090826


Har sex saker att dela med mig av idag, intressant eller inte det kvittar väll? hehe!

- Är sjukt trött så har ingen ork till att blogga egentligen men tyckte det var på tok för längesen igen så då känner jag mig tvungen att skriva några rader så alla vet att jag lever ;)

- Jag har dom 2 underbaraste killarna i världen & dom gör mig så sjukt lycklig <3

- Jag längtar till Kreta, behöver verkligen en semester !

- True Blood och Dollhouse, två bra serier som jag typ blivit besatt av ;)

- Jag är så jävla sugen på Max mat & mozarella sticks, ge mig ;p

- Jag saknar jankan så in i bomben! Piff är inte riktigt hel utan puff.. love you <3



090816

Blir inte mycket bloggande nuförtiden, dels känner jag att tiden springer förbi & dels har jag väll lite bloggtorka för tillfället tror jag men kul att alla läsare finns kvar & det kommer ju iallafall något inlägg då & då ;) Ännu en helg har passerat finns dock inte så mycket att skriva har varit en lugn & mysig hemmahelg ;)I fredas var vi & shoppade lite på stan, käkade & så & älsklingen köpte en as fin tröja till mig ;) Lördagen var det bara mys sen tog vi en långpromenad & kvällen spenderades med migrän i sängen, absolut ingen hitt men piggnade iallafall till framåt senare på kvällen så det blev lite film & Ben & jerrys glass, så jävla gott ;)Söndag idag & har faktiskt hunnit med en del diskat städat kollat på fotboll & myst med mina 2 killar ! Så det var min helg i korta drag inget speciellt direkt men alltid lika skönt med helg ;)


Att det ska vara så svårt att lyfta luren & ringa, varför?
Vi har varit vänner så länge och jag saknar dig. Så många gånger jag tänkte skicka iväg ett sms eller lyfta luren & ringa men sen blir det aldrig av. Kanske för att jag tror att du inte vill prata med mig, kanske för att det gått så lång tid, jag vet inte.
Jag vet bara att jag önskar att allting kunde vara som förut.

me likey ;)


Härligt när man öppnar brevlådan på morgonen & hittar  post innehållande presentkort. Presentkort från Gratisbio på 500 kr, underbart ;) Passar utmärkt nu när det är dags att shoppa lite inför hösten. Innan hade dom så man fick välja exakt vilken butik man ville ha presentkort på nu får man hemskickat presentkuponger som gäller på alla butiker dom samarbetar med vilket är många ;) Jag älskar den sidan, så lite man behöver göra & vips kommer det presentkort ! Mycket jag har shoppat som har betalats med presentkort från dom, me likey ;)

Klicka på länken för att bli medlem så bjuder jag på 75 poäng...
 200 poäng & du har ditt första presenkort ;)



Dagens tanke :



The mind asks the questions,  the heart has the answers !



090805


Dåligt med bloggande igen säger då det sommar & bloggen går inte riktigt ihop hehe !
Veckorna bara springer iväg & jag måste börja bli bättre på att planera min tid, jag får liksom inte tiden att räcka till. Så mycket man vill hinna & göra men dygnet har för få timmar helt enkelt. Vilket ofta resulterar i att jag får för lite sömn!
Är verkligen i behov av en semester & nu är semestern bokad 26 september drar vi till kreta & ska bli underbart längtar efter sol, värme & paraply drinkar hehe ;) har dock lite att stå i innan det är dags måste fixa mig ett pass köpa bikini till mig ( håller tummarna för att jag ska hitta någon snygg jag vill ha, brukar ju vara dåligt med det efter sommaren ) sen måste liam ha badkläder & även annat smått & gott som måste inhandlas. Jag är alltid ute försent med saker så har gett mig fan på att jag ska fixa dehär i tid för en gång skull ;) Blir hård träning en månad framöver också så man kan bli av med extra kilona man lagt på sig sen man skaffade pojkvän man vill ju känna sig lite snygg i bikini ;)

Malmöfestivalen närmar sig också har dock inte bestämt mig för om jag ska åka än eller inte, visst är man lite sugen det är ju en tradition & ett utmärkt tilfälle att träffa släkten, men vet inte riktigt än om jag är sugen eller inte men vi får se ;)

Men nehe dags för mig att börja tänka på refrängen & göra mig redo för att sova, längtar efter att krypa ner i min säng ! Godnatt !


RSS 2.0