Otrogna pojkvännen blir dumpad.


Jag undrar om denhär killen någonsinn fått en flickvän igen efter dehär det är ju helt sinnessjukt vilken snubbe alltså han är ju så dryg så man skäms haha!


Dagens tanke :



Follow your heart but take your brain with you.


Jag hatar kylan.

 

 

Jag är så jävla trött på vintern och kylan kan för fan inte ens minnas hur en grön gräsmatta ser ut och det känns jävligt illa. Jag sitter i mitt vardagsrum med raggsockar, filt och en värmefläkt det kan ju inte vara normalt. Fan fan fan säger jag bara för detta vädret jag vill ha sommar tills dess tänker jag fördriva så mycket tid jag bara kan inomhus fick en stor fet serie box av älskling i julklapp som passar perfekt nu det gillar jag :) Nytt år på ingång och inga planer har man för nyårsafton än men det är väll som vanligt planering i sista stund är ju typ våran grej haha men får väll se vad som händer om någon vet något kul så är jag öppen för alla förslag :) Det var väll allt just nu för nu ska jag krypa ner i sängen och få mig lite skönhetssömn för imorn kommer snickaren tidigt igen så att sova lär man ju inte få göra haft snickare, elektriker och annat folk här i snart 4 veckor sen vi började renovera så ska bli så skönt när allt är klart så man kanske kan få sova lite. Godnatt !


The first christmas without you.


It´s gonna take some getting use to not being by your side it took some slepless nights to realize your not atound this winter when snowflakes falls upon our roof and all the lights in every window, each one for you. I see your face in every croud I hear your laugher and I turn around I face the glowing lights alone this christmas .
The first one without alone in winter snow.
The first without you I miss you but I know I feel you by my side thou you are far from here.
The first christmas without you the end of a lonely year.
I close my eys and I can feel you, your presence in the wind.
It dries the tears and I feel safe again.
So many memories of me and you know I make knew ones as you wanted me to.
The first christmas without you the end of a lonely year.



God jul Mamma. Vi saknar dig idag & det kommer bli en tuff dag. Men vi ska fira ordentligt för barnens skull och för att jag vet att du hade velat det. Men det gör så ont att vara utan dig och jag hoppas du har en bra julafton i himlen. Änglarna kan vara lyckliga som får ha en person som dig i sin närvaro en dag som idag. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.


Uppesittarkväll :)


Kan inte fatta att det är julafton imorgon tiden har gått så fort!
Pappa har tagit sig upp från Malmö trots snöovädret så nu ska jag äntligen bli av med alla kartonger och få ett kök så då säger vi hejdå till micro mat det ska bli underbart kan jag lova:) Och medans pappa jobbar idag kör jag & syrran på Bingolottos uppesittarkväll med cola, vin och en massa godis & sen kommer nog Angelica hit också en trevlig kväll innan julafton :) & jag ser fram emot morgondagen som ska spenderas hos bror med familj och kommer bli så lycklig över att se lyckan hos Liam få sina julklappar ibland är det roligare att ge än att få iallafall när man ger till barn som är så tacksamma :) Men nehe nu ska jag spela vidare & hoppas på att jag vinner en bil eller kanske lite pengar hade varit en fin julklapp till mig hehe! GOD JUL !

Nya hårfärgen!


Inte en jättebra bild då det är rätt dåligt ljus men den duger väll just nu för att visa hur nya hårfärgen ungefär ser ut för alla er som är nyfikna! Det känns väldigt ovant och jag saknar det blonda lite får jag väll redan erkänna men i övrigt är jag jätte nöjd :)


30 dagar.


Lite kul lista som typ varenda blogg man läser kör just nu så det blir väll att hänga på trenden liksom haha så denna listan ska jag börja med från den 1 januari så har ni lite att se fram emot i bloggen :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En sak jag älskar från min garderob
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här är jag beroende av
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – En bild från mitt hem
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 10 fakta om mig
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Från blond till lite mindre blond..


Eller vad man nu ska kalla det haha! Har iallafall vågat det jag pratat om ett tag alltså att färga håret allt det blonda försvann inte men väldigt mycket skulle jag väll vilja säga men jag är nöjd :) Dock tror jag inte det varar så många månader innan jag vill bli blond igen då jag alltid vill vara blond på sommaren men ändå kul med en förändring ett tag och kul med något nytt, bilder på färgen kommer läggas in så fort jag får tid :)


Ditt hjärta lever vidare i mitt.


Det har snart gått ett år ett helt jävla år & jag orkar inte mer, jag orkar inte sakna. Det gör ont hela tiden och jag måste hitta ett sätt att lära mig hantera och leva med saknaden. Jag har insett att jag måste låta dagarna gå vidare även fast det är svårt, så får jag inte ta några omvägar. Jag måste gå igenom skiten på egna ben ingen kan gå åt mig. Jag har nu intalat mig själv att mina tankar någon dag måste få vila på något annat än saknaden efter dig, att mina ögon nån kväll ska få förbli utan tårar. Det tar ut en stor del av min ork & jag orkar inte fortsätta så här mitt liv ska gå vidare som alla andras. Jag kommer nog aldrig kunna leva normalt efter dig, för det var alltid du som öppnade famnen för mig om det var något, alltid & det är ditt stöd och din trygghet som jag saknar mest. Men det är nu jag måste ta det där steget som jag vet att jag måste ta. Jag kämpar men jag ger aldrig upp. Det är din kärlek som ger mig kraften att gå vidare den lever i mig.
Det är du Mamma – Min kärlek. Ditt hjärta lever vidare i mitt. Förevigt.

Dagens tanke :


If you are not happy with what you have – Imagine not having it.


Vi uppskattar livet för lite.


Idag är jag less och har en dålig dag kan väll kanske skylla på pms men tror egentligen inte det är det som är problemet utan problemet är att jag är så sjuhelvetes trött på att plugga nu så att jag kräks! Jag var färdig med min utbildning innan sommaren och var så nöjd med att jag gått tillbaka till skolan och avslutat den men så varför pluggar jag nu då kan man ju undra & svaret är att ja det undrar fan jag också. Jag har just nu inget jobb och att bara gå hemma skulle jag få panik av så därför blev det en termin till i skolan. Jag har det senaste året tackat nej till 2 toppen jobb i Örebro som jag både två egentligen velat ha första gången tackade jag nej för att jag precis fick veta att min mamma var döende i cancer och det var verkligen inte rätt tid att flytta och senaste gången tackade jag nej för att jag ansåg att det inte var rätt tid att flytta för Liam med tanke på att han precis förlorat sin mormor som han stod nära och att då också flytta från allt han har här kändes inte rätt även om det kändes rätt för mig så nu är man fortfarande kvar här & det är inte det att jag inte trivs här för att det gör jag men vissa dagar när skolan känns som tråkigast eller kämpigast då tänker jag mycket på vad jag kunde ha haft, att jag kunde haft ett jobb jag troligtvis hade trivts jättebra på men istället känns det som att man står still och fast på ett ställe där jobben då verkligen inte växer på träd. Men jag är positiv egentligen och hoppas på att ett bra jobb dyker upp men just idag har jag bara en sån där dålig dag som man måste få ha ibland, en sån dag då man inte kan låta bli att vandra lite i det förflutna och tänka "tänk om" jag kan liksom inte bara låta bli. Men jag har haft ett tufft år och en första julafton utan min mamma närmar sig så det känns lite som att mina känslor är all over the place för tillfället så att få vara lite nere och ledsen är nog faktiskt helt okej. Men nu ska jag sluta klaga för jag lever i alla fall. Jag har en son som är stjärnan i mitt liv och världens bästa familj. Jag har pengar som inte gör mig lycklig och jag har fina vänner som gör mig lycklig. Mat på bordet har jag också. En väldigt väldigt skön säng och en himla massa skor haha så då borde man inte klaga. Jag lever det är hårt ibland och svårt att leva och man fäller en del tårar i perioder. Det är svårt att uppskatta det man faktiskt har, vi uppskattar livet för lite. Ibland borde vi helt enkelt bara leva mer och tänka mindre.



Ung & Bortskämd !


Har precis kollat på veckans avsnitt av ung & bortskämd & herregud säger jag bara helt oroligt vad vissa föräldrar blir blinda när det gäller deras egna ungar.."Dom gör aaaaallt bra himla bra" när dom i själva verket inte gör ett skit. Jag vill bara skrika till dom genom tv rutan att fattar du inte att din unge är som hon är för att du är som du är, dom skyddar fortfarande barnen till tusen istället för att inse att dom faktiskt är där för att lära sig något. Sluta slicka ungarna i röven säger jag bara & en sak till att skulle min son bli sån när han växer upp så skulle jag skämmas. Visst kan det vara okej att få skämma bort sina barn men det är skillnad på det och att ungen kan vett och etikett, att göra barnets läxor för att man tror man hjälper dom eh är det ett skämt eller? Nej vissa av föräldrarna borde vara med i ett eget program hur man klipper navelsträngen och lär sitt barn att växa upp haha!
Men nehe blev ett inlägg om det bara för att det gjorde mig så irriterad men nu är det dags att få lite sömn då jag måste gå upp tidigt imorn igen då snickaren kommer. Fullt upp med renovering hela dagarna & jävligt ont om tid till annat men det kommer bli så fint när det är klart & jag längtar :)


On my mind 2010.

 

Kul att kunna minnas tillbaka och läsa alla gamla status uppdateringar man gjort detta året. Det får mig verkligen att känna dock att det har funnits glädje dehär året men mest sorg och smärta. Som dom som följer min blogg vet så har 2010 inte riktigt varit mitt år. Det är inte okej men jag måste acceptera det jag inte kan förändra och dagarna som varit kommer aldrig tillbaka. Och jag vet att det vänder, det bara måste det. Och det blir det. Det gäller att hålla sig positiv. Detta håret har varit annorlunda. Mycket som hänt. Mycket som inte hänt också. Förlorat många slag. Vunnit några få. Tappat mycket. Funnit lite. Men jag är inte där ännu. Det är inte riktigt plus minus noll ännu, ligger fortfarande på minus. Men jag ser fram emot framtiden & hoppas att 2011 kommer bli ett bra år!!

 

 


Stressigt !


Lite kaos just nu & ligger lite efter i min tidsplanering så jag stressar som en tok just nu men åh vad jag ska njuta när det är klart :) Men iallafall blir dåligt med tid till att blogga men det kommer igång igen när det blir lite mer tid över!

Stressigt men underbart med helg :)


Fredag & helg.. Lovely :)
Idag blir en tok stressig dag & massor som händer mer än så får ni inte veta just nu :p
Kan bli dåligt med bloggande under helgen då det är mycket som ska göras och fixas på ganska kort tid men hinner jag så slänger jag självklart in ett inlägg:) Nu blir det frukost, ha en underbar helg!

Jag vill få vara lycklig över julen.


2 december idag och vi har nu entrat sista månaden på 2010.
Jag ser fram emot att julpynta, pynta julgranen, baka lussebullar, julsånger och allt annat underbart som hör julen till men samtidigt så växer smärtan inombords. Dom senaste 2 åren har tiden runt juletid bjudit på tårar och smärta. För 2 år sen förlorade jag nästan min son i hjärnhinneinflamation och det var en fruktansvärt jobbig tid och förra året såg jag min mamma förlora mot cancern vilket har satt djupa ärr i själen och som jag försöker bearbeta varje dag. Och denna julen kommer vara den första utan mamma en dag jag helst vill hoppa över iår för hur jag ska kunna fira jul utan henne har jag ingen aning om. Men iallafall så känns det som att jag aldrig får njuta av julen och bara vara lycklig och det är fruktansvärt jobbigt och påfrestande. Jag blir arg på världen när jag känner mig trasig för jag undrar hur mycket smärta en person ska kunna hanetera och klara av? Det känns så jävla orättvist. Jag kämpar varje dag & jag ska fortsätta kämpa och jag ska försöka fira en jul med att vara lycklig över att jag har min familj, mina syskon mina underbart söta syskonbarn, min älskade son, min pojkvän & alla underbara vänner i mitt liv och jag är så tacksam och lycklig för det. Men det känns som julen har blivit lite förstörd dom senaste åren och inte blir det lättare nu och det gör ont att inte bara få njuta av julen och all lycka som sprids i juletider. Alla presenter och hysteri runt sånt som man hade förr känns så meningslös iår för det enda jag verkligen vill ha kan jag aldrig få och kan inte köpas för pengar, jag vill fira jul med min mamma. Så jag tänker avsluta mitt inlägg med att säga att ni ska använda julen till att vara bland nära och kära, visa kärlek och omtanke och ta till vara på tiden tilsammans för man vet aldrig hur många jular till man får med varandra. Lev i nuet & njut.

Renovering på gång :)


Renovering av kök är på gång ochh står först på listan. Här får ni en liten titt på hur jag har tänkt ritningen är inte helt klar men nästan, det kommer inte bli riktigt lika svart som det ser ut hehe. & naturligtvis kommer det upp både före och efter bilder så fort det är klart så bara att hålla utkik :)


RSS 2.0