Sista dagen.


Jaha då är sista dagen som 24 åring snart slut. Har nog inte insett att jag faktiskt fyller 25 imorn känns konstigt och undrar var tiden tagit vägen när i helskotta blev jag så gammal? haha! Måste säga att jag har lite ångest över att fylla 25 känns som en milstolpe man passerar i livet & jag känner mig inte riktigt redo för det än och jag är inte bekväm med att bli äldre även om man brukar säga att man är inte äldre än man känner sig :) Men om jag fick välja skulle jag gärna hoppa över att fylla år och vara 24 ett tag till, jag undrar om det kan funka så:)?
Saknar Mamma så sjukt mycket också kommer bli otroligt jobbigt imorn att hon inte finns här på min dag. Hon har alltid varit den första att gratulera mig när klockan passerat 12 på natten oavsett om hon sovit eller varit vaken så har hon ställt klockan för att gratta mig åh vad ont det kommer göra att inte få dedär smset. Det är när man förlorar sånna minnen och traditioner som det gör ont, det är som små sakerna som känns mest. Jag älskar dig mamma och du kommer finnas i mina tankar imorn och jag ska försöka njuta av min dag även om jag inte kommer få dela den med dig !! Jag älskar dig.

Bild från 1 år sen när jag fyllde 24 :)


Dagens tanke :


Det är svårt att bli av med dåliga vanor och ibland är det du ser i backspegeln en trygghet något du känner till så när man är rädd för att gå framåt eller känner sig vilse är det skönt att kolla bakåt och minnas något bekant att leva kvar i något man minns, men måste nog lära mig att det är dags att sluta kolla så mycket i backspegeln. Dags att gå framåt.


Guess there´s no easy way to say goodbye.


En låt som strömmar ur mina högtalare på hög volym och repeat den är underbar och den har totalt fastnat jag kan inte sluta lyssna <3 

 

 


Sad eyes never lies.


I’m fine, don’t believe it
You know me enough to know that’s a lie.

Du finns inte mer.
Idag är en sån dag då jag vill ge upp. Luften är tung och det är svårt att andas, jag orkar inte.
Idag är en sådan dag då marken försvinner och man tappar fotfästet man inser vardagens rätta värde.
Idag är en sådan dag då tårar aldrig tycks sina när man känner sig så liten och smärtan är outhärdlig.
Jag hatar att visa mig svag men jag orkar inte låtsas som att allt är okej.

Har du någonsin tappat andan och trott på att din sista stund är kommen?
Har du någonsin känt en sten passera halsen och vidare ner till magen där den placerar sig och sätter igång en oro som känns som det värsta ovädret du kan tänka dig.
Och där sitter du, försöker le försöker hålla varenda liten tår som kan få ögat att blänka att hålla sig borta där sitter du och försöker gömma din alltid likadana vardag där sitter du och skriker efter sällskap efter någon som ska förstå samtidigt som du bara vill vara ensam..

e n s a m
då kan du gråta
e n s a m
då kan du visa rummets fyra väggar vem du är och vad du känner då är det bara du och ingen annan
e n s a m
det är då ångesten kryper som värst i dig och du står framför speglen och viskar..

jag orkar inte mer, med en beydelse som ingen annan än just du förstår hur stark den är.



Min nya kärlek :)


Åh vad jag älskar min nya soffa den är så fin och för jävla skön .. jag är så nöjd :)




RSS 2.0