Jag älskar dig, jag saknar dig <3



A photo can say a thousand things but it can´t say the million things I wanna say.

Spå dig !


Jag är nog lite löjlig eller snarare nojjig kanske, jag tror på spådommar, på horoskp, på ödet osv. Skulle det tex stå i mitt horoskop på morgonen att jag absolut inte skulle gå ut så skulle jag nog inte våga det haha :) Vet inte om jag alltid trott på sånt egentligen men dom senaste åren så känns det som att det så många gånger träffat helt rätt och ju fler gånger det blir så ju mer tror man nog på det helt enkelt :) Men iallafall när jag då hittade en sida där man kunde spå sig gratis så kunde jag ju inte låta bli.. man ställer en fråga och drar sen ett kort och skrämmande vad träffande det kan bli. Här är tex mitt svar på en fråga idag och när jag läste det så kände jag mig träffad direkt !

Fick dödens kort :
Här är det stora förändringar på gång. Något tar slut och något annat tar vid. Ofta tyder döden på stora förändringar i livet som kan vara smärtsamma, man måste ta farväl och lämna något som betytt mycket för en, men där något tar slut finns också en början på något nytt. Döden dyker ofta upp när en relation tar slut eller kanske då man förlorar någon. Det kan också visa på att man släpper gamla vanor och beteendemönster, man går vidare och startar om på ny kula.

För er som blir nyfikna så hittar ni sidan HÄR, enjoy ;)

Jag är vilse utan dig !


Idag är ingen bra dag, en hemsk dag snarare. Tårarna tar inte slut och smärtan känns i hela kroppen. Jag försöker tala om att det är okej och att det kommer bli bra men varje gång jag säger det så känns det som en lögn. Mamma, jag vet inte hur jag ska kunna leva utan dig? Jag är så vilse utan dig !



Julafton 2009 den sista dagen vi alla fick tillsammans <3

Livet pressar mig fram till ännu ett vägskäl. Håller mig i handen och säger hit men inte längre, nu måste du klara dig själv. Övergiven, men kanske mest av allt ensam. Valen man gör reflekteras i känslan av maktlöshet. Och jag vet inte längre för vad jag kämpar. Förmodligen finns det inget rätt eller fel i vägskälet, ändå känns allt fel.

Och jag vet inte längre vad livet förväntar sig av mig med dess utmaningar, som hellre kväver mig än håller mig ovanför ytan. Jag vet inte längre hur man trollar fram ett lyckande ur ett misslyckande. Jag minns inte längre hur man målar ett leende i tårar som banar väg nerför kinden. Det känns som jag tappar fotfästet och faller handlöst.




För dom drabbade i Haiti !


Finns bara en sak att säga.. lovely <3



För dom drabbade i Haiti !


Finns bara en sak att säga.. lovely <3



Ett litet tips :)


Om någon som mig har problem med att vänta när det kommer nya avsnitt av serier så ska ni gå in och kolla HÄR en enligt mig underbar sida där man kan följa serier i samma takt som dom går i Usa, så slipper man vänta evigheter på att dom ska sändas här i Sverige. Och att ladda ner är ju inte lagligt men detta är helt lagligt tror jag iallafall haha och man trycker bara på en knapp så börjar det man vill se, smidigt och jag gillart :) Så för er som inte hittat denna sidan innan tycker jag ni ska gå in och ta en titt, där finns filmer också :)

Du finns för alltid i mitt hjärta.


En vacker klänning och smycken.
Idag ville jag vara fin för dig mamma.
Idag var dagen då vi alla samlats och håller kärlekens blomma i våra händer
idag var dagen då kyrkan fylldes med sång och personer med hjärtan fyllda av tacksamhet.
Tacksamhet över att haft turen att fått sitt hjärta fyllt med värme från en ängel sänt från himlen. Min mamma.

Mitt hjärta blir varmt när jag tänker på dig mamma.
En själ varmare än självaste solen ett hjärta fyllt med godhet och ett par ögon vackrare än vackrast. Det är så jag ser dig, det är så jag kommer minnas och det är så du bli medburen i mitt hjärta i alla mina dagar.

Det finns inget slut på band fyllda med kärlekens styrka.
Himlen öppnade sin famn, tog ifrån dig från smärtan jorden orsakat dig och gav dig frid och lugn. Nu är du trygg Mamma. Och att du nu somnat in i himlens vaggande famn
betyder inte att du inte längre finns hos oss, för alltid har var och en av oss en plats för
dig min allra vackraste ängel.

Nu har du tagit plats som en vackert glänsade skimrande stjärna och jag vill att du ska veta att ingen är som du. Ingen ler, ingen skrattar, ingen ger kramar som just du gör mamma
och nerför mina kinder faller tårar av sorg och saknad, för det gör ont att mista en person som alltid får ledsna hjärtan att le igen.

Idag ville jag göra mig fin för dig mamma och med dessa orden berätta att jorden inte är en lika vacker plats utan dig. När mörkret blir för mörkt, då tänder jag ett ljus, ett ljus för dig, mig och alla andra och låter dig lysa upp livets väg och vara min vägledare. När sorgen tränger på och saknaden blir för stor,då tänker jag på min systers kloka ord, att så länge vi minns, då finns du. Och mamma, jag kommer alltid minnas dig,jag kommer alltid ha dig nära hjärtat och i framtiden kommer jag låta mina barn få veta att jag har en ängel till mamma i himlen. Jag älskar Dig

Jag älskar dig.


2010.01.26
Vila i frid älskade Mamma
Vi ses i Nangijala.
<3

Du var så lugn!
Som om du redan gett dig av.
Du såg på mig att jag var rädd..
Men säg mig hur kan man någonsinn vara beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag!
Du togs bort från mig aldeless för tidigt.
Jag fick låna en ängel
För en stund...



Hur ska livet gå vidare utan dig? Hur ska jag orka? Jag kan inte ens acceptera det faktum att du är borta.
Just nu är jag bara arg på hur jävla orättvist livet är och hur jävla ont allt gör.

Mamma, jag älskar dig och tack för allt du någonsinn gjort för mig. Du är min ängel.

 

 


RSS 2.0