En bild kan säga så mycket :)


Jag älskar denhär bilden inte för att det är bra bild på mig utan för att jag minns kvällen vi tog den med glädje, jag minns lyckan & för att det var en kväll med en underbar vän :)
Det är så underbart med minnen <3



En heldag i Jönköping :)


Idag tog jag & älsklingen en tripp till Jönköping. Började med att äta på Max måste passa på när man är i närheten för jag älskar deras mozarella sticks :) Men idag blev jag besviken på Max dålig service tog typ tjugo minuter innan vi fick mat trots att det bara var en före i kön, otrevliga människor som jobbade och dom såg ut som hej kom och hjälp mig haha & sen att det krävdes 2 av dom för att fylla på kaffe maskinen säger ju en del haha så dagens ris till nya Max i jönköping. Efter det blev det en tripp till A6 där jag började med att gå in på make up store för att fixa lite och står där inne vänd mot sminket då någon frågar mig bakom ryggen om jag behöver hjälp och jag säger ja samtidigt som jag vänder mig om och upptäcker att där står Julia från paradise hotell och inte för att jag gillar henne alls men blev iallafall så snopen över att det var hon så jag blev typ stum och började stamma haha pinsamt värre :) Sen har vi spenderat 5 timmar på Ikea igen har varit där så ofta nu att jag tycker jag borde bli bjuden på personalfesten haha :) Efter det blev det ett besök på City gross för att spana in det nya och älsklingen var på jakt efter vitchoklad som han letat efter i en vecka och äntligen hittade så han köpte 4 stycken och blev lycklig och jag fick med mig Skönheten och Odjuret hem på dvd en barn film men dock min favorit så den är ett måste i dvd samlingen. Så för en stund sen var man äntligen hemma trött som tusan men fått mycket gjort :) Nu väntar jag på att tv4 ska sluta sända Idol live så att jag kan kolla på det & till det blir det lite godis & coca cola of course :)


Tillbaka i rutan :)

 

 

Big Brother börjar ska börja sändas igen & jag gillart :) Jag var ju en riktigt nörd och följde det slaviskt förr i tiden om det blir lika roligt igen återstår ju att se men ska bli kul att se & så hoppas jag på att det sänds med Adam Alsing som på den gamla goda tiden haha. Mer underhållning och pinsamheter i tv rutan, ja tack :)

 

 


Rosa bandet galan.


Hoppas ni alla skänkt en slant?!:)
Insamlingen slutade på nästan 50 miljoner sjukt mycket pengar i mina öron och jag är stolt över att folk bidrar och inser att dom kan göra en skillnad samtidigt som det hade kunnat vara mer men en sån summa är ju stor hjälp. Har iallafall kollat på galen eller böl galan ska jag kanske säga för har nog gråtit titt som tätt genom programmets gång att se familjer förlora någon eller det som träffar mig hårdast är att se barn som förlorar sina föräldrar och ska gå igenom livet utan en Mamma det är fruktansvärt. Jag lider varje dag över att ha förlorat min Mamma men jag är ändå 25 år och vad man kallar vuxen så hon har ändå lärt mig allt jag kan och uppfostrat mig väl till skillnad mot något litet barn som ska gå igenom ett helt liv utan en Mamma vid sin sida jag kan inte ens föreställa mig hur svårt det skulle vara. Jag är tacksam över att folk skänker pengar och jag är stolt över vad jag skänkt för tack vare den forskningen som görs så kanske min son slipper vara utan Mamma om det en dag skulle drabba mig. Och det är jätte sorgligt att höra om dom som inte överlever men det är samtidigt så kul att se hur många det faktiskt finns som har haft bröstcancer och överlevt det bara lyser kämparglöd och livsglädje ur ögonen på dom och det är underbart :) & jag önskar varje gång jag ser en cancer överlevare att min Mamma hade kunnat vara en av dom tyvärr vann hon inte den kampen! Nu ska jag kolla på filmen Prince of persia och sen blir det sängen :)


Kaffemänniska.


Hujedamej idag är jag trött och idag önskar jag faktiskt att jag drack kaffe så jag höll mig pigg kanske skulle ta & lära mig det :) Har aldrig gillat kaffe men alltid sagt en den dagen jag väl kommer börja dricka det så lär jag väll bli ett kaffe freak skulle inte förvåna mig. Just nu har jag provat kaffe med ingen mjölk, massa mjölk, inget socker, massa socker osv men hur jag än gör så smakar det inte bra eller iallafall inte eftersmaken är nog den som är problemet haha. Men känns som att typ alla andra dricker kaffe så på luncher när man går och fikar osv då känner jag mig lite utanför som sitter där och dricker min saft eller cola men tids nog blir nog jag också en vuxen kaffedrickare :) tills dess får jag hålla mig till att lukta för det kan jag ju inte säga något annat om än att det luktar förbaskat gott när man brygger kaffe och kaffe pulvret :) Men nehe dags att göra lite nytta och se till att jag får på vinterdäcken på bilen känns som det börjar bli dags men först ska jag ta & läsa nya Mama tidningen som trillade ner i brevlådan idag for free det gillas :)




På önskelistan..


Lite sugen på en ny klocka faktiskt har börjat gilla att bära klocka mer & mer fast är väll en vanesak antar jag. Men denhär tyckte jag var riktigt snygg och roligare än en svart eller vit faktiskt kan behöva en färgklick i vardagen :) & kanske lär jag mig också att passa tiden då haha! 

Aqua Libre SEK 995, Triwa - NELLY.COM


101027


Onsdag & det närmar sig helg igen, det gillas mer helg åt folket haha :)
En massa måste som står på schemat idag så trots att jag fortfarande känner mig ganska hängig av förkylningen så ska jag försöka få lite gjort. & igår var jag hos frisören och fick min utväxt fixad också alltid lika skönt, förr fixade jag det alltid hemma men nuförtiden med barn hemma blir det aldrig gjort så då är det bättre att komma iväg till frisören och även få en liten stund för sig själv vilket alltid är skönt :) Har ju dock länge funderat på att färga håret i en annan färg eller ändra på något iallafall känns som man varit lite enformig på senaste eller dom senaste åren kanske jag ska säga :) Men jag är en fegis helt enkelt det bara är så, men nästa gång ska jag väll försöka lägga i lite slingor eller något av en annan färg iallafall så det blir en liten förändring om jag sen vågar det när det är dags det återstår ju att se haha :) Men nehe dags att göra sig iordning och dra in till stan, passa på att sola också om jag hinner då jag inte ens kan minnas när jag gjorde de sist för det är evigheter sen så lite färg hade varit nice :)


Fixar & trixar.


Håller på & donar lite med bloggen man behöver ju förnya lite ibland när man tröttnat hehe men så ser det lite konstigt ut så vet ni varför :)

Dagens tanke :

 


Jul feelings :)


Bara för att jag börjat få lite jul känslor så kommer här en antingen eller lista :)

Pepparkakor - Lussebullar - Mjuka och saftiga och mycket saffran, helst nybakta *mmmm*!
Skumtomtar - Knäck - Skumtomtar är Bäääst :)
Ischoklad - Marsipan - Ischoklad får mig ofta att må illa.
Köttbullar - Prinskorvar - Vem gillar inte hemmagjorda köttbullar?:)
Julkorv - Julskinka - Julskinka är den bästa julmaten :)
Lax - Sill - Sill är slemmigt !!
Revbenspjäll - Janssons frestelse - Utan sillen eller vad det nu är i !?
Paradis - Aladdin - Det ska vara ljus choklad :)
Glögg - Julmust - Mums!!
Rödbetssallad - Dopp i grytan - BLÄÄÄÄ!
Ris a la malta - Risgrynsgröt - Jumjum!
Äpplemos - Senap - på julskinkan :)

Två brunetter och en blondin :)


Så skönt med helg som alltid :)
Igår blev det en tripp med mina killar till Ikea shopping och så åt vi köttbullar som är standard på ikea haha. Skulle bara dit och kolla igår och beställa senare men som vanligt kan inte Emma gå på ikea utan att något följer med hem & igår fick jag syn på en julgran med massa blått pynt i & jag blev helt fast så naturligtvis var jag tvungen att köpa med det pyntet hem så nu längtar jag tills det är dags att julpynta & få sätta upp granen, så fint det kommer bli :) Men nehe nu ska jag dra mig iväg till stan och möta upp jankan och angelica, det ska inhandlas thai mat & godis inför en hemma kväll.. det blir även film & lite nintendo spel, så mys ska det bli :) Dock får vi nog vänta med spelandet tills Liam har somnat annars får vi inte låna en dosa för då ska han spela själv haha. Men hoppas alla läsare får en härlig lördag, over and out :)



Jag är helt fast.


Jag började kolla på serien Vampire diaries för att jag blev så tokig i twilight & tänke en vampyr serie borde passa mig & jag älskar den tycker även att den är bättre än twilight filmerna faktiskt. & att det finns två snyggingar att vila ögonen på också är ju inte fel alls, mums :)

 

 


Jag behöver mer tid.


Det finns inte tid att träffa dem jag vill träffa, det är så mycket som ska klicka i både deras och mitt liv för att en träff ska hinnas med. Ofta kan man komma på sig själv säga "inte nu i helgen eller nästa, men den efter det?".. och inte ens inse att man då står och planerar tre veckor in i framtiden. Jag kan inte minnas att det var så förut? Var tar all tid vägen? Jag minns att vuxna alltid sa "tiden flyger iväg" när man var liten och nu förstår jag varför. Jag har för många måsten och för mycket att göra och jag hänger inte riktigt med, jag behöver fler timmar på dygnet eller kanske några fler dagar varje vecka :) Känns som veckorna bara springer förbi mig då jag hela tiden är så uppstressad över allt som händer och ska hända så vissa dagar gör man saker utan att minnas att man gjort det som en zombie saker bara går på rutin och det är lite skrämmande. Och jag hatar att ha en vardag full av stress. Ska nog lära mig eller försöka lära mig att allt inte måste hända på en gång, vadå om disken blir stående en dag extra och om tvättkorgen är full vad gör det om hundra år haha! Nej jag borde lära mig att stressa lite mindre och leva lite mer, organisera min tid helt enkelt.. det blir något att jobba på :)



Dagens tanke :


Att aldrig ta risker innebär att du inte utnyttjar möjligheterna att leva det liv som du kan leva. Livet är för kort för att inte våga och för att sedan gå och ångra det man inte gjorde. Våga ta risker, våga chansa.


Perfect nightmare.


Dehär är vad som strömmar ur högtalarna ikväll :)

 

 


En favorit :)


Måste bara upplysa om en sida jag hittat som jag älskar & den hittar ni HÄR! På sidan hittar man massor med underbara hårvårdsprodukter som finns hos frisörer fast till mycket bättre priser och även en massa smink billigare än i butik. Dom har snabb leverans och ett stort sortimenat av allt man kan tänka sig så ta en titt vettja :)



Stöd Cancerfonden !!


Till minne av varje cancerpatient, familjemedlem och vän som har förlorat sin kamp mot cancern och för att hedra dem som fortsätter erövra den! Jag vill påminna folk om att i denna cancer månad att bidra på något sätt för att hjälpa till, varje krona kan göra skillnad. Cancerfondens kampanj Rosa bandet pågår varje år från 1-31 oktober och vem som helst kan ge en gåva via sms, betalkort eller Internetbank direkt till insamlingen. Om ondska existerar på vår planet så existerar den i cancer form. Jag hoppas och ber att jag slipper förlora någon mer som står mig nära till cancern, det är fruktansvärt och skapar djupa ärr i själen.

& naturligtvis för att hjälpa andra och för att hedra min fina underbara Mamma som förlorade mot cancern så är det självklart för mig att bidra med vad jag kan.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något kom ihåg det.
Vill du bidra kan du göra det HÄR!
Och såhär skänker du via sms...
SMS:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym. Exempel: ROSA Emma Lagerström.



RSS 2.0