringar på gång, men snyggt blev det & massa nya grejer är aldrig fel ;)

Men nehe denna måndagen är snart förbi & jag överlevde den också, hatar ju verkligen måndagar lika tråkigt varje gång känns det som men så fort måndan är över så känns det som att resten av veckan springer förbi. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll också då det blev dåligt med sömn inatt ! & känner mig fortfarande lite krasslig av min förkylning så lika bra att få den sömn man behöver så man blir frisk igen!
Men nehe nu ska jag kolla klart på Csi !

Over and out !


RSS 2.0