Julafton <3


Julafton lider mot sitt slut & det har varit en underbar dag :) Ganska jobbig känslomässigt men den bästa julafton på länge, jag kommer alltid minnas denhär dagen med glädje & den kommer alltid vara speciell ! Fick många underbara julklappar och det fick liam också förutom att min syster köpte honom en gitarr med tusen olika ljud som låter förjävligt och värst av allt är att han älskar den, illa haha. Så får väll se hur många dagar jag står ut med den innan jag "råkar" plocka ut batterierna :) Varit otroligt mysigt med en vit jul också, lite extra jul känslor får man faktiskt :) Men sen när jul & nyår är över får den gärna försvinna igen för jag är inget jätte fan av snö, det är så förbannat kallt & jag hatar att behöva skrapa bil rutorna på morgonen. Det är jag inte alls på humör för & tar en massa extra tid, det ogillar vi haha!

Men nehe juldagen imorn då & det blir faktiskt ingen utgång imorn utan en mysig kväll hemma med min älskling :) 1 år tillsammans, vi har stött på en del taggar och hinder på vägen, men ett förhållande är ju aldrig en dans på rosor så sånt hör väll till antar jag? Vi är väldigt olika som personer både på gott och ont vill jag lova..och det är inte alltid lätt att hantera. Men älskling eftersom jag vet att du läser dehär så ska jag säga att jag är lycklig över att du finns i vårat liv & jag älskar dig. Det har varit ett år fyllt av mycket lycka <3
Även jankans födelsedag imorgon, min älskade vän ett stort grattis till dig & jag saknar dig mega mycket. Du är en underbar vän. Kan inte fatta att det är mer än 6 månader sen vi sågs sist, jag längtar tills du kommer hem till mig igen, jag ser fram emot tokiga äventyr och en massa shoppingturer :) Me loves you <3

Annandagen är det tänkt iallafall att det blir ut & shaka rumpa i Eksjö. En kväll får man väll gå ut och roa sig lite :) Men nehe mycket mer har väll inte jag att säga just nu. Bloggat lite iallafall såhär i bloggtorkan hehe :)

God jul alla ni som är här inne & läser :)

Jag går i motvind.


Med den gnistrande snön,

de glimmande istapparna
och julsångerna..
Växer känslan av juletid sig stark.

Men trots de glada tonerna,
fylls mitt hjärta av kvävande sorg.

Det är så jävla orättvist. Jag vet inte hur jag ska hantera dehär. Ska jag bara sätta allt på paus och vänta? Jag kämpar mot något jag aldrig kan vinna emot och det tar all kraft jag har.  Jag vill tro att det bara är en dålig mardröm och att allt kommer att bli bra, men jag vet att det är en lögn.


Dagens tanke :



Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never meet.


Dagens tanke :



Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.


091207


Ursäktar mitt dåliga bloggande dom senaste dagarna med att jag är ur funktion.

Tårarna tar inte slut. Allt är kaos. Jag vill inte förstå, kan inte.
Mitt huvud har förstått men mitt hjärta vägrar att inse.


Mamma, jag älskar dig.


Jag önskar att jag kunde förklara
hur enormt stor min kärlek till dig är
Jag önskar att jag kunde skriva de där orden
som får det omöjliga att bli möjligt

För mamma, du ska veta
att jag alltid kommer att värdera dig högst
oavsett vem eller vilka som bestämmer sig
för att komma in i mitt liv och sedan gå

Det kommer alltid att vara du
som fyller mina lungor
med glädjerika andetag
Det kommer alltid att vara du
som efter mina fall
hjälper mig upp på fötterna igen

Jag önskar att jag kunde förklara
hur enormt mycket jag älskar dig
Jag önskar att jag kunde skriva de där orden
som får det omöjliga att bli möjligt

Men varken ord eller siffror kan beskriva
hur många av mina hjärtslag som slår
just för dig..



RSS 2.0