Dagens tanke :


Aldrig är människor så perfekta som i de stunder vi längtar efter dem.


Roadtrip :)

 

 

Idag har jag varit med brudarna i Göteborg över dagen, en mysig lite roadtrip :) Vi var på ett ställe där man blir stylad och sminkad och sen får ta lite bilder en kul grej att göra ihop. Måste säga att fotograferna var jätte duktiga och även dom som sminkade säkerligen dock tyckte inte jag sminkningen passar mig alls, antingen för att den inte gjorde det eller helt enkelt för att jag är van att bära typ endast bas smink plus mascara så att helt plötsligt bli kladdad i ansiktet med lite av varje gjorde att jag kände mig som en clown haha. Men gav det en chans och tog bilder eftersom det kostar ju ändå ingenting och man betalar bara om man vill ha någon bild, endast två bilder som fick följa med mig hem självkritisk som man är så dög ju ingen annan haha. Men kul att ha med sig något hem :) Hade dock kunnat tänka mig att göra om dehär om jag hade fått sminka och styla mig själv först så jag hade kännt mig som mig själv tror det hade kännts bättre och blivit snyggare bilder man vet ju själv hur man vill se ut liksom :) Men nehe dags för mig att plugga lite innan det är dags att krypa i säng så man orkar upp imorn när det är dags att återgå till verkligheten, fy vad jag hatar måndagar ! Godnatt !


Allt & inget.


Blir lite dåligt med bloggandet nuförtiden, dåligt med ork och inte mycket att skriva om då mitt liv är extremt inrutat för tillfället och det händer väll inget jätte spännande direkt. Vissa dagar är okej andra inte det är väll så mitt liv ser ut just nu, jag kämpar med att försöka gå framåt men det är så jävla svårt, jag saknar mamma så otroligt mycket och önskade att jag kunde få en enda dag till eller om så bara några timmar för det gör så jävla ont att vara utan henne. Jag vill tro på att allt blir bra att tiden läker alla sår och att det kommer bli lättare men just nu känns det som att det är omöjligt och smärtan är ett faktum. Det är även i sånna här lägen man inser hur otroligt lyckligt lottad man är som har sina vänner och jag tackar er för att ni finns där och bryr er, det värmer i hjärtat. Är ledsen om jag är dålig på att höra av mig just nu men vet att ni förstår att jag kämpar med att orka allt och ta en dag i taget just nu och då blir allt annat lidande, men jag hoppas det blir lite bättre snart. Iallafall en stor stjärna till er och även till mina två killar som förgyller mitt liv ! Men iallafall här inne blir det bloggat när det blir bloggat helt enkelt & så va det me det :)


Det är tårar av saknad av det självklara, som ett telefonsamtal på kvällen bara för att veta att min dag varit bra. det är de tårarna som hugger hårdast.

Dagens tanke :


Letting go isn't a one time thing. It's something you do every day, over and over again.


Sjukling.


Ja jag är då precis vad rubriken säger sjuk. Åkte på en dunderförkylning i början på förra veckan och inte blir jag av med den heller. Jag lider just nu av sömnbrist, hostattacker och får köpa storpack med toalettpapper så mycket det går åt när man ska snyta sig och jag har provat dom flesta hus kurer osv allt som ska hjälpa mot förkylning men skiten sitter kvar, jag blir tokig snart vad gör man? Jag hatar att vara sjuk. Någon som har några tips kanske på hur man blir av med förkylning fortare? Och som att inte det räckte så har jag också haft en sjuk plutt och imorse vaknade jag av att jag hade den värsta tandvärken jag någonsinn upplevt. Nu har jag ju aldrig haft ett hål i hela mitt liv så har inte så mycket att jämföra med haha men det är i vilket fall inte skönt. Så i eftermiddag har jag fått en akut tid hos tandläkaren vilket jag är jävligt nervös över då jag har tandläkar skräck och inte varit hos tandläkaren på sisådär 8-9 år kanske och det säger ju en del :) Men idag lär man väll bli både plågad och jävligt fattig vilket jag inte ser fram emot, men jag får leva med det då detta är en smärta jag vill bli av med illa kvivkt ! Och sen vaknade man imorse också och fin syn på en bil med snö på igen, usch och fy säger jag, jag vill ha vår nu jag kräks på snön Men nu har jag väll klagat färdigt för idag haha och för er som orkat läsa hoppas jag ni har en trevlig onsdag :) Over and out.

Trough the rain.


And when the wind blows

As shadows grow close
Don’t be afraid
There’s nothing you can’t face
And should they tell you
You’ll never pull through
Don’t hesitate
Stand tall and say ..

I can make it through the rain
I can stand up once again
On my own and I know
That I’m strong enough to mend
And every time I feel afraid
I hold tighter to my faith
And I live one more day
And I'll make it through the rain

Somehow, I´m gonna make it through the rain.
<3

Underbara !

 


Beställde dessa skor för ett tag sen och idag hade dom kommit så jag kunde hämta ut dom. Längtat som tusan och tycker dom är så jävla snygga :) Jag är van att gå i klackar och älskar klackar och att dessa är så höga ( 14 cm ) är verkligen skit snyggt men måste erkänna att dom är livsfarliga haha. När jag provade dom trodde jag att jag skulle stå på näsan :) Klacken är ganska hal och lite ostabil vilket gör att det känns lite osäkert, men får väll provgå dom lite och hoppas på att det kommer kännas bättre för i övrigt är dom sköna. Vill verkligen inte skicka tillbaka dom då jag är förälskad i dom men man kan ju inte behålla skor man inte kan använda så vi får se. Övning ger färdighet haha :)

Bad boys !


En hjärna full med saker att skriva egentligen men ingen motivation och ingen ork så idag blir det bara en låt ;) jag har verkligen fastnat för denhär & jag tycker den är skit skön :)

.. Cause somehow I´m drawn to danger and have been all of my life.



RSS 2.0