but I lied.


-jag vill röra dig så mycket att det gör ont i hela mig.

( told my heart I didn´t want you, but I lied )




Allt & inget..


jaha här sitter jag framför datorn som vanligt ;)
Har vänt soffan mot datorn & ligger & kollar på one tree hill, as bra! Tröttnar aldrig på att kolla på den serien, kan kolla om & om igen. Precis duschat & krypit ner i mjukis byxor & en av kenneths tjocktröjor, mycket störe & skönare än mina, att killars mjukiskläder alltid är skönare än ens egna, haha ;) Iallfall skönt att bara ligga i soffan under en filt & ha mys. Varit i stan idag , shoppat lite & hälsat på min bror med familj så liam fick leka av sig lite, han verkligen älskar deras stora lekrum med alla leksaker så man kan ju säga att han somnade gott sen.
I övrigt har det inte hänt mycket idag & helgen blir också lugn.
Nästa helg ska jag & jossan ha en helhelg ihop vi ska iväg på en road tripp till örebro, umgås äta gott & roa oss, jag längtar så sjukt mycket. Kommer bli så jävla kul ;)
& ska till frsören med i veckan så man blir snygg i håret igen, lika kul varje gång. & man känner sig så fräsch när håret är fixat ;)
Men nehe nu ska jag faktiskt återgå till att lägga mig i soffan & kolla vidare på OTH, sen blir det sängen för min del !


Over and out..

sol ;)


så glad man blir när man vaknar på morgonen & solen skiner ..
nu ska jag & liam en sväng till stan shoppa lite, vilket alltid är kul ;)

Have a nice day !

Borde sova..


Borde sova, borde sovit för längesen egentligen. Är hur trött somhelst men ändå vill jag inte lägga mig. Ikväll är en sån kväll då sängen känns mer tom än någonsinn ikväll är en sån kväll då jag gärna hade haft någons kropp att krypa nära, få närheten & somna i någon annans armar. Det är vad jag hade behövt idag. Antar att man kan säga att idag har varit en sån tuff dag då allt känns jobbigt & jag vet egentligen inte ens varför. Vissa dagar är sånna helt enkelt. Vissa dagar saknar man mer än andra, eller är det inte så det är?!
Man kan väll inte altlid orka vara på topp. Veckorna passerar & dagarna går upp & ner. Livets bergodalbana helt enkelt. Resan har sina höjdpunkter men även sina dalar.
Men ska iallafall tvinga mig själv nu till att gå upp & sova eftersom jag vet hur trött jag kommer vara när klockan ringer imorn, men inatt önskar jag att jag hade haft ditt sällskap !


Over and out.

Är dehär ett skämt eller?


fan vad arg jag blir på dig & på mig själv för att du lyckas göra mig så arg. Hur fan har du mage? Du kan inte skicka ett enda sms för att höra hur din son mår, inte skicka sms eller ringa för att göra rätt för dig pengamässigt osv. Men du ringer & skickar sms för att veta vad det är för ingredienser i baconröran vi brukade laga. Är dehär ett skämt eller?
Trodde du jag skulle hoppa av lycka när du ringde glatt svara vad det är i den så du kan äta den med din nya brud, yeah right?!
Jag menar du kan bete dig som ett svin osv, skita i din son & göra vad du vill. Men till du kan bete dig vuxet nog & ta ansvar för dina handlingar & sluta fly som en rädd fågel, till den dagen pratar jag bara med dig om jag måste. Den dagen kan du & jag prata som två normala människor, den dagen kan man ringa en vän & fråga vad det är för ingredienser i en röra. Men tills dess att den dagen kommer så låt bli är du snäll.
Lågt egentligen behandla oss som luft, spotta på oss sticka osv men när du & din nya familj är hungriga då passar det att höra av sig.
åh svar ja jag vet att jag kanske överreagerar & jag hade en dålig dag redan innan, men det dehär var ju droppen!
Men som sagt i min blogg skriver jag vad jag vill & jag var tvungen att avreagera mig lite.
& när jag varit arg färdigt kommer jag nog skratta åt saken för fy fan vad komiskt !
Fast vet inte varför jag blir så förbannad om det är för att jag älskar dig, för att jag hatar dig eller för att jag vet att vissa saker är helt enkelt inte okej?!



You should have lied.




Stephanie Mcintoch - You should have lied.

så bra & så sann..
Det gör ont att lyssna på denhär låten för jag vet hur det känns men ändå kan jag inte låta bli.
Baby it´s time to dry your eye.




Man blir ju besatt ;)

image155


Sitter & laddar ner & kollar på en massa avsnitt med one tree hill, måste erkänna att jag blivit lite besatt eller det har jag nog alltid varit, men det är så bra ;) Har kollat på fram till avsnitt 8 av säsong 5, avsnitt 9 sändes i usa igår så jag hoppas det snart dyker upp på min dator ;) men tills vidare får man nöja sig med att kolla på favoritavsnitten av dom andra säsongerna. Ska faktiskt ta & beställa hem alla boxarna snart ett måste för ett oth fan som mig;)
Det enda tråkiga är att alla avsnitt jag tittar på nu får jag kolla på på datorn eftersom jag inte vet hur man bränner ut det, sånt gjorde Kenneth till mig. Så hade jag kunnat så hade jag nog ringt & bett Kenneth komma hit & hjälpa mig, fast tror inte det blir så populärt så jag låter bli ;) ställer soffan framför datorn istället, Annars får jag ringa någon hunk som kommer hit & visar mig hur man gör & som samtidigt kan hålla mig lite sällskap, hehe!







tydliga tecken på att det är dags att gå hem från krogen ;)

- Ditt vita linne är numera rött som rödvin.
- Du vaknar i ett hörn på dansgolvet & inser att klubben är tom.
- Bartendern slutade servera dig för en timme sen.
- Tjejen som du nyss haft ett fyllesnack med visar sig vara din spegelbild.
- Du har just slängt dig över baren & snott två champagneflaskor.
- Att dansa i bh känns som en superbra ide.
- Ditt kvart-i-tre ragg har gått hem.
- Du försöker slicka botten på ett vinglas.
- Ditt kvart-i-5 ragg har gått hem.
- Båda dina klackar har gått av.
- Du har övertagit dj båset & blivit utbuad efter att ha kört samma låt i 15 minuter.
- Dina nycklar, din plånbok & din mobiltelefon är mystiskt försvunna.
- Snubben du raggar på förklarar för tredje gången att det är morgon & han är där för att städa.
- Jordnötterna du äter visar sig vara cigarettfimpar.
- Dina polare lämnade dig ensam & har slutat svara när du ringer.
- Du sitter på toaletten & tänker att du bara ska vila ögonen en stund.
- Alla killar ser ut som johnny depp.
- Du har ringt alla killar i telefonboken, två gånger.
- Du snor slattar blandar din egen häxblandning & tycker det är jätte gott.
- Chefen ringde nyss & undrade när du kommer till jobbet.
- Dy lyckas inte lägga in killars nummer för du trycker fel hela tiden.
- Dörren till utgången är låst.


Så hur många av dom här grejerna känns bekant ;)?
- jag kan ju tala om att ett par av dom har man nog självt varit med om & sanningen är ju att då borde man verkligen ha gått hem, hehe!




RSS 2.0