Blommor ;)


Jag måste bara säga att jag har världens underbaraste älskling. Du är underbar <3
Fick världens finaste bukett idag ..





090625

Du kom innanför mina murar, jag öppnade mitt hjärta för dig.


Idag är det 6 månader sen han & jag blev vi på riktigt, ett halvår fullt av lycka & kärlek <3
Jag visste första gången jag öppnade dörren & såg honom att honom vill jag ha. Jag öppnade en dörr sedan var det kört... och fyfan vad jag älskar den där dörren ;) kan låta klychigt med kärlek vid första ögonkastet men det var verkligen så. Jag kollade in i dom vackraste ögon jag sett. Han är den person som har vänt upp och ned på min värld radikalt. Egentligen känns det ganska fjantigt att sitta här  och med ord förklara vad jag känner eller ens försöka få er att förstå vad han betyder för mig. Älskling du vet vad du betyder för mig och jag tror aldrig jag varit såhär kär förut du ger mig fjärilar i magen & jag blir bara mer kär i dig för vajrje dag som går. Andreas.. jag älskar dig <3




Carpe diem.

Here we go again, att bli lite sentimental & en grubblare sådär på kvällen/natten är ju bara så typiskt mig..

Ibland tror jag att jag är en liten hypokondriker ( om det nu stavas så?) har ont lite här & var & kan fantisera ihop det till alla möjliga sjukdommer & grejer.. aningen paranoid kanke haha. Nej men det är skrämmande hur fort livet kan ändras, att en fullt frisk människa kan upptäcka en sjukdom & några månader senare helt plötsligt somna in & vara borta. Jag tänker bara tillbaka på dendär dagen i november då jag hämtar en frisk & pigg kille på dagis 1 timme senare var han bränn het & skakar. 1 dygn senare låg han på intensiven kopplad till hjärtmaskiner och jag visste inte om han skulle överleva natten. På mindre än 2 dygn vändes hela min värld upp & ner och jag kunde forlorat det finaste jag har. Jag tackar gud för att min son hade änglavakt & att han klarade sig utan några stora men efteråt. Jag kan börja gråta när jag ser honom le bara för att jag blir medveten om att det kunde varit så att jag aldrig fått se dedär leendet igen. Vad som hände var  verkligen en väckarklocka till hur fort livet kan ändras & hur fort människor du älskar kan försvinna. Lite tisdas sentimental känner jag men kommer & tänka på sånt ibland. Jag tror iallafall på att man ska ta vara på livet, tala om för personerna i din närhet hur mycket dom betyder för dig & sprid ett leende och en hjälpande hand omkring dig, man vet aldrig när någon försvinner & man vet aldrig hur länge man får uppleva lyckan av att leva & att vara vid liv. Carpe diem !

090622


Dåligt med uppdatering på senaste skyller på att jag har haft tok för mycket att göra & dygnet har aldeless för få timmar haha. Midsommar helgen var iallafall toppen. Jossan & Robin har varit nere så kul att ses & så kul att ni kom ner ;) Blev inget öland iår utan blev en midsommar helg på hemmaplan & det blev lyckat det också ;) Bilder från helgen kommer så fort jag hittar min sladd till kameran som jag i vanlig ordning lyckats gömma någonstans där jag inte hittar den haha!

Men blir inte så mycket mer bloggande idag har en lillkille som är sjuk & det blir inte bättre, hoppas på att det inte blir värre inatt utan att han eller vi kan få sovit några timmar & sen åka in till sjukhuset så fort vi vaknar imorn. Jobbigt at han är sjuk igen dels för mig som inte får någon sömn & då är det svårt att orka. Men jobbigast för min lilla kille som är så ledsen tycker han har varit sjuk så det räcker dehär året men han hinner ju aldrig vara frisk speciellt länge innan han åker på något igen. Hans imunförsvar hinner ju aldrig återhämta sig. Men jag hoppas att dom kan hitta felet imorn & så han får medicin så han kan få bli frisk snart ! Man känner sig så maktlös när man ser hur dåligt han mår men inte kan göra något. Men nehe nu ska jag börja tänka på refrängen lika bra att lägga sig tidigt idag för man vet ju inte hur mycket sömn man får inatt !

Hoppas alla haft en underbar midsommarhelg ;)


Dagens tanke :



We go through life so sure of where we're headin' And then we wind up lost and it's the best thing that could have happened. Sometimes when you lose your way it's just as well..
Because you find yourself.




090614


Idag ligger jag hemma i soffan & tycker synd om mig själv ont i halsen huvudet & känner mig allmänt krasslig & sen har jag mensvärk & pms på det, illa. Så idag är verkligen en såndär söndag då man bara önskar att man kunde dra täket över huvudet & sova hela dagen! Tråkigt att bli sjuk idag då vi skulle på 2 års kalas hos älsklingens systerson, men älsklingen fick åka själv & här ligger jag & bara försöker vila. Har en vecka med så mycket att göra att jag får panik när jag tänker på hur jag ens ska hinna & sen närmar sig midsommar så jag har inte tid att bli sjuk, men håller tummarna för att man känner sig piggare imorn ;) Fan vad det började regna & åska nu, lite skrämmande tycker jag allt att det är måste jag erkänna. Men nehe slut på mitt gnäll inlägg inte så mycket ork till att blogga mer , har iallafall haft en mysig helg och nu ska jag återgå till att slappa i soffan & kolla på någon film lär väll bli liam som får välja vilken som vanligt ;)


Ni gör mig till den lyckligaste tjejen i världen, kärlek <3



090612


Torsdag igen & ännu en helg närmar sig ;) Blev inte så mycket bloggande igår då jag var as trött när jag kom hem. Fick iallafall inhandlat vad jag skulle ha på ikea och även lite kläder till liam & tro det eller ej men köpte inte ett enda klädesplagg till mig själv, så stolt jag är ;) & får ge en eloge till min älskling också som va glad & positiv hela shoppingrundan ;) Idag har varit en lugn dag städat lite, pluggat & sånt. & måste erkänna att behärska photoshop är svårare än jag trodde fast när det väl blir rätt & man lärt sig så känns det som peace of cake ;) Men övning ger ju färdighet så det ska nog bli bra tillslut ! Eh kom på nu när jag började blogga att jag egentligen inte har så mycket att blogga om för det har inte hänt något speciellt sen jag bloggade sist ! 1 vecka till midsommar imorn, sjukt vad tiden springer iväg känns fan som att man planerade nyår nyss. Konstigt att vissa dagar kan kännas så jävla långa & som att tiden går sjukt långsamt men ändå springer månaderna förbi ! Och på tal om midsommar köpte en klännng för ett par veckor sen som jag hade planerat att ha på midsommar & när jag provade den idag fick lite halvpanik för det var tajt vid brösten och den satt perfekt när jag köpte den och gott om utrymme till brösten. Jag har ju kännt att brösten växt sen jag började äta p-piller igen men att det va så pass mycket va ju värre haha. Så nu får jag väll klämma in dom på fredag och hoppas på att jag kan andas;) men jag hoppas att dom slutar växa snart för jag är nöjd som det är & jag hoppas verkligen att dom slutar ömma snart för det börjar vara riktigt irriterand , gör ju ont ! Men nehe ska sluta med mitt lite smått meningslösa inlägg blir lite så ibland haha.. godnatt & jag hoppas ni vaknar upp till en underbar fredag, jag hoppas på solsken ;)

Dedär med sambokilon..


Ni vet att man brukar prata om sambo kilon. Extra kilon man lägger på sig när man blir sambo har en massa mysiga hemmakvällar med för mycket onyttigheter osv. Jag har inte blivit sambo än men alla mina hemmahelger med älsklingen och allt onyttigt man stoppat i sig har satt sina spår. Idag skulle jag ta på mig mina favorit jeans & fick en smärre chock dom passade fortfarande men på sidorna fanns helt plötsligt ett par kärlekshandtag som inte funnit där innan. Okej nu överdriver jag kanske lite men iallafall haha..Men insåg att jag nog gått upp ett par kilo sen jag skaffade pojkvän utan att jag tänkt på det. Så när jag insåg det tog jag av mig jeansen & satte istället på mig träningskläder och åkte in till gymmet för att träna lite. Dom där extra kilona man lagt på sig ska bort så nu ska Emma vara duktigt & bli stamkund på gymmet igen så får vi se hur länge det varar haha ;) Men det är ju alltid att ta sig iväg dit som är det jobbiga när man väll har tränat känns det så jävla skönt ;) Så inga mer undanflykter som jag gör det imorgon eller på måndag osv haha! I övrigt har dagen varit lugn passede på att handla lite & sola när jag ändå var i stan. Pluggar ju på distans nu under sommaren så duktig är jag haha nej men är ju en hel del att plugga så ingen semester direkt men skönt att kunna plugga när man vill & lägga upp det lite som man vill det gäller ju dock att se till att göra vad man ska och inte skjuta allt till dagen efter vilket jag är väldigt duktigt på ni som känner mig är mycket väl medvetna om detta ;) Men blir bättre & bättre på det iallafall så dehär ska nog gå bra det också !
Snart dags att krypa ner i sängen & imorn när jag lämnat liam på dagis ska jag iväg till jkpg för att shoppa lite.. tänkte hinna med lite tjejbutiker innan min pojkvän kommer för han är då ingen hitt att ha med sig i sånna butiker han går bakom mig & suckar lite & undrar om jag inte är färdig snart. Han förstår helt enkelt inte nöjet med att prova kläder & skor en hel dag, vela om vad man vill ha & sen bränna mer pengar än man borde, härlisch ;) Men iallafall efter jag har fixat lite i mina butiker kommer älsklingen för att gå med mig på ikea han har dock aldrig varit med mig på ikea innan & jag älskar ikea kan spendera timmar där också så vi får väll se hur fort han tröttnar haha, jag är iallafall glad för hans sällskap!  Saknar jankan när jag ska iväg & shoppa, att shoppa i timmar det är helt enkelt våran grej ;)
Men nehe nu är jag trött & sängen kallar på mig, godnatt !

btw läser ju webbdesign just nu så förhoppningsvis slipper ni stå ut med min hemska design på bloggen jätte länge till, ska försöka göra något åt den snarats så fort jag fått lärt mig alla photoshop knep ;)

090607


Här sitter jag i tystnaden älsklingen har precis åkt hem & liam följde med mormor och bertil till kalmar dom skulle dit och göra ett ärende & eftersom liams pappas föräldrar bor bara lite utanför kalmar så tog dom med sig liam & skulle åka dit & hälsa på. Tror liam kommer tycka det är jätte kul ;) Som alla vet som följt min blogg så har ju mitt x alltså liams pappa inte träffat liam på 1,5 år ( han vill inte träffa honom & nu minns liam ändå inte vem han är så han kan lika gärna hålla sig borta) men iallafall så har han ju sin farmor & farfar som vill träffa honom & det är ju kul för liam att han får ha dom ;)
Har som sagt haft en lugn & skön hemma helg, varit underbart. & sönda kvällen nu ska jag väll bara spendera i soffan framför tvn göra minsta möjliga precis så som en sönda kväll ska vara ;) Jag & älsklingen har bokat hotell idag också så helgen efter midsommar ska vi till göteborg, mysa, gå på liseberg & annat trevligt .. jag längtar ;) Midsommar närmar sig också inte alls bestämt mig än för vad jag ska göra eller vill göra men det är väll som vanligt när det gäller mig så lär väll bestämma mig någon dag innan haha ! Men nehe nu ska jag laga något att äta & sen bara slappa fast ska nog faktiskt ta mig en långpromenad också innan man blir en soff potatis lite motion är ju aldrig fel ;)

Tjingeling !


090606


Åh så underbart det är med helg, hade velat ha helg jämt fast tror egentligen att man måste ha veckorna och alla andra måsten för att uppskatta helgen så mycket som man gör ;) Denna helgen är en lugn & skön hemmahelg ingenting inplanerat and I like it ;) Igår installerade älsklingen in min hemtelfon som jag skaffat mig igen.. sen trådlöst bredband var jävligt trött på att sitta på mobilt bredband jämt så jag gav upp det & skaffade vanligt igen & sen har jag bytt från boxer till telia istället så har nu alla kanaler man kan tänka sig & planerade att bli en riktigt tv nörd efter sommaren då haha !
& mycket fler sport kanaler nu också & film kanaler, great ! Just nu ligger jag här & bloggar samtidigt som jag kollar på fotbollen.. ska snart fixa iordning lite chips & annat gott också & bara ha en underbar lörda kväll med min älskling ;) Blir väll inte så mycket mer bloggande idag bara en liten snabb uppdate om vad jag har för mig ! Så med det sagt säger jag tack & hej ..

Hejja Sverige ;)

Luftade tankar x3


x1 :
Livet är häligt just nu, jag har underbara vänner, världens bästa pojkvän & världens finaste son. Känner mig verkligen lyckligt lottad <3 men ändå bär jag på en konstig känsla, jag kan inte sätta fingret på vad det är eller varför jag känner så. Men det känns som att jag har tappat en bit av mig och det gör att jag vissa dagar inte alls känner mig som mig själv. Sjukt jobbigt att känna sig nere, Förivirrad !


x2:
Jag förstår inte hur otroligt blåögda en del kan vara. Det gäller bara att öppna ögonen litegrann och tänka efter. Men det är klart, man vill ju alltid tro det bästa, eller hur? Kanske är det en "ser inte skogen för alla träd"-grej?


x3 :
Hittade en låda med gamla kort idag & vilka minnen. Korten får mig att minnas alla våra äventyr, alla hyss, all galenskap & framförallt underbar vänskap ;) " I ett fotoalbum där står tiden stilla mellan pärmarna är allting som förut" .. allting är inte längre som förut och jag kan inte vrida tillbaka klockan även om jag önskar att jag kunde. S, jag saknar dig.




090602

Det regnar utanför fönstret & jag undrar var solen tog vägen?

Igår hade jag en underbar dag ute i solen var nog dock ute lite för länge då axlarna svider lite idag, men skönt var det. Låg och lyssnad på musik pratade lite i telefon & sen fick jag sällskap av peter en stund också trevligt med lite sällskap ;) Iallafall så var ju vädret igår underbart & man får riktigt sommar känslor ! Men så vaknade man idag & det var soligt men inte riktigt lika varmt men det kan man ju leva med men helt plötsligt känns det som att himlen öppnar sig & det öser ner. Usch hatar regn eller oftast iallafall, kan ju vara mysig någon dag då man slipper att gå ut & bara kan mysa i soffan hela dagen hehe ;) Idag har jag inte gjort mycket kan jag ju inte påstå varit allmänt trött & hängig kanske beror på vädret ute vem vet? Har iallafall varit duktigt & pluggat lite & som belöning köpte jag kex choklad & cola, mums ;) ( & jag vet att jag sagt att jag skulle sluta med onyttigheter i veckan men det går ju sådär haha) & nu sitter jag här & bloggar fast att jag egentligen inte har något intressant att blogga om blev nog ett ganska ointressant inlägg men ni får leva med det.. jag bloggar ju iallafall ;) Men dags för mig att komma i säng så man kommer upp imorn måste in till stan & fixa & dona med en lite grejer ! & jag hoppas på att solen kanske väljer att komma tillbaka imorn?;)


New moon..


åh vad jag längtar ;)





RSS 2.0