Örebro <3

Säger då bara en sak vilken helg, så himla lyckad <3
Blir att göra om väldigt väldigt snart vill jag lova !

Så för att sammanfatta helgen lite kort..
I fredas kom vi till Örebro ganska sent eftersom Jossan var tvungen att jobba, men jag förfestade i bilen & jossan körde sen drack vi lite i bilen innan vi promenerade iväg till Klaars, var en trevlig kväll förutom att det var väldigt mycket småttingar ute eftersom det var 18 så vi kände oss ganska gamla, heeh ;) Men träffade ju Tobbe & dom där iallafall, trevligt trevligt. Sen blev det en sväng på stan & vidare på efterfest!
Lördagen vaknade vi lagom sletna efter att ha sovit 3 timmar & jag var nog fortfarande onykter, hehe. Blev iallafall frukost på mc donald inte för att man fick i sig speciellt mycket mat men iallafall. Sen gick vi the walk of shame genom stan lagom pinsamt i gårdagens partyoutfit men kul hade vi & det blev en del shopping på vägen ;)
Sen checkade vi in på vårt hotell efter att ha kört vilse i Örebro ett par gånger & så fort vi kom in på hotellet la vi oss för att sova man var ju tvungen att ladda batterierna inför kvällen. Sen blev det käk & sen var förfesten igång. Lördagen spenderade vi också på Klaras, lätt den roligaste utekvällen jag haft på länge. Bra musik, alla var över 20 & det var mycket folk ;) Den kvällen tog slut på tok för snabbt, men efter krogen blev det iallafall en sväng på stan mingla bland folk & sen lite efterfest på hotellet ! & på söndagen drog vi oss upp bakis & trötta för att käka frukost på hotellet vilket var jävligt gott, gott med riktig mat efter en hel helg med skräp mat ;)
Så som sagt detta var en kort version av våran väldigt lyckade helg i Örebro som vi redan planerat att vi ska göra om snart..

Så lägger iallafall in lite bilder från våran helg, partykort, bakiskort ,flummkort & självklart mina egobilder ..
Men varning för vissa udda bilder, hehe ;)







image167image188

Postat av: Sara

Snygging! du, ring mej seen. puss.

2008-03-11 @ 19:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0