Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå :)


Igår blev det lite mycket vin och lite för lite sömn men har ändå varit pigg & glad idag & nu spenderas kvällen i soffan med film och onyttigheter det gillas :) Va inne hos Jane och förfestade igår sen åkte vi ner till hotellet fick köa och sen kom vi inte in jävligt drygt, fullt på högland liksom hur ofta händer det typ aldrig så man fick ju lite av en chock när man kommer dit och ser en kö. Men iallafall blev hem till Angelica för efterfest istället där vi till slut blev ett gäng och hade faktiskt riktigt kul dock blev det väll lite väl sent innan vi kom i säng men så blir det ibland och som många brukar säga sova det har man tid med när man blir gammal :)
& inlägget avslutar jag med att påpeka hur lycklig jag är över att ha så fina människor i mitt liv <3

 

 


Burlesque :)


Åh jag vill se DENNA tror det är en film precis i  min smak :)




Bästa dagen i veckan :)


Fredag igen & lätt den bästa dagen på hela veckan då man har hela helgen framför fötterna :)
Idag har jag varit inne hos Sara fikat & snackat skit alltid kul & sen har jag haft fredasmys hemma med familjen, handboll & tacos :) Imorn blir det hem till Jane med brudarna för att fira hennes födelsedag & efter det blir det väll säkerligen utgång på Högland som inte jag gillar egentligen men vad gör man när det bara finns ett uteställe, suck!  Mycket som händer nuförtiden i övrigt & jag hinner inte riktigt med känner jag veckorna bara springer iväg så med bloggandet blir det lite si & så ibland men så fort jag har tiden och lusten så kommer det inlägg :) Nu ska jag återgå till mys i soffan & hoppas ni alla har en underbar fredag kväll .. Tack & hej.

Dag 11 – Mina syskon.


Tänker inte skriva så mycket om varje person utan istället skriva att jag har dom finaste och underbaraste syskonen som finns, vackra på både insidan och utsidan. Jag älskar er <3

Min storasyter Veronica & Liam.

 

Min Storebror Benny & mina älskade syskonbarn.

 

Min lillasyster Zabina.

 

& så minstingen i syskonskaran som fyller 18 iår min lillasyster Maria.




1 år utan dig.


Varje dag är en ny dag utan dig.
Det är idag exakt nu precis ett år sen du lämnade oss, ett år sen jag satt brevid dig höll dig i handen när du tog ditt sista andetag, precis ett år sen du försvann och tog en del av mig med dig en del av mitt hjärta fattas. Jag saknar dig varje dag och en dag som idag är saknaden så svår att det blir svårt att andas. Just nu är jag så svag som jag kan bli utan att faktiskt ramla isär. Ska det vara så? Att man inte vågar ta djupa andetag för att det gör så fruktansvärt ont då? Jag har byggt upp en mur mot smärtan som finns inuti. Smärtan som har grävt gångar under min mur och in till mitt hjärta. Den där obehagliga känslan som skapar rivsår på mina lungor så att jag ibland får kippa efter andan. Den finns där hela tiden men det är bara jag som känner det. Ser den. Vet om att den finns där. Muren är mot omvärlden. Mot det där som kan komma så plötsligt. Som alla tankar om dig Mamma. En låt och jag bryts ner till små mikroskopiska bitar. Alla bitar under muren faller sönder och det enda som håller mig upp är just den där muren. Den hindrar mig från att brista ut i gråt varje morgon i bilen. Från att stå och gråta på ett dansgolv fullt av lyckliga människor. Muren stoppar mig från att känna allt det där jobbiga jag inte kan hantera. Jag byggde helt enkelt upp en mur som hjälp när jag inte längre visste hur jag skulle hantera saknaden.

åh älskade mamma ,
om du bara hade stannat med oss.
allt hade vart så mycket lättare.

Varje andetag.

Tatuering :)



Är skit sugen på att tatuera mig igen så funderar på om man skulle boka en tid :) Ska man göra det innan sommaren så kan man ju lika bra göra det ganska snart så att den hinner läka ordentligt innan sommaren kommer. Har just nu 4 tatueringar men någon till kan väll inte skada haha nej men jag älskar tatueringar tycker det är så snyggt :) Denna gången blir det nog en enkel tatuering på foten eller vristen typ som på bilden, I like :)


Dagens tanke :

 

 


Så är det med livet man får inte alltid välja väg.


Livet knuffade in mig på en väg jag inte ville gå
för så är det med livet man får inte alltid välja väg

Nu går jag den här vägen och det är mycket uppför
berg som jag måste ta mig över

Det känns jobbigt jag vill inte gå den här vägen
men jag fick inte välja den här gången heller

Just nu är det tungt jag vill ge upp orkar inte kämpa mer
men någon gång tar uppförsbacken slut & det blir lättare att gå.

Om 5 dagar är det 1 år sen du lämnade oss och saknaden blir inte lättare att leva med. Jag undrar hur lång tid det ska ta innan det blir lite lättare. Jag vet att såren läker långsamt troligtvis läker dom aldrig helt men jag letar efter ett sätt att lära mig leva med dom. Jag letar efter ett sätt att gå vidare utan att glömma. Jag är rädd för att glömma din röst, hur du luktade osv och pga av rädslan att glömma kan jag nog inte heller riktigt släppa taget, jag känner mig liksom fast i att älta det förflutna. Jag vet att det inte finns något jag kan göra som får dig att komma tillbaka men ändå kan jag inte sluta önska, önska att jag fick vara nära dig igen om så bara för en dag. Jag har svårt att gå vidare för att jag har helt enkelt inte accepterat att du är borta. Mamma jag älskar dig & saknar dig varje dag.


etthundraelva.


Måste säga att detta faktiskt är lite häftigt :)

I år är det märkliga datum:
1/1/11
11/1/11
1/11/11
11/11/11

Och även detta:
Ta dina sista siffror i året du föddes och
plussa det med antal år du fyller i år.
Svaret? 111!

Tex jag är född 85 och jag fyller 26 iår så 85+26 = 111 :)

Dag 09 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.


Det här blir lite svårt måste jag erkänna det finns ju nyare låtar som kommit på senaste som man fastnat för som man spelar sönder just nu & sen finns det ju alltid låtar man lyssnat på i flera år som man alltid gillat eller som betyder något speciellt osv så det finns nog egentligen en massa låtar jag kan lyssna på om & om igen :)

Har en ballad period för tillfället så därför kommer här en lista med lite lugnare favoriter just nu ...
( Några gamla favoriter och några nya )

Lover - Lisa Miskovsky
Ave Maria - Beyonce
Winter - Joshua Radin
Jar of hearts - Christina Perri
Tenesse Line - Daughtry
Dum av dig - Daniel Adams Ray
Perfect Nightmare - Shontelle
Just the way you are - Bruno Mars
Piece of my heart - Faith Hill
Everythings Magic - Angels and Airwaves
A drop in the ocean - Ron Pope
Wait for you - Elliot Yamin
Bless the broken road - Rascall Flatts
You should have lied - Stephanie Mcintosh
Free Fallin - John Mayer
Sagoland - Medina
Because you loved me - Celine Dion
Hanna - Melissa Horn
Life after you - Daughtry
Forever for tonight - Blessid Union Of Souls
Standing at the edge of the world - Blessid Union Of Souls
Jag fick låna en ängel - Shirley Clamp
Fall for you - Seconhand Serenade
Who says - John Mayer
Away from the sun - 3 Doors Down
Airplanes - B.O.B

osv listan kan ju som sagt göras väldigt lång, musik är en stor del av mitt liv :)



Dagens tanke :


Minns gårdagen.
Dröm om morgondagen.
Lev idag.
<3

Mina öron njuter :)





Love, love, lovely :)


Dag 08 – Ett ögonblick.


 

Ett ögonblick jag aldrig glömmer är ju självklart när min lilla pojk kom till världen. En dag fylld med smärta men även massor av otrolig lycka, sån otrolig kärlek. Jag är lycklig varje dag över att du finns i mitt liv :)

Kom på när jag satt och skrev dehär att Liams pappa nu inte träffat honom på över 3 år det är ju helt sjukt när jag tänker efter 3 år är sjukt lång tid det är nog nästan så jag glömt att han har en pappa. Hur man kan välja bort sitt eget barn det är något jag aldrig kommer att förstå !

 

 


Dagens tanke :



 

 


Dag 07 – Min bästa vän.


I detta fallet vill jag istället döpa kategorin till mina bästa vänner.
Jag är så jävla lyckligt lottad som har så fina vänner i mitt liv som alltid finns där och som sprider ljus och glädje i mitt liv. Ni är fantastiska människor på olika sätt & jag är så lycklig över att ni finns och vill finnas i mitt liv. Jag har haft många tuffa och jobbiga perioder genom åren och speciellt året som nyss var och jag vet helt ärligt inte vad jag skulle tagit mig till utan er. Vissa umgås jag massor med andra mindre med så blir det med åren och tiden och när inte alla längre bor på samma ställe men ni har alla satt ett spår i mitt liv på något sätt och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, love you always. Behöver inte nämna några namn ni vet vilka ni är <3


Jag behöver dig.


Ibland behöver man bara gråta. Gråta av utmattning. Jag saknar dig Mamma. Saknaden känns sådär på riktigt igen Mamma. Sådär mycket så att jag mår illa. Det är jobbigt när man mår dåligt och du inte är i närheten. Jag behöver din Mammakärlek något extremt mycket just nu. Din uppskattning och ditt skratt. Jag vill att du ska säga till mig att allt kommer att bli bra. Att jag någongång kommer få ordning på min bergochdalbana. Kan du bara säga det till mig innan jag går sönder?!!

Dag 06 – Min dag.


Ligger lite efter då dehär egentligen skulle ha publicerats i torsdas men allt går inte riktigt enligt tidsplanerna i mitt liv så det blir lite som det blir men inlagda blir dom ju iallafall :)

Dock vet jag inte hur kul min dag egentligen var & om det finns så mycket att skriva jag har fixat och donat med renoveringen som vanligt skulle jag väll vilja säga och jag är så trött på det nu att jag blir knäpp jag hatar numera att renovera eller nej egentligen hatar jag väll att leva i renoveringskaoset. Visst kaos kan jag behärska men i övrigt så blir jag på dåligt humör och mår dåligt jag får liksom panik när det känns som det är saker överallt och att jag inte kan röra mig & blir inte renoveringen klar snart så tar jag in på hotell haha :) Men iallafall så kul var min torsdag och thats it.


Dag 05 – Vad är kärlek?


Dehär är kärlek. Innan jag fick dig visste jag nog aldrig vad riktig kärlek var eller iallafall inte en sån mäktig kärlek som dehär alla ni som har barn förstår nog precis vad jag menar. Det finns ingenting, absolut ingenting som inte jag skulle göra för dig. Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka <3

 

 


Dag 04 – En sak jag älskar från min garderob.


Är det meningen att man ska kunna välja en sak det tror jag inte att jag lyckas med haha :)
Mitt svar blir klänningar, speciellt alla sommarklänningar som får en att längta som en tok till sommaren och extra förtjust är jag i mina långklänningar som användes flitigt förra sommaren och som jag hoppas att jag kommer kunna bära flitigt en sommar till :)

 

Åh så brun man var och då inser jag hur blek jag är just nu blir ett ta en tripp till solariet snarast :)





Dag 03 – Mina föräldrar.


Blir inget långt inlägg om mina föräldrar men här kommer det lite kort iallafall ..

Min mamma var en helt fantastisk människa och en underbar mamma. Hon alltid funnits vid min sida och alltid varit ett stort stöd som funnits där med råd och hjälpt mig upp på fötter igen när jag trillat. Jag förlorade min mamma i Cancer för snart ett år sedan och det är en sorg som är olidlig att leva med och jag saknar henne varje minut, varje timme varje dag. Jag älskar dig Mamma.

Min pappa är en riktig Malmöbo haha. Hade inte en jättebra relation då jag växte upp då jag alltid bott med mamma sen dom delade på sig och bara träffat honom i perioder men det blev bättre när jag blev äldre och nu har vi en jättebra relation. Träffar honom inte jätteofta då han bor kvar i Malmö och jag här men han finns alltid där om det skulle vara något. Jag älskar dig Pappa.

Dagens tanke :


Vi kan inte råda över allt som händer i våra liv men mycket kan vi påverka och förändra. Nytt år, ny start, en ny början på det som var eller kanske på något annat som är bättre. Det är aldrig för sent för oss att börja gå åt det håll vi vill, kanske hinner vi inte hela vägen fram men vad gör det när halvvägs duger gott? Hellre det än att bara stå och stampa. Det talas ofta om hur viktigt det är med mål och framförallt att nå dessa, själv tror jag inte att det är just det som är det viktiga utan stegen vi tar, kriget vi krigar, för att alltid komma närmare vad vi vill eller den människan vi vill vara. Man ska leva det liv man vill och inte det liv andra förväntar sig att man borde leva. Alla steg man tar här i livet är viktiga men viktigast är att komma ihåg att leva. Som man brukar säga...
Man ångrar oftast inte det man gjort utan det man aldrig gjorde.

Dag 02 – Min första kärlek.


Då kör vi nästa kategori på listan som är min första kärlek och dom flesta som känner mig väl kan nog svara på detta haha. Men iallafall har man ju haft massa förälskelser och sånt innan men den första stora kärleken måste jag säga är N som jag träffade innan jag skulle börja på gymnasiet och som varade typ hela gymnasietiden idag vet jag egentligen inte vad jag såg hos honom men på den tiden var jag upp över öronen förälskad och det är något jag alltid kommer minnas :) & mycket mer än så skriver jag nog inte här utan det får räcka så!

Dag 1 - Om mig.


Nu kör vi igång med första punkten på listan alltså om mig dom flesta som läser bloggen vet väl redan det mesta om mig men här kommer det iallafall.. 



Namn:
Emma Martina Denise Lagerström

Född: i Lund den 20 maj 1985.

Bor: i lilla Anneberg som ligger mellan Eksjö och Nässjö.

Utbildning: Bartender och servitris vilket jag älskade att jobba med när jag var yngre men på senare år satte jag fötterna i en annan riktning och började istället jobba som Butikschef vilket passade mig utmärkt. Idag har jag återvänt till skolan för ännu mer utbildning.

Civilstatus: Upptagen :)

Hur jag är som person: Jag har alltid gillat att prata och synas och hamnar ofta i centrum, endel kan tycka det är jävligt irriterande men sån är jag. Är för det mesta alltid glad och framåt, skrattar åt allt, och tar det mesta med en klackspark. Jag dömer inte personer innan jag lärt känna dom. Det värsta jag vet är att stressa därför gillar jag inte att planera saker utan tar dagen som den kommer, är en rätt spontan person som gör det jag känner för. Gillar även när livet bjuder på det där lilla extra! Väldigt känslig som person och väldigt blåögd litar lite väl mycket på folk ibland vilket jag lärt mig med åren att vara försiktig med. Jag är helt enkelt en tjej med ett stort hjärta och stora drömmar.

Vad gör jag på fritiden: Jag älskar att umgås med vännerna, familjen och släkten. Brukar sitta på ett fik och snacka skit med mina fina vänner eller ta shoppingturer & ibland festar jag till det lite :) Dock kan det även vara underbart med en lugn skön dag hemma då man bara ligger i soffan vilar ut och kollar på serier.

Vad har jag gjort i mitt liv?
- Flyttat som 14 åring från Skåne till Småland.
- Gått högstadiet i Eksjö och gymnasiet i Nässjö.
- Skaffat mig världens finaste vänner.
- Fått en son som är ljuset i mitt liv.
- Rest runt i Sverige när jag jobbat på tivoli.
- Jag har dansat så länge jag kan minnas och det har alltid varit min stora passion.
- Sjungit i kör i många år nuförtiden sjunger jag mest i duschen.
- Bloggat, skaffat facebook och allt dedär.
- Brutit benet.
- Rökt och varit onykter.
- Tjänat pengar.
- Sovit en himla massa jag gillart.
- Varit med i tidningen ett par gånger.
- Förlorat min Mamma i cancer.
- Älskat och fått mitt hjärta krossat.
- Jobbat och bott i Magaluf vilket jag alltid kommer minnas med glädje.
- Växt upp med skilda föräldrar.
- Shoppat på tok för mycket skor.
- Blivit en fotbollstokig Djurgårdare.
- Gjort mycket som jag ångrar men lärt mig massor på vägen.
- Uppfyllt några av mina drömmar.
- Lärt mig att gräset inte alltid är grönare på andra sidan.
- Tagit körkort och skaffat bil vilken frihet.

Finns garanterat mycket mer att skriva men det får räcka såhär det är allt jag bjuder på idag :)
Nästa grej på listan är Min första kärlek och den kommer läggas in när jag hinner !





1 Januari.


2011 Nytt år nya möjligheter & förhoppningsvis ett bra år att se fram emot. Dock känns det verkligen som att åren springer förbi just nu & att inse att vi nu är inne på året då jag fyller 26 känns inte bra hej ångest gud vad jag börjar bli gammal känns inte helt okej fast man är väll inte äldre än vad man känner sig, right?:) Nyårsafton igår var en kul kväll dock väldigt oplanerad då jag & Angelica bestämde oss för att göra vad vi kände för men tror den blev bra för att man inte hade så stora förväntningar. Så jag är nöjd med början på det nya året även om det kanske blev lite väl mycket av det goda igår så idag har jag mått fruktansvärt och varit helt jävla ur funktion. Så det blir tidigt i säng idag & hoppas på att man vaknar och känner sig som en människa igen imorn!
Sluta röka och börja träna mer var två nyårslöften jag hade tänkt att ge men inte lönt att lägga ett löfte om något man kanske inte håller haha så jag låter bli men hoppas på att det blir gjort ändå :)


RSS 2.0