Sagoland.


Den här låten är bra, texten är riktigt bra .. så med den avslutar jag denna tisda kväll :)




Minne som en guldfisk :)


Fan jag behöver genast en almenacka för det nya året annars funkar inte mitt liv. Jag har minne som en guldfisk och allt viktigt jag inte skriver upp blir jävligt lätt bortglömt kan jag lova haha. Så dags att ge sig ut på jakt efter en ny :) Funderade på att beställa en på nätet så man kan designa den själv men dock får man väll vänta i evigheter på att den kommer och det vet jag ju inte riktigt om jag har tid med! Måste även hitta ett bra system också på att hålla koll på alla viktiga papper. Jag hatar lösa papper dom försvinner alltid och jag vet inte vart jag lagt dom. Ena veckan tänker jag men här blir ju bra och förvara dom och nästa vecka hittar jag ett nytt ställe osv och till slut har jag själv glömt bort vad det var för ställen, illa haha. Behöver nog ta mig en ordentlig sorteringsdag bland papper och i lådor någon dag när jag är ledig så det blir lite ordning och reda. Så det ska jag försöka hinna med en dag när jag har tid. Dock är väll problemet att det känns som att jag aldrig har tid men får ta mig tid helt enkelt! 2010 får det bli lite ordning och reda :)


Låt mig få gråta.



Det är svårt att hålla ihop barriären av
mitt glada yttre när mitt trasiga inre ständigt skriker..
[Låt mig få gråta]


Hemma med en sjuk pojke så jag är sjukt trött och hoppas på att jag får lite sömn inatt.
Känns fan som man på vintern antingen är sjuk själv eller hemma med sjukt barn hela tiden, illa.
Men får försöka se framåt och att det faktiskt sakta men säkert börjar gå mot ljusare tider. Till en början får gärna snön försvinna så ska jag vara nöjd ett tag :)

Annars flyter väll livet på händer inte så mycket spännande att skriva om just nu. Försöker ta en dag i taget och kämpa framåt även om det är skit svårt. Men som sagt jag kämpar. Ibland undrar jag dock hur allt blev så komplicerat och jag får panik över saker jag inte har kontroll över. Att man bara tvingas se på och acceptera det är inte rättvist och det gör mig förbannad. Jag vill så jävla mycket och ändå står allt still, ibland förstår jag inte. Och som att jag inte har nog att kämpa med så dyker det upp en massa annat jag måste ta tag i, jag orkar bara inte fast jag vet att jag måste. Snälla dra i nödbromsen någon?! Men nehe nu ska jag inte tvinga er att läsa mer om det. Tackar iallafall alla ni som finns där före stormen och som förhoppningsvis kommer finnas där när stormen är här. Kan även vara besviken på människor man trodde skulle finnas där och bry sig men som inte alls gör det, tyvärr. men men..

Dags för mig att sova känner jag, min plutt har äntligen somnat efter sin alvedon så nu ska jag passa på och få mig några timmars sömn jag också så jag känner mig som en människa imorn, för utan ordentligt med sömn är jag inte alls rolig att umgås med jag lovar .. det kan nog min älskling intyga haha :) Men nehe sängen var det ja.. Godnatt !

...

 

 

 

Tankspridda ögonblick ligger övergivna på fönsterkarmen
dom ligger som en hinna över ord som fastnat på stämbanden.


100113


Trött, trött, trött och sjukt trött det är preis vad jag är. Dehär med att helt plötsligt gå upp klockan 6 varje morgon är verkligen inte min grej. Borde vara förbjudet att behöva gå upp så tidigt haha:) Men iallafall bara gått upp så tidigt 3 dagar och undrar hur i fan jag ska orka göra det 5 dagar i veckan i 6 månader? Får hoppas att det blir lite lättare efter ett tag & att man vänjer sig. Och så hoppas jag ju också att liam vänjer sig snart för just nu är det som att försöka samarbeta med djävulen på morgonen och det är en jävla match vill jag lova men som sagt hoppas vi vänjer oss snart. I övrigt har jag väll inte mycket att skriva går upp vid 6 & kommer hem vid 5 så då är man helt slut så blir inte mycket mer gjort på kvällarna sen, igår stupade jag i säng vid 9 redan kändes konstigt men åh så välbehövligt :) I övrigt är jag bara jävligt trött på snön att skrapa bilen varje morgon suger verkligen och dehär med att minska på sötsakerna går inte så bra än but I keep working on it :)

& jag längtar efter helgen att bara få vara i mjukiskläderna & mysa, lovely !




100110


Åh så trött jag är på denna jävla snö, visst var det mysigt ett tag men nu får det fan räcka.
Jag fryser och el räkningarna blir ju svin dyra så bort med snön för fan, tack :)


Confessions.


Jag har fortfarande inte vant mig,
vid att du kanske inte är här imorgon fastän jag behöver dig.
( Privat inlägg tryck på bilden för att komma till bloggen )



Vänner som inte har lösenord och vill läsa hör av er, främlingar don´t bother.

Feel the rhythm of every heartbeat.


Jag har fastnat för denhär låten vet inte riktigt varför men tycker den är riktigt skön..
Man blir glad helt enkelt :)

Linda Sundblad - Let´s Dance.

 


030110


Vi har nu entrat ett nytt år, hejdå 2009 välkommen 2010 :)

Ett helt år ligger framför fötterna, 365 dagar till att skapa nya minnen.
& förhoppningsvis blir det många underbara minnen iår & få tråkiga. ( Även om jag vet att det ligger något hemsk framför mig som en tickande bomb jag inte vet när den kommer smälla. Jag kan inte stoppa den jag kan bara önska mig mer tid. Jag är inte redo, jag kommer aldrig bli redo. Men ändå måste jag försöka förbereda mig men jag vet inte hur? Jag vet att detta året kommer med en otrolig tuff tid för mig att försöka överleva jag vet bara inte när. Att veta & bara vänta är nog det som är värst. Jag kommer få lära mig den hårda vägen att man måste hitta ett sätt att få livet att gå vidare. Jag önskar det fanns någon som kunde tala om för mig att allt kommer att bli bra att jag kunde få tro det iallafall för en stund, för verkligheten är för svår att hantera och jag tappar fotfästet, jag är så rädd ) Men jag försöker ta en dag i taget försöker tänka framåt och jag ska försöka att göra detta till en nytt bra år med nya äventyr och nya minnen & det bästa med dehär året som jag vet just nu är att yankie kommer hem igen, jag jublar :) Blev inga direkta nyårslöften iår då jag vet att jag aldrig lyckas hålla dom iallafall så känns det ganska onödigt hehe. Men har lovat mig själv att äta lite mindre godis och vara lite duktigare på att ta mig iväg och träna. Lyckas jag med det så är jag nöjd, då har jag uträttat ett mindre mirakel haha :)






Mjukiskläderna - my best friends haha :)

Men nehe nu ska jag återgå till att vara soffpotatis som jag kan erkänna att jag varit största delen av denhär helgen, vet inte om det är vädret som gör mig såhär omotiverad och konstant trött eller om man kanske bara har en dålig period. & januari månad har ju en tendens till att vara
otroligt tråkig det bästa är väll då att man kan stänga in sig och ha film maraton med gott samvete, det gillar vi :)









RSS 2.0